Tjeeeena

Sjukt rolig kväll igår. Utflyttningsfest hos Frida var det som sagt och alla möbler var gone. Istället var festen nere på golvet på stora kuddar och dynor som sen förvanlades till ett dansgolv. =D Hade jättekul med mina flickor iaf.

Idag har jag tagit de lugnt, vart på prommis med Tove osv. Vi gick runt lötsjön och råstasjön vilket var jätteskönt. Nu tänkte jag slagga men drar in några bilder
 från igår här under. Pussoooooooo.


Ljuset fuckat men annars cute bild. :D





im alive!!!!!!!

Tjeeeenix.

Ikväll blir det party hos Frida som har utflyttningsfest. Grymt taggad!! Har precis börjat fixat mig (på tiden kanske..) då jag om 50 min ska hoppa på pendeln nere i centrum. Alla tjejer ska käka där nämligen ;) Men nu måste jag fortsättaaa att fixa mig. Vet dock inte vad jag ska ha på mig? får slänga ihop något bara haha.

Ville bara visa att jag lever, typ.. hihi.



Xider wasabi + lemon ska drickas ikväll. Sjuuuuukt god!


:)

Vaknade för en stund sen och är skitpigg. Somnade runt halv 12 igårkväll och vaknade nu. Härligt!

Idag ska jag ner en sväng till ungdomsm. och fixa nya piller, käka med baby, och gå några timmar i school. Där ska vi dessutom på nått studiebesök på FEKen så dagen kommer gå snabbt, de gillar vi :D
Nu ska jag fortsätta att fixa mig. Bye!


Heeeeeeeey babiankinder haha.


-

Nu har älsklingen lämnat mig för helgen för att hälsa på släkten nere i Sverige nånstans. Så här sitter jag alone nu och funderar på vad fan man ska göra en dag som denna då det är rent ut sagt skitväder ute.


Brunis en vecka efter hemkomst från Grekland!

-

long time, no update! :) nu kör vi.

Har haft ett toppen sommarlov sedan jag kom hem från Grekland. Har bland annat träffat massa vänner, solat, vart på älsklingens landställe, vart på maddes kräftskiva, fikat med friiiiiiiiiiida, shoppat, vart hundvakt m.m.
Ikväll är planerna klassfest hemma hos Stefan. Ska bli kul att träffa klassen innan skolan börjar, det kommer ju inte heller bli lika stelt första dagen. ;)


RSS 2.0