-

TAAAAAGGA inför ikväll!


-

Har köpt alla maskeraddelar tills imorgon nu. Woho! Var inne i stan idag med Eleonor, Anton, Albin, Jonas y André och kirrade biffen. Tänker dock inte säga vad jag ska va, hehe. Drog till barkaby med papi efter stan för att pimpa min jacka a la olivia. Skitsnyggt!


En del av morgondagen! Kan tillägga att grabbarna även behöver några haha.






Naaajs!


-

Gårdagen var muy mysig. Spanade efter maskeradförslag och fikade med Frida och Madds på dagen. Vi testade ett nytt cafe och satt där rätt länge. Runt halv 6 drog jag till mammas jobb för att hämta pengar, sen drog jag ut och köpte middag åt henne och mig som vi käkade där. Därefter mötte jag upp Amanda J. Fikade (igen! hehe..) i en massa timmar. Sjukt roliga konversationer haha.

När jag kom hem messade Eleonor och frågade om hon och Tove fick joina mig - självklart! De trippade in här runt 12 och gick runt 2 igen. MYSIG DAG!



deruuuuuu

Lov och ingen datortid. Yep! Var i kista idag och hittade ingenting - nada - nothing. Alright, en kofta men ingenting mer! hahah. Hade höga förväntningar på att få hitta fina saker liksom. Igår träffade jag Amanda H och Tove över en fika på 60 runt 11 tiden men drog sedan vidare till donken där vi satt och dissade fula killar haha. It was fun!

Imorgon händer andra bullar. Ska nämligen möta upp några tjejer i min klass för en fika och maskeradletande. På kvällen ska ja träffa en annan Amanda som jag inte träffat på flera år heller, typ. Hihihihi.
CIAAAAO

-

Pappa överraskade idag med att hämta Anton & Moi från bussen och åka raka vägen till Kista för att käka. Blev wok för min del och texas burgers för papi y anton. Very nice! Sen drog vi och kollade på min kamera jag hittat för att känna lite på den (hahaha) och den verkar muy muy bra! :D

Nu måste jag sova! Nattiiiiiii


PS. mitt mvg prov idag gick sådär. Första frågan klarade jag och den andra fick jag fram rätt formler för och rätt svar. Men jag undersökte inget och vad man nu ska göra för att få mvg så får se hur det går!


Liksååm ba torsdag

Min ipod fuckar ur!!!!!!!!! Bläääääääääääää


Iaf, mvg-del på matteprov idag. Eftersom det gått skit för alla andra så förväntar jag mig inte att det kommer gå bra, men jag hoppas ju självklart på det. g-vg delen igår gick iaf bra, hoppas jag! haha. Nu ska jag till gymet. Har käkat tårta 2 dagar i rad nu så behöver förbränna bort skiten,haha. CIAO




20 oktober

Hello good week. Hello good day. Bara 4 dagar kvar innan LOV! Älsklingens födelsedag IDAG!

Börjar halv 1 idag med muntlig presentation om darufurkonflikten i samhälle, därefter företag sen sluuuuuut på dagen. After school ska jag med älsklingens o hans familj på resturang innan vi drar hit o myser. Har gjort en tårta, hihih. 

Om 30 min ska jag in till sats innan skolan och trääääääna! Kunde inte igår pga mitt blodtryck så idag då jävlar!

Hahaha, 7an...


-

Hade ingen MT idag så började 9 istället för 8 - SKÖNT!!! Vår engelskalärare är sjuk dessutom, så vi slutade tidigare också. Inget jag klagar på! Tanken var att jag skulle hem och slagga men baby tvingade med mig till gymet en stund och sen vidare till fördjupningen, som vi satt i ca 1 timme på. = jag är stolt över mig själv :D

Nu ska jag vidare med papsi sen hämta min farbrors valp som bor här denna helg. ♥


-

Har haft huvudvärk hela dagen - de dödar


Familjen är bäst, däremot 2 år gammal bild hahaha.

 


GOOD DAY!

It's a gooood day! Tisdag - ensam hemma, tränat, älskling ska provträna för a-laget, god mat och desperate housewives! :D

Köpte dessutom två höst/vinterjackor i helgen (pappa sponsra med 900, THANKS!), en superlång halsduk och ett skärp. ALSO VERY GOOD!



Inte den nyaste låten, men fan va den har suttit fast innanför pannbenet på mig idag. Haha.

And it's true, that I love you
And it's true, you're the only one
And I do, I adore you
You make me feel alive-ive-ive...


-




-

Myskväll ♥


Tisdag!

Snart ska jag rulla iväg till gymmet, därefter school (sam b + fek b står på schemat today) innan jag åker hem och SLAGGAR. Haha, najs planer!

Vaknade nämligen runt 4 inatt och trodde det var morgon.. så gick upp och tände massa lampor överallt innan jag förstod att det var natt. = pigg = låg och kolla på tv i 45 min mitt i natten. Haha, pucko!



Hahhaha


4e

Ingen har väll missat att det är kanelbullens dag idag? Inte i mitt hem iaf, igår bakades det över 60 kanelbullar haha. Så bli inte rädda om jag rullar fram i slutet av veckan!


-

Vilken jävla natt.. fyfan.


RSS 2.0