LYCKA

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD :D:D:D:D

1. ingen skooooola idag för vår lärare var sick!!!! :D 2. Ska äta ute med papsi o få ny extern hårddisk, ÄNTLIGEN! 3. AIK vann = Anton superduperjätteglad = det älskar jag:D 4. motionerade 2 mil idag.

....... HALLÅ, 2 FUCKING MIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jääääävla stolt. Har aldrig rört mitt fläsk så långt förut :D hihi


:D:D:D:D:D:D:D:D:D


I bring the fire

Hola Guapas.
Sitter o chill-erillar för fullt. Vi har galet sköna veckor just nu i skolan = no plugg förutom lite småsaker. I like! Med andra ord har jag ingenting att göra, och bebi är på g till derbyt just nu. Buhu.. Blir väll att lägga sig i soffan framför nått program o vänta på middagen då :)

Det var förresten galet kul hos Johanna i helgen! Less fun dagen efter dock, haha.







Resten av bilderna från helgen är för galna för att visas, haha.


-

"Baby, we can make it better"


händelserik lördag

Lördag, äntligen! Sov länge och vaknade av att solen strålade in rakt i ansiktet på mig, mindre najs haha. Efter jag käkat frulle med babyboo smsa Frida och fråga om jag inte kunde möta henne på maxi ett tag. Så jag gick ner (tar typ 5 min från baby) och träffa tösen medan hon köpte ett läppstift, därefter vidare till solna med A. Fick ett armband av honom :) Vi fick även några kassar som innehöll vitamin defence dryckerna av några i solna, gött. 

Nu är jag hemma igen efter att åter igen ha varit på maxi med Linnis. Ska tvätta håret nu tänkte jag, sen möta upp Elli ett tag innan jag börjar fixa mig inför ikväll. Fest hos Johanna! Ciaaaaao.


090924

Är vaken nu. Fast vill sova mer, massa mer. Men det går inte för jag ska in och träna! Ska ta en buss om typ en halvtimma så måste klä på mig nu. CIAO


Tiihihi

Trött som en bajs är jag, men ändå sitter jag här och degar. Hehe, dont know why. Ska snart sova dock! Har absolut inget att säga eller skriva, men kan säga att jag är galet taggad för helgen. Kan bjussa på ett par härliga bilder också, cheers!














Bydalen med ängskolan<3


Good life

Sitter här och chillar galet. Har typ inget plugg denna vecka vilket är extremt ovanligt, hehe. Är van att sitta och nöta så det känns lite skumt att inte ha något att göra. Sitter här med en stor kopp te och vinddruvor. :D Snart kommer A förbi också, ännu bättreeeee. :D



Juste, kan berätta vad jag köpte i helgen under min och mammas shoppningdag, samt i fredags med baby. En kjol, två klänningar, en halsduk, 3 läppglans, 2 krämer till ansiktet, en gosig kofta, skärp, en sportbh(hehe),  en tröja och ett armband . Sen fick jag även en parfym av papi :D wohooooooo.


dagens stora händelse

Skolfoto idag. I don't like it, ser alltid ut som en mupp. Dock är det inte alls lika farligt att ta fotot som att öppna brevet som fotografierna ligger i. NU måste jag fortsätta att sminka mig, är lite sen idag :)


r.i.p navelpiercing haha

Idag eller igår tappade jag min navelpiercing och nu har mitt liv gått under! Haha, skämt åsido. Men om sanningen ska fram känns det lite bajs då den liksom följt med mig enda sen slutet på 6an då jag tog den. Den är liksom ett x antal år.Haha! Hade planer på att spara den bara för att liksom minnas min ungdom hahaha, nu låter jag som en tant också. Nej, men nu får det vara nog. Tror jag skiter i att köpa i en ny, eller? Christopher är iaf snäll :D

Nu ska jag till maxilito och köpa ögonbrynsfärg, scary shit det där alltså. Bye!


torsdaaaaaag

Hello!

Seg skoldag idag med matte, FEK och samhälle på schemat. I och försig är samhälle alltid roligt men yeah - seg dag. Som gräddet på toppen hade vi även idrott idag. Sprang 5km med Frida när vi egentligen bara skulle springa 4,8 (inte för att det är så stor skillnad, men ändå ;)) Vi råkade springa för långt första varvet, hehe.

Sitter iaf här nu och försöker lösa en engelska läxa vi har tills imorgon. Har två meningar kvar innan jag får gå och lägga mig. Aja, ska fortsätta med skiten nu anyway. Imorgon ska jag även till frissan o cutta mina slitna toppar, haha. Smell yaa.




Hahaha, en fjorre long time ago.


friday

Tjenix.

Chill dag, började typ 1 och slutade halv 4. Träffade Tove lite senare och nu sitter jag här och väntar på babyboo som spelar match. Ska hem till honom och käka så :) Får se vad som händer senare ikväll. Imorgon är det kista som gäller, måste köpa pressent till dady.

Ajaa, later! :D


good day

Fick en bok, ett litet paraply, två linnen, tjockare strumpbyxor, ipod-sladd till bilen och en sak till mina jeans av papi today. Funny-bunny! Vi hämtade även våran nya bil today-red-inte så jättefint enligt mig men snyggt enligt papi. Man kan iaf koppla in ipoden i högtalarsystemet :D

Nu är det time for some sleeeep!


hej hopp gummisnopp

Tju bre.

Sitter här och försöker skriva ett engelska tal. Det går skit rent ut sagt. Kommer inte på vad jag ska skriva, vilka ord jag ska formulera mig med och ägnar mig bara åt annat istället. Vart tog motivationen från ettan vägen? haha.

Imorgon ska jag gymma before school, nöta school och ta en sväng med papsen till kista för att käka och shoppa! Sen måste jag väll plugga lite matte också, fysjutton.

Aja, byyye.



Juste! Vi kanske ska åka till Barcelona med spanskan i vååååååår :D:D


RSS 2.0