bläääääää

Heeeeeeey!

Seg-kväll-som-fan, varifrån kom den liksåååååååååååm? Tur att man har sällskap :) Idag har jag solat, som vanligt de senaste dagarna då jag försöker ta igen det jag missade förra veckan när jag jobba. Börjar väll få lite färg nu rå.

Har vart ute o sprungit idag ocksåå, massa varv runt löten (okeeeeh..3....) och intervallträning i backe upp. Typ en kompensation för den B&J ja åt häromdan me jossan o linn.

Nejfan, har ingen aning om vad jag ska skriva.
Ska glo tv, ciao!



APgammal bild. (1,5 år e gammalt)


onödigt

Nu ska jag ner till sumpan o träna på sats som vanligt. När man jobbar får man fan tråkigare liv än någonsin! Aja, kan behövas till Grekland! ;) Fick btw hela fucking resan betald av papsi♥. Köpte nya springskor idag också, för papsi dampade på mina nötta tygdojjor som jag envisats att springa runt löten med i flera veckor (höhö, bästa sättet att få saker gratis typ). Ajaaa, sats vare!



My life as always

Tjena mittbena.

Inte skrivit på ett par dagar (som vanligt) men nu är jag tillbaka igen.
Som jag skrev tidigare så firade vi Maddis som blivit 17 år! Riktigt rolig kväll med dans, sång, poolbad och massa dricka! Kvällen innan de spenderade vi hos Amanda B - även det en rolig kväll.

Annars flyter livet på med jobb (sista veckan nu, sen fri och rik!), vänner och massa annat. Fikade med Frida och Madde på kvällen i veckan på cafe 60 i flera timmar. De va också mys.


The Hangover

Var på bio igår och såg "Bakfyllan" som den heter på svenska. AS ROLIG! Jag och Amanda garva oss genom hela filmen...



Se den!


Sommarlooov!

SOOOOOOOOOMMARLOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll skare firas,
imorgon skare firas. (och även madde ska firas!♥)






Other space!

Ikväll ska resan betalas, till grekland:D woho!



0 meter till standen.
10 min gångavstånd till centrum.
Me gusta!!


coolt

Eftersom treorna tar studenten imorgon så är vi lediga. Med andra ord ska jag inte sitta här och dasa resten av kvällen utan ska fixa mig nu och ge mig av.  Coolt

Har tränat på sats, sprungit runt löten och lunchat med Linnis idag också. Också coolt.

SOMMAAAAAAAAAAR GE MIG SOOOOOOMMAR

Mjaaaaaaaao.

Träffade hunden Molly som jag var hundvakt åt förra helgen idag igen! Så söt så söt! Annars rullar livet på som en räkmacka. Mår prima, skolan är snart slut och massa festligheter väntar framöver. Fick även veta betyg i FEK, geo & naturkunskap idag och alla kirrade jag MVG i. Har dessutom klickat hem massa kläder från H&M, köpt nya shorts, linnen, skor.

Nu fattas bara sommarlovet och Grekland!!!



Liten Tessie. 8an bräääääääää.

Miss. lonely



Tjenix. Surt att det regnar idag igen, på en fredag. Ännu surare är det att jag har ett svenska tal idag som typ avgör betyget(?). Annars slappa onödiga lektioner. Ikväll blir det party, DET ser jag fram mot.

Update: HAHAHAHAHHA, jag har träningsvärk i halsen!!! Körde ett corepass med Olivia igår, men inte fan ska man få träningsvärk i halsen för det? Hahaha!

Onsdag

      

Hey you! Siter o skriver en tråkig labbrapport. Ikväll ska jag till täby!

I hope everything is gonna be alright..



And hope everything is gonna turn alright, But I don't know if it will be alright..


RSS 2.0