Nattinlägg;D

Nu är jag hemma igen. Valde att gå ut en sväng med panniepoop genom sumpan och bara prata om gud vet vad. Vi träffade som vanligt på en hel del och sen beslutade vi oss för att gå hem till henne istället och mysa i hennes säng framför tvn. = nice
Jag frös ihjäl ute sen när jag skulle hem kan jag allt tala om...


Nu ska jag snart sova..
imorgon ska jag träffa en person som jag inte sett på flera månader och bara prata ut om vissa saker. Sen ska jag möta Anniepoop i solna och köpa lite grejjor inför kvällen. Berättar mer om det imorgon.
Ciao fellas! ♥


Tisdag

Hade skrivit ett längre inlägg men allting fuckade när jag skulle skicka det så jag skriver om, fast en kortare variation av det.

Nu är jag hemma igen från stan och har även hunnit käka middag. Grekisk mat serverades idag.. mums.
Vi var där i ca 5 timmar och gick runt överallt kändes det som. Var inne med Linn och Josie och det var kul, fast vi alla var trötta på slutet. Valde att inte köpa allt för mycket idag då jag ska in till stan igen på torsdag igen och då kommer jag bli pank =P Letade efter lite saker man kan önska sig i julklapp och tittade lite allmänt bara. Fast kunde inte hålla mig när jag provade en tröja så jag köpte den. Haha...
Hittade även ett par vinterskor som jag vill ha och lite annat småtjaffs. Hittade däremot inga mjukisar så tar det på torsdag istället tillsammans med allt annat.

När jag var i stan så fick jag ett sms från posten som berättade att mina beställda kläder hade kommit och var klara att hämtas ut. Weeeei.
Direkt när jag kom hem gick jag ner i centrum och hämtade mitt kära paket och skyndade mig hem för att öppna det. Provade kläderna på en gång och allting var bra, nä, mer än bra. Allt satt perfekt. 


Nu ska jag kika på Desperate Housewifes så hinner inte skriva något mer men uppdaterar istället bloggen senare.  Ha det bra, Ciao. ♥

   

Första och andra bilden är på mitt linne som jag beställde. Linnet är i strl 34 och sitter perfekt på min konstiga kropp.
Tredje bilden är på en tröja som min mami beställde, samma tryck jag veeeet.. men jag provade tröjan iaf och gillade den lika mycket som linnet. Är i strl 36 och det syns mer på längden.. passar finfint till leggins eller stuprörsjeans. Antar att jag kommer låna även tröjan ett antal ggr..
Fjärde bilden är på tröjan jag köpte idag. Är ifrån märket Replay och passar även den finfint till leggings eller stuprörsjeans.
 

Beställde även annat som jag inte orkar ta kort på.. en kofta, vita stickade benvärmare, knästrumpor, strumbyxor, skor osv. :)


Dagens aktiviteter.

Nu är jag vaken, har duschat och käkat frukost. Ska alldeles straxt börja sminka mig och fixa håret... idag är det stan som gäller! Ska som sagt försöka hitta några mjukisar, köpa lite smink osv. Jag anar att jag kommer hitta en massa annat skoj istället som jag köper och sen när jag väl ska köpa sminket och mjukisarna så räcker det inte. Ska till stan tillsammans med Linn, Nathalie och Isabelle.. myyys! Antagligen fikar vi efteråt och sen tar jag mig hemmåt igen.

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu utan uppdaterar när jag kommer hem istället.
Förresten.. jag pratade ju om att jag ville fixa mitt hårkaos och det där? På torsdag kl 11 har jag tid hos frissan.. läskigt..... Något förslag på vad jag ska göra med mitt hår?

Ciao! ♥


Ett inlägg som inte berör någon.

Har ni nån gång kännt en så stark smärta inom er så ni bara vill skrika ut allt vad ni har? Det har jag.
Jag tror i själva verket att mitt liv är planerat till att inte vara problemfritt.. att jag är en utvald stackars person som hela tiden måste uppleva nya smärtor, känslor och finna nya problem. Jag varken på gud eller väsen men ibland känns det som om saker är riktade just mot mig, bara mig. Egentligen kanske jag bara måste vakna upp och inse att alla har det olika jobbigt?

Jag har aldrig haft en riktig familj eftersom min pappa lämnade min mamma när jag bara var 2,5 månader gammal. Min ända riktiga bästa vänn lämnade mig den 9/12-05 genom att hänga sig själv i garaget. Därefter blev min mormor mitt allt, den enda som jag kunde prata med. Även hon lämnade mig i februari iår.. 59 år gammal. Min första stora kärlek, och kille, lämnade JAG efter jag fått reda på att han vart otrogen mot mig. Kort därefter trakasserar han mig med hot om att han ska mörda mig, misshandla min pappa och våldta min mamma. De där hoten blev sanna, dock riktade mot någon annan.. mig. I grundskolan blev jag dagligen retadav en kille som skulle komma att bli min bästa kompis några år senare, dock bara en kort period. Alla dessa saker har haft en stor påverkan på mig och jag har i många år kämpat med hemska tankar, problem osv.
Mitt självförtroende har aldrig varit bra, men jag kan säga att det har blivit bättre nu.. mycket bättre än för några år sedan. Jag antar att jag lärt mig att leva med alla smärtor inom mig och istället förvandlat mig själv till en känslokall person som bara ser de värsta sakerna.  Ljuger jag för mig själv, om att jag mår helt bra, eller har jag kommit över allting.. alla smärtor? jag vet faktiskt inte..
Mardrömmar på natten dyker ofta upp och jagar mig genom timmarna, när jag sen vaknar så känner jag mig 5 gånger mindre än var jag egentligen är.

För några dagar sedan hände en sak mellan mig och min pappa, som har fått mig att gå från bra till minus igen. Jag klarar inte av mer saker.. snälla saker försvinn från mig bara något år? eller för alltid. Jag orkar inte hantera mer saker längre. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

Jag var bara tvungen att skriva av mig allt detta. Nästa gång jag uppdaterar så lovar jag att vara glad igen och skriva om något intressant. ♥

344581-12


Livet i Sundbyberg.

Hallå där ute! Både idag och igår så vaknade jag runt 10snåret.. vad har hänt med mig? jag har alltid vart familjens största sömnobjekt men nu har jag vaknat tidigt två dagar i rad, helt klarvaken? det spelar ingen roll om jag lägger mig 5 eller 2 heller.. Rätt soft för då hinner man göra massor av saker innan resten av skaran vaknar.

Tänkte ju åka in till stan idag men tror nästan jag tar tillbaka det där. Vädret är piss och jag sitter hellre hemma och kikar på en film och åker in till stan någon annan dag på lovet.  Jag avskyr när det regnar.. blä.. Speciellt när ens hår blir blött och sminket kladdigt och näää... usch! :)


Igår så var jag ute på en prommis med Anna, vi gick runt i sumpan och sen mötte hon upp sin pojkvän Jocke. När jag kom hem så upptäckte jag att jag glömt ställa tillbaka klockan på min mobil (den brukar alltid ställa om sig automatiskt men inte denna gången..) så jag som trott att klockan var kvart i tio fick gott ställa vrida tillbaka klockan en timma. Linn ringer kort därefter och frågar om jag ska med ut på en till prommenad. 20 minuter senare är jag nere i centrum igen och där möter vi Mira, Julia, Gurra och några fler.. eller ja, ganska många fler. Kul! Vi står och pratar ett tag och sen kommer Anna och Jocke igen vid sleven, därefter träffar vi typ 10 pers till.... sjukt många nere i centrum igår med andra ord. Ovanligt...

image13

Nu ska jag käka min frukost, har inte hunnit göra det än och var inte hungrig då heller, så nu är det dags! Innan jag skickar det här inlägget och går iväg och käkar så tänkte jag bara säga att det där med min pappa har påverkat mig något oerhört mycket och det är därför jag inte är på topp just nu och kanske skriver om de mest intressanta sakerna. Men jag ska rycka upp mig och börja uppdatera oftare och med roligare inlägg från och med idag.... vill inte tappa er läsare ju :) Ciao. ♥

Prommis på g.

Det blev inget åka iväg med pappa idag och det är väll lika bra det. Jag avskyr det han har gjort och kan inte vistas i samma rum som honom just nu.. det är jättejobbigt att tycka så illa om personen man älskat mest i hela världen.
men men, sånnt är livet. Önskar att jag kunde berätta men det går verkligen inte att göra det just nu.. allt är bara så himla komplicerat.
Egentligen vill jag inte stanna hemma ikväll, fast jag borde för förkylningens skull, men jag vill inte. Det snarare går inte att stanna kvar här hemma längre. Men OM det skulle bli så att jag stannar hemma ändå så kommer jag ligga framför min tv och kolla på film, absolut inte vara ute i samma rum som papi =P

Imorgon ska jag troligtvis ta mig in till stan och köpa lite nödvändiga saker. Behöver nya mjukisar, underkläder och lite smink.. tråkiga saker att köpa med andra ord förrutom underkläder. Hoppas bara det inte är svinkallt ute för då vet jag en som kommer frysa.. :-)

Nu ska jag ut på en snabb prommis med Anna.. Ska bli riktigt skönt att få komma ut en sväng. Vinterjackan följer med även denna gång.. myyys! Ciao♥

344581-76

Söndag

Godmorgon allesammans! Vill börja inlägget med att påminna er, och delvis mig själv om att det INTE är skola imorgon. Min vanliga "söndagspanik" som smyger sig på vid den här tiden varje söndag existerar inte idag. Jag får sova imorgon, jag får lägga mig sent.. ja, jag får göra vad fan jag vill för det är LOV! Haha.. sorry gott folk men jag blir så lycklig när jag tänker sådär. Dessutom får man ju ställa tillbaka klockan en timme idag = en timmes extra sömn.. mmm.... :-)

Idag skulle jag ju iväg med min pappa och handla diverse saker men igår hände en sak, som jag inte tänker gå in på, som har fått mig att tvivla på om jag verkligen vill åka med honom idag.
Jag känner att jag inte vill gå in på vad som hänt, eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg och vilka konsekventer det hela kan få. Men jag kan i alla fall säga att min pappa har varit som en förebild i hur många år som helst och jag har alltid vart "pappas lilla flicka", men igår fick jag se en sak.. på hans dator.. som jag aldrig kommer att släppa. Trodde verkligen inte så om min egna pappa och det har förstört allt just nu, vågar knappt kolla på honom just nu.

Nu ska jag lyxa till det och skippa min havregrynsgröt idag och fixa en skål med vanlijyoughurt och äpple/kanel crunchys. Obeskrivligt gott.. som man käkar äppelpaj med vaniljsås.. mums! Ni som inte testat så rekomenderas det starkt av mig. Återkommer senare, Ciao! ♥

 

Tänkte visa er alla hur mysigt jag hade det igår på natten när jag inte kunde sussa.
Låg i vardagsrummet och kollade på film och satt med bärbara samtidigt. 14 ljus var tända och det var bara så mysigt. Som sagt, jag älskar ljus!

Destination Linn

Tjeeeeena! Har precis duschat och ska snart kila över till min kompis Linn. Därifrån ska vi senare besluta om vi sätter oss framför en film och myser eller fixar oss och drar ut.. spelar ingen större roll för mig eftersom båda alternativen är roliga enligt mig. Skulle va skönt att ta det lungt och försöka att inte bli mer sjuk men vi får väll se.

Imorgon är det söndag och då har jag några sysslor att göra med min pappa. Vi ska nämligen köpa lite saker till mitt rum osv... skönt att ha liten "egen-tid" med honom. Berättar mer om vad som inhandlats och vad som skall komma att ske imorgon.
Nu måste jag försöka kamma ut mitt ruffsiga hår och packa väskan. Ha en bra lördagskväll gott folk. 

      


Update: måste bara tillägga att valde att INTE duscha efter jag skrev det förra inlägget utan valde att göra det efter middagen istället. (så ni inte tror att jag duschat i tre timmar, haha)

Alla bilder utom de tre sista är tagna på Gotland. Spenderade nämligen en vecka av sommarlovet där med just Linn. Vi var där under "sthlmsveckan" och träffade en massa andra personer också men det var själva resan jag gjorde tillsammans med denna damen. De tre sista bilderna är tagna vid andra tillfällen och jag måste medge att det är svårt att få oss två tillsammans på en bild där vi inte är oseriösa =P
Den sista bilden är tagen runt 2 på natten i våras men är den ända bilden jag hittar där vi är tillsammans och inte stojjar. Jag gillar inte alls hur jag ser ut eftersom jag ser helt nerdrogad och trött ut men jag bjuder på bilden ändå!

Tack för era kommentarer. Ciao! ♥ 

Update: Måste bara tillägga att jag valde att INTE duscha efter att förra inlägget skrevs (så ni inte tror att jag duschat i tre timmar nu, haha)


Lördag

God eftermiddag! Åkte aldrig till Tumba/Tullinge vart det nu var för jag är hel förkyld typ. Jag brukar umgås med 5tjejer regelbundet och en av dom har precis vart tokförkyld i en vecka så tror att det är hon som smittat ner mig. Hoppas att det inte blir värre för orkar verkligen inte vara sjuk på höstlovet.. Just nu är jag bara lite hes och hostar lite =P

Nu på kvällen kommer min pappa, låssasmamma och småsyskon hem hit och käkar middag med oss. Ska bli tokmysigt att få träffa min lillebror som är fyra veckor gammal nu! Han är så sööööt :-)
Senare ikväll ska jag förmodligen iväg eftersom jag bara var ute och gick igår, men vi får se vad jag väljer att göra. Träffade förresten lite annat folk igår när vi var ute och gick.. Gamla klasskompisar, Emelie & Emelie och Tobbe och Rasmus. Kul!
Har precis städat, bra jobbat! Fast det var inte alls stökigt innan så tog bara undan några tröjor som låg i fotöljen. Nu ska jag ta en dusch innan alla kommer. Uppdaterar troligtvis senare. ♥

344581-74

Nattinlägg ;P

Nu är jag hemma igen. Ligger i min varma säng med bärbara datan och lyssnar på min ipod, ska snart sova. Tänkte bara lägga in lite bilder och skriva några få rader här innan jag somnar.
Jag är ju som sagt ett freak när det gäller housemusik osv men just nu ligger jag och lyssnar på "Candleburn - Dishwalla". Det är en av mina favoritlåtar som jag kan lyssna om och om igen på hur många gånger som helst varje dag. Älskar texten i den och melodin.. ja allt =)
Slutsnackat för mig ikväll tror jag allt.. Uppdaterar imorgon när jag vaknat. (eller senare efter allting, beror på hur pigg jag är) GODNATT ♥



 

Första bilden är i mitt rum, vid mitt fönster. Älskar att tända ljus och gör det nästan dagligen.. Det är extra mysigt nu när det är mörkt ute. Någon som håller med mig?

Andra bilden är på mig idag, innan jag gick ut! Såhär ser då min varma och gosiga vinterjacka ut.. haha. Huvudsaken är att den håller mig varm och det gör den här garanterat ;-)

Tonight!

Har inte riktigt bestämt hur jag vill göra ikväll än men snart ska jag iaf ta en promenad med Anna genom Sundbyberg. Frusna som vi är så har vi besämt oss för att köra på vinterjackan för första gången iår. Leggings, knästrumpor, stövlar och vantar följer med också. Kommer antagligen hamna henne hos henne sen också men det kvittar.. har bestämt att jag ska ta kvällen som den kommer faktikst! Om det dyker upp något senare så kan jag alltid dra till det senare (som förra fredagen då jag chillade framför film till halv 1på kvällen och intog en fest halv 2 =P)
Är det lov så är det ;)

Imorgon så kommer jag spendera dagen i Tumba för de nyfikna.. eller Tullinge? blandar alltid ihop det där. Hur som helst, uppträdande som står på schemat! nerivs? jodå.. lagom. Mami ska också uppträda, haha :) Nanne grönvall ska också uppträda, och yttligare några artiser. Allt för bröstcancerfonden!
Nu ska jag kila. ♥




9 månader gammal bild, but it's still me!

Fredag och äntligen LOV!

Idag är det inte vilken fredag som helst, idag är det världens bästa fredag. Inte nog med att det är helg och inget mer pluggande, det är LOV också. Det känns så himla skönt att säga att man har lov.. lov lov lov. =P
Mitt lov kommer bli great, det vet jag redan nu..

Dagen var annars helt okej.. och våran idrottslärare missade extra lektionen så vi slapp skridskor.. WEEEI. Ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer med det visar väll sig.
Min lillebror åkte förresten till Italien idag och är borta i hela två veckor, hur skönt är inte det på en skala 1-10? jag slipper honom och har lov. Skönt :)

Uppdaterar senare om min kväll osv. Ha ett förjävla bra lov!
image70


Modellbild ;D

image69

Ikväll är jag riktigt generös och ger er läsare en halv modellbild. Snällt va?
Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar på rätt sida imorgon och klarar provet galant. Ge mig några kickar i arselet med tanken, det behövs... massor...
Godnatt ♥

Nu lägger jag ner

Det känns som om jag har pluggat hela dagen i stort sett så nu lägger jag ner.. tror inte jag kommer lära mig något mer nu hur mycket jag än pluggar. Iofs känns det inte som om jag lärt mig något heller men det visar väll sig imorgon.

Vi brukar börja vid 11.10 på fredagar men imorgon har idrottslärarna lagt in en lektion på två timmar som börjar redan kl 9 så det blir ingen chilldag för mig imorgon inte. Gissa vad vi har för en extra lektion då? skridskor.
Jag hatar att åka skridskor, det gör ont överallt och man fryser i princip ihjäl där på isen... brukar orka hålla på i 15minuter innan jag vill gå upp och ta av mig skridskorna. Då kan man ju funta på hur jag ska orka stå på dom där sakerna i hela två timmar? Kan bli en ganska rolig syn imorgon det...
Nu tror ni säkert att jag inte heller kan åka men det kan jag, även om det inte ser så vidare vackert ut. Gick nämligen på konståkning i två år när jag var lite yngre, men dom kunskaperna är bortblåsta nu kan jag dock meddela :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ciao ♥
Nån som glömt att det är höstlov imorgon? weeei.


Du där ute..

När jag ser på dig så
brinner mitt hjärta
När jag ser på dig och du ser på mig,
med dina vackra ögon så
dunkar mitt hjärta dubbelslag.
Jag kan inget göra, jag står kvar maktlös.
Mitt hjärta bränner mig, Hjärtat styr mig
Till en evighet av smärta

Allting kommer inifrån och paralyserar mig och mina tankar om
dig.
Du förstår inte vad jag känner,  det kommer aldrig ut.
Allt finns kvar inom mig, jag är för rädd för att säga saker och ting rakt ut.
Men jag vet att min kärlek till dig heller aldrig kommer ta slut.
Du är så stel och det skrämmer mig,
men någonstans där inne finns ett hjärta
som är fullt av kärlek till någon.
Förhoppnings till mig.

Har du någon gång kännt kärleken komma?
Det har jag, och det är såhär som det känns för mig..

Break

Nu har jag pluggat hur länge som helst känns det som, och förstår fortfarande ingenting så tar ett break nu och kör vidare ikväll. (Med mamma, som kan franska flytande)
Har även ett stort läxförhör på samhällsekonomi imorgon så har det kvar att göra dessutom. Varför alla dessa läxor och prov? känns som om det är det ända jag gör nu förtiden, att plugga.....

Jag längtar som bara den till höstlovet, till att få sova ut och bara chilla satan. Ska försöka få tid hos frissan då också och göra något åt mitt hårkaos.

Nu ska jag mumsa på mitt te och titta lite på tv innan jag fortsätter med allt detta pluggande.

image2

Il fait froid = Det är kallt ;D


Torsdag

Imorse när jag vakna så tänkte jag för mig själv "jag går till skolan ändå.. jag hinner plugga efteråt" . Jomen tjena, det första mamma säger när jag kommer upp är "Oj, du ser jätteblek ut.. är du yr? mår du illa?", tack för den liksom.. de värmer att höra precis när man vaknat. Sen var det hon som började mala på om hur jag mådde hit och dit så man kan säga att det är min mammas fel att jag är hemma idag.. eller nått ;)

Jag gick raka vägen till sängen iaf, och somna om tills nu. Sjukt skönt! Idag ska jag bara plugga, plugga och plugga så kommer inte uppdatera något vidare idag. Ciaaaaaaaaaao! ♥


Nån som förstår franska?

Just nu: sitter och nöter genom franskapapprerna.. eller kollar till och från på papprerna om jag ska vara ärlig. Jag hatar franska och förstår inte språket överhuvudtaget. Hur i helvette lyckades jag ens få VG som beyg i ämnet jag inte ens förstår en ända mening i? detta provet kommer garanterat gå åt helvete.

Nu ska jag plugga intensivt i 30 minuter och sen lägga mig i sängen och kolla på topmodel och njuta av en smoothie. Den är jag förtjänt av efter allt detta pluggande ;-)


Je suis en RETARD = jag är försenad? whaaaaaat? hahaha.. jävla språk alltså.


Onsdag

Så var veckans jobbigaste dag avklarad, skönt!
Dagen har vart helt okej fast den har bara gått för seeeeeeegt... blä.. fick reda på mitt betyg på reflektionen i svenska. VG +.. vågar man säga att man är missnöjd? för det är jag. Frågade va felen var och min lärare svarade bara "Vi får se hur det blir" jamen okej.. vafan menar du med det då?!!
Annars rulla onsdagen på som vilken onsdag som helst och avslutades med volleyboll i löthallen på idrotten.

Ikväll ska jag plugga, plugga och åter plugga. Franska står på menyn...
Uppdaterar later.

Blir förresten antaligen hemma imorgon för att plugga till franskaprovet på fredag.. beror lite på hur det går för mig ikväll med pluggandet och hur mycket jag förstår osv. Just nu snurrar allting bara runt och jag hajjar ingenting. =)

Pontus E <3

Pontus, Pontus vart ska jag börja? Det hela började på en äckligt dålig fest som slutade i en total förälskelse på min sida. Hela vintern beslagtog du mina tankar helt och hållet och jag måste erkänna att jag var helt galen i dig. Ja.. vi hade ju våra dagar till en början, tills något hände dig och allting fick ett totalt slut. Det var någon vecka i februari efter alla hjärtans dag. Och vet du? Du var den första riktiga förälskelsen för mig.

I somras började vi snacka lite smått igen och träffades dessutom för promenader och dylikt. Allt var som förrut märkte jag, och det kommer det nog alltid vara på min sida.
Du kommer alltid att betyda mycket för mig, vad som än händer gubben. Jag bryr mig inte om vad du gör, hur du lever ditt liv eller dina beslut du tar.. i mina ögon är du lika underbar som du var första gången jag såg dig. 

John Pontus Alexander Engren, du är evgit älskad av mig gubben :)




   


Vad var det jag sa Robin?

Update; 5 minuter senare..





Han har fortfarande inte ändrat bild på msn. Istället har han lagt TILL mitt "msn-namn" och även "andra namn"
Börjar seriöst bli rädd nu.. ;-)


Ingen annan!

Detta angår endast Robin. =)

Lilla söta älsklingsgubben.. Nästa gång du visar alla dessa helvettesfulaäckligagamla bilder på mig så kommer jag springa hem till dig, bryta mig in hos dig mitt i natten och ta en jävla massa bilder på dig. Först när du sover, sen när du vaknar och inser att nån jävel står och glor på dig, sen när chocken lagt sig och du blir ledsen istället sen tänker jag sticka och låta dig få mardrömmar om denna händelse resten av ditt liv.
Jag = snäll? ja. Jag = snäll när nån person loggar in med uggly pics on me på msn? Hell no.

Annars är du en jävligt snäll person med en härlig attityd som alltid får mig på humör igen. Varje gång vi snackar skapar du ett leende på mina läppar. Det vet du va?

John Robin Sujarwo Sigerbrant, <3


Uppdate

Nu har jag vart och iväg och käkat med min underbart söta papi och fått lite småsaker. Har även suttit klistrad framför Uggly betty och Desperate Housewifes, som för övrigt är två av mina favoritprogram och käkat icecream. Mums!



Tisdag.

Var aldrig på luciaövningen idag, var för trött för att ens orka tänka på att sitta kvar yttligare en timma i skolan för att sjunga. Men sista allmälningsdagen är v.45 så det är chill för min del!
Idag kommer min papi förbi ett tag. Han har vart på nån resa med sitt jobb i ett dygn och bussen stannar nära hemmet så då har han valt att hälsa på mig och ta med mig på nån runda nånstans för att käka innan han åker hem till Täby och övriga familjen. Gullpapi =)

Har inte så mycket att säga mer just nu.. har ganska ont i magen och är trött så uppdaterar hellre senare med något roligt än skriver ner massa bullshit nu.
Förresten, Imorgon är det 2 månader kvar till Julafton, lääängtar. Förra julen var mysig som satan men iår kommer den bli ännu bättre, nu när Ludde finns i världen.  Det som är bra med "min familj" är att min mami och papi är bästa vänner, eller något i den stilen så vi alla firar ihop varje år ändå.. för att jag och mina syskon, och liksom ja.. alla ska få vara med sina föräldrar och syskon. Sen brukar moffa och momo (morfar och mormor) också vara med men så blir det inte iår..

Aja. Ciao! <3

Godmorgon!

Jag börjar om ca tio minuter så inlägget kommer inte bli särskillt långt ;P
Idag har jag bara tråååååååklektioner som suger satan så kommer antagligen vara helt död när jag kommer hem också. SO, NO, Idrott & Slöjd.. wohohoh. Fast slöjden och idrotten är det inget fel på egentligen, bara idag...

På idrotten ska vi gymma i stk, skittråkigt. På slöjden ska vi... öh? vet inte ens vad jag håller på med men orkar verkligen inte ta i massa träsaker idag och slita arselet av mig;D sen är det lucia övning efter så då slutar jag ändå en timme senare än vanligt.

Nu måste jag rusa. CIAO! :)

  

och japp, idrottskläderna är redan på eftersom idrottslektionen är andra lektion idag och jag inte orkar byta kläder hit och dit.


Min dag i bilder

Det här är det sista inlägget för idag. Å ja.. jag hann faktigst med allting och nu ligger en beställning och väntar på ett antal klädesplagg som kommer om typ två veckor, wiie:D sen kollade jag och min familjas på prison break och det var väll helt okey förrutom att jag var helt dödstrött och höll på att somna. Bra start (Y)

Orkar ej skriva nå mer idag så här får ni lite bilder från idag istället. En bild säger ju ändå mer än tusen ord... ;-)

     

Första och andra bilden är ifrån mammas jobb. Utsikten är ju helt ok sådär på kvällen. (speciellt på nyår, som vi firade på hennes jobb ett år när jag var skitliten.. det kändes som om alla raketer skulle träffa mig och ändå stog jag kvar helt faccinerad över alla färger och smällar)
De andra bildderna är bara allmäna egopics men jag bjuder på dom :)

Godnatt fellas!


Hola fellas!

Hemma igen nudå.. tja.. det var väll trevligt inne i stan och åt gott gjorde vi också (=jag älskar att äta och gör det 24/7) Min bror köpte ett par skitsnygga nudie jeans som satt bra som fan över rumpan på honom. Jag själv köpte faktigst ingenting, weeo :-)
Antar att det är just därför jag sitter här nu och beställer kläder på internet istället.. haha. Men har faktigst hittat skitsnygga saker. Ett par skor-jag-dör-för och ett antal par tröjor och leggings och sånna grejjor.

Annars då? hm, ikväll är det älskade Prison break som jag råälskar och ska innan dess ha hunnit sminka av mig, satt på mig någon gosig mjukisdress, beställt alla kläder och bäddat ner mig i sängen med en te kopp. Good luck dude! Sovmorgon imorgon till kl 9.05, skönt... fast luciaövningsshit efter skolan så hem kommer jag sent iaf, men sen när blev sjunga tråkigt? ;-) nu ska ja stressa sönder de sista minuterna.. höhö..

Outfit

Dagens outfit! (klicka för större resultat)

    

Klänning - Åhlens city. Vet ej vilket märke..
Skor - Scorette
Leggings - H&M
Väska - Friis & company
Tjocktröja (endast under västen) - H&M
Canada gooseväst - NK





Nu ska jag in till stan och möta upp min broder och käka middag med honom sen vara smakråd till ett par jeans tydligen. Ciao !

och så var det söndag igen då...

Nu var man här igen då, denna jävla söndag. Ursäkta språket men som sagt... denna dagen är verkligen helt glädjedödande alla sätt och vis.
Jag säger som Robin nyss sa till mig "Varje söndag gråter jag mig själv till sömns för jag vet att nästa dag måste jag slava sönder mig i helvetet" Det stämmer ju ;-)

I fredags så hade jag bestämt mig för att bara chilla hemma och sova ut. Ja.. det gick väll bra tills Linn ringer kl 12 och frågar om jag vill komma på fest. Jag tog en dusch, sminkade mig och var klar 40min senare då jag gick ut genom dörren. Festen var i Duvbo, ca15minuter från mig så det var chill.. jag gick och pratade med C hela tiden i telefon dessutom. Hemma var jag igen runt 4-halv5? och gick och la mig för att sova ut..

Lördagmorgon. Jag vaknar kl 12 och ringer Linn på direkten, vi ska nämligen in till stan. Vi fixar oss och är inne till kl 2. Där går vi runt och tittar på en vinterjacka till Lenny och lite annat småskit. Sen beger vi oss hemmåt igen för att sola.. Väl hemma tvingar mami i oss mat och sen drar vi till solariumet. 
Kvällen blir en riktig myskväll hemma hos mig. Vi ligger och kollar på film halva natten och pratar med en full kille i telefon, haha! Linn sover kvar hos mig och vi vaknar båda med världens nackspärr dagen efter :-)

Idag har jag pluggat arselet av mig.. faktigst. Känns riktigt illa att plugga sista dagen på helgen men måste man så måste man. Imorgon ska nämligen en bild uppgift lämnas in, teoretiskt arbete. Jomen tjena....
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sussa lite för att sedan vakna upp och inse att det är fucking måndag igen, och skoooola! 8.20-15.20 ja... så länge ska jag plågas imorgon. See ya!

image43

Hoppas.. hoppas!

Min skola ordnar varje år en skidresa för alla åttor upp till Bydalen & Höglekardalen eller Lofsdalen. Förra året var jag en av dom som valde att följa med i fyra dagar på denna skidresa till Bydalen-Höglekardalen som blev  väldigt lyckad. Trots dåligt väder och en mindre hjärnskakning så väcks bara goda minnen när jag tänker på dagarna vi spenderade uppe i fjället. Vi bodde i en stuga för åtta personer som besök av typ 10 pers till varje kväll. Mysigt var det hur som helst!
Dagarna var fyllda med skidåkning och jag lärde mig faktigst en del nya saker, trots att jag åkt så många gånger innan i mitt liv. Skidlärarna var helt underbara och stämingen var helt enkelt på topp! Hjärnskakningen fick jag när min kompis Alexandra som åkt 2 ggr innan i sitt liv körde störtlopp ner och körde rakt på mig :-)

Hur som helst, Idag kom våran idrottslärare fram till oss och frågade om vi ville hänga med iår igen, så troligtvis kommer mer än hälften av min klass följa med och jag hoppas verkligen att det blir så!
I så fall bär det hela av den 20e januari, och vi är hemma igen natten till den 24e januari, som förövrigt är Juuc födelsedag. Hoppas det blir av, för det här är verkligen en sak jag skulle vilja göra om med min underbara klass, och alla andra härliga elever i min skola.


         

Annars idag så fick jag reda på resultatet av mitt spanskaprov, eller jag fick inte reda på mitt betyg men fick reda på om jag klarat det eller inte. Och guess what? det var endast 3 st som klarade provet i min spanskagrupp, resten fick ig på vissa delar eller hela provet. (alla är ju såååå bra på spanska i min grupp också) Hur som helst, jag var en av de där tre personerna som klarade provet och Arne banane, min spanskalärare sa att jag möjligtvis kan få högre än G. De ni ;-)

Om jag inte drar nånstans ikväll så kommer troligtvis ett till inlägg, annars uppdaterar jag imorgon eller någon annan dag framöver. Ciao♥


Torsdag.

image29

Bilden = 1 år gammal = ful som fan = jag bjuder på den.


Idag är jag dödstrött och tänker inte heller skriva något långt inlägg. Vi hade muntlig redovisning idag och den gick bättre än vad vi förväntat oss. 11-15 minuter lång var den och lärararna gav oss en massa beröm. Alltid trevligt  ;-)
På musiklektionen satt jag och Amanda och sjöng gamla Per Gessle låtar som vi hitta i en bok, lät väll si sådär. Haha!
När jag kom hem så slocknade jag nästan på en gång, och sov i 1h sen satte jag mig och nötte på en reflektion som ska vara färdigskriven tills imorgon.

Nu ska jag sova, godnatt! ♥


ett sista inlägg för ikväll ;P

image24

osminkad, oseriös och... just me!

Sitter för stunden och pratar med min C, han är riktigt ball ibland faktigst.. sitter och berättar vilken fobi han har för att gå in på h&m och köpa kläder men att han ändå skall göra det.
Imorgon ska han även köpa fyra glassar för er som ville veta. ;-)

+ imorgon blir jag rik. Christophers tvilling Anton ska nämligen köpa mina oanvända koshörlurar. Fick dom gratis och nu får jag 220 för dom. WEEI!

Min familj.. öh?

Idag fick jag en väldigt svår fråga på MSN av en kille. "Hur ser din familj ut då?" närmare bestämt.
För dig är frågan kanske självklar. Du bor tillsammans med din mamma, pappa och eventuella syskon eller så är dina föräldrar skilda och du bor varannan vecka hos vardera tillsammans med dina eventuella syskon. Dina föräldrar kanske har hittat en ny partner på ett annat håll, men annars är just din familj som vilken annan familj som helst, inget mer med det.
När Mathias, som han heter, ställde frågan till mig så satt jag länge och tänkte efter om vad jag skulle svara. Jag skrev en rad och ångrade mig och "suddade" ut allting igen, för att åter igen tänka efter. Och vet du? jag sitter fortfarande och klurar på hans fråga.

Jag antar att du redan vid detta laget vill höra varför det är så pass svårt för mig att svara på en sånn pass enkel fråga.
Jo, jag har faktigst aldrig fått uppleva en riktig familj. Jag vet inte ens vad en familj är.. hur en familj fungerar.
Jag föddes den 1a april 1992 på något BB i upplandsväsby. Lyckan var fulländad i min familj och mina föräldrar var lyckligare än någonsin. Jag var deras första barn, och hela två veckor för tidigt för den delen också. Min "familj" hade några bra veckor tillsammans, tror jag, och "småbarns föräldrarlivet" var riktigt skönt enligt pappa. Nu efter kan man resonera om vad han egentligen menade med det men åter till ämnet.
1 månad gick och än var min lilla familj stabil och kärleksfull. Antar att det fortfarande var de där härliga med att nyss blivit förälder som gav mina föräldrar all lycka hit och dit. Tiden gick och nu var jag hela 3 månader och 12 dagar gammal och hade vuxit mig själv "normalstor" för en bebis. Det var den dagen resten av mitt liv skulle komma att bli förändrat. Jag själv minns ingenting eftersom jag då var så pass liten men jag har fått höra denna historia, upplevelse (ja, vad vi nu ska kalla det) flera ggr nu efteråt. Det var den dagen MIN familj gick skilda vägar.

Ja, du hörde rätt. 3 månader fick jag uppleva min familj.. och minns jag tiden? nänä.
De första månaderna bodde jag bara hos mamma, eftersom jag var för liten för att bo själv med pappa och han hade ju för den delen något helt annat på g. Vi flyttade runt lite och hälsade även på min släkt runt om i USA medan pappa renoverade en skaplig villa i Täby. Den 14 april 1993 föddes min halvbrorsa Martin och min pappa och hans tjej hade nu snott all den där lycka som jag hade haft i MIN familj från början. Då var jag 1 år och 2 veckor gammal och hade precis lärt mig gå. Åren gick och ett tag bodde jag hos pappa, ett tag hos mamma och ibland varannan vecka hos vardera. Jag var hur förvirrad som helst eftersom jag inte visste vad som var mitt hem, och vilka som var mina föräldrar. Jag började prata svengelska istället för svenska, eftersom det blev sånt krångel mellan alla flytter hit och dit mellan mina föräldrar. (mamma är från usa, så har alltid pratat engelska med henne medan Svenska med pappa)
Men med åren lärde jag mig hur det fungerade, och började istället tro att det här var det normala i en familj. "att ha två mammor och en pappa" som jag uttryckte mig själv..

Det fick jag en ändrad syn på när jag började skolan. Nästan alla kompisar hade en mamma, en pappa och kanske något syskon som alla bodde i ett och samma hus. Trodde det var något fel på mig och började bli skygg för folk istället.. lät det hela gå ut på mig. Som om det var jag som sabbat för mamma och pappa.
Vid det här laget hade jag även fått en lillasyster vid namn Sofia. Jag började sakta att känna mig ovälkommen hemma hos pappa, eftersom jag inte var en av mina syskon utan någon helt annan.. jag hörde inte in bland dom. Började istället att bo på heltid hemma hos mamma, började i en skola i hennes kommun istället för i pappas. Hälsade på hemma hos pappa på helgerna istället..

Idag bor jag fortfarande hemma hos mamma i veckodagarna. Trivs bäst med det och känner fortfarande att jag inte riktigt hör hemma i min andra familj.. eftersom jag inte är min låssasmammas egna barn. Pappa hälsar istället på hemma hos mig här hos mamma flera dagar i veckan och vi har tillsammans kommit på en lösning över det hela, så det skall funka. Jag älskar mina syskon något oerhört och hälsar på dom då och då, men jag känner mig fortfarande mer hemma här hos mamma. Dessutom är det ganska skönt att bo 2 st i en stor lägenhet än i en villa på 6 pers i veckodagarna, då alla läxor och prov behövs pluggas till :-)

Jag har fortfarande inte kommit på något svar på Mathias fråga eftersom jag själv inte vet hur en familj fungerar, och hur MIN familj skulle se ut ifall det fortfarande vart min mamma och pappa. Jag har en till familj, men den är inte min och det är en helt annan sak enligt mig. Däremot har jag lärt mig att leva med mitt konstiga liv och accepterat det, något jag inte alls kunde för några år sedan...

I min "andra" familj, hos pappa har vi även fått en till nykomling. Min lillebror Ludwíg, aka Ludde. Han är nu hela 2 veckor gammal och är bara hur söt som helst!! Det var allt för mig idag. CIAO ♥

image22

PS. mitt spanska prov gick greaaaaaaaat och jag hoppas på vg/mvg och TROR även att jag kan lyckas med det. De ni ;-)


Tisdag

Dagen har vart skön, faktigst.

Fick tillbaka mitt SO prov idag, fick VG. Ganska stolt över mig själv då SO inte är ett av mina starkaste ämnen. Jag tycker lektionerna är roliga, men provet är däremot inte lika kul då vi oftast får läsa 50 sidor ur en tråkig bok... Men det är VG iaf.
Imorgon har vi spanska prov så jag och Nathalie har pluggat hela dagen idag. Tror jag kan allt nu men ska repetera allt innan jag går och lägger mig och även imorgon. Önska mig lycka till vettja:D


Annars mår jag great fastän jag är dödstrött.. redan nu :)
Funderar förresten på att skaffa linser. Hatar rent sagt min ögonfärg eftersom jag inte direkt har någon bestämd färg på mina ögon. Dom är melereade, som det heter. Alltså att dom skiftar färg i olika ljus osv... Kollar man på bilder så uppfattas alltid min ögonfärg olika men oftast har jag grönblåa ögon, tror jag.
Hur som helst... funtar på blåa linser..  någon med förslag? skulle vara tacksam för minsta lilla, just nu är jag ett ända stort frågetecken.

image20

;)

Hemma redan nu, japp! Ingen franska idag.... kom hem för 20 minuter sedan och såg till min förtjusning att skolkatalogen hade kommit hem nu. HAHAHA på vårat foto, så jävla härligt! fast jag ser fortfarande ut som en sliskig bitch men det kan man ta med en nypa salt allt. Hör ju nästan till så :-)
Småfotot var dessvärre en ren katastrof. Får dom ens ta sånna fula saker? USCH.. åttans var tio gånger finare om man jämför.

Kan man skicka ut samma iår igen till släkten må tro?..

Nu ska jag plugga spanska, ciao!

Outfit

image17

Dagens outfit består av:

Svarta stuprörsjeans - H&M
Beige Kofta - Bik Bok
Vitt neutralt linne - MQ
Stövlar m. Rosett, liten klack - Scorett

image18
  
Detta är inget jag kommer uppdatera dagligen med.

Och så var det måndag igen.

Ny vecka och åter igen den jävla måndagen. Måndagar = ett rent helvette.
Behöver jag ens förklara varför?

- Det är veckans första dag.. med andra ord är det en jävla massa dagar kvar tills helgen. Man får rysningar bara av att tänka på hur många fler gånger man ska behöva gå upp tidigt när man helst vill somna om i många, många timmar till för att sedan gå till det såkallade helvettet. Skolan.
-Det är min längsta skoldag. Jajjamensan 8.20-16.30. Sista timmen är det C-språk som innebär att hälften av klassen (som ej valt C-språk) får gå hem medans jag, JAG skall plågas kvar i en hel timma till med FRANSKA!
-Mördarlektioner på rad. Spanska, So, Matte, Bild, Engelska, Franska... öh.. vadå språkdag? det ända trevliga här är bildlektionen (som nu för tillfället suger satan då vi håller på med konstarbete... helt seriöst, jag + konst = bajs)

Varför sitter jag då här för.. nu.. när jag börjar 8.20?
Jo jag var i skolan. Trodde till och med att jag var försenad när jag kom 1 minut innan vi egentligen börja. Vad händer? Håltimma skriker Jonas, en kille i min klass. Amen great! Inte nog med det, efter själva spanskalektionen har vi 2 timmars rast innan SO:n.
Med andra ord var det bara att knata hem igen och vara glad över att man slapp spanskan, fastän man i själva verket ville döda någon för att man vaknat tidigit, stressat ihjäl sig hela morgonen och sedan löpt till skolan. MORR

Dessutom har jag slarvat bort mina hemmanycklar igen.. så först kunde jag inte låsa dörren, men jag kom sedan på att vi har extra nycklar hemma så jag tog dom istället. Men då kommer vi till nästa problem, hur ska jag öppna mitt skåp där jag har alla saker? den nyckeln sitter också på min nyckelknippa....

Nä, mina måndagar SUGER. Nu ska jag sova, Ciao.

image15

Söndag

Söndag idag då... enligt mig veckans tråkigaste dag.
Att veta där långt bak i huvudet att man ska tvingas gå upp tidigt nästa morgon när det fortfarande är mörkt ute och svinkallt gör att mitt hvuud går i två delar. Delarna krossas sedan i miljarder bitar när jag tänker på att jag måste göra om denna hatade rutin hela fyra gånger till innan helgen åter igen visar sig.
Med andra ord har ni nu fått bilden om vad jag tycker om mina skoldagar. Dagarna vistas förresten i Ängskolan, en skola i Sundbyberg med ganska härliga personer. Antar att de är just de där personerna som gör att man ens orkar resa sig upp ur sängen (då efter ganska många om och men.. och ett antal snoozninar)

Nu får ni inte tro att jag är en av de där latmaskarna som aldrig får något gjort på lektionerna och aldrig pluggar för det stämmer inte. Snarare tvärtom, jag försöker göra något på lektionerna och vara med och anteckna det läraren säger.. fast jag måste medge att det varierar lite från lektion till lektion, man har ju sina favoritämnen och mindre aktuella ämnen. Så som Matte och NO (=vääääldigt mycket mindre aktuella ämnen)
När det kommer till pluggande hemma så sköter jag det ganska bra. Har jag ett prov så pluggar jag, oftast kvällen innan i flera timmar. Det funkar ganska bra för mig och jag har runt 250 poäng nu.
Nog snackat om skolan nu.

Idag vaknade jag runt 10 skulle jag tro, låg kvar i sängen lääänge och kollade på något tv program som var helt okej. Gick upp och sket i att göra min älskade havregrynsgröt idag utan lyxade istället till det med vanlijyoughurt och crunchys, kanel och äppelsmak, mmm.... Smakar som äppelpaj med vanlijsås på ett ungefär :-)
Har bara tagit det lungt idag, pluggat matte och kikat igenom spanskan. Prov i båda ämnena i veckan så..
Just nu sitter jag här med min tekopp och lyssnar på Sean Kingston.

En tanke som förföljt mig de senaste dagarna är varför man fäster sig så pass mycket för någon, fastän den personen inte alls tycker det samma om än själv.. är det längtan efter den andre, eller själva utmaningen att få honom att börja gilla en som gör att man inte kan sluta tänka på han? I mitt fall vet jag inte direkt vad det är. Skulle gissa på en kombination mellan de båda alternativen plus mycket annat med. Men varför ska man då vara så fäst vid någon? jag menar.. jag är född för att klara mig själv och vet med mig att jag är självständig som person. Med andra ord borde jag alltså inte bry mig om honom utan bara gå vidare och leva mitt enkla liv. 
För mitt egna bästa skulle jag skita i honom, och i alla andra killar och leva singel men nä.. jag har en längtan om att bli älskad av någon annan, inte bara av mina vänner. Jag vill bli sedd av en kille som bara ser mig som den bästa och vill ge hela sig till mig, bara mig.
Fast egentligen kan jag inte säga så heller, eftersom det bara finns en där ute till mig, som jag riktigt gillar. Jag skulle kunna försöka börja gilla någon annan, någon som jag vet gillar mig också men det skulle aldrig funka. Tror jag behöver gå i terapi...........


Ni tror nu säkert att jag är en galning som fäst mig vid någon som inte har en aning om vem jag är, men det är inte sant. Killen jag gillar, var den som gillade mig stenhårt för några måndader sedan, det var han och ingen annan. Det var han som kom hem till mig på natten, efter att ha suttit på en nattbuss i typ 1 timma bara för att få se mig, få ligga brevid mig och hålla om mig. Det var vi och inga andra.
Jag har alltid vart den som haft svårt att lita på andra, och aldrig släppt ut mitt inre förräns typ 2 månader senare.. med andra ord är jag väldigt "svår" och uppfattast oftast som dryg i början. Allt det där har sina anledningar men dom tänker jag inte gå in på, hur som helst.. Du var den första, och troligtvis sista, som jag klickade med på en gång. Redan första kvällen.. och det var från den kvällen det skulle komma att bli mitt livs bästa veckor tills det helt plötsligt bara.. försvann. Vad hände? jag saknar dig.

Nu har jag lovat mig att försöka gå vidare, eftersom ingen där ute hör mina önskingar om oss två.. det har gått för lång tid nu, och jag orkar inge mer. Skriver jag en rad till om dig, då lägger jag ner denna blogg. Blä på dig.
Från och med nu.. japp, håll i er.. är jag... FRI, singel, helt singel.. ja vad ni nu vill kalla det. Hejdå känslor, gå och dränk er.. ni finns inte inom mig längre. (hoppas jag)

Nu ska jag läsa min bok i svenskan som skall vara utläst om två veckor eller något sånnt där. Jamen good luck, läst typ 30 sidor av 200 men men.. Handlar om en kille som matar nått odjur me kött och den är allmänt wierd men jag fick den av min låssasmamma i augusti när boken inte kommit ut i affären (vet ej om den gjort det än heller) så valde den för att vara säker på att ingen annan valt samma som mig. Ciao

image14

Lika tråkig som en söndag :-)


<3

Nån som alltid lyckas få mig glad är Christopher, tackar gud för att jag lärt känna dig.. utan dig skulle jag nog gå i feta despretioner ;D

Aja. Funderar på att ringa frissan imorgon och beställa tid till mitt hår.. men nu är frågan ska jag fortsätta slinga blont eller ska jag slå på stort och våga mig bli brunett? Jag tycker att det skulle va skönt med en förändring eftersom jag alltid vart ett ljushuvud men vågar mig inte riktigt på att bli mörk.. tror jag..

Godnatt! :)

.......

AFKPSOPASKFOPAOPKFAPOSFÖA .... precis så känner jag just nu.
anledning? Linn ringer precis och berättar vem hon sett, och jag skulle vart med Linn idag.
positivt eller negativt att jag inte var det? sitter och funtar på de just nu... skulle velat se min SÖTNOS och att han såg mig i en slags falsk förhoppnign om att han skulle börja få upp ögonen för mig igen men ändå feeeeting tur att jag stannade här hemma för annars hade jag väll blivit ännu mer olyckligt.. kär? AOPI¤="¤(?!
I=QRÅwefjOFJSÖsfsdGHÖÖASGjkasfasasföjofasöjsfaasföj

funtar på om jag ska ringa natta och åka till hennes morbror som har fest och supa skallen av mig eller om jag ska tjura hemma och bara funta på den stora nyheten ELLER om ja ska ringa anna och typ hitta på nått..


hade förresten skitmysigt me Natta på resturangen idag, och vi käka så det sprutade ur öronen på oss ;)

Lördag.. woho.. :)

Äntligen Lördag, Äntligen fått sova ut.. lääänge.  
Igårkväll var jag med Anna och Tobbe, vi tog en promenad och drack te. En riktig mysig kväll med andra ord, fast ack så kallt det är ute nu på kvällarna. La mig runt halv 2 och vakna 11.. skönt.

Idag har jag vart med min Nathalie och vi har bakat bullar. Dom blev skitgoda och jag är nästan lite stolt över dom, brukar nästan aldrig lyckas med något jag bakar men nu så.
Kanske för att Nathalie hjälpte till en hel del? ;) Nej, men vi går faktigst väldigt bra ihop, jag och Natta.

Senare ikväll ska jag och Natta på resturang, sen drar vi vidare eller stannar kvar hemma och kollar på nån film och äter oss tjocka på godsaker.. ganska lockande faktigst.
 
image8

Våra Supergoda bullar!

image9

Jag efter promenaden igårkväll!

Fredag

Fredag nu då..
Dagen började med att Linn och Juuc kom hem till mig och vi kollade på temptation Island och åt daimkaka. Är det fredag så är det ;) Kl 11 började skolan som vanligt och dagen rullade på..
Skolan har även fått årets skolkatalog, så jag kikade i den lite grann. Temat på våran bild är "Bratz vs. Niggahs"
Jag själv såg ut som världens bitch men det hör väll til bilden.. antar jag. Hur som helst, väntar på bilderna här hemma!
image6
Vet inte hur min kväll kommer sluta idag. Antingen är jag hemma med min familj och degar framför idol och bara tar det lungt efter den tuffa veckan eller så blir det utgång med damerna. Det är 50/50 just nu faktigst..
Imorgon är det utgång som gäller iaf! Issa fyllde år tidigare iveckan och skall firas. Grattis Grattis!

- Jag, Amanda och Eleonor. Ser aslång ut pga mina klackar jag hade på mig ;)

Skippad rubrik

Fredagen den 27 Juli, sommarens konstigaste dag. - Fylld med ilska och nyfikenhet.
Det var kvällen du och jag bestämde att vi inte skulle ta samma väg längre utan gå vidare. Visst, vi hade pratat om det på Gotland, sista kvällen, men du hade faktigst gett mig en del hopp när du skickat det där smset när jag var på g hem till Sthlm igen. Faktigst..
Hur som helst, det var hemma hos dig, på din fest som vi tog beslutet. Tog det väll okej fast var lite frågeställd om varför du hade gett mig en puss samtidigt som du sa det men tänkte inte mer på det. 10 minuter tog det för dig att "gå vidare". Det var då jag, Jossan och Emelie kom ner för trappan och hittade dig i ditt datarum med en annan tjej. Jossan sa direkt till mig "Vad du än gör, kolla inte in" men jag gjorde det ändå och såg dit stå där tätt intill henne. Jag gick upp igen och letade upp de andra för att berätta om det hela och vi bestämde allihopa att jag skulle skita i det och låssas som om ingenting hänt. Du kom upp igen, Jossan tog tag i dig och frågade vafan du höll på med, du lekte dum och låssades som ingenting. 5 minuter senare står jag och Emelie vid fönstret och pratar lite grann, jag vill inte längre vara kvar utan bestämmer mig för att ringa MR. P som bor 10 minuter bort men är osäker på om jag verkligen ska göra det eller inte. Då ser jag det, det som fick mig att ändra uppfattning om dig helt och hållet. Du står nedanför fönstret och strular med tjejen. 15 minuter tog det!! Kort och gott, jag tittar på dig igen och känner att min ilska håller på att bubbla över.. snart... nu.. Jag ser bara svart. Jag spottar på dig och vänder på klacken och går.. ringer P påvägen och ber dig möta mig. Du svarar att du gör det mer än gärna. Emelie följer med..

Du ringer när jag precis gått och frågar varför jag drog.. ja .. undra varför? smartass. Du blir sur och jag slänger på luren i ditt öra. Vi är med P och hans vänner i ca 30 minuter och jag känner mig åter igen glad och sansad. Min P som jag inte träffat på så många månader!! Vi går tillbaka och när jag ska ta min väska så är den borta. Greaat! det är du som tagit den för att jag ska komma tillbaka och prata med dig är min tanke. Jag letar igenom hela huset men det är inte så lätt eftersom det är släckt överallt.. skiter i att du ligger och strular med tjejen på ditt rum, klampar in och letar efter min väska. Hittar den inte nånstans och det känns åter igen som om min kväll inte kan bli sämre. Vi alla bestämmer oss för att åka hem.. eller alla utom Linn som ligger där i soffan och gosar med Tommy men hon ändrar sig snabbt och finner att hennes jacka också är borta. Dubbelt upp.. woho! Vid detta laget är jag så jävla sur som man bara kan bli kan jag meddela.

Jag har min mobil, mina nycklar... resten är borta. Smink, parfym, kamera, ipod, lite kläder, skor... ja.. allt. Men jag kommer hem iaf, tur! Ringer pappa och berättar vad som hänt och han säger att han kommer hem imorgon från landet och att jag inte ska oroa mig. Jag och Emelie går hem till mig och sätter på en film och bara pratar igenom kvällen. Då ringer min älskade G och frågar om han och en kompis får komma över.. Javisst.. öh.. sitter här osminkad och har inget smink att fixa mig med heller eller nått men okej... Fast vi aldrig träffats men kör till! 1 timma, eller 2 är du här hos mig. Vi ser dig och din kompis från balkongen, det här kanske blir kul ändå tänker jag. Kvällen eller natten kanske jag ska säga.. nu är väll kl runt 4 på morgonen rullar på och vi tittar på film, och pratar osv. "K" är som bortblåst och allt känns så jävla lätt helt plötsligt.. jag är så fri helt plötsligt...

Det var starten på ett nytt kapitel utan killen jag levt med hela sommaren, med killen mina känslor kommer att slå extra för flera månader framöver. Än...

image4

Jag saknar dig, jag sakar oss.. jag saknar allt G.

morr...

Jag saknar dig allt för mycket. Saknar dina kramar, saknar ditt leende.. dina blåa ögon.. ja allt. Behöver jag ens säga något mer? jag är fortfarande helt galen i dig. Kan inte dölja det, hur mycket jag än försöker att övertala mig själv om att jag gått vidare. GAAAAAAHAH!!!!

Härliga tisdag!!

Precis som rubriken lyder så har min tisdag hitills vart lyckad. Ja, ni hörde rätt..
Började 9.05 med en ganska rejält chill SOlektion, vi skulle bara skriva i länder på en karta och sen var allt klart. Dagen fortsattes med idrott, och till min stora glädje så hade idrottslärarna valt att ändra lite i schemat och lagt in en intervallträning idag istället för två varv runt löten. WEEI!!!
Två varv runt löten är däremot nästa vecka så jag kommer inte undan tyvärr... haha

Intervallträningarna bestod av backintervall (springa upp och ner i en brant backe flera ggr) lång intervallträning (fram och tillbaka 100 m. springa gärnet, gå, springa gå) och kort intervallträning (1 helt varv runt löten. Gå varannan lycktstolpe, springa varannan)
Var helt slut när lektionen var över, men bra träning är det allt!

Sen flöt dagen på som vanligt. Var hos studievägledaren och pratade gymnasieval och sedan fick jag reda på att jag fått VG+ på mitt NO prov och bara var 1 fråga från MVG. Tjaa..... NO är mitt sämsta ämne så glad, ja det blev jag allt. Fast lite synd att jag inte grejja den där sista frågan till MVG :)
Nu när jag kom hem så hittade ett stort brev i brevlådan och när jag öppnade det så låg de två filmer i paketen. Temptation Island och Material Girls. Har sätt båda filmerna men ändå... kan alltid ses igen liksom ;)


Nu ska jag snart möta upp min papi eftersom det är tisdag och på tisdagar är det "pappa dag". (han åker alltså hem hit till mig och så åker vi iväg och typ äter middag nånstans, köper nått eller bara hittar på något)
Idag ska vi hämta ut min underbara nya ipod och sen åka och käka middag på nån resturang sen gå och shoppa skooooor.. kan dagen bli bättre? näääää.. härlig tisdag som sagt!

http://images.apple.com/global/elements/blank.gif?repurl=http://images.apple.com/ipod/red/images/productredbg20070905.png - min döläckra ipod, den stora alltså!

(min förra blev stulen så har levt på pappas ipod nu i 1000 år känns de som, äntligen en egen!!!)

Måndag, avklarad!

Nu var då måndagen avklarad.. alltså skoldagen. Skönt! Dagen gick ovanligt segt och redan vid kl 1 var jag helt slut och ville inget hellre än att lämna skolans område och gå hem och sova.
Fick veta att vi ska springa två varv runt löten imorgon också, WEEI.. not! för er som inte vet så är det en sjö här i sundbyberg som vi måste springa två varv runt på tid. Man måste klara under 20minuter för att få G och senast jag sprang kom jag in på 14.05 så jag är inte sådär jätteglad över att det är löpning på schemat imorgon, uscha.

Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med min sötnos Nathalie här hemma hos mig och typ kolla på film och käka middag. Är helt själv hemma så det är perfekt!
Jag måste även få visa mitt nymöblerade rum för stumpan, stolt som jag är. ;)

För er nyfikna så bor jag på vardagar hemma hos mamma i Sundbyberg och på helger så bor jag ute i Täby hos pappa med mina tre syskon och min låssasmamma. Mina syskon är jag otroligt glad över att ha, eftersom dom alla är speciella på sitt egna sätt. De är Martin 14 år, Sofia 11 år och lilla Ludde som är drygt 1 vecka gammal :)

Nu ska jag snabbt in på playahead (i know.. nerd) och sen ringa Natta och höra hur det blir för ikväll. Ciao!

Hello sweet monday.. not..

Hejsan..
Måndag igen nu då. Känns som om veckorna är sjukt långa och helgerna allt för korta och att jag aldrig riktigt hinner slappna av och sova ut? Hur som helst, nu går vi in på en ny vecka.
Idag har jag både spanska, franska, engelska och sen lite SO. Ibland undrar man om inte han som satte schemat (våran musiklärare) VILL plåga oss genom att sätta alla jobbiga lektioner på rad med massa jobbiga håltimmar mitt i som man inte hinner hem på utan endast plågas i skolan för att sen sluta skitsent istället.

Hur som helst, tillbaka till mig.
Mitt namn är Therese men jag kallar mig själv Tess och nästan alla i min omgivning lika så. Jag är en målmedveten tjej på 15 år som älskar det mesta i livet. Uppfattast oftast som glad, positiv med en jävla massa energi. Jag bor i Sundbyberg, en mysig del utanför Sthlm.
 I min blogg kommer de mesta skrivast, mest om min vardag men även om annat skoj.

Nu ska jag klä på mig och fixa till mig lite inför skolan. Börjar om en timma och några minuter
Bye!

image2

This is me!

image1

Detta är då jag! Hinner ej skriva så mycket mer idag men imorgon berättar jag vem jag är, och varför jag valt att aktivera min blogg igen. (japp, den har funnits förrut men jag valde att lägga ner bloggen efter några månader)
Nu är jag iallafall tillbaka och jag lovar er alla där ute som får upp ögonen för min lilla blogg att jag kommer uppdatera bloggen dagligen. Enyoj! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0