R.I.P MORFAR!! <3

Svider riktigt att säga detta men min morfar gick tyvärr bort inatt så jag har ingen större blogglust just nu. Först åkte jag in på sjukhus (i helgen) och nu är morfar borta, kommer jag någonsin få återgå till min vanliga vardag?  Känns inte så just nu iaf. Kommer troligtivs uppdatera mer om detta imorgon, men just nu mår jag alldeles för dåligt för att sitta här..

Hoppas ni alla mår bra, KRAM!♥

image309

Gammal bild..

Bydalen!

Här kommer några (många) bilder från Bydalen förra veckan. Trots att det är upp mot 40st här så är det långt från en tredjedel av det som togs. Detta år var vädret betydligt bättre än förra året och även sällskapet. Sakna =)

1234567 8910 111213141516171819202122232425 26272829 30313233343536 3738

1. Packning 2. Bara för att =P 3. Äntligen Framme efter 9h bussfärd! 4. Godmorgon 5. Innan första åket, fortfarande mörkt ute. 6. Backen upp till stugorna 7. Break 8. Vid lunch.. trötta.. 9. Lovely! 10. Inga kommentarer 11. Sliten 12. Sara på brädan 13. Jag har tagit ett break 14. Malin är på g 15. Trööötta.. 16. Sliten jävel (samma som tidigare inlägg) 17. Backen från stugorna 18. Fint va? 19. HAHA 20. Amanda tar knappen upp till lunch-stugan 21. Slitet 22. Nattvandring 23. Innan kvällsåk 24-25. KVÄLLSÅK 26. Kväll 27. Gos med Nathalie! 28. Last day 29. Amanda in the shower 30. Massagesängen 31. Jonas provar på solarium 32. Jag på bussen home 33. Tagen från bussen (Bydalsfjället) 34. Amandas färgglada.. 35. Osminkade, slitna 36. Ängskolan =) 37. Malin, Amanda, Jag & Anton 38. Här var vi pigga!

HOME SWEET HOME

Hej där =)

Nu är jag hemma igen från ett kallt men underbart Bydal och Höglekardalsfjäll. Helt klart för få dagar där uppe men oj va roligt vi hade det. Bussresan dit och hem gick sååå mycket snabbare än förra året dessutom - ren lycka. Jag som lätt mår illa i buss klarade de nio timmarna upp och nio,tio timmarna hem igen utan att ens tänka må illa tanken. Det var klart väder varje dag med en sol som tittade fram då och då tillsammans med en temperatur kring fem minus. Helt lovely väder om man jämför med förra året då det var snöstorm och typ trettio minus på topparna varje dag =P. Vet ni vad det bästa är då? jag är hel. Yes, inga brytna ben här inte.

Kommer berätta mer om dagarna senare för just nu är jag så jääääääävla sliten så det inte är sant. Har spenderat hela kvällen på sjukhus och fått konstanterat att jag fått magsår. För lite sömn i bydalen samt allt plugg i skolan har gjort att jag fått magsår. Mindre lycka! Förra året fick jag ju magkatarr av all stress i skolan...
Men som sagt, nu är det dags att hoppa ner i säng och försöka få lite sömn. Ska till frissan imorgon vid ett tiden dessutom! HA DE BÄST =)

image269

Andra dagen tror jag det var.. sliten som få.

bye bye

NU DRAR JAG TILL BYDALEN/HÖGLEKARDALEN! =D


dagen innan dagen?

Tuudiloo..

Vilken storm det är ute idag! Haha... börjar nästan skratta av att bara tänka på det nu i efterhand. Var ute för någon timma sen och höll ärligt talat på att blåsa iväg. Trodde aldrig att vinden skulle kunna vara såhär stark men oj va fel jag hade. Fick nästan ta i allt vad jag hade i vissa vinklar för att ens komma fram (haha) medan ipod-hörlurarna blåser ut genom öronen och flyger efter mig som en liten svans. Klaga ska jag däremot inte bara göra. När vinden hamna efter mig så blev det som om någon gick bakom mig och knuffa på mig.. väldigt behagligt för en latmask som mig.

Idag då, lördag som sagt. Normalt hade jag nu börjat fixa mig inför kvällen och börjat tagga till som bara den men just nu sitter jag här i ett par slitna jeans och en förstor hood och bara myser - också nice! Som sagt, Bydalen imorgon så har ingen större lust att vara uppe halva natten ikväll inte. Vet någon om det är lika blåsigt där uppe? jag menar... kan man ens åka skidor i den här stormen? höhö. Typ åker bakåt istället för frammåt när man hamnar mot vinden eller med världens fart frammåt när vinden är efter en? Nästan så jag kan se mig det hela framför mig redan nu. Som gjort för att jag ska bryta alla ben i kroppen som jag tidigare nämnde ;)
Kan ju även se stormen från den ljusa sidan. Sitta på en varm buss i 8-9 timmar imorgon utan att behöva gå ut en ända gång... sköööööönt!

Min stora dator har totalpajjat nu men ska försöka få igång den senare så jag kan lägga in lite bilder och komma åt förra årets Bydalsbilder, kul att jämföra liksom. Ha en bra lördag nu!! =)

världskrigen suger

Hallå där ute..

Huvudet mår prima nu. Märker inte ens att jag slagit i huvudet om jag inte petar in i såret så att säga =P
Erkänner att det var lite klantigt gjort men hey, vem säger att jag är perfekt? är lika klantig som övriga befolkningen på denna planet. Kan meddela att jag redan glidit tre meter på ett halt golv häromdan när min kompis fällde mig av rent misstag.. de va grejjer det. Nu hoppas vi på att jag ska slippa mina otursattacker som förföljer mig efter denna helg för då är jag som sagt i bydalen. Skulle vara ganska illa att bryta alla ben i kroppen där uppe liksom (vilket troligtvis kommer ske).

Gissa vad jag gjort två kvällar i sträck nu? jo.. pluggat. Som vanligt.. yeah. Denna gång är det första och andra världskriget, samt mellan tiden som står på menyn. Vet inte alls hur många sidor det är men ett antal är de.. ca 80 sidor? Seriöst, jag klarar inte av att läsa en bok flera dagar i sträck som är hur många sidor som helst. Får inte in något alls i huvudet och somnar tillslut av ren tråkighet med boken i nyllet. Hitler var däremot en jävel men vem visste inte det innan liksom? Får väll se hur provet går..

Innan jag fortsätter att läsa så tänkte jag bjuda på en dagens outfit. Lite roligare än den senaste ;)

 

Puss! <3

outfit + sjukhusstory

Hallådär =)

Ehm.. vart jag ska jag börja idag då. Dagen som rullat på har vart helt ok faktiskt. Tisdagar brukar va det då vi har sovmorgon. Fastän vi hade sovmorgon klev jag upp en timma för tidigt av rent misstag och trodde jag hade skitbråttom till skolan men det är en annan femma det.  Kastade mig in i duschen och märkte efter ett tag att jag hade gott om tid på mig så jag tog mitt lilla lugna hela morgonen jag.

Hur som helst, när jag kommer hem så sätter jag mig här vid datan och kikar runt lite. Jag bestämmer mig för att gå och hämta lite dricka eller något liknande. Precis när jag ställer mig så viker sig min fot (blodstopp eller något liknande) så jag trillar pladask in i skrivbordskanten, haha! Börjar storblöda och har tydligen slagit mig gul och blå i huvudet ovanför örat. Det är ett stort hål in i huvudet och det forsar typ blod.. mohaha. Skadeglädje nu efteråt? yes. Just då var det kris. Ringde pappa från andra örat och skrek att han behövde köra i turbofart hem för att hjälpa mig. Det hela slutade med några plåster på sjukhus och nu mår jag prima igen. Lite ont i huvudet bara...
Klantig är jag ju absolut inte 8-)

  

Såhär såg jag ut idag då. Orkade inte vara fin imorse så drog på mig en tröja jag fick av min moster för tre år sedan. Den är ganska najs ändå.. liksom en häst? bakdelen finns på ryggen kan jag tala om ;) 
Måste även tillägga att min plattång gick sönder förra veckan så har gått med ett mindre krull denna vecka som kanske syns på bilderna. Ha det gött!


Måndagar är inte min grejj.

image260

Finner inga ord som kan beskriva hur min morgon startade. Jobbig är inte ens hälften av vad den var, max en fjärddel om vi ska ge oss in i det mattematiska.
Hur som helst, glömde att ställa väckarklockan vilket resulterade i att jag vaknar en kvart senare än beräknat av att min mamma kommer in i mitt rum och frågar vad jag gör kvar i sängen. "Oj.." mumlar jag samtidigt som jag inser att jag försovit mig (då vet jag inte hur mycket än). Hoppar upp ur sängen a la Kaja Bergkvist style. Tror jag glömmer kvar huvudet under kudden för det första jag gör är att gå in i min dörr när jag ska ut till badrummet.  Fick iaf bekräftat att huvudet var på plats..

Fyrtio minuter senare är jag helt klar och har hela tjugo minuter på mig att göra vad jag vill på. Kameran kommer fram en stund och hinner även gå en lugn prommis till skolan istället för mina marathon jag annars brukar ha. Konstigt nog föredrar jag att vakna tidigt och slippa stressen än att försova mig som imorse och behöva skippa duschen som jag annars håller mycket kär. Det resulterade i att jag idag fick gå med ett jävligt ofräsht hår. (Y)

... Måndagar är inte min grejj.

Söndag söndag söndag och åter lite söndag

Hej hej.

Idag är det söndag. Känns trist eftersom helgen är slut och skolan kommer igång igen imorgon. Gå upp tidigt och kämpa en hel dag tills halv fem är inte min grejj alltså.
Gårdagen var väldigt skön. Gick upp runt 12 och bara tog det lungt, mötte upp Amanda ett tag och sen började jag fixa mig. Resturang stog på schemat och därefter lite folk hemma hos mig.
Vad händer när man är hemma hos mig? Singstar såklart =D haha.. Ingen har väll missat hur roligt singstar är när man är lite dragen? (för visst hade en och annan drink slinkit ner innan)

Idag ska jag plugga lite biologi tänkte jag.. Genetik snarare. Någon som är bra på det och känner sig för att hjälpa mig? haha. Ska ta en prommis senare också ute i det blåa vädret. Helt fab. idag!
Hoppas ni alla får en bra dag. <3

image259 

Juste ja.. om prick en vecka sitter jag på en buss upp till bydalen vid den här tiden. LYCKA!


flytta?

Tjenare =)

Sitter här för stunden och går genom mina mappar på datan. Ganska roligt fast det tar vääääldigt lång tid =P
Dagen har vart relativt bra om man bortser från min trötthet som förföljt mig hela dagen. Det är hur mycket i skolan just nu dessutom. Idag hade vi som sagt en onödig franska lektion kl.8 för att sedan gå hem igen i 2h och vänta på att nästa lektion ska börja. För de flesta är det den första lektionen medan man själv vart i skolan låångt innan och slitit.. Bättre blev det inte av att min franskalärare drar igång med världens tempo så vi sitter där som fåniga frågetecken halva lektionen och undrar vad fan vi håller på med ;P
När lektionen var över drog jag och några klasskompisar hem till mig för att köra lite singstar och bara chilla. Dagens höjdpunkt kan jag tala om. Det är sjukt kul när man är många och alla suger lika mycket på att sjunga. Blir att man bara driver och kör på istället. För musikfantast är jag verkligen inte.. mohaha.

Får se hur det blir ikväll med utgång och sådär. Är inte på världens bästa humör då en anhörig som står mig väldigt nära mår mindre bra och kanske dör inom en viss framtid men det vore ändå skönt att komma bort från familjen. Alla är deppiga här och det gör inte läget bättre kan jag tala om. Förrutom det så är det massa jobbigt flytta snack. Vill verkligen inte lämna Sundbyberg där jag bor med min mami men hon vill inte bor kvar där vi bor just nu så hon håller på att leta runt lite här och där (även i USA =/). Hoppas innerligt att vi stannar kvar i sthlm iaf så jag slipper byta kompiskrets helt och hållet. Aja!



Don't mind if you treat me bad again
I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way
I'm sort of laid back today

I close my ears when words come flying out
I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain
It is better this way
I am going away

im baaaack fellas

Hallådär..

Måste börja med att ursäkta mig för min hemska uppdatering de senaste dagarna. Blogglusten har vart som borta då massa annat hänt i min omvaro som fått mig på andra tankar. Vad som har hänt kan jag inte gå in på, eller snarare tänker jag inte gå in på men jag hoppas ni tar mot min ursäkt och håller kvar vid min blogg. För jag ser att ni håller kvar vid min blogg på statistiken. Det värmer!

Igårkväll satt jag hela kvällen med ett skrivprojekt i svenskan. Kom jag nånstans?  nää.. helt onödigt egentligen att plugga då jag max skrev tio rader =P Hur som helst.. det blir min underhållning ikväll. Weei!
Imorgon börjar jag redan vid åtta med franska. Därefter har jag 2h rast och sen svenska. Surt som fan men vad gör man inte för ens betyg? (Franskan är valfri)

Hinner inte skriva så mycket mer nu utan ska försöka ta tag i svenska saken men som sagt,  
Nu tar jag nya friska tag med bloggen och kommer uppdatera myyycket mer. Hoppas allt är bra med er? Kram!

image252

Dagens outfit dååra..

image255

Lägger in dagens outfit lite snabbt... Har bråttom nu. Puss Puss.

  

Dagens outfit

image253 

Dagens outfit är mer än enkel. Antar att det är skolan som gör än så tråkig? Dessutom krånglar blixten till färgerna..

Hoppas det är bra annars. Återkommer senare =)

svaren på min inköpslista..

Hallå där..

Tänkte berätta hur det gick hos sjukgymnasten. Jag fick springa på löpband och mäta in och ut andning och sånnt där vanligt stuff som kollar och mäter av hur man andas. Det såg fin fint ut faktiskt =)
Däremot fick jag reda på att jag har något problem med mina stämband. Vocal bla bla nånting hette det.. Har ingen aning om vad detta innebär och vad jag förstod det som så kan man inte bota det med någon medicin utan ska gå till en speciell person som lär än att ta bort det på egen hand. (?)

Imorgon börjar skolan så tänkte dra mig tillbaka redan nu faktiskt. Är sjukligt trött från inatt så det kommer inte vara några som helst problem med att somna ikväll inte. Innan jag säger godnatt tänkte jag visa er de rätta svaren (se nedre inlägg).

Mjölk, Tomater, Salt.. ja, det lyckades ni lista ut. De andra två är faktsikt Ketchup och DROTTNINGSYLT ;P
Dadimsöt = drottningsylt? njea.. de vettefan alltså.
Aja. Godnatt fellas! <3

inköpslista =)

image250

Denna inköpslista skrev jag 1998, när jag var 6 år gammal. Mamma visade mig denna för några dagar sedan och bad mig gissa vad jag hade skrivit ner..  "Rätta" svaret står på baksidan som mamma antecknade kort efter jag skrivit ner listan. Nu till frågan.. någon som har en aning om vad jag egentligen ville ha hem?

"You give me feelins that I adore"

Godmorgon!

Så var det måndag igen och nu kommer jag börja klaga igen på denna jävla måndag. Ursäkta språket men måndagar är verkligen inte min grejj..
Visst, jag har fortfarande lov tills imorgon (thank god) men är ändå dödstrött med ögon som svider. Men som sagt.. har ingen annan än mig själv att skylla på eftersom det är jag som borde gått och lagt mig vid ett inatt - senast. Tänk vilken utvilad Tess jag vart nu om jag lagt mig då.... Nä, dags att sluta prata om mig i tredje person =P

Igår.. minns jag inte ett smack av. Eller jo, jag fick ett nytt tagentbord men vad gjorde jag mer? seriöst, är helt borta idag. På kvällen (kväll och kväll, halv 2?) kilade jag över till en kompis och var där till tjugo i sex. Kom hem lagom när folket steg upp här hemma och mötte dom i hallen. Fick såååå glada miner tillbaka och kände mig mer eller mindre dum som vart ute så länge dagen innan skolan börjar igen. Men men.. sånn är jag.

Idag ska jag på en sånn där astma koll hos en sjukhus gymnast. Jätteskoj.. not. Kunde ju sovit =)
Nu sitter jag här med min te kopp och försöker vakna till liv. Steg upp vid tio men känner mig fortfarande sjukt nyvaken så vi får väll se när min kropp bestämmer sig för att vakna. Ha en bra dag allihopa!

'
Min favoritlåt på morgonen. Så skön att lyssna på för huvudet och väldigt bra för den delen också.

min kväll

Godkväll!

Mitt tagentbord gick ju som sagt sönder här om dan så idag har jag vart iväg med pappa och köpt ett nytt. Det tog lång tid innan vi hittade det men när vi väl fann det var det ett självklart val. Jag älskade mitt förra tagentbord just för det var så litet och tagenterna var "tysta" vilket är bra på kvällen då mitt rum är vägg i vägg med mammas. Hur som helst, trodde inte att jag skulle hitta ett lika bra men det här är nästan bättre. Lycka =)

Just nu har jag kikat klart på one tree hill och ska snart ta en dusch tänkte jag. Resten av kvällen blir förmodligen chill. Fast skulle egentligen vilja göra något nu dagen innan skolan börjar igen..



Söt video va?

Så det kan gå, A.

Hallå där..

Lovade ju som sagt att uppdatera massor idag. Vad händer? jo, min data väljer att gå sönder. Eller nä, där ljuger jag.. tagentbordet valde att dö. Det funkar ju att gå in på datan och så men sen när man kommer till "logga in" delen på datan tar det stopp. Varför har jag lösen för?! morr.. Hur som helst. Tänkte vara smart och gå in på ett annat konto som inte har något lösenord och föra över lite musik och bilder till min laptop.. Tror ni inte jag har valt att skydda mina filer på mitt konto då? jo jo.. typsikt. Så nu får jag klara mig utan min musik (finns iofs på ipod o några här på denna data) och alla bilder tills min nya dator kommer. Det känns ju lite sådär halv onödigt att köpa ett nytt nu när jag kommer få ett annat om bara några dagar. Hoppas det är bra bara..

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på gamla låtar som Sean kingston - Me love och annat trams.  Finns inte så mycket att välja på om man säger så =P
Vet inte riktigt vad som händer ikväll än men  ska höra runt lite med folket så får jag väll se vad som händer. Har ingen större lust till att vara hemma ikväll alltså. Inte många dagar kvar nu till lovet slutar.. uscha.

image249

Roligare inlägg kommer later när jag har fått lite koll på datorerna..
Bjuder på en gammal bild som  fanns sparad här medan.  Alltid något? Ciao =)

bad me

Hallå där =)

Haft mer än fullt upp idag så har inte alls hunnit med att uppdatera. Bad me..
Just nu ligger jag i min säng med Amanda vid min sida och kikar på one tree hill. Skit nice surrni :) Aja.. ska inte skriva så mycker mer nu utan lovar er mer uppdatering imorgon istället! Pusspuss


DAGENS OUTFIT!

Har bråttom då jag ska iväg på en middag jag är bjuden på nu men här kommer i alla fall dagens outfit. Lite tomte över det hela? Vet inte när jag kommer hem ikväll men skulle tippa runt tio, elva. Ha det gött! <3

image244


   

Kofta - Salt
Linne - H&M
Jeans - Miss sixty
Örhängen - H&M
Armband - Aeon (?)


så kan det gå när blogg.se suger

Hallå där =)

Tänkte börja inlägget med att klaga. Varför är blogg.se så jääääävla segt just nu? jag klarar inte av sånnt, sitter här och vill slå sönder datan just nu =P så illa kanske det inte är men det är jävligt irriterande när man skrivit ett helt inlägg och sen raderas allt för att blogg.se fuckar upp? Kul. Not.

Hur som helst.. min kamera sladd är borta. Jag klarar mig inte utan min kamera (som ni kanske vet vid det här laget) så jag städade hela mitt rum i hopp om att hitta den. Nu sitter jag här i ett städat rum utan min kära sladd. Den är totalt borta. Surt. Får se om jag hittar den snart, annars får jag köpa ny för så här kan det ju inte fortsätta..
Tänkte börja fixa mig nu. Ska till solna C snart och köpa bebiskläder. Skoj va? älskar bebiskläder =D  Lägger in en dagens outfit senare om sladden dykt upp och det där inlägget som jag pratade om igår får dröja fram tills ikväll.. skyll på blogg.se som sabbade allt vettja.
Kanske kan fråga bloggtoken Tobias om hjälp? eller vad säger du? ;) Aja.. later!


godnatt folket

Så blev det tok för sent idag igen. Börjar bli mer än en vana nu ju.. nä.. skärpning skärpning Tess! Imorgon ska jag lägga mig innan två, that's it.
Imorgon ska jag göra en ny sak här i bloggen.. får se om ni gillar den. Ni kan ju alltid hålla utkik någon gång på eftermiddagen =) Nu säger jag godnatt och sov gott.. för det ska nämligen jag göra.


nu drar jag igen

Hinner inte skriva något nu då jag har mer än bråttom men planerna är iaf bio. Hoppas ni får en trevlig kväll. Puss!!



Nu är jag hemma igen från en stressig dag. Börjde som sagt med att gymma och det var otroligt skönt att komma igång igen efter lovet. Jobbigt men skönt! Därefter åkte jag hem och for in i duschen, käkade och sminkade mig. Sprang till tbanan och befann mig sedan i tcentralen. Vi skulle som sagt på bio men ingen hade reserverat platser då vi redan var ute försent så vi tog det som fanns kvar. - Bee movie.
Jag har alltid gillat hitta nemo och dom där filmerna men vad fan var det här? haha.. okej, vissa delar skrattade åt men annars så satt man mest o prata med varandra =P Ni kan säga att jag har tråkig humor men den här filmen var verkligen ingenting för mig. Lilla getingen var däremot sjukt söt...

Denna kväll kommer spenderas i sängen med en kopp te och vindruvor, tillsammans med one tree hill och min bok forever. Skönt va?


nu ska jag bli smal!

Hallå där =)

Efter flera dagars chill så ska jag nu masa mig iväg till gymmet igen. Ska bli riktigt skönt faktiskt!
Ska göra ett stopp innan och köpa ett nytt sl kort då mitt gamla gått ut. Är hemma igen runt 18 med ny uppdatering. Ha det så bra!

Vad ska ni göra ikväll?


tooodiloo =)

Tjenare! Natten som var blev inte riktigt som jag tänkt. Vaknade runt 6 och mådde förjävla illa. Gick upp och gick några varv genom huset innan jag la mig igen och läste "Forever" som för övrigt är riktigt bra. Vid åtta la jag boken åt sidan och försökte somna om - det funkade. Vaknade vid halv 12 igen av att telefonen ringde idag igen och nu sitter jag här.

Idag skulle jag först till stan men planerna är ändrade så kanske åker med papi istället och kikar på en ny dator. Därefter ska jag försöka ta en tripp till gymet för ett spinning-pass. Jag börjar bra med nyårslöftet va? =)
Aja. Ha en bra dag gott folk.  <3

BEDTIME

Nu är det dags att sova.. äntigen. Är supertrött men det har bara inte burit av till sängen än. Eller jo, på sätt o vis..  ligger här o chillar nu men inte liggandes ner under täcket =) Sov gott så lovar jag roligare inlägg imorgon. Puss!


nyårsdagen

Hallå där =)

Nu har jag fått sova lite och äta så nu mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde tidigare idag. Har fortfarande huvudvärk men antar att det är en sak man får ta efter nyår. Vet inte riktigt ännu hur min kväll kommer se ut då jag fått lite olika förfrågningar om jag vill hänga med på saker osv.

Vad har ni för planer ikväll? gissar på att rätt många ska ta det lungt hemma.

image242

ihh.. gott nytt år

Godmorgon people! Tog bort inlägget jag skrev inatt då det inte hade någon som helst mening =P 
Igår var det som sagt självaste nyårsafton och den firade jag tillsammans med mina bästa tjejkompisar och annat folk hemma hos en kille på odenplan. Vet ni? killen hade singstar. Det är så jeeeevla roligt när man är lite dragen..
Hur som helst, tänker inte gå in på detaljer om kvällen men så såg våran kväll ut. Vid tolvslaget stog vi ute och hälsade varandra ett gott nytt år. Kom hem vid 3 och gick raka vägen in i badrummet och tog bort mitt smink, därefter la jag mig i sängen med laptopen. Jag vet inte vad jag gjorde sen men jag vakade runt 8 imorse och då höll jag fortfarande i datorn och msn och allt var på =P. Stängde av datorn och sov enda tills 1 då Nathalie ringde och väckte mig.
Idag ska jag nog bara ta det lungt och försöka få bort min dumma huvudvärk som jag somnade med. Ha det bra folk =)



Ingen har väll missat att de snöar satan ute? ;D


RSS 2.0