-

Tänker ej undvika det längre. Jag mår dåligt av detta och just nu är jag jävligt irriterad.

Däremot - Jag älskar dig Anton. <3 Du är det bästa som hänt mig och förlåt om jag är sjukt wierd just nu.


Min underbara helg

Första gången jag sitter ner framför datorn på riktigt sedan torsdags. Så nu tänkte jag skriva lite om min underbara helg! :)

Eller förresten, vi börjar med torsdagen då jag efter skolan mötte upp min fina Amanda J. Vi gick runt i stan och pratade en massa, spanade in kläder inför sommaren och jag köpte även med mig ett par jeansshorts - skitsnygga!

Fredagen bjöd på nationella prov i ca 3 timmar, därefter en massa fix med älsklingen. Amanda H kom till mig senare för lite kirr inför kvällen. 18års fest för Jonas på en stor båt vid slussen vankades. Var galet roligt! :D

Vaknade upp brutalt seg på lördagen men efter en brutalt stor frulle med älsklingen åkte jag till solna med Eleonor sen direkt vidare till maxi för att köpa middag som jag och Anton sen lagade tillsammans. Kort därefter kom resterande grabbar för förkrök innan vi drog på Toves 18års fest i sumpan. Även denna kväll blev väldigt lyckad!


partyyyyyy!

Ikväll är det 18års fest för Jonas på en båt som gäller. Fyfan va roligt!!


-

Slutar om 8 minuter. Då blir det gymmet innan jag träffar sötis Amanda. Great day!


This week

Denna vecka förövrigt riktigt fullspäckad!

Idag - plugg på kvällen, älskling kommer förbi en stund senare efter hans träning.

Onsdag - Skola + idrott, kirra sprit inför helgen + köpa hem lite saker med papi. Plugg på det?

Torsdag
- Skola, träna på sats, Träffa Amanda J! ♥

Fredag - Svenska nationella 8-13.00, Solna med älskling, mysmiddag med familjen(?), föra, 18års fest!

Lördag - Sova länge(!), Hjälpa A att skruva ihop sina nya möbler, mysmiddag med baby, 18 års fest igen!

Söndag - Vet redan nu att jag kommer va råsliten. Försöka plugga massa inför matteprovet.

Förutom det så måste jag även hinna träffa Amanda H någon dag + Eleonor. Hmm, hur ska detta gå? haha!

Good DAY!

Precis ätit en skitgod middag, tummen upp för den! Dagen har rullat på riktigt fint. Fick tillbaka en krönika jag skrev i svenskan som jag fick MVG på (känns brutalt skönt inför nationella på fredag) och lunch med min finaste älskling på café 31. Åt deras goda kyckling och avocadosallad MMMMM! Min nya last är typ avocados (förutom choklad och nötter, hehe)


Hahaha asgarvar varje gång jag ser den här bilden.


min helg

Helgen startades med middag hos Amanda innan vi drog ut på krogen. Var galet roligt! Ramlade hem runt 5 på morgonen med Anton som jag träffade i tcentralen. ♥ Upp 10 på morgonen pga vi är hundvakt åt min farbrors hundvalp som ville ut. Så jävla slitet haha! Sen spenderades dagen med Anton innan han drog till gymmet och jag chillade galet hemma.

Nu väntas massa plug. Har redan räknat lite matte :)


you, you, you

Första dagen efter lovet avklarad. Började halv 1 och slutade 3 så dagen rullade på väldigt fort och direkt efter skolan drog jag hem och kirrade lite saker innan älskling gled över. Nu har jag precis käkat en middag som bestod utav rester från gårdagens stora släktkalas hehe. Fick föresten lite fina cash, en massa presentkort och smycken. Inte att förglömma - ostbågar! hahah.


I love you

Jag älskar dig så otroligt mycket Anton Emil Frisk ♥

6/1 2008
16/2 2008
3/4 2010



vadå hata att vara sjuk?

Idag (straxt) ska jag få äta min första "riktiga" middag sedan söndags. Soppa! Har tidigare levt på yoghurt, blåbärssoppa och te dessa dagar (+ två ynka popcorn som jag smakade av älskling igår på bion haha) så det ska bli underbart. Att lite soppa kan göra en människa så glad...


Yes sir

Nu blir det remember me med älsklingen. Trotsar alla sjukdomar nu och hoppas på att jag ej behöver springa ut ur salongen under filmen hehe.  (och nej jag smittar ej för ingen i familjen eller anton har blivit sjuk så det är något skit jag ätit blandat med för mycket stress och för lite sömn denna helg)


6 april

Trots att jag legat hemma i 2 dygn nu och varit brutalt sjuk så kan jag inget annat säga än att jag mår bättre än på länge. Dessa dagar som 18åring kunde inte ha startat bättre (eller okej, ta bort sjukdomar och lägg till berns igår så..). Nu ska jag försöka få ner lite dricka i kroppen och se om jag får behålla det eller ej (woho spysjuka♥) och planera kvällen trots att jag är sjuk :)


hihihihi

Kan ej må bättre än såhär. 18, livet leker och åååååååååh!! ♥


18

Säger bara en sak - JAG ÄR 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


RSS 2.0