Dagens tips

Gå aldrig och lägg dig efter 10.00 om du ska upp 11.00 igen. Huvudet snurrar som som du satt i en karusell samtidigt som du tänker sjuka tankar. Jag lovar, det är ingen höjdare.
Just nu funtar jag på hur jag ska överleva kvällen utan att somna. Det är ju trots allt fredag.. kul att sova bort kvällen då liksom.

Idag har jag förresten fått alla mina framkallade bilder. SUPERnöjd! Finns risk för att jag beställer ännu fler..


I feel good, nananaa..

Det är ruskigt enkelt att framkalla bilder via internet. Lägg upp bilderna du vill framkalla, skriv in format och klicka på skicka. Sen får du hem allt efter tre dagar tillsammans med en fraktura. PERFEKT för mig! undra bara vad mamma säger när hon får se frakturan *smile*

Har vart en väldigt annorlunda kväll för mig. Både känt världens kärlek samt fällt tårar.
Antar att mitt liv har intagit en helt ny värld, där jag inte längre kan skydda mig från något som jag förr kunnat gjort. Mitt känslokalla jag har försvunnit och från ingenstans har en ny "Tess" fötts - för mycket som hänt under en kort period? Hmm.. Jag har då ingen aning men kan inget annat än hälsa mitt nya jag välkommen. Bye till mitt förflutna, nu lämnar jag allt bakom mig och intar en ny värld full av happyfeelings!

image346

Jäääättegammal bild på mig. Har inta nya att bjuda på så varsågoda! =)

UPDATE 02:20: GRATTIS TILL PLUTTEN SOM FYLLER 5 MÅNADER IDAG! Du är världens finaste lill-kille! <3
Nu måste jag sooooova..... ge mig sleepingpills someone?!

jag <3 pappa

Pappa - Kan du leta efter en bok till mig på bokrean?
Jag - VA? en bok?!
Pappa - Jaa.... Kan du?
Jag - Men du kan väll inte läsa?
Pappa - Kan jag ju!
Jag - Sportbladet ja.. men en bok?
Pappa - Vadå? Den handlar ju om whiskey?

Det förklarar ett och annat..
För övrigt är jag sur på min lillasyster idag då hon klantat sig totalt. FY! =P

image343

Kan inte påstå att den här bilden togs igår. Tänk hur mycket man ändras på bara några år?

Vissa likheter har jag allt med min mamma

Samtal med min mamma runt halv 12 igårkväll. Vi står och pratar om min kommande födelsedag som är om drygt en månad;

Mamma - Detta år kommer din födelsedag se lite annorlunda ut. Du ska få välja vissa saker.
Jag - Vadå för saker?
Mamma - Nej förresten.. jag tar tillbaka det där.
Jag - Men vaaa? så kan du ju inte göra!! säg nu.
Mamma - *gäspar* Ska nog gå och lägga mig nu..
Jag - MEN HALLÅ!!

Mamma börjar gå mot sitt sovrum..

Jag - HAR DU SAGT A MÅSTE DU SÄGA B!
Mamma - Godnatt!


SNÄLL MAMI! nu sitter jag här ubernyfiken och undrar vad det är jag ska få välja. Det är inte ett val mellan två jeans eller något dylikt för det stog vi och pratade om innan, utan det här är något... stort. GAH!
För intresseklubben så skulle jag åkt till kanarieöarna idag, som jag gjort alla andra år. Varför slutade vi med den traditionen för?

PUSS

Otursdagar, ska inte dom va den 13e?

Har nog aldrig förr vart med om någon dag fylld med så mycket otur som jag haft idag.
Det är helt sick, allt har  rent sagt gått åt helvette idag. Som ni läste i mitt tidigare inlägg så skulle jag ju till doktorn imorse vid åtta.. tror ni inte doktorn ringer 10 minuter innan jag ska gå hemmifrån (då har jag duschat, käkat, klätt på mig osv) och säger att hon är sjuk? SJUK?! happ.. då var det bara att gå och lägga sig igen då. Inte somnade jag inte, låg där och vred på mig i 30 min innan jag beslutade att gå upp och hitta på annat. Därefter har oturen bara rullat på.. behöver jag ens nämna märket jag har på min hals efter plattången som är snarlikt ett sugmärke? Eller tbanan som var försenad i femton minuter? Stryk denna dag!

Nu ligger jag i sängen och har absolut nada planer på att sova. Jag är aldrig trött längre, någon som har piller mot sömn? Funtar på att stänga av datorn och kika på film eller något.

image341

Något var ordet. Godnatt!


för intresseklubbben;

I made it! trabadamanana...
Jag slet i köket i sammanlagt 2h utan någon eldsvåda eller krossade glas. Blivande kock? njea, men uppskattat av familjen var det allt. =)
 
Ikväll har jag kollat på singing bee tillsammans med Linn och  Amanda. Jag har även sjungit några rader på singstar, spelat buzz (ägde skiten ur amanda med 4000p) samt plockat salt från Linns bröst. Hejdundrar kväll alltså! Mohaha..

Imorgon är det doktorn som gäller. Just nu känns det som om jag inte kommer få en blund inatt då jag LA mig samma tid som jag ska upp imorgonbitti. Nice work! Dessutom vet alla i min omgivning att jag är dödsrädd för allt som har med sjukhus och doktorer att göra. Kommer springa därifrån om dom ber mig göra ett blodprov. Så de så.

Nu ska jag fortsätta nerda mig på datan. Finns risk att jag somnar med datorn på magen.. de är också najs. GODNATT!

image313

Det här var också en natt utan sömn, dock inte denna. Jag är den som gömmer mig, skönt.

En liten fågel har viskat i mitt öra att;

It's true.. 

  •  Tacka aldrig ja när din granne frågar dig om du vill komma över på hans fest. Tackar du ja ändå, se till att ha en kompis fast klistrad runt din arm hela kvällen lång. Annars kan det hela sluta i glassplitter, blod och tårar. Fråga en expert.
  • Jag ska laga kvällens middag. Det finns en väldigt stor risk för eldsvåda, översvämning samt förstörda prylar (ugn, micro, knivar) om du låter mig laga maten på mitt sätt, utan din tillsyn. Har det väl hänt en gång, kommer det hända igen.
  • Jag somnade för "natten" när min mamma både käkat frukost och tagit en dusch. Vadå vänt på dygnet?


shopping vare va

Det är lördag och hela dagen har vart fylld med stålande sol som bidragit till riktiga vårkänslor. Amazing! Kanske våren äntligen vill titta fram nu då? hoppas kan man iaf göra.
Dagen som vart har tillbringats i stan tillsammans med Amanda. Vi båda hittade massa saker idag och vid dagens slut fanns det inte många kronor kvar att hojta över.

    

Lite av dagens köp =)


tjalala.

Har legat i sängen hela kvällen med världens magvärk. Trots det kan jag inget annat göra än att le och känna lyckoruset jag befinner mig i. Känns som om jag aldrig vart lyckligare förrut, och allt på grund av en person.
Lycka folket, lycka är det.

Livet är bara för härligt.


nu var det lov!

Jag har bestämt mig för en sak, precis nu faktiskt. Har nött på det i några dagar men nu var det klartänkt här. Jag ska göra det! Ett mail borta och några samtal med mamma sen är allt klart.

Sugna på att veta? ;)

Förresten bar jag och mina närmsta tjejkompisar togor idag. Hemmagjorda var dom dessutom, av lakan. Om sanningen ska fram så var det bara till ett föredrag i svenskan men vem har sagt att mitt liv är fullt normalt? Nä, juste.

image334


NJUT AV LOVET!


irriterad

Det finns en sak som jag ärligt talat inte kunde bry mig om - när anonyma personer kommenterar här på blogg.se med något nedtryckande. Det gäller inte bara min blogg utan i överlag, mot allt och alla som äger en blogg. Man hittar dagligen någon negativ och nedtryckande kommentar i någons blogg, oftast av en anonym person.

Igår fick jag en väldigt roande kommentar av en person som valde att vara anonym. Vad innehöll då denna kommentar? jo, denna "anonyma" person har tydligen gått genom min kropp från topp till tå och försökt hitta fel som denne sedan skrivit ner i en punktlista till mig. Har tydligen tunt GULT hår och krokiga ben. (hey ostbåge?;D) Denne anonyma person berättade även för mig att den var jättesnygg.. Haha wow, intresseklubben antecknar. 
Kan faktiskt inget annat göra än att skratta, länge. Hur patetisk är man inte om man inte vågar stå för kommentaren, och bara skriver ner en massa nedtryckande bullshit? Eller är personen i fråga "så snygg" så den bara måste klanka ner på någon annan? som inte gjort den ett piss? Nä, ni där ute i bloggvärlden som får anonyma kommentarer som bara innehåller en massa trams - skratta åt det hela istället.
Och tyvärr mr. anonym, jag har för läääänge sedan valt att inte acceptera några negativa kommentarer. Dels för att jag inte vill ha en massa bullshit i min egna blogg och för att kommentaren i fråga bara är skapad av ren idioti. Kom igen, lite mer har du väll än att sitta och trycka ner andra personer?

ZzzzZzzZ


betyg suger pung ibland..

Veckans längsta skoldag är nu avklarad. Check check! Trots att vi går från 8-16.35 så gick dagen väldigt snabbt..
Just nu sitter jag här och nöter på mitt musikarbete. Kommer ingen vart och har ingen glöd kvar heller. Great! får väll nöja mig med ett G denna gång.

Förresten fick jag tillbaka mitt NO prov igår (genetik). Resultat? jag kräääääääks!!! Det var ett VG och MVG prov (man kan få G och mindre också) så provet innehöll 4 hemska frågor. För att nå MVG skulle man klarat två frågor på MVG nivå och två på VG nivå. Vad fick jag? Två MVG, ett VG och ett VG minus!!!! MINUS. Hade inte det där äckliga lilla minuset suttit där hade jag fått MVG i genetik. Men nepp, nu fick jag allt nöja mig med ett VG and it's SUCKS! :P

image331 image332


MR.HAPPY

Vill ni veta en sak? Jag är glad. Jätteglad.
Ni vet när något man verkligen längtat efter händer och man kommer på sig själv med att sitta och le för sig själv? Så glad är jag just nu.
Det bästa är att det bara finns en person där ute som vet varför jag är så glad just nu och mer än så avslöjar jag inte. HA! =)

Kan däremot bjussa på en dagens.

image327

Dagens outfit då.. körde på linnet jag visade i det tidigare inlägget. Visst funkade det tillsammans med ett par leggings trots att det är en strl för stort? Har tatt bort lite av bilden eftersom det står flyttkartonger lite här och där just nu - inte vackert.

     

Visst ser jag pigg ut på sista bilden? ;) Haha, don't blame me.. det var trots allt morgon.


Face it

Efter typ 16tusen år bloggar jag äntligen igen! Haha.. de här går segt. Vad hände med den där jag ska förbättra mig saken? nej, men ärligt.. om en vecka är det lov igen och då ska jag ta tag i bloggandet igen - på riktigt.
Just nu händer det väldigt mycket i mitt liv. Har fortfarande överdrivet mycket plugg i skolan som jag sliter med varje kväll, gymnasieval har precis gjorts och lämnats in till SYO + massa massa annat. Det är just detta som bidrar till denna tomhet i denna blogg men jag hoppas ni alla har överseende med det och stannar kvar tills lovet =)

Vad hände i helgen då? Ärligt talat.. jag minns inte! :P Sitter här och grubblar själv över vad fan jag hållt på med i helgen men kan bara minnas vissa delar av helgen. I fredags var jag iallafall hemma hos A med lite annat folk och körde singstar m.m. Skojsigt! Amanda sov även hos mig. I lördags så..... vafan gjorde jag på dagen? no idea men på kvällen var jag hur som helst hemma hos Amanda en sväng och kikade på melodifestivalen, körde lite mer singstar. Runt 1-2? drog jag vidare till A som jag sov hos. Myspys!

Idag har jag vart i sega skolan och nu på kvällen pluggat med några få break här och där. Skoltrött? siii... men kör mitt egna race ändå. Bara en vecka kvar nu ju!

image324

Trots att den är en strl för stor och lång och stor överallt så funkar den ganska bra med ett par leggings va? Jag tror fan det.. Älskar hur som helst själva trycket. Snyggt!

Alla hjärtans dag har födelar minsann!

Lite av det jag fick igår.. =)

image320

Världens sötaste nalle. Håller ni inte med?

image321

Choklad.. mums!

image322

En parfym från Escada och bodybutter samt showergel med mango"smak" från The body shop.  + hundra kronor. Snällt va? :)

image323

Beroende?

KRAM ♥

ITALIEN 2008

Hello!

Alla hjärtans dag idag då. Vafan är det för något egenltigen? För en singel är det rena rama helvettet medan ett par klassar dagen lika högt upp som nyårsafton och andra viktiga event. Jag själv tar dagen för givet och skiter egentligen i att det är något speciellt med denna dag. Ja menar.. man ska väll ge sin allra käraste all sin kärlek varje dag? och bry sig om personerna i sin omgivning? Trots det så kan jag inte undgå att känna en viss press inför denna dag. Det är samma press år efter år, hur mitt liv än ser ut.

Hur som helst.. skoldagen idag dååå... Den rullade på med världens flyt. Började med musik där vi stog och sjöng kareoke hela lektionen med låtar från bland annat Magnus Uggla, Freestyle och Gavin Degraw. Bra start på morgonen! Därefter hade jag en håltimma då min mattelärare var hemma med sjukt barn och sedan simning. Simningen var hur jobbigt som helst då vi skulle crawla halva lektionen i olika slags ställningar och dyka upp och ner från kanten. =P

Nu sitter jag här och är superglad. Varför? Vi bokade precis biljetter till Italien i sommar. LYCKA! 2 veckor i Italien... ouf. Mer om det senare, nu ska jag kika över gymnasievalen!

image319

känsloladdat var det här

No one can experience this sadness as you do, for your feelings are unique and very personal to you.
No one can begin to know exactly how you feel. Except to know that sorrow such as yours is deep and real - But if you need some comfort and some help to see you through, just know how much you're cared for by all those who think of you.


Mum, I really hope that you one day can go on with your life and live as normal again. I know how difficult this all can be and what a rollercooster of feelings you must experiencing - because i feel it too. I wish i could be there for you more but I don't know how to begin. But remember, I'm only a step or a phone call away. Mami, I LOVE YOU!

R.I.P Morfar - vi alla saknar dig.


It's mooooonday!

Nu var det måndag igen då.. weeeeeeeii...
Tror däremot annat denna vecka kommer bli rätt skön då det är idrottsdag imorgon (Skidresa Romme, skridskor kungsträdgården m.m.) och inte alls lika mycket plugg som vanligt. Har ett muntligt/skriftligt arbete i musiken och ett prov i franska på fredag.

Försov mig trettio minuter idag också. Bra start va? Nää... det var bara att rusa upp och hoppa in i duschen, trycka i sig frukost och ta på sig de närmsta kläderna jag kom åt. Nu sitter jag här och väntar på att Tove ska närma sig mitt hus så vi kan ta sällskap till skolan.

image316

klagomål för all del

Nationella gick asbra. Jag menar det, det gick fan skitbra. Lycka! Brukar aldrig kunna koncentrera mig under press och brukar oftast ta hem arbetet om man ska producera en text men nu gick det hur bra som helst. Allt bara flöt på som om jag hade övat på det här hur länge som helst.  Valde punkt 4 för alla intresserade 92or där ute som handlade om stress. Som gjutet för mig?

Nu sitter jag här och klockan är tok för mycket men har inga planer på att hoppa i säng den närmsta timmen. Anledning? PLUGG! jag menar det när skolan äter upp mig innefrån och ut. Jag pluggar varje dag och hinner aldrig längre göra något annat på kvällarna. Ska det vara så? jag menar.. tillomed min kompis Amanda som går i en annan skola kommenterade idag hur mycket plugg jag har och att jag alltid pluggar. Jag har inte tänkt på det förr men det är sant. När hann jag träna senast liksom? när hann jag senast ta en timma för mig själv och bara ta det lungt? det var ett jävla bra tag sedan kan jag tala om. När jag tänker efter så är det kanske ändå inte så jävla konstigt varför jag hela tiden drabbas av magkatarr och magsår? Behöver jag ens nämna sömnproblemen jag har för jämna mellanrum? Panikattackerna, astman? Gaaaaah.. behöver ett break från skolan NU. Har suttit och pluggat sedan klockan sex ikväll då jag kom hem från skolan. Är det ens normalt att sluta så pass sent? 8-17.45?!

Godnatt.

Update: 03.10 gav jag upp och hoppade i säng.

seeeeeemledagen!!

Idag hade jag fet ångest. Panik snarare sagt. Nationella idag och jag hade ingen aning om hur det skulle se ut. Sekunderna innan existerade jag nog inte utan var bara ett ända nervvrak. Fem sekunder senare pustade jag ut och nästan skrattade åt frågorna. Vafan var det här egentligen? Provet var ruskigt lätt och en glad Tess gick från aulan utan några "jag kommer inte klara det här" känslor. Sug på den ni.
Annars har dagen lallat på som aldrig förr. Inga lektioner förrutom 20min NO och slöjd? naaaaaaaaaaaajs. Folket var hemma här hos mig över en håltimma och lirade guitar hero, käkade osv. Mer sånna här dagar tack!

Nog om det. Imorgon har jag studiedag så då ska jag passa på att träffa en liten filur ett tag samt plugga arselet av mig. Behöver jag ens nämna feeeeta sovmorgonen jag kommer ta ut? nää, denna vecka är en bra vecka. JIPPIE.
Dessutom fick jag nya fina skor av papi idag som jag ger han hundra kramar för.

Nu måste jag fixa mig i någon slags turbofart. Hemma sitter jag inte ikväll när jag har ledigt imorgon. KRAM KRAM! ♥

image315
Mosad av min soulmate..

image314
Nu jävlar alltså! =P

nu tar jag nya tag sörrni ;-)

Vet ni vad som står på schemat idag? Plugg. Är ni förvånade? antagligen inte. Skolan äter upp mig totalt just nu vilket resulterar i andningsproblem, magsår m.m. Önskar att allting skulle trappas ner lite så min kropp hann med i samma tempo men jag antar att det bara är att hålla ut. Nånstans där mellan ska man dessutom försöka koppla av och träffa kompisar samt bearbeta all sorg från morfar. Känns som om jag är ute och virar på oupptäckt mark just nu..

Idag fick jag tillbaka ett historia prov som jag gjorde för några veckor sedan. Sedan den fredagen då provet skrevs har jag gått och intalat mig själv om att jag kommer få mitt första IG tack vare det provet. För yes, jag har aldrig fått ett IG - icke godkänt - ej uppnått målen på något prov jag gjort, hitills. Det har blivit som en kamp mellan mig själv och läxböckerna - att aldrig få ett IG. Den fredagen var jag extremt ofokuserad och klarade knappt av att skriva provet = jag var helt övertygad om att jag skulle få tillbaka ett IG prov av min lärare idag. Jag nästan bad till mig själv om att det skulle vara ett fjuttigt G- och nånstans mellan bönerna började jag tänka på hur jävla dålig jag är med skolan. Jag måste verkligen kämpa in i det sista nu för mina betyg, plugga på och skita i allt annat.
Vill ni veta vad jag fick på provet? VG. Varför oroade jag mig ens? nää.. nu börjar jag en ny metod. Plugga som en idiot så jag är säker på att jag klarat resterande prov denna termin. Får se om jag lyckas, börjar redan idag.

Annars så rullar mitt liv på som normalt igen. Försöker iallafall intala mig själv om att allting är normalt och hjälper till så gott som det går här hemma. Min mamma är fortfarande väldigt ledsen men vi tar ett steg i taget och snart har vi båda kommit över kullen igen och börjar om på plan mark.

Har inte så mycket mer att säga (dessutom skriker min biologi bok "PLUGGA") så jag säger nog hejdå för denna gång. Eller ajooo juste.. har beställt massa fina kläder från internet som kommer vilken dag som helst. De ni =) BYE BYE!

image312

Pluuuuugg....


Love. Faith. Hope. Belive.

image310

image311

Love, Faith, Hope, Belive. Behöver jag ens säga något mer?

Nu börjar mitt liv återgå till det normala igen och jag är på fötter igen. Imorgon är det ny vecka och då tar jag nya tag med bloggen igen. Ha det bra tills dess. Kram!

RSS 2.0