2008

Gott nytt år allesammans! Sista inlägget jag skriver i denna blogg detta år.


Hawaii 2008


Från balkongen..







Ibland saknar jag Hawaii.
Tänk att jag var där för bara drygt 1,5 månad sen. Alla bilder är tagna av mig med min nikon D60.

måndaaag

Igår gick jag på en jättemysig prommis med Frida på dagen, innan de var jag och pappsen iväg för att kolla på fler färger till ipoden. Är osäker på om jag vill behålla den färg jag fick, rosa.
Idag har jag vart i solna och köpt lösögonfransar, smink och småsaker till nyårsafton. De kommer bli grejt alltså! Har fortfarande inte käkat nån middag men ska snart göra det med, mumma. Har nämligen vart på en prommis med Tove genom sumpan. Kallt som fan är det också.

Hej o hå

Igår drog jag och A in till stan för att spana in mellandagsrean. Jag köpte nytt smink från isadora, en kofta och lite underkläder medan baby kom hem med en vinterjacka och kalsonger. Nice! Vid halv 3 mötte jag upp damerna från klassen för en fika på John Chris. Där satt vi och babbla på i ungefär 2h innan vi kom på att vi skulle reservera biljetter till filmen "Yes Man" på rigoletto och så blev det. 20 biljetter senare drog alla hem för att snabbkäka innan vi drog in igen för att se filmen vid 9. Den var sjukt kul, satt och skratta hela tiden.

Idag har jag sovit länge. Vakna runt 12 och baby vid 2. Ritkig slappisdag!


pics








Granen hos mami. Love it.









Lite blandade bilder från min julafton. Mys.

24 dec <3

God jul folket!

23:e dec!!!!

Dagen innan julafton, MYS! Just nu ligger baby i sängen här brevid och fortfarande sover. Tröttis. Jag själv håller på att dö av hunger så jag hoppas att han vaknar snart så jag kan smälla i mig tomtegröt och andra goda saker.

Igår var jag i stan och fixade med de sista julklapparna. Alltid ute i sista sekund som vanligt, woho. Men jag hittade faktiskt fina saker till både mami o papi så jag är nöjd. Nu ligger dom under vår fina julgran. Som sagt, nu hoppas jag på att A snart vaknar så jag kan få min älskade frukost, haha! Ska göra knäck idag också.


Kul att det ser ut som om jag inte sovit på 3 nätter. Aja! ;p

4e advent :)

Efter en helg fylld med jobb så är jag ganska seg idag. Har börjat städa lite i rummet, får se hur det slutar... brukar aldrig kunna städa klart mitt jävla rum. Ska klä granen också, den står redan klar inne i vardagsrummet med stjärna och saker:) Läste på online att jag fått MVG på min motion som jag skrev till kommun, Sverige och EU vilket är wow! Gjorde hela motionen när jag var i Hawaii så fick 0 hjälp av läraren, bara instruktioner via mail så jag är riktigt stolt. Dessutom var det här den sista saken i samhällskunskap A vi fick tillbaka, så det sitter gött. Är 99,9% säker att jag får MVG i slutbetyg även i denna kurs då jag fått MVG på allt vi gjort förrutom den allra första saken då jag fick VG+.

Nu ska jag fortsätta småstäda. Försöker få bort alla kläder, men har inge mer space i gardeberoben ;P


the day has finally arrived

Klockan 12 är det julavslutning på grand för min del i hela 45 minuter. Därefter blir det lunch med tjejerna och sen hem till babyboo. ÄNTLIGEN JULLOV!

torsdag:D

Har som sagt vart i kista idag och julshoppat, woho! Köpte en assnygg tröja från diesel till Martin, en tröja och smink till Sofia (hur snäll får man bli mot sina syskon egentligen?!?!??!!) och ett par råsnygga skor till mig själv. ME LIKE! Bytte även en kofta som jag tagit sönder totalt till en helt ny. Lite underkläder blev de också, snygga. Käkade god indisk mat och höll på att dö av skratt på tuben hem. Två gubbar satt brevid oss och pratade så kom en tjej på tbanan och ställde sig med ryggen mot gubbarna (rumpan var kanske 30 cm från deras ögon). Ena gubben som var mitt i en konversation med den andre tappa tal direkt och började typ stamma fram ord medan de båda råglodde på tjejens rumpa. De kunde verkligen inte släppa blicken på typ 90 sekunder, haha!

De va min kväll de.
Nu har jag bara druckit chaite och tagit det lugnt på kvällen. Myspys.




Min sjuuuuuukt stora och fina tekopp!

Min sjukt obäddade säng.

jullov

Jullooooooooov! Började kvart i 2 och slutade halv 4, woho! I like it. Egentligen hade vi haft lektion fortfarande enligt schemat så...
Planerna nu är att åka till kista med baby och kika julklappar + käka! myyyyyyyyys.. Dock är jag lite halvsnurrig, don't know why.  Whatever, nu ska jag trolla fram lite kvitton på några saker som ska bytas sen dra :)

Juste! på vägen hem såg jag och Viktor en bil som krockat på andra filen så det var enorma köer. Inte allt för kul. Bilen var helt kvaddad också.


En otroligt gammal bild..
8an? 7an?

lovely

Idag börjar jag kvart i 2, woho! så jäkla skönt att gå eftermiddag veckan innan lov :) Det lustiga är att jag igår slutade kvart i 2, hade bara en engelska lektion. Skönt skönt.


tisdag

Idag är det matteprov och spanskaprov muntligt som står på spel. Woho.
Matten kan suga och spanskan kommer väll gå helt OK. Vad hände med allt plugg? haha.
Förresten, igår fick jag klart att jag kommer få MVG som slutbetyg i Historia A. HAPPY!

Nu ska jag klä på mig, packa väskan och gå genom spanskan sen ska jag väll dra mig till bussen för att åka in till school och käka lunch med baby, frida och madde. (fler?) Cafe Noco blir det today, mums.


Hittade en gammal jäkel på datan. Vet inte vad som händer på bilden, vem tar den?! Ser nästan ut som jag håller på att ralma eller typ tar nått jävla grodhopp, haha.
Jättebäddad säng också... haha 8-)


färgade linser


Woho! Vet ni vad jag ska göra? prova på färgade linser.
De är kirrade hos www.fargadelinser.com.

Tror ni jag passar som brunögd? ;)

söndag

Helgen har gått fort som fan och nu är det tydligen söndag igen från ingenstans. Vi har jobbat en del, bakat pepparkakor och druckit glögg. Mums! Har även fått suttit och stirrat ner i matteboken i ett antal timmar nu då vi har prov på tisdag och jag är nervös som in i helvette! Känns inte bra till detta prov, FUCK algebra. Har även en förjävla huvudvärk som gjort att jag inte käkat på hela kvällen, wohoho.
... men bortse från denna söndag så har helgen vart super.

Imorrn är det skola igen då. Sista veckan, går eftermiddag. WOHOHO!
Snart ska jag hoppa ner i min mega säng helt alone och kolla på nån film.. blä.. älskling, vill du komma hit efter din fotbollscup slutat? Han har hållt på hela dan och den har fortfarande inte slutat.... Vilken film det blir, det får vi se.
Puss.

 

Yeyyyy.

Heeeeeeeeeeei :)

Spanskan gick bra, trots mina tvivel igår. Tror jag skrev ner allt korrekt så nu hoppas jag bara på det bästa. Efter skolan drog jag in till stan och köpte en tröja och lite underkläder, därefter till frissan. Toppade 5(!!!!!!!!!!!) cm och klippte lite snelugg som jag haft innan. Vågade inte färga brunt men funtar på de efter juuul. Mötte älsklingen efter och tog bussen hem med honom, drog hem till honom och käkade en god middag som han lagade.

Såg även på online att jag fick MVG på min källkritik jag skrev till det sista momentet i historia så nu är jag 99.99999999% säker på att jag får MVG i betyg, vilket är så jävla bra då vi inte har en B kurs. WOHOHO.
Nu ska jag glo på two and a half men.


i love you

I wish I could just make you turn around,
Turn around and see me cry,
There's so much I need to say to you,
So many reasons why,
You're the only one who really knew me at all.


Bild tagen i 7-8an.

tessitesso

Från att ha haft sovmorgon två dagar irad (tills 11 WOHOHOH när vi går förmiddag) till att behöva vara i skolan redan halv(!) 8 för att ha utvecklingssamtal. Bläääääääääää.. Spanskan går åt helvete också, hur fan ska detta gå? Dessutom är jag förlyld som en råtta *hej jag gillar att klaga* Däremot ska jag klippa mig imorgon och KANSKE färga håret brunt WOHOHOHO. Ska bli asnice! Köpte en kofta idag också, efter skolan. Jag, Adam, Tom, Frida, Josefin, Viktor, Carro, Peyvand och Madde gick först o käka på el pizzeria och sen drog vi in till staaaaaan. Jag gillare!


Muppen själv för några dagar sen!

fysjutton

Har en fet uppgift till spanskan imorgon. Vi ska på 30 minuter skriva en två(!) sidor lång text om vårt liv för tre år sen, hur det ser ut idag och vad vi vill i framtiden. Utan lexikon, något papper man förberett på sig på. Min lärare tror seriöst att jag ska klara av att skriva en två sidor jävla lång text utan någon som helst hjälp på 30 jävla minuter? Inte ens på engelskan får vi sånna uppgifter. Jag är dödens.


Psssssst. Imorgon ska jag klippa mig!! Wohhohoh

9/12

Flisans sista dag levande, jag är sjuk (förkyld som  attan) pappa är sjuk, mamma är bortrest, mitt bankomatkort är sönder för fjärde gången, jag mår dåligt, är sjukt hungrig, har ingen mat hemma, gamla känslor kommer på tal, har insett att jag haft fel bild av en person.
WOhoho... great dag.

Tar nya tag imorgon. As always.
♥ Frida, Madde.

9/12

3 år sedan.
Rest in peace Felicia Nilsson.

:'(

Imorgon..  9/12
*blundar och ryser*

Felicia Nilsson.

baby, svara dååå

varför finns inte min pojke tillgänglig när jag behöver honom? oerhört frustrerande :(


trötter

Nu har jag gjort min sista muntliga presentation i histora A. Skakar sönder, kallsvettas - är livrädd. Nejdå, men nu kan jag inte ändra mitt slutbetyg, nu är det bara att invänta vilket betyg jag får *hoppas mvg hoppas*





Skumma bilder tagna tidigt imorse innan skolan. Är det måndag så är det!
Funtar seriöst på att färga håret brunt nu.. läskigt..

sug söndag

Har bakat hemma hos A idag, lussebullar... muuums! Nu sitter jag och pluggar historia, mitt betyg hänger nämligen på min muntliga presentation imorgon :|. Så jag är kind of off idag.. iofs har jag bara källkritik kvar men måste klara av att få in mvg kriterierna i den.

En annan skitsak är att min kära ipod är sönder. Min fiiiiina ipod! Hajjar inte hur ALLA mina ipodar kan gå sönder...
Den här la bara av när jag skulle lägga på ny musik i datan, vafan liksom ;P På tre år har jag haft 5 st (iofs har jag fått ny varje gång för garantin på 1 år hinner aldrig gå ut men ändå). Fett irriterande! Och nu har jag ingen garanti på den här för den är över 1 år (suprise!) så nu blir det att önska sig en ny i julklapp.................. sug.

dutti du du du

Det var riktigt kul i fredags, trots att vi åkte runt halva sthlm innan för att fixa saker, oss själva och komma dit vi skulle var. ;) Väl på plats så började vi med middag som var superkul, därefter började folk rulla in. Det blev en jävla massa folk, man kom inte fram genom massan men sen drog några samtidigt som alla började bli dragna så då blev det drag, haha.

 Ikväll har jag och baby bara myst hemma hos mig. 11 månader tillsammans idag. Wohohoh. Dessutom har mitt blodtryck vart lite halvdåligt så det har bara vart skönt att ta det lugnt.
Vi har precis sett klart en bra film (dock scaaaary), jag har hunnit blöda näsblod och nu sitter vi på varsin dator och geekar oss. Snart ska vi sätta på en till film(?) och mysa ännu mer i sängen. Lovely.
Puss o kram från moi.



Min fina avhuggna baby <3

it's fridaaaaaay

Idag är det fredag, wohoho.

Att jag sen går eftermiddag suger men det är smällar man får ta. Direkt efter skolan (vid 5 eftersom vi förmodligen inte får sluta tidigare idag som vi gjort hela veckan i princip) så drar jag, Frida och Carro hem till Madde och fixar oss. Därefter ska vi till Johanna i min klass på middag och sen fest. Suuuuper!



Ashet, hahaha. Sista dagen på Hawaii, innan 2 dygns flygande..

hejhlhlho

Idag har jag vart i skolan och tjillat runt där. Dagen gick SEGT men var ändå skön... vi har typ ingen riktig skola längre. På mentala träningen somnade vi medan Veronica prata till lugn music. Soft.
Därefter kom jag hem och fick mat nästan på en gång, pannkakor!

Ikväll myser jag runt i mina pyjamasbrallor från american eagle, tänder massa ljus, dricker te och pussar på Anton. Kan det bli mer mys eller?







MYS

torsdag

Efter flera timmars sömn mår jag mycket bättre. Ett plus är att det är en skön dag idag. Spanska, mental träning och samhälle! Dock har jag en "fuldag" då allt känns fel. Håret är helt platt, mina ögonbryn ser fucked up ut och ögonfransarna spretar överallt. Hahha nej.. ska inte gå in på detaljer men aa. Jobbigt att vara tjej u know!

Nu ska jag snart åka in till el frejgata och möta upp A för lunch innan plugget :)
Pusss

:)

Kort och gott -
Idag slutade vi kvart i 2, trots att vi går eftermiddag denna vecka. Glädje? yes.
Drog hem och slagga sönder i flera timmar då jag somnade halv 3 natten innan..

Nu på kvällen har jag käkat tomtegröt med älskling och kollat på TV. En riktig latkväll.
Funtar på att sätta på nån film nu.. eller kolla på 2 and a half men trots att jag sett avsnitten redan typ 4 ggr;P.

Natti natti!

el superdayo

Det känns som om dagen gick apsegt de första två lektionerna. Fyfan. Vet inte alls vad som hände, vaknade på strålande humör men det försvann illa kvickt då vi började lektion nr 1, spanska. Sen matte.. mina älsklingsämnen *not*. Med det gick bra iaf, gjort klart alla sidor i matteboken till provet som är om två veckor och förstår det mesta. :)

Sista lektionen, historia, hade vi inte så vi fick sluta tidigt idag, igen (vid det läget var det ren och skär glädje).  Det enda som hände var att vi fick tillbaka vårt arbete om nationalismen (som blev 22 sidor långt). MVG!!!!!!!! tjuhuhu. Känns som om jag är så jävla nära MVG som betyg i historia och det är STORT, så jag är happy! Min dag slutade super helt enkelt.

Nu på kvällen har jag vart med el baby och börjat tänka lite på nästa historiasak. Det är muntligt framför klassen om vietnamkriget som gäller. Kommer säkert gå superduper. Har kollat på DH också.
GODNATT! ;D



JÄTTEgammal bild, höhöhöh.


el frido







... Sen att jag ser ut som världens tröttaste är en annan femma. Får skylla på Madde som är fotografen ;)

monday

Idag var det den skönaste måndagen på länge. Började halv 1 och när sista lektionen skulle börja kändes det inte ens som om vi haft någon lektion så dagen gick jävligt snabbt. Skönt!
Jag och Frida drog direkt till ikea efter school, myspys. Ringde dit mi padre efter ett tag så han kunde köpa det jag hittat. Nu är jag 2 kuddar, hur mycket olika ljus som helst, en fårpläd(?) och två olika bäddsätt rikare. Jag gillaaaaaaaare!

SItter här med tända ljus nu (som luktar äpple) och kollar på two and a half men <3.
Hejdo.


We belong together


RSS 2.0