fredag

Min mobil är sönder. Grr! När man sätter på den så fungerar den i ca 2 sekunder innan allt stannar upp, så får man vänta i typ 5 min på att något ska hända och då dör skiten helt. Otroligt irriterande..


För övrigt har jag vart i stan idag med Fridis och kollat runt. Hittade 3 par skor som jag verkligen vill ha, jobbigt läge. Ska köpa 2 av dom imorgon tror jag och önska mig de sista till min födelsedag ist. Nu väntar jag på krubb sen får vi se vad som händer ikväll. Ska försöka få tag på Frida igen iaf. :)


Ljuset på bilden är fuckaaaaaaaat men ja bjuder på den ändå.

godnatt

Jag gillar mitt hår.
Tränade idag också.

Superdag.

Nu ska jag mysa med babyboo som är tråkig och läser en bok. Eller ja, jag ska försöka få honom att skita i boken och kela med mig. Bra va?
Puss.

Torsdag

Idag ska jag till frissan, woho! Mitt hår är riktigt risigt så det ska bli skönt att klippa upp det lite, trots att jag kommer få as kort hår. Men det växer väll ut ;P Därefter ska jag byta min jacka jag köpte i måndags till en annan färg, köpa en till jacka och dra in till odenplan och träna.

Så nu vet ni vart jag håller hus idag.


Bild från sum 2007! Woho..

Fridis for lajf.

Frida och jag är coola.
 
Förrutom en skitmysig dag (mat,snack,shopping) satt vi även och smed planer. En viss person i sp1c jensen norra(!) kommer få en trevlig, användbar, rolig, läskig (beror på hur man ser det) överraskning om några månader. Vi är så jävla bra! Därefter satt vi och garvade i 10 min innan jag var tvungen att stiga av tåget. Mårten och Sickan <3


onsdag

Igår tränade jag trots att det är lov. De var riktigt skönt! Idag har jag dock världens träningsvärk i ryggen och magen, haha. Men det är smällar man får ta om man vill ha en fin kropp i guess. Fick dock ner en semla på kvällen så egentligen var väll träningen åt helvete ;p

IDAG ska jag träffa Frida. Planerna är att vi snart ska dra oss in mot stan och ta en fika sen gå lite i affärer. Mys! Saknar plutten då vi inte träffats sedan i fredags.

Nu måste jag fixa mig!


LOV

Godmorgon!

Spenderade natten hemma hos babyboo så därav 0 inlägg. Var supermysigt. Har däremot fått skitont i mitt högra ben(?) som gör mig orolig för hur jag ska kunna träna senare idag. Det är väll bara att bita ihop i guess.
Igårkväll träffade jag Amanda och vi gick hem till mig med en B&J. Efter ett tag kom Tove och hälsa på. Vi låg i min säng och kollade på TV, drack te och käka glass. Supermysigt :) Runt 12 så beslutade alla att dra sig hemmåt igen. Vi sprang ut till bussen och höll på att snubbla på varandra, åkte några stationer och fick vänta på tåget i 15 min. Därefter sprang jag till en annan buss som skulle ta mig till Anton. Jävla massa springade alltså.. ;p

Nu ska jag packa väskan sen draaaa.

pst. Fick tillbaka en idrottsanalys jag lämnade in i söndags (bra jobbat niklas!) som jag fick MVG på med en jävla fin förklaring. Är superglaaaaad :)

<3

People always leave - but sometimes they come back.

=D

Muu.

Har precis kommit hem från stan (ok, för 2h sen men jag och Tove orkade inte ta oss upp från soffan förrens nu) och är happy. Har nämligen fått jackan jag hittade för några dagar sedan!! Den är typ superduper snygg.
Vi hade det jättebra i stan för den som ville veta. Däremot hittade jag typ ingenting förrutom en (till) jacka som jag kan önska mig när jag fyller år. Buhu.

Nu ska jag käka. Peace out.


Förrutom jackan köpte jag ett par ballerina på H&M. Söta!

Underkläderna jag köpte i helgen. Älskar färg på en brun kropp.

Två solglasögon blev det också. (som ser mobbade ut på den här bilden trots att dom är skitsnygga i verkligheten)

monday

Hallå i stugan!

Vi sov hos mig istället då jag runt 11 på kvällen kom på att jag glömt att ta mina jävla ppiller så det var bara att traska tillbaka. Men de var mysigt här också :) Antonfjanton som klev upp halv 7 imorse för att dra till jobbet väckte även mig så jag hade supersvårt att somna om. Tror jag somnade om igen vid halv 9 ;p

Idag ska jag träffa Tove. Vi ska in till stan en sväng tänkte vi! Sen får vi väll se vad som händer.. Nu måste jag börja fixa mig så det är väll bäst att jag masar mig ur stolen. Ciao!

Lyckorus

1. Jag börjar bli frisk. FRISK!!!!!
2. Jag har precis ätit världens godaste vitlöksmarinerad kyckling med klyftpotatis och sås framför OTH. Hur najs är inte det?!
3. Jag ska bara byta om, sen ska jag traska hem till babyboo och mysa med honom hela kvällen.

Mitt liv är allt bra det.


lördag

Halloj :)

Har vart i solna centrum hela dagen. Köpte lite underkläder, solglasögon osv. Hittade en assnygg jacka som jag ska önska mig också, hur najs som helst. Är däremot fortfarande krasslig så kommer inte komma någonstans ikväll då jag snorar som fan, vilket inte är så najs om man ska på fest... hehe. Önskar att babyboo kunde va här och ta hand om mig men han ska iväg så kommer väll få ligga själv och ruttna :P Men man vet aldrig, kanske hittar på något ändå..

Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på en asgod middag som ska vara klar om 1 timme. Oxfile m. potatisgratäng serveras här hemma today. Gott!

-

Jag hatar att vara sjuk.

LOV !

Halloj :)

Kom hem för ca 1 timme sedan. Idag har min klass vart på UFmässan i älvsjö! Det var faktiskt kul då man träffade massa folk osv. Därefter drog vi och käkade lunch tillsammans innan alla skiljdes åt. Jag mötte upp mamsen en sväng och fick lite nya kläder innan jag åkte hem. Thanx! Jag och A sov dessutom med varandra i natt, från de ena till de andra, vilket var super mysigt.

Nu ska jag ta det lungt framför en film och dricka massa vitaminvatten i hopp om att bli lite friskare. Snorar som fan. Sen ska jag möta baby tror jag(?).

ps. det är ju LOOOOOV!

-

Smsade baby i hopp om att jag skulle få ett jättegulligt krya-på-dig sms av honom. (yes, jag börjar bli sick på riktigt just nu.. tidigare bara haft ont i halsen)

Vad tror ni jag får för svar?
"Vi har redan messat idag. Kommer inte messa nå mer idag, iaf inte på ett tag"

URSÄKTA?!!!!!!!!!!!

Ps. Det är tur att man har Frida. Fick mitt krya på dig av henne istället. GULLE! ♥


sjukling

I skolan var det en riktigt lugn dag. Vi satt mest i datasalen och letade fakta till vår landanalys, pratade m.m. Käkade en god lasagne till lunch också.
Har vart hemma ett bra tag nu, tagit det lugnt osv. Funderar på att hämta min laptop istället och flytta mig till soffan så jag kan ta det lugnt framför tvn. Måste ju bli frisk till lovet!!

Later.


Mitt paradis, Hawaii. Längtar tillbaka!


torsdag

Hej hopp gummisnopp

Vaknade med lika ont i halsen som de senaste 2 dagarna vilket betyder att jag inte kan träna idag heller. Bajs. Gör så jävla ont att prata!! Har typ aldrig vart så tyst som dessa dagar i hela mitt liv, fyfan.
Aja, snart vare tänkt att jag skulle masa mig till bussen så jag inte kommer försent till school. Slutar 11 idag så ska hem och slagga för att bli frisk efter :)

Ska borsta gaddarna och fixa väskan nu. Ha en bra dag folket!


frida är min vän

Hello.

Sitter i skolan med världens coolaste Fridolf och hittar fakta om solenergi. Superkul..
Vi ska snart käka hamburgertallrik vare tänkt, med Maddisen och Carro. Fettosar.

Nu vill bajset blogga så då får väll jag gå och dö.
Hejdå.

NAJZ dag

Tror jag är klar med spanskan faktiskt, men är inte riktigt säker (dessutom är väll 90% fel) vilket betyder att jag har en lugn kväll framför mig. Geografi provet är avklarat, FEK uppgiften klarskriven för länge sen, eller har typ 8 rader kvar, och idrottsanalysen likaså. (hej-jag-är-ute-i-tid-då-inget-ska-vara-inne-förrens-söndag-typ).

Ikväll ska jag träffa bebbi en liten stund tror jag, blir myspys! Nu ska jag äta något och vänta på att pappsi kommer hit.
Är på bra humör pga lite plugg, ingen skoldag idag förrutom provet och ledigt på fredag förrutom UFmässan! WOHO


monday

Sorry för kass uppdatering. Har faktiskt inte hunnit skriva något denna helg..

Fredag: Var på tjejmiddag hos Frida! ♥ Vi satt och käkade godis, drack vin och babblade på i massa timmar. När vi skulle hem var vi själva på bussen med ett fyllo till chaffis som körde som en dåre vilket resulterade i att man ramlade fram och tillbaka på sätena innan man hunnit sätta sig. Askul ;P
Lördag: Alla <3 dag ju! Var självklart med älskling hela dagen. Vi tränade faktiskt först i 1,5 timme innan jag drog till solna med pappsen och köpte lite saker och baby hem. Jag kom hem till Anton sen runt 7 och fick världens största bukett rosor. Därefter låg vi och kollade på filmer, myste och käkade massa onyttiga saker. Jättemysig kväll!
Söndag: Försökte plugga men det gick åt helvete... Tur för mig att jag kan det mesta innan geografiprovet så jag slipper nöta arselet av mig idag, hoho.

Såå.. nu har jag berättat vad jag hållt hus hela helgen. För stunden sitter jag och dricker en svingod smoothie - världens bästa frulle innan school. Idag består den av hallon, banan, mjölk och lite youghurt med smak av sommarbär. MUMS!
Nu ska jag klä på mig innan jag sätter mig på bussen..

Ciao.


Världens finaste rosor...

Och chocklad.

Frukost!


fredag den 13e(!)

Godmorgon :)

Har vart vaken ett tag, duschat och sminkat mig m.m
Ska in till skolan lite tidigare idag för vi måste skriva upp oss på någon jävla lista senast klockan 12 till idrottsdagen ;P fifan.. Sen blir det lunch efter det innan skolan börjar på riktigt. Riktigt skön dag har vi också!

Ikväll ska jag vara hemma hos Frida som har tjejkväll med massa vin och snack! Ska bli askul. Kommer inte hem efter skolan då alltså utan drar ut till henne på en gång. Yey!
Nu ska jag fixa väskan innan jag drar.

Ciao!

Wohoho

Jag har läst genom geografin typ 1 gång (vilket är aslite) men jag kan typ ALLT! Det är otroligt skönt att känna så redan nu då vi har provet på måndag, så har ett antal dagar kvar att öva ännu mer på min grejj samtidigt som jag kommer hinna med allt annat.

Imorgon har vi ingen spanska, så jag tänker dra in och träna en sväng innan skolan! Kommer dessutom hinna plugga lite geo på morgonen innan, vilket känns ännu bättre :)
Nu ska jag slagga!


trött på slasket

Jag vill ha vår!
Söta ballerinas, snygga pumps, vårjackor, klänningar... gaaaaaah..

kväll

Älskling gick precis. Vi har kollat på oth och han har hjälpt mig lite med geografin, gulle! ♥ Är trötter från tidigare idag så ska lägga mig ner snart och fortsätta läsa i svenska boken..
Imorgon börjar jag typ kvart i 1 så ska sova länge, såå skönt. Nä, bedtime nu.



Denna bok läser jag! Har redan läst den en gång så vet vad som händer men den är ju bra så det gör ju inget att läsa om den, höhö.

tisdag

Tjena mittbena.

Dagen har rullat på snabbt som fan med spanska i datasalen, geografi med TOMMY:D och svenska. Innan skolan började tränade jag dessutom i 1,5 timme och valde kycklingsallad till lunch. Goodie Goodie!
Ikväll tänkte jag plugga lite geografi då jag sket i det igår och maybe baby göra lite på idrottsanalysen. Woho.

Känner faktiskt att jag har allt under kontroll, trots att vi har en del saker i skolan just nu.
Nu ska jag klaga lite på att maten tar evigheter i detta hus, är hungriiiiiiiiiig.


Ännu en bild där jag är helt osminkad. Tagen ungefär den 4e dagen på Hawaii faktiskt :)
Jag gillar hur man ser att havet reflekteras i mina ögon. Annars hatar jag bilder där jag är naturlig... trott eller ej.

monday

Eftersom Frida och jag är så jävla bra och gjorde massa på våra företagsekonomi uppgifter igår så fick vi gå hem tidigare idag medan alla fick vara kvar i hela 1h och kämpa. Haha! Det kallar jag glädje på en måndag. Hämtade dessutom ut mitt nya gymkort på SATS vilket innebär mycket träning framöver.

Igår fann jag och babyboo ett jättefint hotell som vi kanske ska boka i sommar. Woho!
Nu ska jag påbörja en idrottsuppgift och läsa lite geografi, sen träffa babyyyyyyy. <3


Osminkad och brun som fan förra sommaren!
Här har jag fortfarande kvar några av mina mörka slingor som jag fixade hos frissan precis innan sommarlovet, trots en 2 veckors lång utlandsresa. Fyfan va fula dom va ;P
(dom syns mest på topparna)


-



"I tried to hold on but it hurts too much,
 I tried to forgive but it's not enough,
 - to make it all okay.."

-

Tråksöndag. Pluggsöndag. Ont-i-huvudet-söndag. OTH-söndag.

Är glad för Fridis skull också, men hon är typ irriterad på mig just nu så vågar inte prata med henne men är fortfarande glad för bebis skull - always. P&P
Hoppas hon är glad på mig imorgon istället för annars kommer jag bli sad.
Maddzor kommer imorgon också, men hon kommer inte på idrotten hon heller så får stå ut med peyvi en gång till. Puh.

Nä, för oseriöst inlägg nu. Det är söndag. Tråksöndag.

boys boys boys

 

tgif

Kan man tänka sig, även jag har typ blivit smittad av damerna. Har asont i huvet och vaknade med halsont. Men det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att jag inte blir lika sjuka som de två är ;P

Idag har det vart en jävligt chill dag i skolan med lite matte (mest "MT" där vi kollade på massa youtube klipp i 20 min), halv coachtid och svenska lektion där vi fick va uppe på översta våningen i skolan och spela spel.. hmm.. Efter sista lektion drog jag, Carro, Josefin, Peyvi, Johanna, Erik, Thomas och Tom till mixuuuuure där jag tog en pastasallad. Nu ska jag springa ner igen och åka iväg med pappsen en sväng, vi ska handla o hämta ut biobiljetter. Jag och baby ska nämligen på bio ikv, myyyyyys! :) Sen hem och mysa eller dra iväg någonstans.

Nu måste jag kila. Pappsen väntar!

torsdag

Hola!

Båda damerna var sjuka idag så fick nöja mig med Peyvand och Johanna som lunchsällskap, inte för att de är så dåliga de heller. :) käka en skitäcklig kycklingsallad som smakade fisk och hade håltimma från spanskan. Slutade alltså 1,5h tidigare än vanligt, sköönt! Jag och Antonfjanton drog home och bakade kladdmuffins o har legat o haft de mysigt hela dagen.

Ikväll ska jag sova hos bubben så ska dit snart. Kommer se ut som ett fågelbo imorgon för skulle egentligen behöva tvätta håret men de orkar ja inte, har inga bra kläder o kommer typ få använda en asgammal mascara för min fortfarande är slut.. Woho. Anyway, det är ju fredag så + min och A's dag ♥

Nu måste jag packa väskan.


<3



This is me!

Onsdag

Hello.

Mina två kompanjorer Frida och Madde är sjuka vilket suger hästpung för det innebär att jag kommer få sitta brevid läskiga Peyvi eller någon annan läskig människa imorgon i skolan. Känns ju sådär halvläskigt, man vet ju liksom aldrig vad som händer brevid andra personer. (har jag sagt att jag går i en galen klass?)
Denna influensa som damerna fått kan även innebära att jag ligger och snorar sönder imorgon, vilket skulle suga ännu mer. Så ser läget ut just nu, men jag lever iaf.

Pst. Klaga aldrig igen på att jag aldrig skriver något Peyvi. *wohohoho*

sunday

Hela dagen har gått åt plugg och träning. Fyfaaan va trist dag alltså. Har iofs precis ätit en skitgod avocadosallad med kyckling till middag men den gjorde inte dagen bättre direkt, hoho. Vi som brukar ha idrott på onsdagar har fått schemat ändrat nu fram till sportlovet så idrottslektionen ligger varje monday nu istället. Oskönt att gå 8/9-4 varje måndag enligt mig men det är bara att stå ut och be happy.

Känner att mitt inlägg inte bidrog till något bra alls. Ajaa, happy sunday fuckers!

RSS 2.0