lördaaaag

Igår var jag, Linnis, Jossan och många fler hemma hos Nattas morbror där det var fest. Drog väll runt kvart över 1, halv 2 och mötte baby som sov hemma hos mig. Myspys. Idag har jag vart i solna C och ska snart hem till baby för att käka middag hos honom. Blir tacos, muums :)

Ikväll får vi se vad som händer. Hoppas på något skojsigt.




friday



Min frukost varje dag. Såå gott!


bajs

Kul att min externa hårddisk har dött..

monday

Dagen då man börjar kvart i 1 och kan sova till typ 10 vaknar man av sig själv 500 gånger från 7-9. Kul! Pallade inte ligga kvar längre vid 9 för var ändå aspigg. Har duschat, sminkat mig, klätt på mig och käkat frulle så är helt klart nu. Ska bara ta det lugnt nu i 1 timme innan jag drar in till skolan tänkte jag :)

Min mascara är slut så lånade mammas idag. SHIT va bra den var då! Ska försöka få pappa att köpa den när han ska på kryssning med jobbet sen. Hoppas!!



Nu ska jag fixa väskan och lite småprylar. Ciao!

Pst. Grattis Frida och Royboy på eran 11 månadersdag idag! Woho!♥

sunday

Puh, vilken dag..

Älsklingen sov här inatt och konstigt nog vaknade vi av oss själva redan vid 10. Vi låg kvar i sängen i 1,5 timme innan vi drog oss upp för frulle. Därefter drog jag och pappsen till kista för jag skulle kolla på ett par byxor men dom fanns inte där så vi drog till solna ist - där dom fanns! Fick dom + 2 tröjor av pappsen.

Nu har jag precis vart iväg och tränat med pappsen. Jävligt skönt men shit vad slut jag är i kroppen, speciellt armarna. Hello träningsvärk..

Ska läsa lite i naturkunskapsboken nu innan de är dags för middag.
ciao!

så de så

Anton är bäst <3


friday!!

Tjena mittbena!

Har inte skrivit på några dagar så tänkte göra en kort resumé om vad som har hänt i mitt liv de senaste dagarna. I förrgår så var min klass på tekniska museet där vi testade på olika saker. Bland annat dans, ni vet sånna där rutor man står och hoppar i? (haha 100p till min dåliga förklaring), slalom på TV osv. Det var riktigt roligt faktiskt och vi fick sluta typ 1,5 timme tidigare så var hemma tidigt, wohoh! Jag rullade även chokladbollar hemma, haha, fast Frida är nog den enda som fattar det roliga med det.

Igår så var det tråkskola all day long. Svenska, Geografi och Spanska. Snark. Tror inte de hände något roligt alls faktiskt, förrutom att mina tjejor var goa som vanligt. Idag blire ännu mer svenska, coachtid och matte. Skön dag.

Puzzuzzz


tisdag

Tjenix!

Hade världens flyt igår, somnade typ 11. Det har inte hänt på flera år så imorse när klockan pep (6.00) kände jag mig någolunda utvilad, woho! Dagen rullade på fort som fan med svenska (läsa egen bok), geografi i datansalen med vikarie och spanska. Vi hade både skrivförståelse eller vafan det heter och hörförståelseprov på spanskan som gick superduper. Kind of sick att jag har börjat förstå spanska nu (efter 4 år, höhö). Hade egentligen haft en geografi läxa till torsdag men läraren har vart sick hela veckan så den är uppflyttad. Alltså har jag ingenting att göra ikv heller, såå skönt att inte fått något plugg än ;P

Nu äre käk, mumzzz.


sunday eve

Har precis sett klart united 93 som gick på trean. Hade inte sett den innan men den var superbra ju! Förbereder lite inför imorgon också, eftersom jag går förmiddag och börjar redan vid 8..
Mina planer nu är att gå och lägga mig i sängen och läsa Snabba Cash (yes, har redan läst den men måste göra det igen för vi ska läsa den i svenskan och sedan skriva en analys om den så..) och försöka varva ner. Är superpigg så kommer väll somna framåt 2-3 men man kan ju alltid hoppas på det bästa!

Är hemma tidigt imorgon och då är planerna att boka tid hos ungdomsmottagningen, köpa en sak på macoteket och byta in mitt terminskort till pengar eftersom mitt pluskort kom redan förrförra veckan.
Sleep tight!

ZZzZzzz

Somnade hemma hos bejbi igår. Somnade längst in i sängen men vaknade längst ut, hur fan bytte vi plats i sömnen? Vaknade 2 timmar tidigare än A så låg med laptopen i sängen och tråååååkade. (vadå sällskapssjuk?) Nu är jag hemma och dör av ännu mer tråkighet. Funtar på att ta en lång dusch eller sätta på OTH. TRÅKIGA DAG!


Yesterday

Gårdagen var den sjukaste dagen på länge. Kom till skolan kvart över tolv då vi enligt schema började. Då visade det sig typ att dom gjort fel med schemat eller något för klassen innan hade inte slutat så vi fick stå där ett tag. Därefter fick vi veta att vi direkt skulle till stadsbibblan o låna en bok men dom hade inga böcker så vi fick helg från svenskan. Soft, 2 timmars rast. Vad fan gör man? Vi drog till espresso house.
Därefter drog vi tillbaka till skolan för matte men då var det bara betygsnack för dom som inte haft det, vilket jag och Frida haft - ännu mer dötid. Vi sprang runt på skolan, prata med några lärare, irriterade folk från klassen (Sorry Steffi), surade över att vi var i skolan och inte hade lektioner på en fredag m.m. och var helt crazy. Bruden är och förblir mitt lyckopiller.

... klockan 4(!!!!!) började vår riktiga lektion, mental träning. Woho. 40 min senare fick vi dra hem... utan att någon lärare tagit närvaro. Kul.

Kvällen blev dock muy bättre. Woho!


Mitt piller, Frida. ♥


onsdag

Tjena.

Dagen började med skridskor i vasaparken med delar av klassen på idrotten. Vi skulle göra en egen dans på is och visa upp för dem andra, superkul! Därefter hade vi typ 3h lunch innan de vanliga lektionerna började. Naturkunskap, Matte och Företagsekonomi. Fick tillbaka matteprovet vi gjorde innan lovet. Hade uppnått MVG kriterier så tar det som ett MVG, tjuhoo... jag som aldrig fått mer än G på matteprov innan pga jag gick i en sämre mattegrupp. Fick även reda på mitt halvtidsresultat, VG-MVG i matte. *yeyyeyey*

På företagsekonomin skulle vi kolla på ett avsnitt av lyxfällan men internet funkade inte för stunden så vi fick gå istället.. synd... verkligen... haha! Var hemma runt 20 i 5. Nu på kvällen kom bebis över en sväng, supergosigt förutom en sak som hände på slutet. Hmm..

Imorgon är det torsdag och jag är happy! Godnatt :)




Mitt superstora teglas och jag. Klumpig som jag är så råkade jag tappa tepåsen i glaset ;P

Tisdag

Igår i klassrummet började det klia massor i mitt ena öga, eller de högg till på nått sätt. Asjobbigt rent sagt. Sen gick de över och jag tänkte väll inte mer på det. Idag när jag vakna klia det lika mycket i samma öga och det är helt rött. Snyggt liksom, ser ut som jag har rökt på. Aja ;p

Idag är det skola igen som gäller. Halv 1 börjar vi med spanska men ska in lite tidigare till baby och ta en lunch med honom. Nu ska jag fortsätta sminka mig.

Ciao!


Superduper gammal bild. Kul att jag var vithårigt. Hähäh


Ps. 100000000 kramar till Frida!


monday

Så var det måndag igen och skola. Denna vecka går jag eftermiddag så det är väll ett plus men annars är jag så otaggad som man bara kan bli. Det är den första riktiga veckan, vi har nya ämnen som innebär massa läxor och prov. Gick och la mig as tidigt igår men kunde inte somna så har inte sovit så många timmar heller. Men förrutom det mår jag priiiiiiiiiiima!

Nu ska jag packa väskan och fixa lite innan jag tar bussen in mot sleven för käk innan school med Frida och Madds.

stora funderingar

Imorgon kommer min babyboo hem, som jag längtat! Bloggen har krånglat sönder idag (eller jag gav upp efter första försöket) så därav ingen uppdatering. Sitter och pratar med bajset (frida hehehe) om nästa fredago, vi spånar grymma planer!

Är hypad och ska lägga mig i min stoooooooora ensamma säng själv me lapisen o glo lite på oth. Har kommit på att jag är senil som gatan också. Minns ingenting längre och glömmer allt.


Oseriöööööös bild tagen för typ 1 månad sen. WOHO

-

Ibland gör du mig bara så ledsen. Blä.

Har förövrigt haft en superkväll med mina damer Frida och Madde. Mer om det imorgon, nu ska jag sova!


en fredagkväll

Nu ska jag möta Frida och senare även en Madde. Vet inte om Carro kommer än men det visar sig! Lämnade tillbaka en tröja jag fick av min kära moster i julklapp (för liten) och fick lite cash tillbaka. Pappa var med och sa att jag kunde få ett par skor jag velat ha i 2 dagar nu om jag använder pengarna jag fick tillbaka. Så fick dom gratis då han pejjade mellanskillnaden. Wiiiho!!


hihi

Studiedag idag. Så jävla skönt! Har sovit länge, tagit en lång dusch och ikväll ska jag träffa Frida, Madds och kanske Carro. Igår rensade jag ur en låda som vart fylld med smink, hårprodukter, parfymer osv. Den gick att dra ut typ 5cm så kände att det var dags. Var ett skitjobb att göra men nu är jag jävligt nöjd så det var väll bra det med. Hataaaaaaar att städa.


Hähähä, vilken gammal bild.

2 dagar i ett

Igår var jag i skolan 2h där vi kolla på film som en avslutning från historian, därefter drog jag, Frida och Madds och käka lunch tillsammans. Gott gott! Fridisen (aka bajset) åkte sen till stan för att köpa ett par skor jag kollat på. Vi blev kvar lite längre än så, närmare bestämt typ 3 timmar. Vi gick runt lite här och där och kolla på mängder av skor innan jag köpte skorna jag kollat på. Älsklingen mötte upp mig och sen drog vi hem och jag somnade.. hihi. På kvällen hade jag och baby myskväll.

Idag var jag i skolan typ 1 timme. Så jävla onödiga dagar! Vi fick bara vårt betyg i samhälle (mvg wohoh) och hämtade ut våra nya böcker till nästa termin. Jag, Josefin, Carro, Tom och Thomas drog därefter och käkade. Lånade Fridas matkort så fick en ceasarsallad graaaatis. Kom hem för typ 1 timme sen och fryser fortfarande. Vad ska jag hitta på nu då?


Hahahahaha, så jävla trötta.

Trött?

Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött Trött

a<3

Åhh vilken mysig dag jag och A fick! Idag ska vi mysa ännu mer för imorgon åker han bort till skellefteå i alldeles för många dagar. Blääääää!

6/1 2008

Idag har jag och baby vart tillsammans i 1 år. Ett otroligt fint år fyllt av skratt, tårar och kärlek. Alla minnen vi har tillsammans, alla dagar vi spenderat tillsammans. Ja, jag kan inte ens beskriva hur bra detta känns.
Jag älskar min Anton Emil F mest, 1 år tillsammans! <3

Idag har vi spenderat dagen på ett fik där vi myste massor (trots att A inte ens gillar fik, höhö). Ikväll blir det resturang och därefter bio! Ska bli så jävla mysigt, sen hem och somna tätt tillsammans för att sen vakna och gå till skolan............ haha. Som sagt, sista dagen på jullovet.

Jag älskar dig.








saknar det

Jag vill till LA igen för att shoppa. Därefter skulle jag vilja åka till hawaii igen för att sola, bada och äta alla goda frukter. Nån som vill bjuda på en resa för två pers? Jag är på.

MmmMmmM

Hej alla glada! Idag när jag var i stan såg jag att the body shop börjat med en ny "smak" i deras soriment, nämligen hallon. Ni som känner mig vet att jag är helt crazy i alla body butter därifrån så jag blev skitglad. Den luktar galet gott! Ska köpa den i veckan.

Raspberry Body Butter

3 januari 2009

Mamma är fortfarande på sjukhus. Dom vet inte vad det är och jag mår lika bajs nu som inatt. Blää!!

Idag har jag försökt fördriva tiden med annat för att inte tänka på mamsen. Har bland annat (med hjälp av papi) lagat min säng som vart sönder i typ 2-3 månader. Är så jävla seg på att fixa saker alltså, men idag blev det gjort. Några plankor under sängen hade nämligen gått av (höhö) så det var som ett hål mitt i sängen. Skönt med en hel säng igen, däremot mindre skönt att pappa hittade några cider och annat skit under sängen som han inte ska se ;P Vad det var och hur sängen gått sönder håller jag för mig själv.

Nu ska vi iväg igen och försöka byta färg på min ipod. Vill fortfarande inte ha rosa men det är typ den enda färgen som finns kvar i hela jävla sthlm. Juste! Fixade alla sladdar under skrivbordet till datan idag också, en till sak jag skulle ha gjort för länge länge sedan..... Hittade 4(!) minneskort på köpet med gamla bilder på och 3 ipod sladdar, woho.


-

Min mamma har åkt in akut till sjukhuset. Sitter här och vet inte vad jag ska göra, mår skit iaf.
Det här var ingen bra start på 2009. Skitår.

1 jan.

Har bara legat framför tvn idag och tittat på vänner. Gick typ 10 avsnitt idag på dagen efter varann så de va naaaaaajs! Nu är det OTH som gäller tror jag tillsammans med några mandariner. Skriver mer sen, sjukt seg.


RSS 2.0