-

Pluggat matte tonight. Går pretty good men den senaste timmen har jag fastnat på ett skittal. HATE IT! Har även beställt lite småsaker från H&M + ett par skor.

Nu är det sleepytime!


-

Sista jobbiga veckan i skolan, sen är jag fri! Woho!

Det firar vi med att inviga nya klockan, hehe.


HATA

Det är ju så jävla onice att ha feber men ändå tvingas nöta 3 jävla tal inför imorgon! i 3 olika språk!!! Spanska, Engelska och Svenska. Grejen är att både svenskan och engelskan är stora saker också medan spanskan är lång men inte lika oviktig.

Costa Rica på spanska, Death Penalty på engelska och slangordet Fett på svenska. FUNNY?

-

Har precis haft nationella engelska - skriftligt. Gick pretty good men vågar inte hoppas på allt för mycket än. Just nu sitter jag i datasalen här på skolan, nästa lektion och även sista lektion börjar halv ett så har en jävla massa tid på mig. Tanken är att jag ska plugga en timme sen ta en långlunch med Anton men tror det förstnämda kommer gå sådär. ;p

Igår var jag och el padre i kista. Tanken var att hela familjen skulle dit (yes, vi visste om att dem öppna nya delen igår) men det slutade med att bara vi två åkte. MYS! Vi käkade god middag där vi pratade om nyår samt köpte min nyårsklänning (jaa, nyår är i fokus hehe). Duktiga dottern vägrade även låta pappa betala klänningen. ;) Pappa fixade även min externa igår med massa old pictures - shit va glad jag blev! trodde alla bilder hade försvunnit, men icke sa nicke.

Nä.. plugga var det!


-

- Nationella idag, klockan 8.00. Sjukt trött!

-

Fysatan va trött man kan va då! Somnade straxt innan 3 så har iof en anledning till varför jag är så tired men ändå. En sak är klar - är inte min engelskalärare i skolan idag blir jag skitsur. Nu har hon vart borta i typ 2 veckor med undantag 1 lektion mitt i allt vilket har gjort att vi haft brutala håltimmar första lektion = sugaaaaaaa.

Näe, nu ska jag ta på mig kläder och bli glad. TJOHO


-

Pappa är bäst!

-

Hello guapas!

Min lördagskväll var finfin den. Stannade hos Fridis hela kvällen! Dock gick inte sista bussen till stationen från henne, så lilla jag fick springa hela vägen för att hinna sista tåget. Haha fyfan va jag kämpa - men jag hann! Söndagen gick ut på att chilla och plugga.

Idag började dagen cp med håltimma första lektion i 2h timmar. Fyfan va ruttet! Kunde ha sovit 2h till liksom. Därefter svenska och håltimme från spanska. Så dagen slutade bra ändå ;) Käkade på dubbel w efter.




Juste höll på att glömma - Imorgon börjar jag halv 1 och slutar halv 2. FYFAN VA NAJS!


-

Var iväg med pappa och Anton idag på en sak i kista (alltså inte i gallerian), det var kulkul! Kom därifrån med typ 10 kassar me gratissaker. Därefter drog vi till själva gallerian - där jag fick en kofta, ett linne, en kjol och en halsduk. Äntligen hittade jag lite saker till skillnad från förra helgen. Tack söta rara fina pappa ♥

Nu ska jag äta middag straxt, innan jag fixar mig/drar till frida på en gång. Ska i alla fall börja kvällen där, sen får vi se hur den slutar. PUSS


-

Tjoho!

Sitter i datasalen con mi amigo Frida y studyyy english. Fast är typ klar så har ingenting att göra, och glömde maila skiten till mitt konto heller så har inget att jobba på. Synd, nu har jag ju en massa tid till att läsa bloggar osv.. ;)

Ikväll får vi se vad som händer. Något kul är jag sugen på!

-

SKIT DAG!
Barn spydde på bussen samma station som ja gick på så de lukta skit hela resan + att hon typ höll på att spy ner hela mitt ben men missade. Däremot träffa hon en liten del av min sko, så nu är dom slängda (dom luktaaaar skit). Stackars barn dock, men fyfan va de lukta! Mamman sa inte ens förlåt över att barnet spytt på min sko, hon bara log mot mig.

Därefter råka Frida F riva ner en yoggi inne på sleven så de skvätte upp på mig. Fast de var iofs kul ;) Ja råkade hälla ut en annan efter så, haha klant.

Imorgon blir en roligare dag för då ska jag in till stan efter skolan. Dessutom går jag från 12.45 - 16,00 vilket är NICE!


Tack för all hjälp denna vecka. <3

-

Gårdagens lycka var stor när jag (nästan) blev klar med engelska projektet! ÄNTLIGEN ÖVER! Däremot har jag smaskig matte + ännu en sak i engelska kvar denna vecka.

Nu måste jag klä på mig.


Grattis i efterskott till dessa tjejer!





Jag är väl medveten om att jag valde gamla bilder, haha :)


......eller inte

Engelskaprojektet är så jävla roligt <3<3<3<3<3


-

Sitter i datasalen nu med spanskagruppen. Tanken är att vi ska jobba med ett projekt men jag y Carro kollar på paradise igen hahah. Roligare än spanska!


-

Godmorgon!

Om 30 mins bär det av till gymmet. Var lite dålig på den fronten förra veckan så nu kör vi! Därefter väntar skolan, fifan. Aja, nu måste jag hitta något att bära idag. CIAO


-

Tjaa!

Ligger i sängen och kollar på paradise hotel just nu. Känns som om den danska versionen var bättre, men det kanske bara är mitt första intryck? Deras hus var mycket roligare också + att programtiden var mycket längre. Aja, blir nog bra ;)

Denna kväll har vart grymt chill. Sånt behövs ibland!


Later - HAHAHAHAHAHAHAHA fyfan va roligt slut!


-

Shoppade med padre igår. Eller a, vi åkte ju in för att shoppa men jag hittade nästan ingenting. En klänning och ett halsband kom jag hem med, inget mer. Pappa shoppade däremot en snygg jacka och massa saker. Ganska tråkigt att när man väl får shoppa "massa" som pappa sa, så hittar man ingenting men jag är glad för min klänning och mitt halsband ändå ;)


GOOD DAY

Det är fredagen den 13:onde och alla är asfjolliga för dagen. Denna dag har varit SUPER än så länge, och ännu mer super lär den bli! ;)

Sen ett extra plus till mig som drog mig till gymet trots att jag verkligen inte orkade. Eller var det Carro & Madde som drog mig dit? Bra var det iaf!


-

Sitter i skolan just nu o nöter på ett engelskaprojekt om dödsstraff. SHIT VA KUL! Somnade assent inatt så är trött as fuck med snygga påsar, hehe. Slutar 12:10 och då blir det CHILL!


-

Today i'm tired as fuck. Efter två dagar med sovmorgon måste jag nu slita med att vakna tidigt och allt som hör därtill. Fifan. Har jobbiga lektioner också, matte och fek. Blöhh. Dessutom är jag tröttis från idrotten igår på sats.

MEN en skojsig sak var att pappa frågade om vi skulle in till stan i helgen o shoppa. Va hände liksom? Pappa hatar att shoppa i stan, pappa hatar alla människor i stan. Men jag är däremot glad:D

Nu ska jag rycka upp mig och göra denna dag till något braaa!


-

Skiiiiiiitdag. Huvudvärk all day long - ingen träning, ingen lust att göra nånting alls, ont ont ont. Haha fett deppig brud. Men det gör ont! Har t.o.m ont i öronen för det dunkar så mycket.

Aja, ska slagga nu och hoppas att helvetet är gone imorgon. Tro det eller ej, men jag går hellre till skolan än ligger hemma med denna skit. ;p


Bad Romance

Annorlunda låt - I LIKE!




Ville bara att ni skulle veta

- att jag är inte trött. Inte alls! Inte en jävla procent. En måndag liksom! Hur fan gick de till?!


Jag i vanliga fall en måndag tidig vecka.


-

Good day!

Igår var tjejerna hemma hos Frida och chillkrökade. Vi färgade bland annat hår Maddes hår - supersnyggt blev det, kollade idol och pratade en massa. Myyyyys.


-

Prov idag, har aldrig vart så oförberedd typ, hehe. Men innan - gym!


För ett år sedan, från vår balkong..


-

Nu ska jag handla med pappa. Sen är det plugg ikväll som gäller! CIAO


-

Shit, det är redan onsdag. Tiden rullar på riktigt snabbt just nu. Klockan 9 är det introduktion till idrott B, verkar najs med fitnessprofil som innebär massa gym.  Därefter första lunchen på 3 veckor typ, hehe. Efter lunchen ere bajsspanska där jag ska berätta sagan snövit (eller blanca nieves......) för läraren med bara stödord. Kan ingenting nu så det kommer gå allt annat än bra. Typ.

Hittade min piercingplupp igår föresten:D Så oturen har vänt, hahah.



-

What a day! Började med att jag försov mig 20 min vilket resulterade i att jag fick skynda som fan på morgonen. Drog in till gymet och upptäcker att jag glömt mina jävla träningsbyxor + handduk! Piss dag. Gjorde även illa min handled som fan på spanskan hahah, sen dog min mobil också. Min piercingplopp ramla av också! Säkert glömt nått, men det har fan bara gått utför idag. Dessutom är det ju första skoldagen efter lovet, bara de gör denna dag till bajs.

 
Söt bild från i fredags på förkröket hos Frida!


RSS 2.0