:)

Jag fyller år imorgon. WOHOHHO!

YEAH!

Najsig helg som fan.
Dock äckligt mycket plugg denna vecka. (geoprov, debattartikel som ska in, spanskaläxa samt företagsekonomi"prov")

Fyller förövrigt 17 barre om 2 dagar. NAJS!



Idag var el classo på Glashus1 i Hammarby sjöstad och lyssna på deras miljövänliga boende. Var väll inte så jävla roligt direkt men ganska intressant och SKÖNT då vi började 1,5h senare än vanligt. Ännu roligare blev det när vi slutade typ 1,5h TIDIGARE än vanligt och drog och käkade på taco bar innan alla drog hem. Var hemma innan min riktiga skoldag skulle ha slutat 12.10 likzoooooom.


Glashus 1.

så ni vet

Next: Ska ut med tjejerna! PARTY!


Haha!

Jag har fått en ny granne. Ett pucko till granne. Han har nämligen radat upp massa flyttkartonger på varandra och ställt dom MOT MIN DÖRR! Jag kommer med andra ord inte ut genom min jävla dörr som gör att jag inte kommer till skolan (visserligen ska jag inte dit nu, men ändå). Undra om den ursäkten funkar för att inte komma till skolan? Jag menar, jag kommer inte ut ju.


Friday!

Sorry för kass uppdatering den senaste veckan men har min anledning. Har bott hos älsklingen hela veckan då hans pappa är utomlands. "Tyvärr" funkar inte internet där just nu, därav nada inlägg. Kanske bäst att det inte funkade ändå? Nu har vi ju haft hur mycket tid som helst till att göra annat, hoho.

För stunden sitter jag hemma hos mig igen. Anton drog för flera timmar sedan till skolan medan jag börjar vid 12 så kände att jag lika gärna kunde dra hem, välja kläder och chilla här istället.

Peace out.


Sötaste hundvalpen Molly <3

:)

Ska åka och kela med min farbrors hundvalp nu <3

Monday

Tja!

Kunde inte somna inatt så drog på en film vid 12 och somnade runt halv 2 men vaknade pigg som fan ändå. Skönt! Drömde en helt sjuk dröm också. Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart börja sminka mig. Idag börjar jag nämligen runt 1 och går till 5.


Börjar smått utveckla ett beroende tror jag.. Det står 4 till ute i köket.

söndag

Hey!

Har tagit det lugnt framför TVn hela kvällen. Så skönt! Tänkte visa sakerna jag köpt i helgen (jacka, klänning, smycken) men hittar inte laddningssladden till kameran som är utan batteri. Tråkigt.
Veckan som kommer går jag eftermiddag. Ska bli ganska skönt trots att jag gillar de tidigare veckorna. Ska även plugga lite till ett geografiprov samt ge mig ut och övningsköra igen. Det har liksom legat på is nu under vintern, hehe.

Nu tänkte jag kila till sängs. Puss!


valp

I'm happy!

Trots att det just nu snöar (skithelvetebajs) är jag glad för min älskade farbror har precis hämtat upp en liten hundvalp i skåne. Jag som älskar hundar har redan fått reda på att jag ska vara hundvakt i juni någon gång då han och hans fru drar ut med deras båt i några dagar. WIHO!


Friday

Klassen har vart på KTH idag. Jag och Frida har vart i stan. Vi båda hittade en jacka som skrek ta mig hem, så så blev det. Det är sånt som kallas kärlek vid första ögonkastet förstår ni. Dessutom fick vi båda hem likadana hårspännen så nu kommer vi väll se likadana ut i fortsättningen.

Trevlig kväll gott folk. Det ska jag ha!
Ps. Madde har blivit blondin. Coolt.

-

Sover hos Antonfjanton inatt. Bara så alla vet liksom.
Har förjävlig träningsvärk också.

tjenareeee

Tjenare mittbena.

Onsdag idag som innebar heldag för min del. Vi hade skola 8-12 och därefter en lååång lunch innan idrotten satte igång vid halv 3 med fys. Lunchen var supermysig då vi satt i vasaparken och solade eftersom det var så jävla varmt idag. Myspys!

Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa i min bok innan jag somnar för natten. SMHI säger just nu att det ska bli soligt imorgon med, lite kallare dock. JIPPII!!


Gammal bild med en skum jävla min, men den påminner om sommaren :)

Hahaha!



Det roligaste jag sett på länge. Såg ni också ballar av stål i måndags?

monday

Dålig på att blogga nu den senaste tiden men har mina anledningar. Helgen var som den var och denna dag har bara vart åt helvete. Har nämligen inte sovit på 1,5 dygn! så är bajsäckligt trött nu. Har kämpat hela dagen med att hålla mig vaken satt inte jag byter tidsrytm o grejor. Aja, nog om det.

Idag slutade jag 10. De va soft!

lördag!

Nu ska jag in till stan med el Frida. Så ni vet.
Tar med mig min huvudvärk också.

aj

TRÄNINGSVÄRK x30000!

Jätteskönt.

onsdag

Seg dag idag. Idrott på morgonen med tråkig handboll och fys vilket gjorde att jag vaknade trött som ett russin men pallrade mig iväg ändå. Efter idrotten hade vi, som vanligt, 3 timmars håltimma innan skolan drog igång igen. Jag, Frida, Carro, Olivia, Thomas och Sebastian satt på dagobert hela tiden och käkade, pratade en massa och drack te. Helt ok dag, förrutom att jag vaknade trött dåra..

Imorgon ska jag träna igen vilket resulterar i att jag ska upp early så det är bäst att jag lägger mig nu så jag inte vaknar lika död imorgonbitti. =)


Ps. Frida och jag är bra (speciellt nu när vi kirrade bra betyg på företagssaken). ♥


totititot..

Trots sovmorgon som vanligt imorgon ska jag, Fridisen och Olivia åka in och träna innan skolan. Duktigt värre! Så nu säger jag godnatt så jag förhoppningsvis känner mig lite pigg imorgon.


måndag

Toodi!

Idag börjar skolan runt 1 så har haft massa tid på mig nu på morgonen till att bara dega, käka frulle och fixa mig.. hur skönt som helst. Denna vecka är dessutom grymt skön för vi har inga prov eller något så ska bara chilla!

Nu måste jag klä på mig och fixa väskan m.m.


min dag

Tjeniz Peniz.

Som jag skrev tidigare så har jag vart barnvakt idag åt världens bästa unge. Gick superbra trots att han sprang runt i huset och rev ner allt han såg i ca 3 timmar innan han ville ha middag. Därefter skulle jag försöka få ner käk medan han stog o hoppade en säng, sötnos. Att han inte gav från sig ett enda negativt pip under hela dagen gjorde det hela ännu enklare.. fick t.o.m sätta på overallen.

Nu på kvällen har jag bara latat mig framför tvn och käkat onyttiga saker. Baby kom förbi en sväng vid 9 då metallica konserten (som han egentligen skulle vart på..) blev inställd. Tråkigt det där.


Denna cloetta ask fick jag som tack. Mumma!

barnvakt

Hinner knappt skriva ett inlägg. Är barnvakt så springer runt i hela huset och försöker stoppa han från att stoppa saker i munnen. ;p

Skriver mer ikväll istället.. trort jag.. om jag inte är död..



Titta hur brun jag var förra sommarn! ;o


:)

Idag ska jag ta och röra på fläsket tror jag.
Sen kanske in till stan en sväng?

Puss Puss

torsdag

Pluggandet gick sådär så är lite nervös inför imorgon. Dessutom har vi en romananalys som vi ska skriva under lektionstid imorgon, direkt efter matteprovet. Gissa hur trött jag kommer va när vi slutar? Som körsbäret på det hela har vi ingen coachtid så börjar iaf en timme senare vilket är lovely!

Nu tänkte jag kolla genom matten lite innan jag ska gå och lägga mig. Ciao bella!

Halo



Här sitter jag, osminkad, som på bilden och mår bra. Är superglad över att det äntligen är tyst i mitt rum. Borde kanske börja fixa mig till skolan, men orkar inte. Roligare att sitta här och lyssna på musik och ta det lugnt. Det enda negativa är väll att det är snökaos här i sthlm jämfört med bilden från italien... Det kanske inte blåser lika mycket heller..

Whatever. Geografi, svenska och spanska står på schemat idag. När jag kommer hem ska jag plugga matte. Nu vet ni!

wohohoho

Skulle egentligen ha publiceras 23.04 igår..



Jag är happy! Har äntligen hittat saken som orsakade det pipande ljudet. Gissa vad det var? Ett jävla brandalarm som låg i gardeberoben (och hur fan hamnade det där?). Tydligen pep den till då och då för att visa att batteriet snart var slut.. 

1,5 dygn fick jag stå ut. 1 jävla natt.
GLÄDJE

Dessutom är det ju superkul att det åter igen snöar ute. *not*

:)

Sitter här med en ramlösa blåbär och väntar på el dinero. Är superhungrig så orkar inte göra något annat än att dega här, hoho. Senare ikväll ska jag nog ta och plugga lite matte tills provet på friday. Så nu vet ni!
Skoldagen gick jävligt segt också, Frida och jag höll typ på att somna 1000 gånger haha. Och som om det inte vore nog drog jag och tränade direkt(!) efter med Olivia i 2h. Det var skönt som fan.


Nääääääää.. nu måste jag fan trippa ut i köket och kolla hur de går med käket.


-

Somnade inte förrens runt 2 inatt, trots att jag var i säng innan halv 12. Det pipande ljudet är även det kvar vilket har stört mig hela natten. Jag försov mig i 20 min. Vi har ingen frukost hemma. Det regnar typ ute. Jag vet inte vad jag ska ha på mig.

Skitdag.


meningslösheten i detta inlägget är enormt

Min goda vänn Anton F berättade ikväll en rolig sak som jag ska skvallra vidare till Fridis imorgon. Vad det är kan jag inte skriva ut då den personen kanske läser min blogg, men de va roooligt iaf.

.. Dessutom tjuter det där jävla ljudet fortfarande och jag har inte hittat vad det är. Fuck.


Hello jätteful(l)a bild.

tisdag

Tooodi!

Tjillig dag. Har dansat i 1h, sen var jag iväg en sväng med damerna och käkade lunch innan jag drog hem och mötte upp baby. I liiiike it! Har egentligen inte så mycket att säga men kände för att visa att jag lever.

Jo, förresten. Något jävla ljud piper i mitt rum då och då och jag har ingen aning om vad det är. Har kollat allt, TV, datorn, telefonen, mobilen... allt!! Kommer inte kunna sova om det fortsätter såhär.. ;p


Nu ska jag vänta på DH som börjar om 1 timme. WOHO!

:D:D:D

Tjuhuhu! Ingen skola imorgon och baby ska sova här. HUR BRA??????????!:D

monday

Tjaabba!

Skoldagen gick jävligt segt idag faktiskt. Naturkunskapen kändes som 5h trots att den bara är 1h lång ;P iaf.. det hände inget speciellet i skolan idag. Vi jobbade med våra debatter på NK, pratade om klimat och väder på geografin och gick genom reklamer på företagsekonomin. Icke kul. Något som var roligare var lunchen på Café Noco där vi käkade jag käkade den goda ceasarsalladen.

De senaste timmarna har jag bara sovit, skrivit en sak som ska in idag och kollat på TV. Slappt värre.
Nu ska jag kika vidare på TV innan det är middag i huset. Alla är förkylda här hemma utom jag så det blir tråkmat ;p


sunday


Denna goda juice sitter jag och dricker just nu och väntar på att Antonio ska komma hit. Vi ska försöka plugga lite matte (läs:mysa) och äta hallonpaj. Min segsöndag kanske blir lite roligare nu ändå, woho!

FSS aka sickan

FRIDA SLIDA STRAND, jag måste prata med dig big time! Eftersom du är på din jävla dans så får jag inte tag i dig = bajz.

Har jag sagt att denna söndag är ovanligt bajsig?
Tur att det blir god mat ikväll då.. och älskling...

hohohoh

Hello!

Ruskigt dålig på att skriva här märker jag ;p Igår var jag och tränade på morgonen (bra jobbat!), var i stan en sväng där jag köpte ett par av mina skor och käkade middag hos baby. Mer saker hände men de skiter jag i att gå in på. Iaf, var en bra dag! Idag däremot är allting bara bajzzz för det är skola imorgon, lovet är me andra ord SLUT *jag och frida gråter floder*. Näj..... orkar inte skriva mer i den här tråkbloggen idag för det är tråksöndag där allt är tråkigt och nu ska jag ut på en promenix istället. De ni.

Förresten, mitt lov har vart skitbra!

RSS 2.0