USA, fort. dag 1(2)

Hello :)

Nu är jag på hotellet igen. Har vart på middag hos en kompis till mamma. Det serverades god mat och stämningen var på topp. Dom hade en supersöt (döv) hund som sprang efter mig hela tiden och ville komma upp i mitt knä. Ville typ ta med mig den hem och krama om den bara för den var så söt. Hundgalen? yes.

Skrev ett mail till baby sen drog jag ner till poolen och tog ett dopp. Så skönt.. de är fortfarande varmt ute.
Klockan är runt 11 här nu och jag funderar på att försöka sova redan nu. Imorgon ska vi upp tidigt då vi ska iväg till några berömda platser och kolla runt. Blir nice.

Avslutar med några nytagna bilder nu på kvällen.
Kom på att tänka på min rubrik "USA, dag 1" egentligen är det dag 2 då vi kom redan igår.. men startade räkningen från idag av någon skum anledning.


Poolen nu på kvällen. Ser det inte ganska lockande ut? =)

Min för stunden obäddade säng, den är förjävla skön o stooor.

En till hörna i rummet.

En annan del av rummet + the TV som ser ganska liten ut jämfört med vad den är.

Nu ska jag dricka upp min kopp blåbärste och sen sova. Trött som bara den.
Saknar älskling också.

In thö USA, dag 1

Hola guys!

Nu är vi tillbaka igen. Vi var bara i downtown idag där dom har allt från shopping till mat och annat roligt. Vi ska dit igen på lördag och gå in i själva parken och åka saker. Fun! Det är jättevarmt ute så vi ska snart ner till poolen och ta det lugnt innan vi ska käka.

Jag köpte några smycken förresten, och hittade ett par snygga shorts från quivksilver som jag kanske köper till baby på lördag (beror på om ja hittar ngt annat). Tror inte jag köpte ngt mer ..
Aja, bye!


Poolen från 3e våning (från vårt fönster)

Trött, sliten.. MEN HAPPY! Det var varmt också..

Vår lunch på tacobell. Vi skulle beställa en varsin nacho tallrik men hon varnade oss om att den var sjukt stor. Kan stämma..
God var den!

USA, dag 1

Efter en flygresa på 10 timmar till Atlanta, 3 timmar på flygplatsen, 5 timmar på ett plan från Atlanta till LA är jag nu framme. Var framme vid hotellet 12 på kvällen amerikansk tid (8 på morgonen för er) o kunde sova på en gång. Skönt! Det sista flyget flög lågt så man såg jättemycket av USA (eller mest lampor då de var så mörkt). Vi åkte över Las Vegas och där lös det som in i helvette. Nu är klockan 1 här o vi ska snart bege oss till disney land, haha.

Det som är bra här är att internet är gratis för alla som har en laptop så jag kan vara inne mycket. Dock ska vi ju bara stanna här tills på söndag då vi drar vidare till hawaii i typ 2 veckor. Tjillis. Fick höra igår att dom har över 30 grader dygnet runt just nu.

Här är det halv soligt idag och FETT varmt.. jag går runt i klänning o svettas. Sitter o pratar med baby för stunden. Saknar honom mest av allt! <3

nu bär det av IGEN

Fan.. vet ni vad jag just insett? jag ska till USA imorgon. IMORGON!!!!!
Jag är så jävla rädd nu.... skakar. Är både flygrädd och skraj för allt. Vill inte lämna älskling, vill inte lämna folket.. men vill lämna allt annat? skola, kyla osv.  Fyfan.. kan jag stå över nu? ;P

Tar med mig dator..
Det är ingen garanti att jag uppdaterar förrens om några dagar då jag är framme.. men vem vet..
imorgon vid denna tid är jag iaf framme.


dagens planer

Tjena!

Har precis fixat färdigt mig.Var tidigare hos doktorn för att kolla upp mina öron, har så satans ont i dom! Dom hitta inge fel dock.. :/
Jag som ville ha något som tog bort smärtan, speciellt nu innan vi ska flyga.

Om ett tag ska jag möta upp baby och köpa lite saker inför resan, käka middag ute och senare ikväll blir det bio. Myyys!

My little ponny

Nu ska jag ner i centrum igen för Anton är hungrig. Tror jag är tillsammans med en häst då han är inne på sin tredje middag idag. Snart rullar han väll fram också..
Whatever. Nu är det käk. Tredje gången gillt.

Ska ändra design på min blogg sen också, igen. Hatar allt.
Peace out.


snart snart snart

Vill ni veta en sak? Jag åker snart.. väldigt snart. Onsdag vare. Shit.
Bara därför har jag o älsklingen inte lämnat varandra ur sikte de senaste dagarna, hihi. Gos, gos och ännu mer gos. Mer ska det bli! Tur att det är lov nu så vi kan vara med varandra mycket innan jag drar.
Imorgon ska vi dessutom på bio.. mys.

Var väll allt jag hade att säga just nu.. uppdaterar senare.
PUSS

Om 3 veckor har jag vart i USA och även i Hawaii... det låter så jäkla skumt att säga..

oseriöst, vet ej vad ja ska skriva.

Sitter här helt fixad. Det är över 1 timme kvar tills jag ska ta min buss och jag har verkligen ingenting mer att fixa. Ganska chill.. kan göra vad fan jag vill.
Imorse när jag vaknade så började jag blöda näsblod. Det verkligen forsade blod... finns blod lite här o där i huset nu, blä. Jag gillar verkligen inte blod, får rysningar av blodsmak m.m. Så det var ingen hit. Dessutom är de inte de allra roligaste som kan hända när man är nyvaken..

Iaf, börjar halv 1 idag och har tre lektioner. SEN ÄR DET LOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppas dom går snabbt fram för hatar att vi går eftermiddag idag.. vill gå FM innan lov ju ;P

update

Vet ni vad jag har fixat ikväll? Min nya laptop! Jag dör för den fan...så snygg, så stilren, så perfect.
Iaf.. älsklingen var med och sen drog vi hem till mig. Nu ska jag snart stänga av den för att sova.. imorgon är sista dagen innan lovet. Mitt 3 veckors långa lov...

PUSS

puss o kram

Är faktsikt redan helt klar så jag har inte så mycket att göra för stunden. Om 30 min går min buss in till odenplan där jag ska möta upp älsklingen o käka lunch innan vi börjar spanskan. Myspys!
Hade nada inspiration idag så det fick bli ett par sletna jeans, en tröja jag aldrig använder och skinnjacka. Vet inte vilken väska jag ska ha bara.. en brun eller svart? Svart funkar iofs bäst till denna outfiten men den känns as tråkig för använde den tidigare i veckan.
Whatever.

Nu ska jag tjilla vidare.


Nobody needs you like i do,
I need all of you babe


2 dagar i ett

Godmorgon! :)

Vaknade för en timme sedan.. för tidigt då med. Börjar seriöst bli rädd för att jag har blivit en morgonmänniska haha ;P
Idag har jag español con mi novio, yeeey! Sen har vi 1 timmes mental träning med en glad göteborgare och sist samhällskunskap med Hanna från Norrland, mohaha. Mix.
Iaf... tror dagen kommer gå jävligt snabbt som de tidigare dagarna gjort (förrutom igår då vi hade heldag pga HRL) så det är tjill. Är hemma efter 5 någon gång.

Tror förresten att det gick bra på HRL;en igår.. Jag var i samma grupp som Madde och Frida. Vi var först ut av alla grupper dessutom. Sen lekte vi lite i äentyrsbadet, hade klädsim och bastade länge. Softis.

Nu ska jag klä på mig och packa väskan. PUSS


dagens



Liten del av dagens outfit. Känn på den du!

Nu ska jag träffa älsklingen, äntligen. Känns som om jag har väntat i typ 10 timmar haha (A)
Vi ska stormysa. <3

my heart

Min pojkvän är det bästa som har hänt mig.
1 januari 2008, 03:00 ♥

Jag kommer alltid ställa upp och finnas där för dig, precis som du ställer upp för mig. Du är bäst.
Plugga klart nu så vi kan ta ut en myskväll :)

jadu

Plus -
Imorgon ska jag ha myskväll med älskling.
Får en ny data imorgon också YEAY!!!!!!
Fick en ny väska idag som jag velat ha vääääldigt länge.
Jag åker till USA om 1 vecka och 1 dag.

Minus-
Simning + HRL och klädsim med klassen imorgon, första lektion...
Kommer bli astungt att bära på hela dagen, plus helsliten.
Jag åker till USA om 1 vecka, kommer sakna A så jävla mycket! :(


hej

Ofta man vaknar tidigare än alarmet två dagar i rad.. det är näst intill omöjligt för mig. Kanske börjar bli en morgon människa ändå? Whatever......
Idag har jag spanska, Matteproov (vårt första buhuhu..) och.. hm.. historia där vi ska vara i datasalen. Ska hinna med att luncha med baby också men det är lugnt för jag börjar halv 1.

Annars då.. käkade på resturang med A och hans föräldrar igår. Var skitgött. Sen drog vi hem till mig så han kunde få se min överraskning. Han fick 120 kr av mig + en biobiljett nu och sen ska han få ett par jeans från USA. Blir naaaaaajs!
Nu ska jag klä på mig och köra igenom lite matte.

Puss


20e..

Godmorgon!

Vaknade av mig själv idag redan vid 8. Hur ofta händer det liksom? Var klarvaken också så steg upp..
Skönt att ha massa tid på sig iaf.. har gjort allt möjligt denna morgon. Dessutom är klockan bara 10.40 och jag börjar halv 1 så ska snart dra mig till bussen för att möta Frida. Sen ska vi ta oss in mot odenplan o käka på Dubbel W med några andra från klassen.

Måste träffa älsklingen också. Han fyller ju! För tillfället har han inga batterier på mobilen så kan inte få tag i honom :(
Får se om vi ses i skolan eller om vi ses senare i eftermiddag när jag slutar.

Nu ska ja fixa det sista. Pusspuss!
Åter igen, GRATTIS baby! ♥

<3<3<3<3<3

Min älskling fyller år snart, om ca 10 min. GRATTIS ÄLSKLING!
At the moment så är han utanför globen o köar för biljetterna till Metallica men det är en annan femma. Önskade att jag var hos honom men pratar med han i fonen. Det är alltid nått :)
Imorgon när vi ses så ska han få 1000 kramar och pussar o sin present.

Puss på min älskling!


mjao

Hello!

Gårdagen var trevlig. Vi var först hemma hos Anton o käka middag, pratade och förkröka. Sen drog vi till långholmen på partaj. Hade apont i huvudet redan innan vi drog från Anton så kan inte säga att jag mådde helt prima. När jag kom hem dunkade mitt huvud mer än någonsin typ.. haha. Har ont idag också.. :(

Kanske slänger upp lite bilder senare. Nu ska jag bara chilla sönder tills OTH.
Om en månad har jag vart på Hawaii och i LA.. skum tanke..
Och på onsdag är det en vecka kvar tills jag drar!

PUSSSPUSS

@anton

Tjuezoooooooooooor.

Sitter hemma hos A, sjäääälv. Han är och hämtar tårta o saker av hans papi. Ikväll ska han ha en födelsedagsmiddag för sina närmsta vänner.. hehe. Kommer nog bli trevligt. :)
Han fyller på måndag så.

Var i stan tidigare idag. Köpte inte något speciellt, en halsduk och vantar, en sak för håret och.. hm.. något mer var det. Anyway, jag drar till USA och Hawaii nu.. orkar inte bry mig om skolan. Har redan fått klartecken från alla lärare och det kommer gå bra så jag kör på nu. Har kollat upp vart vi ska bo.... ena veckan bor vi 2 min från ett shoppingcentrum där bland annat forever 21 finns - LYCKAAAAAAAAAA!

Nu - börja fixa mig..
PUSS

PUSS

Tjues.

Både igår och idag har det vart riktigt slappt i skolan. Igår hade vi samhälle där vi spelade upp små pjäser (riktigt roligt haha), coachtid och spanska. Allt gick galet snabbt... plus en lunch på café Lindqvist där vi käka pannkakor, sylt och grädde. Mumma!
Idag hade vi samhälle igen då vi var i datasalen hela lektionen. Vi blev klara med uppgiften mycket tidigare så vi drog ner till klassrummet igen och var väll inte fullt seriösa. Sen körde vi på en 2-timmars engelska lektion där vi övade inför våran kommande pjäs på engelska i små grupper. Dagen avslutades med 1 timmes matte där vi fick fritt arbete hela lektionen. Chill!

Tog bussen hem med Frajdan till Kalberg och tog tåget hem :)
Nu har ja precis käkat.. får se vad som händer ikväll!

Fick förresten mitt skolfoto idag. Skolkatalogen kommer dock senare.. hehe.

GOD morgon

Jag är trött.
Kan inte öppna ögonen.
Vill inte öppna ögonen.
Vill snarare slita ut dom.

Hehe.. har jag sagt att mitt morgonhumör inte är de allra bästa? Fruokst, nu!
 Det här är Frida. Hon har för tillfälligt en blå läpp. Det är ett sugmärke för er som vill veta..
Har jag berättat att jag är vän med ett mobboffer? Hahaha! Nae... hon är söt. :)


döö

Heh, jag har ett problem.
Ett mega problem.

Jag funtar på att avbeställa min hawaii resa. (mamma kommer isf fortfarande åka med alla andra, men jag stannar hemma med pappa). Jag vet att jag kommer ångra mig som in i tusan men jag kan fan inte vara borta så länge från skolan känns det som. Panik.

Vad ska jag göra?

fuckit

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

men efter regn kommer lyckan, ait?

tisdag

Nu måste jag plugga (har pluggat massa innan också men fastnade lite vid datan, höhö) för senare idag ska jag och pappa åka iväg och kolla på en ny laptop till mig. HAPPY!!

Imorgon är det prov på medeltiden, nya tiden och renässansen. De som jag kan allra bäst just nu är väll medeltiden och det sistnämnda. Vi får väll se hur det går imorgon helt enkelt ;P
Förresten så sov jag ju hos baby inatt, underbart. (förrutom att han snarkade högre än någonsin innan jag puffade till honom, pratade och mumlade halva natten i sömnen och snodde allt täcke en gång, haha) Jag älskar min charmiga pojke!

 


En dagens, typ..

BAD DAY

Haha, jag är så gaaaaaalet sur idag. Vaknade på fel sida helt enkelt (plus att jag somnade efter 2...)
Tror jag har skrikit på alla i min familj, Anton och typ..... allt och alla idag. Anton bara garvar;P

Nah, nu ska jag hem till älsklingen och sova dära. FETT ME MYS.
Ska plugga också... yey. Imorgon har han idrott på morgonen så vi åker tillsammans också. Ännu mer yey!
Packa väskan vare.


more than anyone



Jag saknar min Antonfjanton trots att vi träffades tidigare idag i hela 20 min.
Han är guld värld den killen och han är dessutom bara min. :)

bara för att





Älsklingen låg för några nätter sedan och kikade på första boxen av OC.
Jag älskar det. Första boxen är den bästa.

vill vara brownie


Brun var det. Otroligt smickrande bild också... 8-)

Har vart i solna en sväng idag och kikat på älsklingens present! Tror det blir en julklapp och något från USA i födelsedagspresent istället. Eller? Hmm..
Håller på att somna just nu. Segt.

flummiiiii

Jag har ett förslag.
Tror jag ska sätta lösenord på min blogg.

Finns så mycket jag vill skriva, som inte går nu för tillfället.

Förövrigt så kan jag meddela att jag ska vara nere i centrum om 20 min. Här sitter jag i en sleten toffs, mjukisar och.... hahaha ja.. mer ska vi inte gå in på.
Måste. typ. fixa. mig. NU!


Godmorgon!

Godmorgon!

Älsklingen sov här inatt.. underbart. Han var dock tvungen att somna tidigt inatt eftersom han har match nu. Han gick upp redan vid 7 tror jag(?) så jag låg kvar och sov tills nu..
Vet inte vad som händer idag. Är SEG som in i helvette... beror kanske på att jag vaknade 3 ggr imorse medan sötnosen stökade runt i rummet och pussade på mig ;P

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Skulle träffa Amanda med det sket sig. Är SEG idag... kanske stannar hemma tills ikväll.
Förresten.. provet gick bra också. Eller jag hoppas det iaf... skrev 15 jävla sidor!
Nu - frukost... dör av hunger.


fridaaay

It's friday! Har lite tid kvar innan jag ska åka till skolan.. prov idag. Känner mig luuugn!
Efter skolan ska jag hem o sen får vi se vad som händer. Partaj? Chillkväll? Sugen på de båda.
Drömde sjuka drömmar inatt också, moahah.


Tänk om man vore sådär brun igen...
Snart.. snart.. snart =)


Godnatt fellas!

Ska upp 10 imorgon så tänkte gå och lägga mig nu. Ska bli skönt att få sova länge...
Hoppas det går bra på provet imorgon bara. Borde vara uppe och plugga men känner att jag vill ha all engeri som jag kan få tills imorgon så ja. Innan skolan ska jag förbi sleven o köpa lite saker för matkortet så jag håller mig pigg hela dagen, typ festis o massa frukt.

Antar att jag uppdaterar imorgon innan skolan, annars får vi se när nästa gång blir.



Pst.. tror jag vet vad jag ska köpa till A i födelsedagspresent nu. Eller så blir det en julklapp.. någon gång ska han få saken jag tänker på. Beror lite på kostnader, ska kolla upp i helgen/nästa vecka.

torsdag

Förrutom en jävligt chill dag med spanska utan lärare, mental träning och SH där vi kollar på American history X samt Richards dumma kommentarer såsom "va pinsamt" o blabla så rullade dagen på relativt fort. - trots att vi var i skolan mycket tidigare så det blev som vi gick "heldag".

Skumma bilder togs också. Väldigt skumma.










Plugg, plugg.. Christian råkade komma en timma för tidigt till skolan så han joinade oss också!

Sen kom några andra äckliga och hälsade på, haha!

it's dancy time

Halloj..

Börjar egentligen halv 1 idag men ska dra till skolan redan om 30 minuter. De ni.
Anledningen är enkel, prov imorgon = plugg i skolan. Både jag, Frida och Madde pluggar mycket bättre tillsammans än hemma själva. Dessutom kan vi få hjälp osv.
Sen ska jag självklart äta lunch med älsklingen när han slutar (klockan 11)

Have a nice day!



Konsten att ha två olika ögonfärger. Eller kan de vara solljuset? ;)

hihi

JAAAAAAAAAAAAAA :D älsklingen sover här inatt.. weeeeei! Gos!

Plugg



Tjenis. Har precis kommit hem från Kista C, köpte en klocka och massa strumbyxor.
Nu är det plugg som står på schemat. SH prov på fredag, mitt första prov i Jensen!

bilder


Mina fina, fina, fina blommor igen.



Jag älskar dom!

Sen försökte vi koppla in DVDn, film på g.

En puss på det, älskling!

Oberedd...

Åter igen... ÅHH!!!

MIN BABY!

Sorry för uberdålig uppdatering. Har haft andra saker för mig idag än att sitta vid datorn om vi säger så. Why? Nja.... hade ingen lust.. valde att kolla på TV istället. Nah, skojar bara.. Det ÄR min och älsklingens dag! Den 6:e, dagen då vi två blev ett. 9 jävla månader nu! ♥

Denna vecka som gått har vart alltifrån rolig. Vi har bråkat, gråtit, sårat varandra.. allt. Igår var det som värst, alla känslor strömmade ut ur mig kan man säga. Allt från skrik till tårar. Någonstans där emellan hittade vi tillbaka till varandra och lovade varandra att aldrig mer upprepa dessa misstag vi gjort och gå vidare. Det är ju trots allt fortfarande VI och inget annat funkar. Idag vaknade vi båda lyckliga och vi (iaf jag) mår mycket bättre. Det är inte för att det är våran dag(jo.. lite kanske), det är för att det är VI igen på riktigt. Nu jävlar räknar vi ner mot 1 jävla år tillsammans. Jag älskar dig så mycket!

Ingen annan betyder något för mig jämfört med dig.



Kolla vad jag fick av älsklingen! ÅHHH ♥


true

"Man inser inte vad man har förrens man har förlorat det"


Shopping

Idag inhandlades lite nya saker för första gången på flera månader faktiskt. Nästan så jag är lite stolt på hur jävla länge jag hållt mitt shoppingförbud... sedan juli liksom. (OK, något undertag + en kofta som pappa pejja)

Först var jag i solna med Tove och Sara, köpte bara ett balsam då mitt precis tagit slut hemma och en skitstor penna. Sen ringde älsklingen och då drog vi iväg igen. Denna gången inhandlades ett apsnyggt linne, 2 par örhängen och en mössa.

     
(klickbara bilder)

Det enda negativa med linnet är att man inte kan ha en vanlig BH under. Ser ni bilden på pennorna? Den röda är en normal stor penna, nästan lite större än en "vanlig" penna. Jag gillare!

JaO

Igår var vi hemma hos Pey innan insparken och förkröka osv. Trevligt!
Kvällen avslutades med att älsklingen sov hos mig, vilket han även gjorde kvällen innan, myspys.

Vad annars har hänt då? Hm... Fått reda på att jag har 6000kr på mitt bankomatkort (trodde jag hade max 2000) så jag typ hoppade av lycka när jag fick reda på den goda nyheten igår, haha. FAN va rik jag är just nu, 15 000 kr. Har aldrig haft så mycket pengar som jag kan spendera på vad jag vill. (dvs på hawaii)



Snart ska jag träffa älsklingen igen. Han gick upp halv 9 imorse pga match.. fyfan. Kan säga att jag låg kvar i sängen.. länge.
Jag var lite dum mot honom igår känns det som, så jag ska gottgöra honom nu genom att vara supersoet. Kanske ge honom lite massage eller något + 100 pussar.

Förresten är bilden ovan minst 1,5 år gammal. Höhö.

fuck it

Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard...


En till bild från landet denna sommar.

RSS 2.0