-

Att man kan ha tagit fel på en människa så pass mycket trodde jag var omöjligt.


I will never see your face light up again

Varje år är det samma visa. Jag lär mig aldrig.
Medan familjer tänder det första ljuset framför matbordet, myser och inväntar julafton tillsammans så sitter jag för mig själv och önskar att jag hade förmågan att försvinna. Första advent är för mig ett tecken på att den 9oende december närmar sig med stormsteg. Dagen som jag är så rädd för, dagen som jag fruktar. Dagen som kommer fortsätta att ta itu mig resten av mitt liv.

Jag kommer aldrig lära mig att hantera denna dag. Jag hatar denna dag.
Dagen du lämnade mig föralltid. Hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig att få tillbaka dig.
Jag saknar dig så..

Vid denna punkt har jag faktiskt lärt mig att leva med smärtan efter dig, bästa vän. Jag har lärt mig att acceptera att du inte längre finns vid min sida. Det jag inte lärt mig är hur jag ska klara av dagen då allt hände. Jag vill inte lära mig, för då måste jag tänka på det hela mycket längre än vad jag gör idag.
Idag har jag valt att koppla bort allt som har med dig att göra för att själv kunna fungera. Men varje år när den första advent intar kalendern kommer jag alltid att bryta ihop och undra varför du försvann. Jag kommer aldrig lära mig att hantera dessa dagar. Det är först då dagen är över, den 10nde december, som jag kommer kunna att fortsätta leva som jag alltid har gjort. Jag kommer aldrig att lära mig. Jag kommer alltid behöva frukta denna dag.

Jag hatar det du gjorde men saknar dig så. Du var mitt allt.
Rest in peace, Felicia Nilsson. 9/12-2005.
Och som jag sa förra året vid denna tiden - Sov gott min älskling.


brunett?

Jag är sugen på att bli brunett. Läskigt.





Osminkad, fräkning med salt i håret efter en dag på stranden för snart 3 veckor sedan.
Som jag sagt innan - jag ser GALEN ut i fräknar...

Fridaaaaay!

Hello:)

Precis vaknat efter några timmars sömn efter skoldagen. Slutade vid tolv och drog direkt till sleven för lite käk med Frida och Madde. Thomas och Carro joinade också sen. Såååå skönt att sluta tidigt och få gå hem och sova! Är fortfarande lite trött så tror jag ska sova ännu mer så jag är pigg ikv.

Igår vad jag och mina ugglor (F & M) i stan och julshoppade. Mys! Det var rea i nästan alla butiker, allt från 10% på hela sortimentet till 30% på allt i olika butiker. Cubus hade rea på allt, tillochmed smink och parfym haha. Köpte en BH med matchande trosor till för bara 110 kr! Sen köpte jag även en as snygg kjooooool. Damerna shoppade lite allt möjligt dom. Vi fick även pepparkakor och mängder godis i butikerna, har kvar massa.

Idag hade vi redovisning på SH som gick superbra. Skrattade dock igenom mig vår presentation pga Frida, haha. Därefter skulle vi skriva en short story på engelska som tog ca 1 timme så hade 1 timme rast efter. Soft.
Som sagt.. sova vare! ;P



Hahaha, ploj på Topshop.

Tisdag


Hoppas att ni blir riktigt avis när ni ser den här bilden från Hawaii!

Idag har jag haft 0 lektioner känns det som. Fick sovmorgon från hela historian och resten av dagen har jag haft nationella i Engelska. Både skriftligt och hörföståelsen. Men det gick snabbt!
Sen drog vi och käkade på Bollywood. Mums.

Fick sällskap hem på bussen av min spanskalärare(!!!!!!!!!!!!) haha. Han satt och frågade 100 frågor om mig, vart jag bodde och varför jag valde jensen. Nu har en kladdkaka bakats här hemma och jag ska snart till kista och leta efter ett par vinterskor. Denna vecka är en pluggfri vecka surrni!

..... och igår lämnade jag, Madde och Frida in vårt historiaarbete. 22 jävla sidor blev det! Var stolta tjejer.

all day long

Somnade vid 3-4 inatt. Såååå skönt att vakna när klockan ringde 6, verkligen! =( Vet inte vad som flög i mig men hade så jävla svårt att somna.. prövade fan allt. Var för seg på morgonen då jag behövde fixa med skolarbete innan så skippade frullen och sprang ut till bussen i TYGSKOR. Inte fan visste jag att det var 20cm snö på marken haha!

När jag kom till school så var det skoförbud pga snön så alla gick runt i strumpor eller tofflor. Så jag behövde inte gå runt i mina blöta tygskor hela dagen iaf, skööööönt! Vi stannade inne på PPn också för det var snöstorm ute. Sen fick vi sluta 1(!!!!) lektion tidigare då vår historialärare Tommy tyckte vi kunde jobba på valfri plats. Drog direkt med brudarna till linkan och käka pannkakor och pluggade. Så slutade 11 idag wohoho.
Just nu sitter jag och lägger ihop alla delar i arbetet sen ska jag bara ta det lugnt.. är TRÖTT.

Imorgon ska jag julshoppa med Frida efter skolan. MYS! <3


Dagens..

Humör: Vaknade sur pga plugg, nu superglad!
Gjort: Vaknade med baby, käka frulle tillsammans innan han drog. Sen pluggat..
Mående: Lite förkyld men annars prima.
Planer: Ta det lugnt framför tvn :)
Längtan: Julafton!!
Borde: Plugga ännu mer?

Klädsel: Haha, pyjamas brallor och linne.
Lyssnar på: Just nu Priddy Boy - It's dancy time! Hahaha
Dryck: Te

Middag: Snart middag. Kalops med potatis och lingonsylt serveras i huset idag.
Bästa: Det är snö ute och snart julafton.
Sämsta: Söndag.. slut på helg..
Beroende: Baby & Te
Väder: Massor med snö!


Haha jag gillare! Vafan har jag den här låten för ;P

:)):))))):):):):):):):):)

Jag är happy (trots inlägget nedan) då jag har vart inställd på att hela dagen skulle gå åt till historia arbetet som ska vara inlämnat imorgon. Men vet ni? Jag är typ KLAR, finito, claro. WOHOHOHHO.
I torsdags kändes det som om jag hade asmycket kvar men på mindre än 1 timme skrev jag nästan en hel sida, på den punkten jag hade kvar innan mitt arbete var klart.

Så nu kan jag göra vafan jag vill hela dagen. Skoent.
Har dock mina fotnoter och källförteckningen kvar men det går snabbt. Näe, nu är jag happiiii.
Ska plugga lite matte later tror jag, synd bara att älsklingen inte var här så han kunde hjälpa mig.
aja.. ciao bella.

Ps. nu snöar det ännu mer ute. Woooow.


-

Jag börjar bli förkyld. FAN

sabado ????????? haha

Godkväll :)

Är fortfarande hemma, får se vart kvällen tar mig idag igen! mår inte helt OK, mått illa hela jävla dagen så..
Idag har jag varit i solna med bebelito. Tanken var att han skulle få gå själv ett tag så jag kunde kolla upp priset på hans julklapp så jag vet hur mycket jag behöver spara (kul att man har typ 500kr att leva på som ska gå till julklappar).
Sen drog vi hit och käka el middago.

Nu står bebelito in the shower och jag tittar över lite kläder till ikväll. Snart ska vi ge oss ut.
Förresten, förlåt tjejor för igår. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig ;P

PUSS PUSS

tjuhi

All min energi försvann på bussen TILL skolan idag, haha! Drog till sleven innan skolan och köpte krubb med Frida och några andra från klassen. Hade matte där jag dampade på alla tal, engelska där jag satt och skratta åt en dålig film hela lektionen och SH där vi satt i grupp och skulle diskutera välfärd. Hamna i samma grupp som Frida, Madde, Love och Linnea så det var naaaaaaajs. Dock var det någon i klassen som var hungrig för nåns mage satt och kurra sönder medan vi skulle läsa en artikel. Kunde inte koncentrera mig ett dugg, höhö.

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma och ska käka. Får väll se vart kvällen tar mig.

dagens + går till Frida och Madde som gör min skoldag rolig :)
dagens - går till schemat idag. HATAR att gå EF på en fredag.. ELLER så går minuset till killen på bussen som satte sig brevid mig. (han var 10 ggr större än mig så satt som en jäkla pinne hela bussresan)

pussinussi

:)

Godmorgon!

Idag är det ingen bra dag, eller jo, det är ju fredag och det är asbra men annars NEJ.
Det är kallt ute (iaf vad min termometer visar) och vi har ingen mjölk hemma. Seriöst, tar man sista mjölken får man fan säga till att ny måste handlas dagen innan. Speciellt innan jag redan börjat kirra min frukost och sen upptäcker att ingen mjölk finns till min gröt. Haha, i-problem ;P
Men dom som känner mig vet hur sur och lättretad jag är innan jag fått i min frukost.... så nu sitter jag här assur pga lite mjölk, haha. Fick ta en äcklig macka och frukt till frulle ist..

Annars är det som sagt Friday och det är asbra! Börjar kvart över 12 idag med matte, sen har vi engelska och en halv? SH lektion pga ett oförberett "prov" igår som vi får kompensation för idag. Soft!
Nu ska jag chilla vidare, är redan klar sååååååå..

cause i love you.

i want you, i need you.

derrurur

Orkar ej skriva så här får ni se en annan sak.
Roliga saker som hänt i veckan:

- Komma hem till baby :)
- Linn & Amanda har fyllt år.
- Drog på Linnis fest samma dag som jag kom hem (i lördags, hade ej sovit sedan onsdag ^^)
- Skrattanfall i datasalen med halva klassen, stackars Richard!
- Frida fick G +++ på sin engelskauppgift! Hahahaha.... snäll lärare!
- Jag Frida och Madde fick sluta redan innan tre idag. Snäll-Tommy.


hej

Tjaaaaaaaabba!

Sitter in thö datasal med Frida bajs och Maddeleo. Vi har lunch just nu (vi fick lunch redan vid 10) så vi sitter här nu och ska försöka plugga istället! Börjar om 1 timme så..
Eftersom vi sitter och pluggar nu så kommer vi få sluta 1 timme före alla andra i klassen, mohaha... så vi kommer sluta redan vid 3.

fler bilder från hawaii


Jag älskar Hawaii!



Tagen från Balkongen igen!

Från balkongen igen :)

hawaii at night









Hawaii at night.
Alla bilderna är tagna av mig vid olika tillfällen från min balkong.
Nice va?

Någon annan dag kommer fler bilder.

monday

Nu är jag hemma. Eller, jag kom hem för hela 2 dagar sedan!
Det absolut bästa var att träffa baby igen, annars suger det pitt. Fyfan för kylan i det här landet alltså! Idag är det fan minusgrader och jag som knappt vart ute sen jag kom hem kommer avlida eller tappa näsan eller något. Har inga kläder att ta på mig heller eftersom vi vart borta 2,5 vecka så alla tröjor är i tvätten.. typ... eller dom fina iaf.

I torsdags åkte vi från Hawaii till Atlanta som tog 8 timmar. När vi landade var det natt hawaiiansk tid så jag var astrött. Men i Atlanta var det inte natt inte, nä.. klockan var 7 på morgonen och det började ljusna ute. GREAT! Tänkte att jag skulle få sova lite på flygplatsen men nej nej. Har ni vart där någon gång? Jag har aldrig sett så många människor på samma plats i hela mitt liv. Det var svårt att hitta en plats att sitta på liksom och då är flygplatsen USA's största. Det var bara att sätta(läs: lägga) sig på golvet. Från den sekunden har tiden aldrig gått så sakta som den gjorde. Nästa plan skulle inte gå förrens klockan 8 på kvällen.
Jag roade mig med att åka deras snabbtåg (varför har inte arlanda tåg som går runt på flygplatsen?), käka, käka och åter käka. Det var typ de ända man kunde göra förrutom att gå i deras taxfree som innehöll 80% cigg o sprit.

Klockan 8 då, dags för flyg hem! Nehe.. då har dom bytt plan så då var dom tvungna att städa hela jävla planet innan vi kunde gå på. Vid den här punkten var jag så trött så jag knappt kunde stå upp. Hade fortfarande inte fått sova nått sedan dagen innan. När vi äntligen fick stiga på planet så fick dom inte igen bagageluckan på planet, ännu mer förseningar..
Dock vet jag inte hur lång tid det tog då jag somnade på ca 2 min efter jag satt mig ner i sätet. Sen vaknade jag 20 min senare av att dom tänder lamporna på planet för att typ ge mat till alla. Då var vi tydligen redan uppe i luften och jag hade sovit under tiden vi lyft, hehe.. lättväkt? 9 timmar senare var vi framme i Swwwwweden, i lördags, o då hade ja sovit ca 4 timmar sen i onsdags. YEY!

uschaaaaaa

Igår hände en sak som kommer följa med mig resten av livet. Något hemskt.
Tur att jag lämnar det här placet idag. Klockan 5 på eftermiddagen (hawaiiansk? tid) så lyfter planet, dvs kl 4 på natten för er. Flygresan kommer ta 8 timmar till Atlanta. Egentligen är det natt för oss när vi landar men då har vi bytt tidszon så då är klockan tydligen halv 6 från ingenstans. Från halv 6 till 20.00 på kvällen ska jag sedan gå runt i Atlanta innan nästa plan mot Sverige lyfter. Ska förrutom de försöka hålla mig vaken också trots att det är våran natt som går bort.

Flyget mot Sverige kommer ta 9-10 timmar beroende på väder och där går yttligare en natt bort pga tidszonerna så gissa hur trött jag kommer va på lördag morgon när vi landar? uuuuuuuuscha..
Men det är bara att tuta och köra. 2 dygn uppe i luften och sedan är jag hemma, tudiluuu.

@ hawaiii







Idag "flyttade" vi till ett nytt hotell på en ny ort. Waikiki beach!
Vad sägs som min utsikt från balkongen? Vi bor på 17e våning!

Tjuuuuue brä fortfarande på hawaii

Tjollahopp. Har legat och solat halva dagen (trots att de va lite moln här o där) sen gick vi ner till centrum (våning 2 höhöh) o shoppade. Ett par jeans till mig från Levi's, ett par till papi och ett par till Antonio. Snygga! Hoppas dom passar Anton bara..
Fick en klocka från DKNY också. Suuupersnygg! En tidig julklapp, om jag nu får några andra eftersom denna resa är som en julklapp till hela familjen. :)

Ikväll ska vi på en fin middag igen, specialbokad för hela sällskappet. (vi är kanske 250 pers på denna resa som reser tillsammans mohaha). Det roligaste är ändå att jag går som 18 år så förra gången, för 2 dagar sedan, fick jag ett kort som ger än fri sprit hela kvällen. Like it.

Nu är det typ 10 brandbilar här utanför som tjoar så undrar om de inte brinner nånstans här i närheten. Hoppas inte.

@ hawaii

Tjenare :)

Här är det soligt, varmt och ännu varmare. 35 grader eller mer idag. Men jag gillare!
Idag har jag slappat vid poolen halva dan, gått i centrumet resten av dagen plus pluggat. Vill inte bränna mig nu när det faktsikt är sol ute på riktigt så vågade inte sola hela dagen. Har ju färg ändå så.

Har shoppat massa här, haha. Har hittat fler saker jag vill ha också, finns hur mycket som helst här ju. Det värsta (bästa) är att vi ska till ett annat ställe här i på hawaii på söndag så då finns de ännu mer shopping! Vill inte ens veta hur mycket jag har gjort av med..

Idag var det fyverkerier över vattnet nu på kvällen. Hur fint som helst! 3e gången vi får se fyverkerier denna resa.
Avslutar med lite pics från denna resa.


Va tycks om mina nya skor? ;) Dessa finns vid Forrest Gump's resturang fastklistrade i marken.  På skyltarna brevid mig står det "run forest run" och "stop forest stop".

Världens coolaste utsikt från hotellet nu på kvällen.

Mys!

Tjockis för 2 dagar sen. Sköööööööööööönt i skuggan.

@hawaiiiiiii aloha

Hola guapas.

Sitter här me ett glas jucie. Är inne på mitt tredje nu, så jävla gott! Vi bor kanske 10 m från en ismaskin så springer dit o hämtar mer is hela tiden. Idag var det halvmolnigt fram till 12 men sen titta solen fram och dagen blev faktiskt riktigt lyckad. Har solat massor och det är VARMT idag, man måste bada hela tiden. Är inte avis på er hemma i kalla Sverige, faktiskt ;P

Just nu är jag själv på rummet. Galet skönt.. gillar att vara för mig själv ibland. Saknar baby också, mest i hela världen.
Tror inte de har hänt ngt speciellt idag. En tant berätta för mig vid poolen att det var nån kille som glodde på mig hela tiden. Fick dock aldrig veta vem det var så låg där fett obekväm resten av dagen för nån satt och kolla på mig. Eller hon sa att han snart kommer bryta nacken av sig så mycket som han kollar på mig. Bläää..

@ hawaiiiiii... 7e dagen?6? :S

Tjenare!

Har inte hunnit uppdatera på ett tag. Är ju som sagt på Hawaii just nu. Det ä riktigt nice och jag har fått lite färg trots att jag tatt det lugnt med solen och matat på solkräm (vill inte upprepa samma misstag som med Italien då vi brände oss i stort sett varje dag:P). Har shoppat massa också! Två jeans från Miss sixty för 1000 kr. Hemma får man ju ett par för 1500 kr eller mer så jag gillare. Riktigt snygga var dom och det var en grym service.
Har även köpt lite mer saker från Forever 21, en fet klocka (glömde min andra på hotellet i LA) och en mysig tröja från Abercrombie & Fitch. Har även hittat en apsnygg klocka från DKNY som jag ska få. Wwwwwhoho. Har iofs hittat massa mer, bland annat en snygg väska och ett par keds för 200 kr så vi får väll se vad jag kommer hem med. Hej övervikt?

Igår käkade vi på Forest Gump's resturang här på hawaii. Skitgod mat! Beställde in Bubbas shrimp tallrik som va mumma. Vi köpte även en varsin t-shirt med olika motiv på som har med filmen att göra. Ett plus på det var den otroliga utsikten. Såg typ till Sverige (ok, nästan då..).

Imorse vaknade vi av hypade amerikaner som tågar runt på gatorna för det är val idag. Höhö. Helt galet här nere! Finns inte en enda liten tv kanal som sänder något annat än valrundan just nu och då har vi ändå över 40 kanaler här på hotellet. Vi drog direkt ner till det superfräscha gymmet som hotellet äger och kämpade i 1h. Så skönt! Ska dit imorgon igen.

Får väll ta och berätta om disneyland i något annat inlägg för nu är det någon crazy kör nere i poolen och sjunger. HAHA, de låter typ över halva Hawaii.

Usa (hawaii) dag 5

Jag är på hawaii nu. Hur coolt ställe som helst! Vi kom till hotellet vid 3 tiden sen drog vi ner till stranden på en gång. Vi bor precis brevid så det är superskönt, dessutom bor vi 2 min från ett as stort shoppingcentrum! I like it!
Hotellet har 36 våningar, 2 pooler, ett gym, frisörsalong (haha) och 5 resturanger. En av dom är på den översta våningen - dit ska vi lätt och käka middag någon dag!

Det är verkligen supervarmt här i dag och havet var varmt det med - så jääääääääääävla nice. Matade på med solfaktor idag för att inte bränna mig men kan ha fått lite färg ändå. Hoppas vädret håller i sig bara. Imorgon är det stranden som gäller tror jag, skönt att bara ta det lugnt. Måste plugga också, ska plugga lite ikväll också. :)

Mitt favvo hotell,helt klart!

Jag älskar det här hotellet vi bor på! Förrutom att poolen har öppet dygnet runt likaså jacuzzin så finns de så mycke mer. Just nu spelas det hög musik vid poolen som hörs ända hit upp och det är massa i baren. Från disneyland (som vi var på idag) kommer de miljontals raketer som de gör varje kväll vilket lyser upp hela himlen. Sååå snyggt! Det luktar nyår också. Vi bor ju bara ca 5 min från disneyland så dom syns verkligen bra härifrån.

Vill inte åka härifrån. Skulle kunna bo på detta ställe (om baby var med förståss).
Allt är fräsht, god mat, sköna sängar - ALLT.

Usaaaaaaaaaaaaa, dag 4

Har precis käkat middag. Blev grillad kyckling med pommes idag, mums! Kommer garanterat rulla fram efter denna resa.. det enda man ser i detta land är snabbmat och åter igen snabbmat. Gatan som krossar våran här vid hotellet består av donken, burger king, subway, starbucks, en till hamburgerkedja, pizza hut, pizza time, seven eleven och en liten mataffär som bara innehåller godis, läsk och chips och lite frukt.. Hihi.

Vi drar ju till hawaii imorgon så vi ska upp förjävla tidigt. Redan kl 5 :| så vi köpte lite bananer och saker som vi får trycka i oss istället för frukost då frullen på hotellet inte öppnar förrens kl 8 och då är vi på flygplatsen i LA. När jag såg bananerna kunde jag inte hålla mig för skratt. Anledningen ser ni nedanför.


hähä.. den ska jag absolut äta imorgon!

Just nu ligger jag i sängen och dricker en chai latte från starbucks. Blev förjävla sugen på en förrut idag så var bara tvungen att springa ner och köpa en. Te älskare? yes.
Nu ska jag packa =( sista dagen i LA.


Såhär mysigt har jag det just nu.. älskar sängen.


Packa var det. Tur att jag inte hunnit stöka ner så mycket under dessa dagar.


Usa, dag 3

Ikväll käkade vi på hotellets resturang.Tog en kyckling med wokade grönsaker och ris. Supergött! Direkt efter drog vi ut i centrum för att kolla på alla galna amerikaner. Det är ju halloween idag och alla, verkligen ALLA, vuxna som små, är utklädda. Helt galet! Det är pyntat överallt och jag tror hela hotellet är fyllt med godis och pynt.

Nu för stunden ligger jag i den feta sängen och kollar på nått B program som liknar singin-bee fast mycke, mycke sämre. Utanför smäller raketer i 120. Det låter högt som fan också, blev as rädd när dom fyrade av den första. Tror dom har hållt på i 40 min nu..
Just nu är kl 20 över 10 här på kvällen och jag är supertrött. Vad händer med mig?
Puss


Jag på stranden idag. Eller de här var precis innan men ändå ;P Som ni ser så var det inte världens bästa väder men det var riktigt varmt.. var mest skönt att solen inte sken hela tiden då vi åkte runt så mycket.

Det var folk som badade ändå.



Usa, dag 3!

Tjenare.

Idag har det vart en lång dag. Vaknade vid 7 och låg och snackade med älsklingen på msn ett bra tag medan jag käka och fixa mig. Runt halv 9 drog vi iväg med bil.
Första stoppet var Hollywood. Det var faktiskt riktigt ballt haha. Liksom bara ha varit där är en stor grejj ;P


Först åkte vi förbi något coolt hotell.

Några andra stora hus. (tagen i farten)

Framme! Tog denna bild åt älsklingen, hihi.

Haha, tjaaaaa. Sleeeeeeeten! I bakgrunden finns hollywood skylten där uppe i bergen.
Vi fick ingen riktig bra bild på den men jag har iaf sett den på bättre avstånd. Alltid något.

Efter detta begav vi oss till Beverly Hills o kikade lite där. Fan va lyxigt område! Vi åkte bland annat förbi Johnny Depp's hus. Det var ju inte lite litet...
Vi begav oss senare till Rodeo Dr (??) där alla stjärnor brukar befinna sig. Mellan en gucci butik och en prada affär fann vi HÄSTENS, hahah.. trodde de bara fanns i Sverige. Har massa bilder härifrån men orkar inte ladda upp dessa nu då det går segt med hotellets internet. Vi åkte även till Santa monica tror jag de hette och gick runt på venice beach(?) ett bra tag. Var riktigt mysigt! Varmt i vattnet också..

Som sagt, har hunnit med massa idag. Har hur många bilder som helst men dom får ni se någon annan gång. När vi satt i bilen så råkade jag se att killen i bilen brevid rökte en joint, haha. Jävla USA alltså.. mycke ska man se här alltså. Vem sitter o drar en joint i bilen mitt på dagen egentligen? Vi stannade även till på nått ställe som jag har glömt namnet på nu och käkade och shoppade. Köpte en jättefin klänning från forever 21 och ett par high heels därifrån. Slank även in på Victorias secret en snabbis och köpte lite undies och läppglans. Wonderful!

RSS 2.0