Nya skor!

Jag har inte lycktas komma in på blogg.se under hela dagen(?) Eller inte de gånger jag väl provat... Därav min sega uppdatering. Hatar allt bloggkrångel som vart den senaste tiden, så irriterande.

Idag har jag fått min försenade påskpresent av pappa. Fick ett par skor från Din Sko som jag valt ut innan. Dom liknar mina gamla skor som knappt är vita längre.. om dom ens är det? Hur som helst, alltid fräscht med ett par nya sommarskor. Ska dock fortsätta att använda mina gamla skor tills sommarn är här på riktigt så jag inte sliter ut dom nya innan sommaren ens hunnit startat =)

image395

Hmm.. som sagt, är dom gamla ens vita längre? Fast jag tycker iofs det är skönare att ha ett par lite skitiga skor än ett par kritvita skor som lyser upp halva stan.
Dom "gamla" skorna har vart använda i ett eller två år nu. Gissar på två. Rätt bra kvalitet på dom ändå va? jag menar... skor från Din Sko brukar vanligtvis hålla 3-4 månader innan det är hål någonstans.

Tack papi! ♥

Nu vet ni..

Jag är trött. ZzzZzZz

@ linnis

Tjuuuuuuuuuuuuez!

Sitter hemma hos Linnis just nu. Arbetet går åt helvete.. vi har inte ens börjat. Haha.
Anton och Linnis kör playstation just nu och måste erkänna att Linn äger Anton rätt brutalt på Crash.. Tufft läge för en kille va? ;)
Vi kommer förmodligen inte påbörja skiten idag heller men vi får väll se vad som händer. Uppdaterar hur som helst later, när jag är hemma igen.

image295

PUSS!

Fredag

Hörrni! Det blir stan idag igen, haha. Fjärde gången gillt nu då ;)

Nej, men idag ska jag inte in för att shoppa utan ska träffa Tobias, en gammal vän sedan 2-3 år tillbaka. Ni som fortfarande hänger med i min blogg vet det redan men whatever. Kul ska det bli iaf!
Senare idag ska jag möta upp Anton och Linn för att trixa med vårat projektarbete "Rädda Världen". Hmm, får se hur det kommer gå. ;P

Nu måste jag rusa. Bye!

Sådär ja.

Hej å hå.. vilka dagar jag haft.
Tog ett litet mindre lov från bloggen också... shame on me. Nej, men allt blev för mycket när jag slutade sova på nätterna och var igång i 120 på dagarna.

Nu är jag tillbaka och sitter här, alldeles försent, och ugglar. Som vanligt då ;)
Dessa dagar har jag vart i stan varje dag tror jag (shoppat of course, letat födelsedagspresenter till mig samt köpt några med mami), lunchat med olika personer, vart hos doktorn och kollat upp min hals och mina öron, vart med Anton, sovit hos Anton =) och träffat mina två Amandor. Josie och Linnis träffade jag också en snabbis. Helkul lov faktiskt!

image394

Nu ska jag försöka hoppa ner i sängen. Upp kl 9 imorgon..
ZzZzzZzzz

YEEEEEEEEEEES

Snabbt innan jag drar - JAG KUNDE SOVA INATT;D


jäkla panikattacker

image393

Panikattacker inatt igen. Sov mellan 2 och 4.. resten av natten blev filmtittande. Förstår inte varför jag vaknar i panik? vad är felet? Hmm..

Idag har jag storstädat mitt rum. Plockat undan alla saker, rensat och vikt om alla kläder i garderoben, dammat, dammsugit, duschat blommorna, putsat alla speglar i mitt rum samt bytt sänglakan. WOW!! Känns så jävla fräscht att vara inne i mitt rum just nu... allt är så rent. Nu på kvällen har jag gosat med min 6månaders baby som är så jäkla underbar och även träffat A ett tag. Majsigt.

Ska kika på TV nu och försöka somna... får se hur denna natt slutar. Puss!

AA dag.

Halloj! =)

Sov hemma hos Anton inatt.. eller sov och sov. Vi låg och gosade/pratade minnen halva natten och när vi väl bestämde oss för att släcka lampan och sova så får jag sjukt svårt att andas och ligger vaken yttligare 2 timmar medan A sussar på för fullt. Han är så söt när han ligger och snackar i sömnen.. vad han pratar om går inte att tyda men cute är det iaf. Fast måste erkänna att jag blir livrädd när han helt plötsligt sätter sig upp och börjar peka på saker och säga obegripliga saker innan han lägger sig ner igen och somnar om. =P
På morgonen låg vi länge i sängen och gosade.. *saknar*

Nu på kvällen har jag tatt det lungt me Amanda framför film. Toppen det med!
Mitt halsonda sitter fortfarande i så ska försöka komma till sängs tidigare ikväll (inte så svårt med tanke på att jag sovit 6h på 2 dygn?) och sova bort allt!

image392

HA DET BÄST!<3


så är det!

Det är påskafton. Jag är glad. Jag ska ut.
Sover borta inatt. (?)



PUSS!♥

true

"Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en

film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort

bland kyssar. Att låta kärleken till varandra döda känslan av

trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans

läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att

förlora, bli nedtryckt i dunet och bli kysst över hela
kroppen. Det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger

varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt

finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha

tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i

någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras

genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden.."


nästa beethoven?

Vettni? jag har lärt mig en sak idag.. eller snarare två. Har lärt mig att spela låtarna apologize (inte hela, bara inledningen) och hela Boston på piano. Jag som knappt kan spela Für Elise som är ett måste för mvg i musik? haaaaah..

Kvällen har spenderats med Amanda. Yes, jag är sjuk men hon tog risken och så farligt sjuk är jag inte längre - de va mycket värre igår och imorse om vi säger så. Skönt.
Imorgon är det påskfirande med släkten.. känns inte något vidare skoj nu när jag mår såhär halv krassligt men får nöja mig med att jag får träffa kusiner och även få gosa lite extra med Ludde (lillebror, knappt ett halvår).

Nu ska jag fortsätta att dricka mitt äckliga honungsvatten blandat med någon mintliknande flytande sak som sägs vara bra mot förkylningar. Jag varken gillar honung eller den här mintsaken och tillsammans smakar det urban men vad gör man inte för att bli frisk? =)



Augustana - Boston. Coolt va? =D
GLAD PÅSK!♥

sjuuuuuuuuuuuuk !!

Ont i halsen, ont i magen, ont i örat = bra start på lovet. NOT!
Ska försöka göra allt för att bli frisk så snabbt så möjligt så även jag hinner njuta av lovet annat än att hosta 24/7. Det konstiga är att det hela startade av min astma? Aja whatever.
Kan iaf säga något positivt och det var att vi bara gick halvdag igår. Runt 11 slutade vi och det var ju typ underbart. Fick massa tid över att va med A och det är typ det bästa som finns just nu. =)

Nu ska jag åka iväg med pappa en sväng, tror jag.. eller så blir det någon film. Ut i snökaoset är inte ens en fråga.

image391
Bjuder på en bild på en sjukling med lite smink (bara mascara). PUSSPUSS


onsdag ait

image390

You're never really living - Until you've found something to die for.

tisdag vare vaaaaaaa...

Tjuuuus.

Att få sova två timmar extra imorse var typ det skönaste jag någonsin gjort. Hah, okej... långt ifrån det skönaste men åååjävlar va mycket gladare man kan bli av lite extra sömn på en vardag. Att man sedan kollar ut genom fönstret och inser att det är snö överallt var inte lika skoj, men men. Hoppas bara inte att snön stannar kvar för länge nu.. vill ha vååår!

Dagen gick hur snabbt som helst och efter skolan kom Antonio förbi en sväng. Vi låg väll mest i sängen och gosade/pratade. Hur mysigt som helst surrni.. =)
När han skulle gå stötte vi på min granne och hennes två kiddosar på 4 och 2 år. Den yngsta frågade min granne(deras mamma) om vi skulle gifta oss. Haha.. söööööt.

Nu ska jag hoppa i säng och läsa ut engelskaboken (ZzZzzZzz)
CIAAAAAO.



Försökte hitta videon till själva låten men hittade bara denna. But hey, det är ju föfan OTH så vad gör det? Joshua Radin - Only you. Favvislåt sedan långt tillbaka...

dubudududu.

Imorgon är det tisdag. Imorgon har vi en sovmorgon på våran normala sovmorgon. HALLELUJAH!
I övermorgon är det våran hemska onsdag kvar i skolan innan vi går halvdag på torsdag (om man inte väljer att stanna kvar i skolan och jobba med ett SO arbete, hell no?) sen LOOOOOOOOV. Höjdarvecka alltså.

Kan även konstatera att imorgon tisdag är det prick två veckor kvar tills min födelsedag(1/4). 2 veckor!! det är sick... har knappt kommit på något att önska mig ju. ååå yes, jag är ett aprikskämt =)

Nu ska jag chilla vidare här i sängen med min te kopp och Kurt Nielsen. HA! hans låt never easy är fortfarande naaaaaiz.


image389

Hmm... tjock och glad ser jag ut och va iaf. OLD


B&J FOO SHO!

image385

MmmMmMmmm... gött! Vilken väljer du?

halö

När du älskar någon så mycket att du knappt kan stå still, och kan inte släppa blicken från na även fast du vill. När du ler såfort din parner ler, och stolt kan visa upp na för alla runt om kring.

Pratade precis med en jävligt klok person som fick mig att förstå lite saker, om mig själv och mitt beteende. Hur jag förändrats, hur jag blivit till en ny person. Det är grejer det.
Nu ska jag hämta något att dricka, börja på SO arbetet eller ge mig ut på en powerwalk ett tag innan OTH börjar.
Ha en bra söndag gullegrisar!

Psssssssssst. Jag älskar dig.


Lördago

Lördagskvällen spenderades först hemma hos Amanda framför melodifestivalen. Vi drog innan hela kalaset hade slutat till Anton där vi även stannade kvällen ut. Var helt okey förrutom ett mindre kaos på slutet men alla tycks må prima idag så det spelar ingen större roll nu.
När jag kom hem låg jag och pratade med en kompis i en evighet innan jag somnade. Vet inte om det var för att jag var törstig eller om jag är ett allmänt retard men vaknade efter ca 2 timmar och gick upp och vattnade blommorna? Haha... jag vattnar aldrig blommorna utan det sköter min mamma så för första gången går jag upp mitt i natten och vattnar dom?

Jag är skum.


FAB FRIDAY!

Godmorgon! Jippikajej... det är fredag! Finally.
Känns som om denna vecka vart minst tre veckor lång. Idag återstår bara en svenska lektion innan vi ska till naturhistoriska resten av dagen. Både SO och NO går bort... ännu bättre!
Uppdaterar när jag är hemma igen.

Förresten, Nu är min nya dator igång! Älskar den♥

tjuuuuz

Tjeeeeeeena!

Konstig dag. Har nog aldrig vart på ett skummare humör än vad jag är just nu... eller? Det kanske är samma gamla Tess som bara tagit en kort semester i ett par veckor nu. Du är varmt välkommen igen hur som helst! :)
Dagen kan väll resumeras i tråkiga lektioner, falukorvsbygge på lunchen samt skoj med familjen nu på kvällen.

Imorgon är det torsdag. Imorgon får jag en ny dator. Coolt.

image384

På Evelinas begäran, here you go! Jag i 6an... hur mycket har man inte förrändrats sedan dess? ;O

i hate you

Ni vet den där supercoola *hosthost* reklamen på TV för triss? Nu händer det?
Det skulle jag kunna säga nu.

Nu, nu händer det. Ikväll 23.33 släpper jag alla tankar om dig, alla känslor och går vidare. Kapitlet är avslutat för länge sedan, men jag har aldrig vågat vända blad. Ikväll gör jag det.

Imorgon är jag fri. (Drömma kan man väll alltid göra...)


image383

dagens outfit ;)

image379


Jättesen på att uppdatera men whatever. BE HAPPY!
Dagens outfit var mer än enkel men jävligt behaglig in thö school. Ansiktet har dock protesterat all day long så det fanns inte ens någon talan om att det skulle tas med på bild idag. KISSES

image380

toalettpapper a la TEWS

image377 image378

Vad hittar man inne på våran toalett då? Jo, toalettpapper med jultomtar på. Hej retard familj?
Jag undrar om vi firar 3 månader i efterskott eller förbereder oss inför nästa julafton...


den där söndagen nu igen då.

TODAY: segare än någonsin, somnade på köksgolvet, har skitont i magen - är negativ till allt. Det är söndag.

Skriver några rader ikväll, förhoppningsvis lite piggare. Kan dock berätta att dagen igår togs genom med blandade känslor. Har aldrig vart så rädd i hela mitt liv som igår, men inte heller kunnat sluta min kväll så perfekt som den nu slutade. Jag har sagt det förr och säger det igen, LYCKA är att vakna i din famn och bara ligga stilla så i 30 min och småprata.

Du är bäst.

tju


A <3

6/1- 2008.

Två månader och tre dagar.

Sophia - very first time

 

Lyssna på texten. Lyssna på låten. Underbart.

the end

image374

GODNATT ¢¾

FREDAG!! :)

Vilken dag!
Det är fredag och sol ute = FAB! Att vi fick sluta 1h och 10minuter tidigare än vanligt gör dagen ännu bättre... livet leker, haha! Dessutom har vi bara kollat på film hela dagen lång... Inte en ända vanlig lektion förutom SOn då vi absolut inte gjorde något alls.
Det bästa idag är ändå mitt franskaprov som jag fick tillbaka. Trodde det hade gått rent åt helvete eftersom jag både hade feber och glömt massa papper i skolan. Måste sluta tro sånt för fick full pott på hela provet + MVG på en uppsats del. WEEEI!! :)

Nog om skolan. Ska snart iväg till solna C för att se om jag hittar lite saker där. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. Allt känns great då vi egentligen inte har slutat än.. om vi inte fått ledigt sista lektionen.
image371



Jag ändrar mig. Det bästa idag var att vakna upp i älsklingens famn och bara och ligga gosa i 30 minuter innan vi var tvugna att dra oss till skolan. LYCKA!♥

torsdag vare va

Hello fellas!

Idag är det torsdag. Dagen innan fredag, dagen innan helgen. NAJS! Kan inget annat än älska denna dag då den vart underbar hittills. Förutom ett jävla soligt och skönt väder så har även lektionerna vart supersköna idag.. vilket resulterar i en glad Tess. Ska även sova hos älskling inatt, vilket gör dagen ännu BÄTTRE. Hallelujah!

Inatt snöade det väll? Hur som helst, det var jätteslaskigt imorse och utegympan som stod på schemat blev inställd. Istället samlades alla nior (idrottsklasserna) i ena gymnastiksalen för en annan aktivitet som visade sig vara spelet "Vem vill bli miljonär?" HaHa.. jobbig idrottslektion =P rolig though..
Dagens bästa händelse var ändå Jonas och André som ramlade på moppen. Precis framför mig och Tove i en nerförsbacke i allt slask. Såg väldigt roligt ut och var klart dagens höjdpunkt.

image369 image370
Jag innan turen med brooor på hans nya moppe. HA!

Nu måste jag plugga men uppdaterar later. HAVE FUN♥


MY DAY

Tjeeena!

Skriver ett jävligt sent inlägg nu. Känner att jag vart urusel på uppdatering idag, men hey.. det här är alltid något? Nej, ska sanningen fram så har jag inte haft tid för datorn alls ikväll.
Skola från 8.00-16.15. Därefter hem med Amanda, fixa sig och därefter in till stan och filmstaden Park där vi gick på förhandsvisningen på "into the wild". Filmen som var drygt 2,5h lång var jävligt bra fast lite för seg då och då. Jag menar.. jag som knappt kan sitta still i en timma hade stora problem där på slutet.. Dessutom var den för seg i början för att jag ska älska filmen helt, men slutet.. oj oj oj så bra!

Direkt när jag kom hem så drog jag hem till älsklingen där vi pluggade NO. Vi fick ganska mycket gjort och hann även med att komma på att NO suger pung.

Nu ska jag sova. (efter jag sminkat av mig, duschat och annat jobbigt) HEY sängen 3 inatt?
Godnatt..


Ben & Jerrys

Idag tog pappa med mig till kista där vi käkade middag och kollade runt lite. Det var supermysigt.
Efter vi käkat så drog vi till ica maxi för att shoppa hem lite mat. Jag fick världens sug för en B&J så drog till glassdisken för att välja ut någon. Då såg jag till min förvåning att dom fått in två nya smaker. Inte en, utan TVÅ.

Seriöst, ångest. Jag står där och försöker välja vilken jag ska smaka först men båda låter ju lovely. Efter ett jävla långt velande fram och tillbaka väljer jag dock Bohemian Raspberry som är fylld med den älskade vanlijglassen, brownies samt hallonsås. MUMMA!
Nästa gång jag får för mig att köpa en B&J ska jag dock välja den andra smaken. Är inte hundra på vad den hette men den bestod av vaniljglass, marshmallows kräm(?) samt kossor gjorda av VIT choklad. Påminner lite om phish food men oj så god den låter. =)

image368

Yes, jag älskar Ben & Jerrys.

tisdag

image364

Your words make me whole again.


jag <3 mina föräldrar.

Hur ofta uppskattar ni era egna föräldrar?

Om jag ska vara ärlig så kan jag knappt minnas när jag sist umgicks på riktigt med mamma/pappa och verkligen visade min tacksamhet mot dem båda. Jag menar, utan dom skulle jag aldrig ha stått där jag står idag. Det är dom som får mig att klara av motgångar för att sedan klättra upp på topp igen. Det är dom som får mig att välja plugget framför TVn, hur lockande ett program än är för att sedan kunna säkra min framtid. Ja, det är mina päron som vägleder mig genom mitt liv, i vått och torrt, för att sedan en dag stå där redo att ta farväl och föra min uppfostran vidare genom generation.

Utan min mamma skulle jag t.ex. aldrig vara den självständiga tjej jag väl är idag.
Utan min pappa skulle jag aldrig kämpa så mycket i skolan för min framtid.
Hur skulle mitt liv se ut om jag inte fått denna vägledning? Skulle jag fortfarande ta mig till min skola dag in och dag ut, istället för att sova vidare?

Idag gjorde jag bort mig. Det är ingen big deal vi pratar om, men jag gjorde fortfarande bort mig. Det kallas att göra tvärtemot det sina föräldrar har lärt än att göra. Både min mamma och pappa ringde runt till massa av mina vänner och frågade efter mig, vart jag var - men ingen visste. I flera timmar susade tankar i min mammas huvud runt om vad som kunde ha hänt mig, innan hon sist fick svar. Från och med idag, från och med nu, lovar jag att ta mer ansvar och visa att jag är den där självständiga tjej ni uppfostrat mig till att vara och aldrig mer klanta mig. Jag ska visa att ni båda kan lita på mig, vilket ni alltid kunnat göra.

Förresten, glömde jag att säga att jag älskar mina päron?


sweet monday.. NOT

Det är måndag. Det är morgon.

Jag somnade någon gång efter fyra som resluterade i att jag försov mig imorse. SItter här utan att fått tagit min morgondusch, vilket gör att jag har världens ruffs i håret samt enorma påsar under ögonen. Har dessutom ett stort franskaprov idag. Kunde det bli bättre?
Tror inte det.

Hann inte svara på några kommentarer igår pga mitt pluggande. Svarar senare idag. PUSS

image359

Ser ni inte påsarna heter jag Kalle.


GODNATT

Imorgon ska jag upp 06.30. Ni är avundsjuka va? Som sagt, nu är sportlovet över och verkligheten smyger sig på igen. Gissar på att jag kommer va riktigt pigg imorgon.. jag som gått och lagt mellan 4-10 hela lovet.

Bra jobbat Tess.

Bilderna är förresten beställda från www.fujidirekt.se


minus

  • Hälften av mitt company spydde igår.
  • Jag hatar spyor. 
  • Jag var sur halva natten över ingenting?
  • Somnade alldeles försent.
  • Mina nycklar är borta. Amanda kommer inte hem nu pga det.
  • Mitt ena öga är svullet.
  • Har massa plugg idag. FRANSKA!

Dålig natt och dag helt enkelt. Som sagt, söndagar är hemska!
Återkommer om någon timma när jag är gladare.


lördagskväll!

Denna lördagskväll har spenderats hemma hos mig framför melodifestivalen, singstar m.m.
Nu drar vi vidare ut för ännu mer trevligheter under natten.

Hoppas alla haft det great ikväll, det har jag.
PUSS PUSS


meningslöst inlägg =)

Nyifiken på hur bilderna blev?

image348
Ett smakprov av alla bilder jag valde att framkalla..

image353
Blixten förstörde den närmsta bilden något, men såhär ser bilderna ut på ett ungefär. Det är mycket roligare att ha några "riktiga" fotografier och inte bara bilder på datorn.

RSS 2.0