skola, sol och stan.

Tjolla!

Dagen har vart riktigt skön då vi började 10.15 ist för 09.05 =) en timme extra att sova liksom! Vädret är ju dessutom underbart så stora delar av dagen har spenderats utomhus. Vi drog även till stan efter skolan då ben & jerrys hade gratisglass idag =D haha.. tjockisar. Iaf, stannade kvar ett tag i stan med några och satt i kungsan.

Nu är jag hemma och lagar mat. Laaax! Ska snart börja plugga, älsklingen kommer dessutom över ett tag.
Puss! <3



DU gör mig så jävla besviken. Känns inte som om jag känner dig längre.... :(
Du vet inte vem du är, och du anar nog det inte heller... men fan va du borde skämmas människa.
Vet att jag inte borde rota bland dina grejer... men kan inte sluta nu. Hittar bara mer och mer skit varje dag.

God damn you're beautiful to me


frustation.... ??

DJAOSPJFOAÅJSOFJAOWP¤JR"QOJROQFWAS1111.

Typ så känner jag just nu. DU är 24 jävla år och beter dig som om du vore 12!! FUCK YOU.
Ta din brud och flytta långt härifrån.. för jag orkar tamefan inte med dig längre.


GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HAHAHAHA



HAHAHAHA! Har kollat på videon typ 30 ggr nu och skrattar lika mycket varje gång. Skadeglädje javisst!
Det värsta är att jag typ är lika klantig, men det är en annan femma det ;)

new me

image437

image438

Vänta nu.. ser vi en liten snelugg? Tror fan det.
Ska som sagt tillbaka till frissan igen om 2 veckor och klippa till håret yttligare + slinga det. Ingenting gick som det skulle igår.


stano

Tjoep.

Dagen har spenderats i stan tillsammans med Amanda. Började hos frissan där jag klippte mig, men blev inte riktigt nöjd så ska dit igen om 2 veckor för att fixa yttligare. Vi drog senare till zinkensdam för att kolla på någon balklänning innan vi drog till stan igen för att köpa pressent till mina småpluttar som båda fyllt år. (min syster fyller faktiskt år idag... GRATTIS!♥).

Hittade självklart en del saker till mig själv, fastän jag egentligen inte har plats me ännu mer kläder just nu. Behöver skaffa mig en till garderob! Ska snart möta upp Amanda och Malin för lite förkrök här innan vi drar vidare.
Hörs imorgon, PUSSPUSS.

image433

image434

image435

Har dessutom namnsdag idag. Grattis alla Therese där ute! =)

Antonio <3333333

Tjosan!

Älsklingen har vart här hela kvällen. Vi har kikat på Notting Hill, legat och gosat massor samt matat varandra med jordgubbar och lite annat.. Haha ;D
Hm.. ska väll försöka sova nu. Antar att vi kommer snacka halva natten nu men vi får väll se vad som händer. Imorgon är det frissan som gäller!

Jag älskar min man sjukt mycket. ♥
- du är så jädrans fin.

image432


you and me..

Hemma från råsunda nu. 1-1 blevre för er som är lite efter..
Imorgon SO 13.30-14.30. Jobbigt? nah.

Har egentligen inget att säga. Måste bara få skriva av mig.. 1000 tankar cirkulerar kring i mitt huvud - vad håller på att hända?
Jag är aldrig rädd längre känns det som (finns en punkt kvar som ömmar, vissa vet nog vilken jag menar) men nu sitter jag här och försöker plugga, men har bara hemska tankar som gör att plugg är omöjligt. Å ja.. jag är tamefan rädd nu. Känns som om allting bara tappat kontrollen. Verkligen allt. Vad hände med den där känslan som gjorde att man alltid var happy, oavsett motgångar? När man var sånna som aldrig kunde sluta kolla på varandra, och ingen eller inget annat spelade någon roll så länge man var med varandra? Jag vet att den känslan finns kvar, men vart är den? Jag hoppas att allt är annorlunda imorgon, annars vet jag inte vad jag gör.

Godnatt.


mihihih:)

Tjolla hopp! fifan vilka härliga dagar det är nu för tiden.. sol och värme. Haft leggings, söta klänningar o toppar hela veckan. I ♥ SUM!
Ska alldeles straxt till solnaoo men tänkte bara skriva av mig lite..

Hade nationella i matte idag, gick finfint! Trodde det skulle vara mycket svårare än var det var. Bara att hoppas att jag får VG eller något. Dessutom så har vi fått reda på att "nöd duscharna" i kemi klassrummet funkar. Henke fastna i en igår och drog igång den. Hah!
Annars så är mina dagar lugna och soliga. Fått massa färg och fräknar =)

image431
Lite färg vaaa? =D

titta vad jag fick av min pappa..

image430

Min pappa är snäll. Visst, detta är en klänning som typ alla kommer springa runt i men whatever.. tanken som räknas, ait? ;) Den var dessutom jävligt söt.
Mintgrön är färgen.

DAGENS OUTFIT!

image427

 +  

Idag är det supervarmt ju! Fast tar med mig en kofta för säkerhetsskull. PUSS♥

Frulle rulle.

image426

+ Jucie.
Min goda frulle idag! Skippade gröten, för varmt ute för gröt. Värmde bara lite hallon (kanske lite för länge.. soppa, men det var asgött!) som jag la på min frulle. Muuuums!

Den duuu

Yes, i know!! reklamen fuckar sönder.... återkommer med en normal blogg igen sen när jag orkar. Sömnproblem hallelujah.

Jag älskar dig A!♥

världens bästa helg - igen.

Helgen - underbar, underbarare, underbarast.
 
Fredags - älskling mys! Var död efter en sömnlös natt dagen innan satt det blev gos i mängder, Into the wild (I LOVE) och ännu mera gos. Lovely? ;)
Lördags - Vaknade upp i A's famn precis som vi somnat (wooow first time, brukar alltid slå varandra i sömnen och vakna 1m från varandra ;P). Låg och gosade lääänge innan vi beslutade oss för att gå upp och käka frulle. Mötte upp Amanda runt 4 för att dra till Ica Maxi och köpa mat inför kvällen.. tacos. De blev riktigt gött! Tjejmiddag + mys ute på balkongen m. värmeslingor på väggen, ljus, filtar, NRJ, kladdkaka och något vin som malin tog med. Sen att jag inte gillar vin är väll en annan femma men mys vare!
Idag - Vaknade åter igen upp m. älsklingen. Vi kan typ inte slita oss från varandra längre.. hmm. Att vi ständigt utvecklas som par och blir mer och mer into varandra varje dag är skumt, men jag gillar det.. mycket. Låg och kikade på han i typ en evighet innan han vaknade, haha :) Låg och myste hur länge som helst innan vi beslutade oss för att kila upp och käka frulle i solen/ sola sönder och gosa ännu mer. Dagen slutade på IP då A spelade match.

Hm... mycket mys? Japp. Gillar jag det? JAAAPP =D

nationellaaaa hööh

Tjuuuues! Denna vecka.. shit alltså... 3 nationella prov har jag hunnit göra. Muntligt matte, muntligt svenska och engelska uppsatts. Bläää! fast det är skönt att det är över nu, bara små delar kvar. ;) Dessutom var vissa delar väldigt lätta, hihi. Fick även reda på att jag fått MVG i fysik och biologiavsnittet vi hållt på med nu. KUL!

Iaf...  trillade in i bokhyllor, gick in i väggar och svimmade inatt för mitt dumma dumma blodtryck satt pigg kan jag inte säga att jag är. Eller det startade med att jag vaknade i panik som jag numera BRUKAR göra /: sen sprang jag upp för att ta luft på balkongen. Grejen är att jag inte hinner till balkongen utan jag trillar ihop innan, in i bokhyllor och grejor. Fiiifan..
Ikväll blir det mys. Orkar verkligen inte gå ut eller vara social efter natten.. Tänkte titta på film med älskligen istället, into the wild lutar det åt. WEEEI!! det var den jag och Amanda såg på förhandsvisning som vi båda mer eller mindre älskade. Den är svårsmällt japp, och lite seg här och där men ACK så underbar! Dagarna efter gick man fortfarande och tänkte på filmen..
Hur som helst, filmmys och sen sover han antagligen över här också. =)

Nu ska jag städa rummet lite och börja laga middag. Är själv denna helg satt det är jag som blir kock, lyckat.

image425


Mattin pattin & Amanda

image423

GRATTIS SKITUNGEN! Hela 15 år blir du idag.... kanske inte så liten längre? ;)
Tänk att det bara skiljer 1 år och 2 veckor mellan oss. Jag som egentligen också skulle födas den 14e..
& även ett stort grattis till Amanda som fyller 16 år idag. Tänk om vi fyllt år på samma dag, du och jag? Hihi.

Älskar er båda, hoppas era födelsedagar vart great! ♥

HELGEN

Tänkte berätta lite om min helg. Helgen har vart riktigt härligt! 
I Fredags var jag hemma hos älsklingen. Vi kollade på film (som jag somnade den sista kvarten på) innan jag vaknade igen. Jag var hur seg som helst så vi låg mest o snackade ett bra tag och bara gosade innan vi somnade. Igår var jag i stan hela dagen med Amanda och kikade på balklänningar. Hittade en jättesnygg som jag kanske ska köpa, får se sen. Hur som helst, vi drog hem till mig sedan o käkade innan vi drog till Amanda som hade FF och sjöng lite singstar osv. Trevligt Trevligt!
Gick hem tidigt för en gångs skull (12) och drog hem till A innan vi drog till mig igen och sov där ist. Större säng är alltid najs (iaf när man sover brevid nån som armbågar en mitt i natten). ;)

Nu sitter jag här och nöter lite på SO skrivandet. Går helt ok, fast är segt som fan eftersom jag fortfarande är sjukt trött. Somnar typ sittandes =P
Imorgon ska jag till skolan ett tag innan jag drar till doktorn och kikar på min astma (Eftersom jag haft så myk problem nu på sistone) innan jag drar tillbaka fort som fan för muntligt nationella i matte. Får se hur det går..
CIAO! ♥

New clothes

                

1. Knallrosa hood 2. Rosa tygskor. Nu kan jag slänga mina ljusrosa keds! 3 & 4. Jättesöt klänning från Odd Molly. 5. Randig tröja från H&M, används m. leggnings. 6. Tub top från Top Shop. Är förstor i strl så även denne används som en klännig. Har en knallrosa i samma modell. 7 & 8. Massa nya bikinis! 9 - 11. Linne m. tryck 12. Brukar inte visa underkläder men detta kit var så sött! Från H&M. Har även ett i vitt.13. Mer underkläder, från Hanky Panky. 14. Sommarklänning. 15. Marinblått linne från Indiska. 16. Linne m. pärlor från H&M.


Kom på att jag glömt visa lite av de nya sakerna jag fått/köpt. Finns yttligare lite saker men de är inte så speciellt satt de sket jag i. Nu ska jag plugga vidare innan OTH! :)

Min homie vaa..

image405

Det här är min klasskompis Tove. Hon är ett retard.

DAabaaaadambadam.

Jag funtar på att ta en behövlig bloggpaus. Har inte bestämt mig än, men det lutar åt ett litet break. Vet inte varför, men det finns inte längre tid till att sitta framför datan.. hur mycket jag än vill det själv. Skola, plugg, käk, pojkvän, sova.. ungefär? Aja... den som lever får se. Nu kör vi på det vanliga racet i några dagar till, innan jag bestämt mig för något.

Just nu sitter jag här med ipoden i öronen. När jag har öronlurarna i båda öronen försvinner allt runt omkring. Det är jag och min ipod, ipoden och jag. Har suttit och planerat lite inför ihelgen ikv dessutom.. de ni. Första gången jag planerar saker i förtid. WOW! först måste bara lite saker införskaffas.... äckligt snyggt!

Jaaaa ni... vad har mer hänt då? Ett och annat nationellt prov har vi klämt in, har även gjort lite spanska prov (ha ha.. vilket skämt till prov, vi har 20 min på fredag att fortsätta skriva provet på. Hmmm... kolla upp frågor här och nu kanske?) och även ett matteprov är gjort. Juste! SO också. Nej men vadå hektiska skoldagar?
Kan även berätta att jag fått mitt livs första böter. De ni. De är grejer de. Trodde jag skulle bli halshuggen eller något av mina päron men mami har inte ens nämt det och pappa bryr sig knappt. Vi gick tillomed ut och käka samma dag, han och jag. Behöver jag ens nämna att jag och min pappa är bästa vänner? Självklart pejjar jag skiten, men hitills har ju ingen sagt något så vi får väll se hur det blir med den saken. ;)

image403

NOW - BEDTIME! ♥

så händer det igen..

Har inget att säga förrutom att natten var hemsk.
När ska mina panikattacker och sömnproblem sluta??? Det börjar alltid med att jag somnar i ca 1-2 timmar innan jag vaknar upp i panik över att jag inte får luft (då har jag även hunnit sovit ett tag med andningssvårigheter) och börjar i panik söka efter mina astma saker samtidigt som jag inte får låta paniken ta över mig, då är natten körd.
 
Brukar springa upp ut på balkongen och sitta där i någon timma de gånger de är som allra värst, ibland väcker jag mamma så hon får lugna ner mig men inatt klarade jag allt själv - nästan. Mamma hörde att jag var uppe och kom och kolla till mig men annars klara jag mig helt själv. Somnade även om efter 1-2 timmar igen och det är OVANLIGT.. SKönt!! Mindre skönt att jag drömde världens mardröm om att min mami dog men men.... :/

Hur som helst... tänkte väll säga grattis till Amanda också. Eller grattis och grattis, but you know what I mean ;)
Nu ska jag försöka sova och hoppas innerligt att jag får sova inatt också. Att vakna upp i panik är det värsta jag vet.. och vad som orsakar det är ett mysterium. Btw, ska till doktorn för typ 50e gången nu nästa måndag och kolla upp skiten ytterligare än gång. Dom hittar ju ingeeee som kan orsaka dessa problem men något ere ju? Aja.. natti natti! ♥

image402


6/4!!! <3

Tjuuuuz! sorry för ingen uppdatering alls under denna helg.. börjar bli riktigt dålig på att sköta om denna blogg. Aja whatever. Nu kör vi =P

Gårdagen spenderades först ute på min balkong med Amanda där vi solade (så jävla varmt!!) sen drog vi hem till henne för att hämta lite saker innan vi drog iväg igen och mötte upp Elenor och drog till IP. Där kollade vi på lite på en match innan vi bestämde oss för att dra hem snabbt innan vi alla skulle mötas upp igen och åka till Pampas/nakenberget och grilla. För er som inte vet vad Pampas är så är det världens mysigaste stället på sommarn vid vattnet där man kan bada, grilla osv. Var najs fast förjävla kallt på slutet... satt mest o skakade under filten. ;P

Vi drog senare till sleven o värmde oss lite innan jag beslutade mig för att dra hem med A till honom. Vi låg mest och snackade om USA osv. Känns helt pisst att han kanske ska dra dit ett helt år... fatta ett helt jävla år. Jag som hade ångest innan USA snacket kom på tal om att vi inte kommer ses på typ 3 veckor i sommar? Aja.. ;( var fortfarande kvar efter 00.00 då vi kom på att det var den 6/4. Vårat datum nämligen =)
Drog hem senare och mötte upp Christopher och gick runt lite innan jag drog hem och soooooov. Skönt! Nu på dagen har jag vart med min älskling igen och myst en massa.



6/1 - 6/4. Bästa dagarna i mitt liv, och fler ska det bli! Hur vi har gått från att hålla allt hemligt och bara träffats i smyg till att stå där vi står idag. Helt amazing! Har alltid kul med dig.. vad vi än gör. Från att ta prommisar till att ha kuddkrig, haha. Älskar dig bubben! ♥ 

image401

Hm... seriös vare va..

suprise!

Egentligen vet jag inte vad jag gör här inne och ugglar. Borde sova, måste sova. Nationella prov imorgon i engelska = jag måste ha sömn.. nu.

Dagen som vart har vart naaaaajs. Vi åkte på studiebesök till kappala aka bajsverket ute på Lidingö och spendera halva dagen där. Trodde det skulle vara mycket vidrigare och lukta satan men det var inte så farligt, ganska chill faktiskt. När jag kom hem gick jag ner och hämtade mina kläder som kommit från H&M (visar en annan dag). Därefter mötte jag upp mami och gick till någon resturang och käkade. Gött som fan alltså....
Dagen slutade med att A mötte upp mig och följde med home till mig.

Nu ska jag läsa på inför SO provet jag har imorgon innan jag somnar för natten. Vi hörs! =)



Tänkte väll bara mer eller mindre börja presentera Anton för er bloggläsare. Vet inte hur mycket jag vill dela med mig av han, oss, än men det kommer väll med tiden. Hur som helst heter min pojkvän Anton och han är världens bästa pojkvän. 6/1 är våran dag satt det är inte något nytt, men det är först nu jag är redo för att berätta om honom här..  Vi får väll se hur mycket jag vågar dela med mig av sen men jag kan väll alltid börja med att tala om att han är det bästa jag har. Världsbäst räcker liksom inte till för att förklara honom,, ;)

image399

Första dagen som 16 bast.. de ni ;)

Tjues. Blir inget inlägg om vad jag fick hit och dit utan det kan ni få reda på senare om ni är intresserade. Eller njea, kan skriva kort och gott.. fick massa smink från lancôme (varför bara det märket för?) och hudvårdsprodukter, hörlurar, kläder och en resa till italien 2veckor med Amanda! Är nöööööjd.. fast har inte fått allt än =)

Har egentligen inget speciellt att skriva om just nu för stunden. Kan informera er om att jag pluggar SO! Skitskoj... verkligen.. höhö. Sånt som måste göras de med I guess.
Kör på en dagens ist. OK, let's go.

  

Skitdåliga bilder YES! Sommarinspirerat? YES! Längtar jag till sommarn? YES!
Börjar ju bli riktigt varmt ute nu...... LOVELY!

Nu fortsätter jag att mala på. PUSSINUTTI♥

sweet 16

IT'S MY BIRTHDAAAAAAAAY TODAY!!!:D

RSS 2.0