Söndag

Gårdagen var kaos men nu är jag på rätt spår igen hehe. Ikväll väntas kanske en fika med tjejerna, chillkrök eller något helt annat. Som sagt, oplanerat och fint! Nu ska jag ta en lång dusch och bli riktigt fräsh. CIAO 




Haha jag ser så jäkla smeary ut på bilden men de övriga två tjejerna är söta!

 


En ny kärlek





Ett litet tillskott i halsbandsfamiljen. Love it


Ops

Gårkvällen är fortfarande oklar. Vad åt jag igår? Varför har jag problem med min astma idag? Varför svimmade jag imorse? Varför vaknade jag med en säkerhetsnål i naveln istället för en piercing? (hahahha)


-

Finally friday och det är även sista dagen innan lovet. YES! Dagen har varit riktigt skön än så länge, med en lugn lektion i företag och nu i datasalen. Slutar om någon timme och då ska jag möta upp pappa.


Godnatt fellas!

Imorgon - matteprov, svenskatal. Därefter är allt plugg över. Underbart!

Nu ska jag lägga mig ner i sängen med laptopen och räkna lite mattetal, snacka med funny people över msn och planera lovet. Ja, för första gången ever ska jag planera lite tänkte jag ;)


s-lov tack

Ge mig lite lov nu. Festa, fika, träffa nytt folk. Eller hur var det tjejer? haha


Ja det är nice med hamsterkinder..


onsdag

Sitter och chillar i datasalen på spanskan. Efter detta blir det fördjupning inför mvgprovet imorgon i matte - not funny.


not funny

Gissa vad jag gjort hela kvällen? Jo, pluggat matte! Så jävla roligt..... Prov imorgon och kan fortfarande inte allt. Hur ska detta gå?


Fight for this love

Sitter och lyssnar på lugn musik och försöker plugga matte. Tråkigt! En liten positiv sak är i alla fall att det inte är någon skola imorgon för vi ska till sthlmsmässan vilket gör att vi missar ett svenskatal som var tills imorgon. Tummen upp på den (och på duktiga madde och mig som badade isvak:D).


NANANA

I did it! Jag gjorde isvaken idag, trots 20 minusgrader! STOLT

Det var varmare i vattnet än på land dessutom, så det gick prima. Mycket bättre än förväntat haha.


HELG;

Nu ska jag ut och ha kul!



Världens bästa pappa

Pappa kom precis hem från kryssningen och med sig hade han lite saker från taxfreen. :D


Choklad i mängder

Ännu mera godis och tuggummi :)

Det bästa - parfyyyyyym!

Tack min fina pappa ♥


wohoh

Imorgon är det fredag, äntligen!


Fuck bokföring

Sitter och försöker klara ut sista uppgiften i häftet vi fick idag inför provet i bokföring men det går inte. Så irriterande!


Underbara onsdag

Today: började halv 12.30 och slutade 14.40. Underbart!

Sedan dess har jag pluggat lite fek, lyssnat på skön musik och pratat med pappa. Nu väntar middag!


-

Spola fram tiden till 1 april nu. TAAAACK!


Om du lämnade mig nu



En låt man aldrig slutar älska..

"Jag antar det finns nån du skulle ringa,
om jag inte fanns"


Semledagen

Kom upp i tid imorse till isvaksövningen. Det var väll sådär, fick simma några längder med kläder på och sen öva på att ta oss upp med ryggsäck på osv. Därefter blev det en mysig lunch med Madelene innan skolan satte igång.

Kvällen kommer bestå av te i mängder framför FEKboken. Buhuhu! PUSS


Morgondagen

Morgondagen blir en lång dag. Vi ska bland annat öva inför isvaken nästa vecka genom att ha klädsim och saker. Uscha! Kommer bli grymt jobbigt att ta sig upp tidigt för lite klädsim. Därefter rullar dagen på med vanliga lektioner så som svenska, samhälle osv. Boring!

Ett plus i kanten är i alla fall att vi ska arbeta ännu mer i min nya walk in closet och sätta upp ytterligare en garderob där inne. Happy! Igår blev ena klar så har fått hänga in mina klänningar nu iaf. :)


Måndag

Längtar redan till nästa helg, hehe! Bara 4 dagar kvar..

Ikväll väntas en chillkväll och en långdusch. Måste få värme, mitt rum är svinkallt idag - riktigt ONAJS. Ska även hinna med att fixa naglarna.


you and I collide


Måndag

Monday again!

Gårdagen var mycket mysig med asiatisk mat, chocklad och mera. Fick en ros av ägaren på restaurangen + två till stora buketter hihi. :D

Nu rullar vi in på vecka 7 som är betydligt lugnare i pluggväg än förra var. SKÖNT! Har ett prov i fek (som visserligen kan ta sig eftersom de är skitsvårt) men annars nada.


Alla <3 dag.

Ikväll blir det restaurang. Mysigt!



FREDAG!

Godmorgon!

Inte nog med att vi har en fet svenskadebatt att lämna in idag, idag har vi även examinationer på 2 av 3 lektioner. Doesn't it feel great? Aja, efter denna dag har jag bara en sak kvar i psykologi att lämna in denna vecka så det är GOOD. I alla fall..... det är FREDAG :D.

Nu måste jag kirra mig lite snabbt. CIAO

-

Rättegången var intressant idag faktiskt. Vi valde att gå på misshandel! Sedan dess har jag suttit här och pluggat, usch på den.
Planerar att fortsätta med det nu ett bra tag så jag slipper sitta imorgonkväll (liksom vem vill sitta en fredag med plugg?) för imorgon ska jag på bio runt 6 tiden så kan ej sitta innan, hehe. Har nämligen massa saker att kirra innan bion med dadi osv så ja... nöta var det. NU.






Sam Tsui

Lady Gaga medley. Coolt!




Liten checkup

Just nu: Sitter och lyssnar på lugn musik, försöker plugga och har precis smörjt in mig med ett body butter som underbart + att man blir mjuk och gosig hehe.

Senare: Ska plugga en timma till tänkte jag innan jag går och lägger mig. Så nu är det koncentration som gäller!

Imorgon: Plugg + rättegång. Misshandel el. Sexuellt ofredande tror jag vi står och väljer mellan. Därefter massa plugg!


Part 2

Dagen är snart avslutad, endast isvaksteori kvar om 9 minuter. Wohoh! Ikväll väntas plugg - måste kirra allt nu så jag kan få ett liv i helgen. SES!


Onsdag

Sitter i skolan nu på en företagslektion. Tanken är att vi ska jobba med bokföring men det är för tråkigt för att jag ska göra det just nu, hehe. Idag är en väldigt lång dag med isvaksteori efter lunchen. Fysjutton!


Plugg..

Blev ingen rättegång idag så sitter med allt plugg nu istället och det ska jag göra fram tills klockan 7 då det är middag. Ska klara detta för en gångs skull!


-

Innan sängen måste jag dock bara tillägga att jag är ett klantarsel haha. Råkade tappa en 20kg vikt på min ipod - ipoden klarade sig fint men ena hörluren gick typ sönder i flera bitar hahah. Så nu väntas ett riktigt tråkigt köp i veckan eftersom jag inte klarar mig utan min egna musik på exempelvis gymmet, hehe.


Fast nu märker jag att skärmen inte funkar på ipoden.... hmm..


Funny life

Ska straxt hoppa ner i gosiga sängen och läsa lite psykologi. Funny va?

Imorgon står skola 8.00 på schemat, extremt otaggad är jag. En rättegång ska även hinnas med och plugg på kvällen. Så ni vet liksom ;)



Måndag

Oskön plugga framför mig med saker i Svenska, Psykologi, Rättskunskap och Engelska. Sounds great va?

En rolig sak är däremot att vi hade en debatt idag i engelskan och efter hade vi snack med vår nya engelskalärare (går utökad engelska pga vår förra lärare var ett cp) och han sa att jag får mvg i slutbetyg om jag kirrar den här sista saken. Great!


Söndag

Alla borde ta och testa den nya smaken, Krusbär & Päron. Så jävla god!


Torsdag

Tråkig dag och tråkig kväll. Nu sticker jag och spenderar natten på annat ställe, vart säger jag dock inte! ;) BYE


I tried and then I tried some more

Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore..


My day

Känns som om jag är på g att bli sjuk. Inte likt mig, är nästan aldrig sjuk ju! Får avvakta tills imorgon och se hur det känns då, brukar oftast gå över efter en natt så. Sitter här med kära<33 matteboken just nu och försöker räkna lite tal men det går inte just nu, för tråkigt! Sitter istället här och planerar helgen :D



Hello drunkie


Måndag

Godmorgon!

Börjar halv 1 idag så har en massa tid nu innan. Har faktiskt en riktigt skön dag idag med spanska (inte så skönt kanske..) och psykologi innan vi slutar runt halv 4.

Nu måste jag fixa mig lite om jag ska komma någonvart idag, hehe.
CIAO

RSS 2.0