Torstens memoarer.



Bara för André him self tvingar mig att lägga upp denna video från årets skolprojekt i min skola. Vår var ju då bättre men iaf... höhö. Njut!

Flygrädd? Nej, du kommer inte alls dö..

Har precis fått reda på hur länge flygresan till USA kommer ta.10 timmar! Jag kommer döööööööööö... haha. Vi landar sen i Atlanta och två timmar senare ska vi upp i luften igen för att flyga till LA. Vet inte hur lång tid det skulle ta men typ 3-4-5 timmar? Gosh! Sen spenderar vi några dagar där innan vi lyfter yttligare en gång från LA till Hawaii som tar typ 5 eller 9 timmar IGEN?? Bajsibajsi. Jag som tyckte flygresan till Italien var lång haha...

Sen ere allt de här tillbaka igen, från Hawaii till Atlanta och från Atlanta till Sverige. Nej.. snart bangar jag ur på denna resa fan. :|
Vi åker den 27e Oktober för den som ville veta och är borta way to long från baby, typ 15 dagar.

Hur som helst... annars leker livet. Är äntligen med älsklingen igen och vi har typ solat med vännor varje dag nu och myst sönder osv. Hur härligt som helst.
Drar med till hans land gör jag också, står inte ut med att vara borta från honom igen. Vi drar redan ikv, håller på och packa nu. Kommer hem gör vi på onsdag och på fredag tar vi tåget till västkusten i en vecka. Kommer hem gör vi den 7e och den 8e välkommnar familjen en liten bebis(ett djur), som förmodligen kommer få namnet Shaggy! :)

Pussinusuususi! <3

muhhhh.

Idag blev jag väckt klockan 7. Sen var det bara att masa sig in i båten och påbörja färden hemmåt från landet, höhö. Blev iofs pigg när vi börja köra eftersom de fläktar så skönt på morgonen och solen lyste på mysigt osv men sen när vi satte oss i bilen trilla jag typ omkull. Slog huvudet i bildörren också, hehe.

Nu sitter jag här och gäspar var 4e sekund och trillar snart av stolen. Väldans trillande hit och dit idag. Hmmpff.... har solat på rålis idag med Eleonor. Var helmysigt me massa snack hit o dit innan vi begav oss hem för att möta upp Tove. Sen drog vi till kista för att shoppa lite (ett skärp, någonting svart och kanske ett par skor) innan det var bio dax. Såg hancock... rolig film när man är trött.

*gääääsp*

nurå? Saknar ANTON SÅ JÄVLA GALET MYCKET och vill typ att han kommer hem, nu. Sakna sakna sakna. Börjar funta på att lägga mig o kolla på film istället för de här håller inte. Ögonen svider och jag ser allmänt pårökt ut. Ska aldrig mer somna sent varje natt (4-5(8)) och sen gå upp vid 11 eller som idag 7. Jag pallar inte.

Godnatt.

heh hö

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=a099a1e4-793d-44b8-ad21-a5f472b070e8

Gå med du också!

wohohohu

Vilken dag!

Har inte sett ett moln på hela dan och badat massor har jag gjort också. 24 grader var det i vattnet. Hur ofta händer det liksom??? Nu på kvällen har jag också badat,  23 grader och kvällssol. Härligt.
Imorgon drar jag hem till Sumpan igen. Har haft det as skönt här på landet med grillad mat varje dag, sol, bad, studsmatta, gym, goda pajer och onyttiga saker. Levt loppan liksom.

Nu är det laga egen mat som gäller.. haha..
Tänkte ta ett varv till på studsmattan nu, bra träning ju. KRAM


övertrött SI SI SI

Hihihehe C sitter o guidar runt mig på hans landställe via cam. Han är helt enkelt ute och går med sin bärbara i mörkret ute. Försöker se för mig själv hur de ser ut.. som ett jävla mongo helt enkelt, precis som han är.

Anton har ja haft söta stunder med idag på telefon. Nu är vi sura på varandra igen (höhöhöh) för att han spelar tvspel och jag råkade ringa mitt i för att säga godnatt. YÄÄ grejt.
Vill åka utomlands igen också, me babe ofc.. någon som har lust o pröjsa? Själv måste jag spara varenda liten krona som jag äger nu fram till november då jag drar till HAWAII (:D!!!).

Pousss.

..

Jag vet seriöst inte hur mycket till jag klarar.
Du sa att du skulle vara borta 8 dagar, de blev till 10. Nu är du borta från mig 2 dagar till på de där 10 dagarna.

Det känns som en jävla fet lögn allting.


Annars idag har jag sytt in tre jeans som legat o dammat i tre år i gardeberoben och strosat omkring i mina balla gummistövlar, tränat massa och gjort volter på stuttsi. Plommon har jag käkat också, gott.

jag vill sooooooooooova

Nu är klockan sju och jag har fortfarande inte lyckats somna. Har kollat på två oth avsnitt och funtar på att kolla på ett till. Det är bara så jäkla jobbigt att se hur kära alla är osv när jag ligger här och saknar ihjäl mig efter min Anton.

Det är skumt. I Italien saknade jag Anton något enormt och tänkte typ på honom varje sekund. Denna gång är det annorlunda. De första dagarna var skitjobbiga och allt jag ville var att få hem min älskling igen. Jag vill självklart det nu också, mer än något annat, men på något sätt har jag lärt mig att leva på detta sättet nu, själv. 2 veckor i Italien utan babe sen nu 2 veckor utan babe igen med bara 1 veckas mellanrum. Jag känner mig så jäkla hemsk som säger det här men det är true. Igår låg jag och funtade på vafan de kan vara för feelings men kom hela tiden på mig själv att tänka hur jävla mycket den killen betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. Fuck att jag skulle ha tappat känslor eller tröttnat. Jag blir bara mer och mer galen i den  killen för varje dag som går  - Skillnaden är nog att jag har lärt mig själv att vara utan honom... å det skrämmer mig.
Men ändå lurar jag mig själv när jag säger så eftersom jag så jättejävlasuperdupergärna vill ha hit honom så jag får krama om honom igen. Ett halvår tillsammans är ingen lek, det är for real och jag älskar min pojke så in i helvettes mycket. Och jag tänker på honom HELA jävla tiden.. ne.. ännu mer. Tror bara att jag är rädd att vi ska glida ifrån varandra pga detta.. speciellt nu när vi inte ens kan prata i telefon. Fuck this. 

(Antar att det är hormoner som spökar???)


Älskling, kom hem. :(

omvänt

TJUeS! titta va tiden är...... 5 på morgonen. Vafan gör jag uppe nu??

Har lagt mig runt 3-4 varje dag nu på kvällen/morgonen men inatt la jag mig vid 1 tror jag. Vad händer? jo vid 4 vaknar jag av att jag mår sjuuuuuukt illa och springer ut för att spy (vilket jag givetvis inte gjorde höhö) men nu sitter jag här, vaken (JÄTTETRÖTT) och mår sjukt bajsigt illa.
Mi padre är uppe nu också. Sällskap höhö... nejs men han ska jobba så han drar snart från denna lilla ö.

Va annars då.. öh... vet inte ens va ja skriver just nu. Sitter o knaprar tabletter som ska motverka illamående. Det är väll min akativitet nu några timmar framöver skulle ja tro. :)
Funtar på att lägga mig o kolla på OTH boxen eller något. Ja, så gör vi.

Har ingen vaafan hetere ehmm träningsvärk idag heller fast ja körde rätt hårt igår (läs: första gången ja gymade/rörde på mig på riktigt detta sommarlov eheeh) så det är FINT. Nu ska ja kolla på film eller gå ut o fota. Vattnet är så grymt fint just nu ehehe =)









SAKNA mi Antonio!!!! kom hem nu snurreburre så ja får pussa på dig igen.

badamamaababdada

Tju.

Hade kunnat berätta om allt jag gjort idag. Typ gymat, hoppat massa studsmatta, käkat gott grillat och hallon, kollat på sällskapsresan, fått reda på att jag ska bli mamma... ne driver ba, ska dock bli mattelimatte åt en liten krabat och kört massa båt. Najs dag liksom.

Istället säger jag FUCK YOU! Babe har vart borta sedan torsdags nu och nu ere söndag (massa sakna känslor!!!) och nu.. NU berättar han via ett fjuttigt sms att han inte har någo batteri kvar på mobilen och INGEN jävla el i huset han bor i så vi kommer alltså inte kunna prata, smsa någe mer förrens när han kommer hem - OM EN VECKA!!!! jaaaaaaaaaa... jippi... weeeei. Bajs.

Nu - vara surkärring på allt och alla. 
Eller nej.. vi skiter i det. Pallar inte sura över saker längre. Hans fel, inte mitt problem. Får väll prata med någon annan dessa dagar. Någon frivillig? :)

-

Det är dags att börja om nu, utan dig.
Ciao.


........

Saknar ditt leende, dina fräknar, dina gosiga kramar, din kropp, dina kyssar.

Jag saknar allt. Jag saknar oss. Jag saknar dig.
Älskling, kom hem.



:(


min älsklingpäslkling

Fick nog nu så hoppa ner i sängen vid älsklingen o väckte honom, hihi. Han är ju bara sååååå söt!

A:Jag måste planera lite. Om vi käkar sen så hinner vi kolla på allsången. Då kan jag ligga kvar.
T:Älskling? Allsång? hahahah.
A:Öh va?
T:Ja, du sa allsång. Varför vill du se allsång?
A:Jag vet inte vad jag pratar om just nu.

eller..

T: Vad ska jag handla då?
A: Men jag följer med..
T: Du är ju inte ens vaken än(ironiskt). Hur ska de gå till?
A: *tyst*
T: Vad ska vi handla då? har du något förslag?
A: Det märker vi nog i affären.

AAAW <3 nyvaken baby är absolut sötast.


ZzzZzzZ

Kan man ha mer boring eller otur? Höhö... igår försvann min mobil (som senare visade sig vara hemma) sen drog jag till Anton på middag och då försvinner mina nycklar (??) Dom är ju någonstans eftersom jag lyckades låsa dörren men vettefan vart. DET kom jag på när jag stog i porten och ville in. Nah.. var bara att knalla tillbaka till älsklingen som stannade hemma hela kvällen pga besök nerefrån swe.

Nu sitter jag och väntar på att A ska vakna någon gång. Han ligger i sängen o snarkar på för fullt, mohaha :) Går man upp 6 på morgonen för man inte kan sova medan jag sover ut till halv 11 så blir man trött senare på dagen, smartass. Nej men han är så söt så. Får sitta och underhålla mig via facebook eller något i någon timma till.. SEN väcker jag honom 8-)

Ciaaao!









Italien 2008 :)

Home sweeeeet home

Gissa vaaaad? Jag är hemma igen! Ingen dator blev det där nere heller (förrutom 1 gång, orkade dock inte skriva ngt här då) på grund utav att det är lag i Italien på att man måste ha fyllt 18 år för att använda internet eller något sånnt där. Hah! Man får köpa sprit och cigg men inte använda internet??? Skojsigt.

Iaf.. hemma som sagt. Gaaaaaalet varmt var det också. 38 grader hade vi vissa dagar och det lägsta temperaturen vi hade var sista kvällen på 28 grader. Ni hajjar.. varmt. Brunis har jag blivit också, mest på magen och fötterna.
Hmm.. vad har vi mer gjort. En gubbe kom fram och ville köpa oss till sina soner. Dom var skitfula också ;P
Vi har umgåts med ett fotbollsproffs i Lazio (som även spelar för italien?) på en stor lyxyacht tillsammans med mångmiljadärer. Vi satt där och typ dregglade över båten och drack  vin, höhöh. De var 19 och 20 år också hela bunten.

mja... kan berätta mer sen. Kom hem igårnatt då älskligen hämtade mig på flygplatsen. Shiiiiiet va jag har saknat honom dessa 2 veckor. Fast nu är vi typ kärare än någonsin så det är väll bra. Vi ska bo med varandra nu i 7 dagar innan har drar iväg med sin familj i typ 2 veckor. Massa tid utan bebbe :((

Bilder kommer imorgon. Är hemma hos bebis nu. Han står i duschen, tror jag ska smyga in till honom nu istället.
Pussinussi.


RSS 2.0