Två dagar i ett.

Har inte skrivit på några dagar då blogg.se inte funka igår. =)

I Fredags var jag hemma hos Amanda S på chillkrök. De va trevligt förrens de kaosa lite när jag skulle hem men whatever, inget problem för mig iaf :) Igår drog jag till stan direkt när jag vakna för att panikshoppa lite saker inför kvällen. Hittade inget av de jag sökte men köpte en kofta och en tunika istället som kompensation hehe. Nej, om sanningen ska fram så har jag inte shoppat något på två månader nu så jag är ganska sugen på att få använda mina pengar på kläder men det får jag ju inte för de ska sparas till USA. Blä!


Igår då. Jag och Frida möttes vid spånga station för att ta oss till Sundby där en tjej i klassen bor. "klassfest" på g nämligen! Kvällen började med tjejmiddag för alla tjejer i klassen. Blev thaimat! Därefter rullade killarna in lite då och då. Vi körde "jag har aldrig" halva kvällen känns de som för att lära känna varandra bättre och dansade lite osv. En av tjejerna i min klass fick i sig lite för mycket och ramlade lite här och där men annars gick de prima. Drog hem runt 1 till baby som hade match idag så han kunde inte joina killarna på deras fest.

Känns kul att alla i klassen har kommit så nära varandra redan, diggar min nya klass!




Idag kör jag en helt naturlig stil som varje söndag. Känns skönt att bara slappa hemma en söndag helt ofixad och inte bry sig om ett piss! Visst ser jag liten ut osminkad?



Kan någon tala om för mig vad jag har för ögonfärg? haha.. hatar dom!



Har hunnit plugga lite också! Tar tag i resten ikväll... trots att jag har en hel vecka på mig.


you shower me with words of love



"I've had other options too
But all I want is you"


Älskling

Jag har kommit in i en riktig älskling-period. Jag saknar A hela tiden känns det som. Bara nu klockan 9.40 på morgonen saknar jag honom jättemycket trots att vi var med varandra igår.
Nah, snart får vi se till att våra scheman går ihop för det här är jättejobbigt.

Förresten så kommer jag träffa honom om några timmar och då ska han få världens största kram och massvis med pussar. ♥


tjo fadderittan

Tju :)

Dagen började på sats odenplan där vi spenderade två timmar i rent kämpande, haha. Nah, men vi kämpade faktiskt jävligt hårt och det känns i magen om inte något annat. Vill inte ens veta hur låren, rumpan och magen kommer må imorgon.. buhh..
Efter idrotten drog klassen till nån pizzeria och käka. Jag skippa pizzan (förvånade? haha) och körde på en kycklingsallad istället som var skitgod. 

Träffa baby i typ 5 min också när han sluta för dagen innan jag skulle börja min lektion. Det suger. Men men, nästa termin kanske vi går samma tider, vem vet. Medan jag hade historia och engelska så for älsklingen till stan o köpte present till hans papi som fyller år imorgon och sen kom han tillbaka till skolan för att möta upp mig så vi kunde ta sällskap home. Det slutade med att jag, baby, Jossan och Amanda tog sällskap hem då dom också slutade. =)

Sitter och väntar på älsklingen nu. Han är på fotbollsträning så.. medan jag passade på att ta en lång dusch.
När han kommer ska vi typ gosa sönder, hihi.

i will try to fix me

Jag har en hemlighet.
Jag vill berätta.
Jag kan inte berätta.
Jag vågar inte berätta.
Jag suger.

 

that's life

Det suger att min baby går förmiddag när jag går eftermiddag. Bläää..
♥ min älskling!

blö

Jag önskar att du såg mig som ett självklart val, i alla lägen.
Även om det blixtrade, åskade och kanske spöregnade så skulle du springa hem till mig bara för att få krama om mig, för att du vet hur rädd jag är för åskan.

ibland önskar jag omöjliga saker. 

skola snart..ehheeeehhh.

Snart ska jag dra till skolan. Eller okej, om typ 40 min går min buss men jag är iallafall helt klar nu. Börjar 12.35 idag och går till 16.55 :( buhuhe. Skönt att börja sent iaf, jag som slet så mycket förra veckan med att komma i tid till skolan.
Nu ska jag väll.... lalla runt lite här på datan eller något. Vad finns att göra mitt på dagen en måndag? iiiiiiiiiiiinget. 



Igår hehe. Helt ofixade (båda två), trötta efter tältning och allmänt glada. JAG ÄLSKAR DIG.


viva la home



Jag är hemma.


skola, kräftskiva och en massa jävla skit.

Tjollahopp.

Igår var jag så jävla trött så jag orkade inte ens sitta upp så det blev inget bloggande. Låg hemma med älsklingen och kollade på film hela kvällen istället. Eller juste, jag övningskörde också.. höhö. Somnade innan tolv någon gång.
Idag har vi träffat våran nya engelska lärare och han verkar så jäkla härlig, haha. Skrattade nog halva lektionen pga han. Stog och gjorde peace tecknet inför klassen och började fnissa åt något konstigt och bara var allmänt härlig. =P
Hade samhällskunskap och matte också. Dagen slutades med några tjejer i klassen på no... någon resturang på no, haha. Gött vare iaf!

Igår käkade hela klassen tillsammans också. Naaaaaaaajs.
I helgen är det kräftskiva som gäller. Får se om det blir någon bloggning eller ej. =)
Annars hörs vi på söndag/måndag!




Hahaha, skum bild jag hitta på min dator.

all you need is love

Idag var min klass och alla andra ettor på jensen i hagaparken och hade sammarbetsövningar. Min klass är fan skitrolig, haha. Hur som helst, massa saker där man skulle sitta på varandras axlar eller ta sig genom ett "spindelnät". När allt var klart drog jag och några brudar i min klass till ett café och käka lunch.

Imorgon börjar våra riktiga lektioner. Inte lika roligt. Slutar redan 11.10 imorgon med två lektioner så det är inte direkt någon jobbig dag heller. Hihi. Frida och jag ska snacka med rektorn också, om vad får ni höra later.
Nu ska jag spela röj med älsklingen på msn, haha. Vi är sjuka i huvet båda två men det är fan kul :D

 

Ok, jag erkänner. Jag saknar brännan, värmen, allt.

fuck

6/1-20/8.

Jag älskar dig fortfarande.


SPE08C

Yes, nu var andra dagen avklarad i Jensen Norra. Hmm... min klass börjar arta sig allt mer och mer men det är en sak som bekymrar mig. Jag och Isabelle är typ dom enda som går förmiddag denna vecka och dom andra eftermiddag. Det är helt galet... kommer aldrig träffa någon typ. Funtar på att byta? Hmm... aja nog om det.
På lunchen idag träffade jag William, en kille jag snackat med massa på msn och grejer. Det visade sig att han också går på jensen, i Nathalies klass. Wierd.

Övningskörde idag också. Är riktigt jävla bra, haha. Körde runt lite här och där och var mest lycklig över att jag inte fuckade upp det med kopplingen så bilen skulle börja hoppa och ha sig.. haha. Naah, inom ett år är jag rallyförare förfan. =D

Nu ska jag fixa och dona lite här, ta fram lite kläder inför imorgon och sen lägga mig i sängen och glo på 2 and a half men. Natti natti!


18e augusti.

Det är måndag. Måndagen den 18e Augusti.
Idag började jag skolan, gymnasiet, jensen norra. Jag, Natta, Jossan, Linn, André, Issa, Amanda splittrades alla i olika klasser. Ja, nästan ivarjefall. Amanda och Jossan går i samma klass, Nathalie och André lika så. Vi andra fick stapla in ensama i ett varsitt klassrum. Min klass var faktiskt helt okej.. känner ju typ ingen än men det kan bli bra tillslut. Jag har ju alltid de andra på samma våningsplan, brevid mitt eget klassrum osv så jag är ju inte helt själv. Dessutom börjar vi och slutar samma tider, Jossan, Amanda och jag har tillomed idrott tillsammans.

Jag går nu i klass spe08C.

Utöver detta så fyller även min mami år idag. Det har firats på resturang, med tårta och presenter. Eleonor och Alex firar ett år tillsammans också. Ett helt jävla år.
Hmm.. vad mer? något var det. Iaf.... dagen är över. Skönt. Allt startade liksom med att jag försov mig 30 minuter. BRA BRA BRA!



Nu tänker jag hoppa på min älskling som ligger här i sängen 10 cm ifrån mig. Viska han i örat att jag älskar honom oerhört mycket, smeka honom på bröstet och bara njuta. Behöver jag ens säga att han sover här inatt? Jag på hans bröst, tillsammans.

Sleten söndag.

Idag har vart en riktig slapp söndag, precis som alla andra söndagar är för mig när man ska upp tidigt dagen efter. Ni som följt med mig under denna blogg vet att jag hatar måndagar (iofs, vem gör inte det?) och alltid lyckas göra illa mig/försova mig osv varje jävla måndag. Hata dagen helt enkelt.
Vet inte om jag är nervös inför imorgon eller inte, kan inte bestämma mig. Just nu suckar jag mest över att mitt älskade sommarlov åter igen är slut. Tänk hur lång tid det är kvar till nästa sommarlov...



Var tvungen att klippa bort min otroligt (not) smickrande papperskorg. Kanske dags att tömma den? haha.
Spana in min supersöta tröja istället, haha. Eller min supersleetna toffs?


Vad var det jag sa? ;)

sagan om min dator. (r.i.p)

En av anledningarna till att min blogg varit så seg, tråkig och allmänt död är pågrund av min dator. Den gick ju sönder runt maj/juni och då valde vi att lämna in den. Eller nja, vi väntade typ 2 veckor och lät den stå (not good) sen när jag drog till Italien så lämnades den in eftersom den skulle vara inne på lagning lika länge som jag var borta.
När jag kom hem så hämtade vi ut den igen och märkte då att datorn var lika sönder som innan. Då hade idioterna skickat den till fel avdelning så dom hade kollat fel saker på den. ;P Det var bara att lämna in den igen och vänta yttligare två veckor på att datorn skulle bli fixad. I transporten hem efter dessa yttligare två veckor gick datan sönder helt igen fick vi höra. Haha, största skämtet typ?? Då sa dom att den skickas ner igen!!! för att se om den går satt laga. Dagarna går och efter 14 dagar ringer dom och berättar "har ni inte fått den inom en veckca får ni en ny" Fick vi den? Nix! haha... :(

Så nu har jag äntligen fått en NY dator, samma modell osv men en ny.
En hel sommar utan datorn blev det, därav min sega uppdatering.
Nu startar jag bloggen på nytt och många saker kommer hända inom kort.
Ciaaaaaaao! :)

Juste.... glömde jag och berätta att jag börjar skolan imorgon? dö.


Öh, oj.

Jag börjar gymnasiet imorgon.
1an.
Nervöst.


Me loves you!

Den nakna sanningen, ofixade, trötta, nyduschade.


The world's greatest!
7 månader, 7 dagar - en evighet. <3


The begining of.. what?

Jag är hemma.

I nästa inlägg ska jag uppdatera om både hur mina dagar på västkusten med älsklingen var, hur de andra dagarna varit sedan jag kom hem och min lillebrors konfirmation!
Dessutom kan jag även avslöja att det kommer hända något med denna blogg inom kort... vad håller jag dock hemligt fortfarande. Den (bloggen) och detta projekt har liksom haft sommarlov och legat på is precis som jag. Men nu så !

konsten att vara ONORMAL.

Imorgon klockan 9.05 säger jag bye bye sthlm och drar med älsklingen till västkusten. Där kommer vi mysa, köra en lisebergare, mysa lite till och bada osv. Blir borta i 5 dagar tror jag.. hähä.
Har packat nu ikväll och är typ redo, halvt, lite... VÅGAR INTE ÅKA TÅG!!!! illamående.

Nu? film/sex/sova/käka/party... jaaaaaaaaa... va ska jag välja. Hihih. HEjdå.

ELLER så ska jag klippa sönder antons jeans och göra dom till ett par shortsi. :D har redan fått tillåtelse WEI.

VI SES!


RSS 2.0