-

Denna tisdag har jag;
- Gymmat m. Carro
- Varit i solna och letat skor & smycken. GULD ELLER SILVER?!
- Köpt saker till nyår + lite smycken..
- Kirrat sprit till nyår

Kvällen kommer att avslutas med bio + hårinpackning efteråt hehe. Imorgon ska jag till frissan och bli korthårig innan nyår. (fyttihelvete, varför var ja dum och beställde en tid innan? buhuhu)


Lite sent kanske..

Lite sent kanske, men här kommer en del av alla julklappar i bild.


ID smink

Primer från ID av mamsi!

Presentkort (kan man kalla det så?) till resan av mam & pap.♥ Gissa vad jag valde? ;)

Hörlurar till ipoden

Sminkväska av Antons mamma :)

Blingad mus, hahaha.

Concealer från Make up store

Julklapp från Antons pappa. Hur gulligt är det inte att han stått och valt bland massa ögonskuggor?

Fluffiga tofflor ;)

Ja, ni ser ju vad detta är. Nagellack hehe.

Fick ju även en del andra saker men orkar inte ta bild på allt just nu. Väskan är inte heller köpt än så den är jävligt svår att fotografera hehe.


H&M

Give me this


Gärna i rosa också!


  


Lördag

Jag spenderade INTE min upphittade femhundralapp idag. Bland 10000 saker som jag vill ha, så köpte jag ingenting ändå? But don't worry - pengarna är borta på måndag haha.

Ikväll blir det nog bio. MYS!

-

Kom precis hem från Fridisen. Supermys!

.... Gissa vem som hittade 540 kr i en bunt ute nyss? JAG!!! :D:D:D:D


-

Precis slängt i mig lite middag. Var mumma! Idag har jag bara chillat med en viss person och runt fyratiden åkte familjen till barkaby och kikade på en ny tv till mitt rum. Blir antagligen ett köp imorgon eller övermorgon! Like it.

Nu ska jag rulla över till Frida på en myskväll. Later.



God jul!

Nu är julklapparna öppnade och alla nöjda! Mamma fick en sjal, hantlar och jätte fina örhängen av mig. Pappa fick kalsonger och strumpor (som vanligt hehe) och syskonen en massa bullshit :)

Jag fick jättefina julklappar. 5000 kr till resan i sommar (insatt på ett speciellt konto som jag ej kommer åt tills resan betalas, hehe) - DKNY väska - 1000 kr av släkten - Smink från ID och Make up store - 1 kg skumtomtar haha - blingad mus av syster haha - fin plånbok - kofta (som skall bytas) - tofflor - sminkväska - nagellack - ögonskugga. :D:D

Det bästa? Inte öppnat alla paket än :D Antons är kvar!


-

Har precis käkat en massa julmat. Innan det julgodis och lussebullar. GALET MÄTT! (och säkert gått upp minst 10 kg, hehe) Men det hör till julen, visst? ;)
Snart kommer jultomten och delar ut klappar. Vet nästan vad jag ska få av mina föräldrar men resten av släkten är ett frågetecken. 

Återkommer!

 


Oooops(!) I did it again...

Har jag under dessa dagar köpt mer saker till mig själv än julklappar till andra? JA. Behöver jag egentligen sakerna jag köpt till mig själv? NEJ. Mår kontot bra just nu? NEJ. Mår jag bra? JA :D

Nu ska jag hem till Anton på julfirande på hans pappas sida.


Hämtade ut kläderna jag beställt från H&M idag också (som legat och ruttnat i flera veckor hos återförsäljaren hehe). Allt var perfa!


Julnisse någon?

Sitter och slår in alla julklappar just nu. Dom blir så jävla fula! Ett paket har tagit 40 mins och ser fortfarande kaos ut haha. Ingen som vill göra detta skitarbete åt mig? Jag kan kolla på och käka lussebullar ;)


Lyssnar på Calles skiva, som släpptes idag(?). Skit bra!


Welcome good life

Off från denna blogg som vanligt :) Men är det lov så är det - no time for bloggen. Kan dra mina dagar kort - Firade lilla julafton med släkt på pappas sida i förrgår. Var mys! Vi gav molly en frän scarf (hunden haha) och jag fick pengar och julmat i magen haha.

Igår mötte jag upp *hemlig* i stan och fikade/julshoppade. Var myspys! På kvällen blev de lussebullsbak. Klara 2 inatt, javisst haha. ;)


Riktig bild kommer senare när kameran laddat.


-

Fyfan vilken kväll.


-

Skönaste dagen någonsin (förutom snöstorm hela dagen!). Åkte buss med Linnis, drog till gymmet för första gången denna vecka, och sen SAM B. Vi kollade på paradise hotel hela lektionen där vi typ skulle analysera hur de använder makt osv. Fler såna lektioner! Sen FEK där jag var först ut med halvtidssamtal med lilla marja sen drog jag hem. Juste, fick tillbaka ett matteprov också. MVG!

Nu sitter jag här och ska snart göra middag till mig själv. Soppa, haha! Därefter blir det lite filande på sam tentan som ska in ikväll och lång dusch. Julavslutning imorgon, äntligen.


Bilden stämmer in ganska bra på hur dagen sett ut. Utanför mitt hus ligger enorma snöhögar som plogbilen skapat - trots det är det hur mycket snö som helst kvar på marken. Nu får de sluta snöa för idag!


-

Vi stryker denna dag. Vi stryker även den 9onde när vi ändå håller på.
Fyfan för döden!

-

Vaknade nyss. Ingen frossa här inte, och har knappt ont i armen heller. Skönt!


I miss you, you know that?

Efter svinissprutan så drog jag med Carro till ungdomsmottagningen och därefter käkade vi på dubbel w. It was nice! Dagen rullade på bra med lucia tåg av jensen dagis haha, samt argumenterande debatter på engelskan.

Denna kväll har spenderats med en viss person ute på prommis genom Sundbyberg. Vi stannade även på sleven en sväng för att köpa te innan vi fortsatte. Trots att det var svinkallt ute så var det mys!


-

Tog svinissprutan idag (i know, lite efter alla andra hehe) och hitills känner jag ingenting av den. Lite ont i armen, men absolut ingenting som stör. Hoppas det håller i sig tills imorgon bara!

Helgen var chill med jobb i Filadelfiakyrkan med Jossan, Linns och Anton. Vi stötte även på en gammal klasskompis som jobbar där dessa konserter så it was fun! Skönt att få lite cash innan jul och nyår också.

I think i like you!


-

Vilken idiot får träningsvärk i rumpa + lår men bara på vänster del?! Jo jag! Har så jävla mycket träningsvärk i min stackars vad att den gärna kan få kapas av just nu för studen, likaså med rumpen.

Som gräddet på moset skulle vi även ha någon form av Linedance idag på idrotten, vilket givetvis var en timmes PAIN, för mig och min träningsvärk. Fysjutton!

Nu ska jag ta en lång dusch och fräsha till mig.


-

Mi padre är klockren! Igår så gick han in på ica maxi och köpte 270(!) mörka Lindt choklader, haha. Han köpte dem givetvis till företaget och kundernas räkning men ändå. Jag asgarvar bara av tanken att han gick in och lassade ner 270 jävla choklader i en korg och sen gick och betala dem. Hahahahaha

Dessutom kan man ju lägga pengar på roligare saker tycker man. ;)


-

Måndag & idrottsdag. Obeskrivligt skönt. Ska till gymmet och träna nu, sen kanske till brommahallarna och agera hejarklack på de deltagande i klassen. 12.30 börjar det hela så har i alla fall gott om tid fram tills dess.

CIAO


-

Här hemma finns det ca. 50 st nybakta lussebullar. Fyfan va najs!


-

Måste bara få beskriva min glädje innan jag går och lägger mig:

Efter att ha hört klagomål, bra argumnet och hot om att få ljudfiler (där elever gråter över sin studieångest) skickade till min e-mail vill jag meddela att deadline har flyttats till den 14 december midnatt. Ta vara på den extra tiden och jobba på bra som ni alltid gör. AMIR

WOHOHO SAMarbete flyttas 1 vecka! JAG HAR ETT LIV I HELGEN!!!!!!!!!  AMIR<3<3


-

Haha, ska berätta om en CP kille på msn. Han säger att han bor i New York (vilket jag har trott på hela tiden) och nu är han tydligen i VÄXJÖ på besök. Varför då liksom?! Sen ska han tydligen till VÄRMDÖ i helgen. VARFÖR? förstår ingenting. Han är helcreepy! Så nu - block!

Btw, vi hade besök av några guys från USA idag i klassen. It's was fun! Dom hade en egen lektion med oss och jag lovar, så mycket har vi inte lärt oss på hela terminen i engelska. (yep, engelskaläraren är BRA.........)

Nä. Nu. Sova.

-

Denna roliga tisdag har gått ut på att plugga matte. Kul va? haha fyfan vilken boring dag. Det enda plusset var att vi bara hade 1 lektion idag på 1 timme. Grymt uppskattat! Kunde gymma innan och plugga efter = mer tid.

Imorgon börjar dagen med idrott på danscompagniet med afrodans. KUL.. i hope! Därefter engelska med ledningen? (eftersom vår flodhäst till lärare har valt att sjukskriva sig resten av terminen - ingen lärare som kan ha nationella muntligt med oss osv - massa tråkiga vikarier som ej kan sätta betyg på oss - skitdåligt för betyget) och MATTEPROV. YEY!

Nä, nu ger jag upp och lägger mig och chillar framför TVn.



Haha, jaa jag är medveten om att det ser ut som jag är tjockis.
Snart 2 år sen. Family♥


RSS 2.0