fresh

Kanske ska börja göra sig i ordning?


orkar liksom inte skrivaaaa ofta.

Najs helg.

Friday - Kungsan med Frida, Olivia & Adam på dagen. Träffade även Malin där. På kvällen bio! Män som hatar kvinnor...
Lördag - Solna med Linn på dagen. Hos Frida på kvällen med folk.
Söndag - Hände inte ett jävla skit.


där fick ni


äckliga bruden 1 - ligger med uggs i min säng, med fötterna på(!) min huvudkudde.
coola bruden 2 - ligger med min supergamla fleecetröja i min säng och leker cool.

920410



Glad påsk!

:)

Såg Kenny Starfighter idag på bio, haha. Den var speciellt, men roolig. ;P
Köpte ett par supersöta örhängen också.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll än men vi får väll se.
På lördag kommer babyboooooooo hem ocksååå <3


Min onsdag!

Har spenderat hela min onsdagskväll med Jossan. Vi har käkat fruktsallad och kollat på sex and the city. MYS!

Fridis and Me

Igår drog jag till kungsängen där Frida bor. Vi satt på hennes bästa kompis balkong all night long med infravärme, ljus, filtar och täcken med musik och rökte vattenpipia. Var supermysigt! Kvällen rullade på och kom hem till Fridis väldigt sent. Vi satte på film men somnade efter ca 45 min.

Nu sitter jag här o funtiluntar på hur denna kväll kommer se ut. :)

alla dagar i ett

Hallå i stugan. Påsklov är det som gäller och då blir det få updates.

I lördags var jag med Eleonor och Tove i stan. Vi satt o solade i kungsan i typ 2h, spanade på jackor till Tove och käkade glass. Var supermys. Köpte en kjol jag hittade i stan dagen innan med Frida på indiska som e supersweet. Kvällen minns jag ingenting av så kan inte skriva vad jag gjorde, hoh.

Igår söndag tränade jag i typ 2h. Olivia var även där så det var trevlans. Därefter drog jag hem, käkade och drog vidare till Linnis. Kvällen slutade i ursvik hos Amandas kompis som hade fest. Vi gick hem därifrån då bussar slutat gått... funny. Var iaf trevligt att träffa Amanda, Malin, Jonas, Albin, André  och alla dem dära + Jossan o Linn såklart.

Idag vaknade jag upp med huvudvärk pga för lite sömn så tog det lugnt på dagen genom att ligga o lata mig i solen på balkongen. Vid 3? drog jag ut med Elli och gick en sväng innan vi satte oss i solen o pratade en massa. Vid 7 mötte jag upp Amanda J. Vi satte oss vid cafe 60 och babblade på i en massa timmar om gamla minnen, livet just nu och människor i allmänhet. Hon e så söt! Åkte hem vid halv 10 och mötte på dirren upp Tove som var ute med hunden så har precis gått en LÅNG runda med henne.

Nu - fest.
CIAO!

Live forever

Födelsedag igår då. :)

Dagen började med att mamma kom in och väckte oss med sång och en egenkomponerad tårta (grädde i en hög med ett ljus på) då hon vet at jag hatar grädde, speciellt på morgonen. Fick en jacka och ett par jättefina skor. Därefter var det skola, dock hann jag bli lurad att dörren hade gått i baklås innan satt jag trodde att jag inte skulle kunna gå till skolan så det var med besvikelse som jag gick till bussen, hihi.

Sen flöt dagen på med sol, god sallad och en lärare som sa att vi fick sluta grymt mycket tidigare! Resturang på kvällen och mys hemma hos både mig och pojkvän på kvällen. Gillare :)
Fick fler saker senare på kvällen, bland annat underkläder av pojken. <3


Denna fick jag av några tjejer i min klass, SÖÖÖÖÖÖÖÖTA!

RSS 2.0