Tävling

tävling @ lilija.com

Hos Lilija.com finns nu en tävling som alla kan vara med i. Främst för tjejer dock skulle jag tro ;-)
Vill du också gå med så klicka bara på länken så får du veta mer.

www.lilija.com

Hemmakväll!

Är hemma ikväll och sitter och kikar på idol just nu. Någon mer än jag som avgudade Amandas framträdande med Halleluhja? Alltså.. seriöst.. jag grät till låten =P På tal om framträdande så är det klart nu att jag skall uppträda den 13e, 14e, och 15e på mammas konsert! Kommer bli sjukt kul.. nä, mer än kul. Troligtvis mitt största hitills, om man räknar hur många som kommer se det hela. Det är 5 konserter tror jag på tre dagar + genrep med publik = jättemånga som kollar på bara mig. Hoppas bara att jag inte gör bort mig.. det klarar jag inte av.. höhö.
Den 13e är det lucia i skolan också.. eller sånnt där tåg. Självklart är man med! Ska vara en pepparkaka tror jag, eller tomte. Tror ni jag passar som en liten pepparkaka? ;) haha.

Idag efter Franska lektionen i skolan hade vi som sagt 2 timmars hål och vanligtvis brukar vi ju dra hem till mig och kika på någon film och skoja men min mami är totalsjuk hemma så vi stanna kvar i skolan och låg i sofforna och sov. Eller först satt vi i caffeterian och mumsa lussebullar samtidigt som dom spelade julmusik. Haha! Snacka om total julkänsla idag alltså..  Därefter hade vi datasalen och skulle försöka jobba med fackuppsattsen om Pearl Harbour. Jomen tjena.. alla satt och spela spel istället. =) Sen lunch, spanska och datasalen igen.

 

Blev inspirerad av min gamla vän (kan man kalla dig gammal nu?=P) Tobias att knäppa bild på min tjockispåse som jag fick av pappa idag. Vadå att jag gillar gröna svamparna? dom är ju helt underbara =P

We own the night

Gårdagen spenderades inne i stan, på en biograf. Jag, pappa och min bror hade biljetter till förhandsvisningen av "We own the night" som kommer ut i slutet av januari. Även om filmen inte är en "Tess-film" utan mer killfilm (eller vad man kallar det =P) så valde jag att gå. Gratis popcorn, godis och läsk lockar ju faktigst en hel del.. Hähä.
Nej, men klart jag skulle gå om vi fått tre biljetter på en film som ingen annan sett i swe - lagligt då..

Nu ska ja sätta på mig något mysigt. Har tidig franska lektion idag medan resten av klassen börjar vid 11.10 = typ 2 h rast mellan.
Efter skolan ska jag förmodligen träffa Mandypandy om allt går som det ska.. Men uppdaterar nångång efter skolan iaf. Ha de bra nu, ciao <3

Torsdag!

Hallå allihopa!

Vaknade 07.24 idag och såg till min fasa att jag försovit mig.. mycket. Hoppade kvickt upp ur sängen och for in i duschen. När jag duschat klart var det bara att ta på sig kläder och dra i stort sätt = komma med blött hår till skolan som typ frysit ute och se ut som ett arsele i ansiktet, heeeeeeelt neutral. Ingen vacker syn kan jag lova.. speciellt inte med mina påsar jag hade imorse. Hähä..
Står och väntar ett tag på att lektionen ska börja och hela klassen hinner komma innan våran biträdande rektor kommer och meddelar att Richard är sjuk. Great! Kunde sovit längre, sluppit stressa och fixat till mig. Suck..
Vi roade oss med att spela fotbollsspelet i skolan den håltimman istället.. =)
Därefter var det matte och det var väll lite sådär halvskoj.. fattar iaf vad vi håller på med just nu och det är stort för att vara jag. Sen - håltimma igen. Varför alla dessa håltimmar hit och dit? Fast den håltimman var sjukt rolig då vi valde att sjunga singstar. Jag & Amanda mot Josie & Jonas och Anton & Andre. Hähää... lät inte alls bra men skoj var det. Jag och Amanda toppade även highscorelistan på hm.. bransta city släkers(?!) låt kom, ta mig här ifrån någonting =P

Efter våran sångstund gick vi för att käka lunch. Pannkaka idag.. degpannkaka snarare. Sånn där stog.. hum.. tjockpannkaka kanske det heter? Hatar det. Det slutade med att vi gjorde gubbar istället pga ingen ville käka de där äckliga sakerna förrutom Anton, men han är ju störd överallt så det är inget som förvånar mig. Resten av dagen spenderades i datasalen och aulan framför film. Somnade på Amanda vid filmen och vaknade upp av att 9:2 (inte min klass) också hade intagit aulan. Snacka om att vara döv..

Nu ska jag fixa mig. Stora saker händer ikväll.. not.. men roliga saker =) Ha de så bra, ciao <3

  

Våra pannkakor! Tryck inte på rutan om du inte vill tappa matlusten för tjockpannkakor för resten av ditt liv =)

Min dag i text och bilder.

Tjena.

Så var den här dagen över då, eller iallafall för min del. Ikväll ska jag nämligen bara lata mig och kika på film (och förhoppningsvis sova).
Dagen började som sagt med bowling. Vi skulle inte längre till jackobsberg utan till ballbreaker (höhö) vid stadshagen. Great! Har aldrig bowlat där förr men det var riktigt fint där och sofforna var underbart sköna. Själva bowlingen gick väll mindre bra men det är sånnt man får ta. Men fick iaf in en del strikes och spärrar.. vissa efter varandra tillochmed. De ni! Fast det brukar gå betydligt bättre för mig.. har ju pappas bowling gener ;)
Spinningen var väll si sådär. Vi hade en annan spinninglärare än hon jag brukar ha så det var något helt nytt för mig också. Killen vi hade spinnade nästan inte alls själv vilket jag tycker är tråkigt för då känner han ju inte hur jobbigt de är och sådär. Han stog mer brevid och gick runt bland oss och hjälpte vissa som var nybörjare osv. Hans träning var på engelska dessutom vilket gjorde det ännu svårare för dom som har problem med engelskan och kanske inte känner sig helt säkra på att be om hjälp osv. Mitt i passet så sätts botten anna igång och han utbryter "Shit.. what was that?!" och byter snabbt som fan. Jag börja asgarva och tappade motiveringen totalt... Dessutom gick han runt o sjöng när rise up spelades. "my dream is to fly over the rainbow so high" sjöng han med en gräsligt falsk röst och mellanåt skrek han FIGHT!!!! .. Några är lite halvt speciella som sagt =)
Boxningspasset efteråt var sjukt jobbigt med massa sparkar och slag. Var helt slut i armarna efteråt. Linn som jag hade som partner var livrädd för mina sparkar och skrek mellan varje, hähä. Fick iallafall beröm för mina sparkar och har väll bara jujutsun att tacka med alla sparkar vi kört genom åren jag gick där.

Har inte så mycket mer att berätta just nu så bjuder på några bilder från dagen istället. Enjoy!

          

Vissa bilder är hur fula som helst (speciellt den då jag ser krokig ut när jag slänger klotet,mohaha) men jag bjuder på dom som sagt. Ska kolla på tv nu. Ciao <3

Skön natt + härlig dag.

Ojojoj vilket dygn jag haft. Igårnatt fick jag som sagt ingen sömn men valde ändå att ta mig till skolan ihopp om att jag skulle må bättre då jag var i en annan miljö, kring mina kompisar och tänkte på annat än att må illa. (för det är nån slags inbillnins må-illa jag har stött på) Hur som helst, första lektionen var ett rent helvette och jag undrade starkt vad jag gett mig in på. Satt och letade fakta kring Pearl Harbor men kunde knappt sitta vid datan utan att må superilla.. tror jag gick runt mer än jobbade faktigst. Därefter var det styrketräning och det gick väll lite som det gick =P
Kring lunch så blev allt mycket bättre! Åt till och med lite mat och sen blev allt mycket bättre. Skönt! Efter maten var det NO och där skulle vi bara läsa ett häfte. Tråkig lektion + trötta ögon + mätt mage = Sova. Somnade på min väska på bänken (dock bara 10 min typ) och höll på att trilla av stolen när min kompis smällde till sin bänk i min så hela bänken for åt helvete. Där fick jag min första sömn...
Inatt somnade jag på pappas mage i soffan och sen sov jag - resten av natten. Hur skönt är inte det? Har sällan uppskattat sömn så mycket som nu.
 
Idag är det all-aktivitetsdag i min skola. Det är en dag som är fylld med aktiviteter för och eftermiddag som man får välja själv vad som passar en bäst. Hela min klass valde bowling förmiddag utom 2 st som valde bowling eftermiddag? Och vi fick en hel hall för oss själva.. dock ända i jackobsberg istället för här i Sumpan. Eftermiddagen valde jag och Linn att spendera på Salveogym och köra ett spinningpass och ett boxningspass. Lääängtar! Eftersom jag vart dunderförkyld nu ett bra tag så var det nog 2 veckor sedan ja körde mitt sista spinningpass så det ska bli grymt skönt.  Börjar 10.20 vid skolan o slutar nångång runt 2. Uppdaterar när jag är hemma igen sen... Ha det bra nu.

Ciao <3

 

mardrömsnatt =/

Har du någon gång känt dig totalt motgången? Som om alla vill dig något ont och allting bara går fel? Det har jag. Inatt.


Seriöst.. det här har nog vart den värsta natten på länge. La mig vid 12 och var glad över att jag skulle få sova ut i ca 8 timmar. Tjing fick jag! Vid 1 mådde jag så jävla illa så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Gick runt i huset, bara runt runt runt och försökte tänka på annat. Och så har min natt sett ut i stort sett. Så fort jag lagt mig ner har hela världen vänts upp och ned så jag har fått tillbringa min natt ståendes/gåendes. KUL!

Har inte sovit en blund för den som ville veta... varav mitt ultratidiga inlägg. Tror att det har något med min jävla astma att göra. Att jag inte får tillräckligt med luft och får någon slags panik som övergår till må illa känslor. För sjuk det är jag inte.. Har ju mått illa i typ 2 veckor nu varje natt. Same shit varje natt liksom.


Ska ta en dusch snart och försöka piggna till lite. För hemma stannar jag inte, måste tänka på något annat än att må illa. Uppdaterar senare och hoppas att jag då mår 10000 gånger bättre än vad jag gör nu. =/


Ciao<3


Kvällsinlägg

För tredje gången försöker jag nu skriva ett blogginlägg. Börjar bli måttligt irriterad på blogg.se som spökar galet mycket för mig idag. Fyyyy! Nu kommer inlägget garanterat inte bli lika långt som det första blev för jag minns knappt vad jag skrev =P

Just nu sitter jag här och kikar lite på TV, pratar med bror min och dricker hallonte. Inte helt fel det! Ska snart försöka göra mig klar till sängen och sånnt.. trots min sköna sovmorgon imorgon.
Min mamma ringde för ett tag sedan och berättade att mitt linne från La Redoute är total förstört. Kul..
Det är linnet med trycket "Music is my way of thinking" jag menar. Guldtrycket är helt borta efter första gången i tvätten och mitt fina linne har förvandlats till ett fult, neutralt... jag vet inte vad. Vet inte vad felet kan va eftersom min mamma aldrig förstört nått innan i tvätten. Kanske kvaliteten som suger? Hur som helst.. tror vi ska ringa och prata med dom för jag gillar verkligen mitt fina linne men det vore ju lite synd om man skulle behöva köpa ett nytt + frakten på typ 50 spänn som tillkommer bara för att kvaliteten är dålig? Aja nog om det..

Nu kommer mina outfitbilder från idag. Blev lite sent eftersom bloggen krånglat för mig hela kvällen och inga bilder har kunnats läggas in. Men nu funkar det (förhoppningsvis)..
Klädvalet imorse var hur som helst vääääldigt chill eftersom jag var så pass trött. Dessutom har jag mer än hälften av mina kläder hemma i Sundbyberg så har inte så mycket att gå på här heller. Bilderna är tagna i Sundbyberg dock, under min håltimma mitt på dagen =)

   

Nehepp nu strejkar tydligen bildfunktionen igen så kan inte föra över fler bilder. Aja.. här är iaf några=P

Svart tröja - MQ
Svarta slitna jeans - fornarina
Knästumpor - H&M
Skor m. rosetter - Scorette
Stickad kofta (ej med på bild) - Bik Bok

Min gåsväst fick följa med och min marinblåa longchampväska + guldiga smycken för att piffa upp de mörka kläderna. Tredje bilden är ju bara för snygg alltså.. mina röda läppar... Inte ofta man får se mig i blodröda läppar. Läppglans forever!


Ha det bra nu och sov sött. <3


Mååndag.. uschaaaa..

Så var måndagen avklarad. Skönt! Galet trist dag i skolan och det mörka vädret bidrar inte till ett bättre humör. Men försöker iaf göra så gott som jag kan för att inte låta allt för sur =)
Dagen började med spanska som rullade på ganska snabbt.. eller.. jag, Anton och Amanda sov på varandra de sista tjugo minuterna så jag antar att det var därför det gick så snabbt. Därefter håltimma i 1h sen SO. På SO lektionen kollade vi på en galet tråkig film om Hitler. Självklart somnade jag där med.. ögonen bara ramla ihop. Men men, är det måndag så är det =P Sen hade vi yttligare en håltimma idag på 1,2 h och det var ju inte helt fel.... Oförberett prov i engelska fick vi ta del av också. Men nu är som sagt skoldagen avklarad och jag lovar att vakna på en bättre sida imorgon för då är det sovmorgon. Weeii..

Denna vecka är lugn under pluggfronten så jag ska försöka börja med våran stora fackuppsatts som ska vara inlämnad om dryga 3 veckor. Man ska välja en händelse under en viss period och sedan reflektera kring den osv. Har valt "Pearl Harbor".. så alla ni där ute som vet någonting kring detta, skriv gärna till mig så skickar jag min mailadress! Blir glad för minsta lilla.. så de så.
Nu ska jag leta lite fakta kring detta och käka middag. Dagens outfit kommer senare ikväll.

 Ha det gött vänner <3

Godnatt folket!

image137


Släktmiddagen är över nu och det var riktigt mysigt faktigst. Imorgon är det måndag som sagt så det är bäst att jag hoppar i sängen nu så jag orkar kliva upp imorgon då klockan tjuter. Usch!
Måste ta mig från täby till sundbyberg också eftersom jag går i skola där.. Skriver kanske ett inlägg imorgonbitti om jag hinner, annars efter skolan någon gång. Sov gott allesammans och hoppas att ni (inklusive jag) vaknar med ett gott humör imorgon. Det kan behövas =)

Ciao <3

Många händelser på en och samma gång.

Hej allihopa! Jag har inte hunnit blogga något denna helg vilket känns lite halvdåligt men å andra sidan kan jag nu lova att det blir dubbelt så många inlägg framöver! har ju så mycket att ta igen.. =)
Idag är det söndag. Hatar söndagar och känslan som smyger sig på än om att man måste somna tidigt ikväll och gå upp alldeles för tidigt imorgon bitti. Med spanska som första lektion blir inte läget bättre... Tur att man har Arne som lärare iaf. Inte ofta hans lektioner är jobbiga på måndagar nämligen.

Igår tillbringade jag hela dagen med Nathalie. Vi var bland annat i Sollentuna och kikade runt och på kvällen kikade vi på film i min säng och la massa ansiktsmasker och hade oss! Otroligt skönt och idag är min hud lika len som min lillebrors kinder. Christopher kom över ett tag också.. trevligt.
Snart ska jag börja fixa mig för att sedan ta mig hem till pappa i täby och käka middag med släkten. Inget kul men skönt att slippa tänka på matteboken som jag gjort sällskap med halva dagen idag. Kanske knäpper några kort på min lillebror Ludwig som fyller två månader på onsdag. Han är hur söt som helst :)

Uppdaterar senare med några händelser som hänt under helgen. Nu måste jag börja fixa mig!
Någon som har något förslag på vad man kan ha på sig? Ha det bra nu.. ciao! <3


FREEEEEEEEEEDAG!

Hihi vettni? det är fredag. F-R-E-D-A-G! Finally..
Min vecka har inte vart den jobbigaste om man säger så men helg är alltid helg och det är de absolut bästa timmarna i veckan. Njut gott folk, snart är det måndag igen!
Idag vakna jag av mig själv runt 10 och låg i sängen och räkna ut hur lång tid jag skulle ha på mig att fixa mig och sånnt innan jag var tvungen att dra. Nyvaken + Matte = sämst. Kom fram till att jag hade dryga timmen på mig att fixa mig så flög upp och började sminka mig innan jag kom fram till att jag hade måååånga timmar kvar tills jag skulle gå. Då satte jag mig i soffan med papi och kolla på nån film istället.. myys =)
Ska gå om ca 30 minuter så då kan ni själva räkna ut hur lång tid jag haft på mig denna morgon. Skönt.

Börjar jobbet runt 2-halv 3 men ska luncha med Josie först. Mys pys! När jag kommer hem ska jag käka middag med familjen och sen får vi se vad som händer. De n :-)
Hoppas ni haft en bra fredag hitills. Det har jag!

image136

Underlig dag

Rubriken är så sann som den bara kan bli. Hur ofta inträffar en gasläcka, ett skrikande fyllo och en galen 40 åring på samma dag? Aldrig. Never. No.  - förrutom idag.

Idag är det torsdag. Oftast är torsdagar sega och långtråkiga as fuck eftersom man vet att fredagen bara är några timmar längre fram. Eftersom man vet det så väljer torsdagen att gå extra segt och verkligen inta rollen som snigeldagen. Jag antar att varje dag måste ha en egen image. (ni vet ju hur min söndag ser ut vid detta laget)
Men inte idag inte.

Jobbar man på Seven Eleven en hel dag stöter man på en massa roligt folk. Det finns ett talspråk som säger att varje person är unik och detta får man verkligen ta del av på denna plats. Varje dag möts man av stressade, sura, glada, utvilade personer.. ja.. det finns nån för varje smak. Detta gör att det är väldigt roligt att stå i kassan och möta just dessa personer. Klagomål av sundbybergs sötaste tant Doris får vi också ta del av.. flera gånger per dag faktigst. Det kan vara allt från att tömma den HALVT tomma soppsäcken till att fylla på servetter.. Servetter som inte ens går att trycka in i den fulla behållarn. Ja.. allt ska man stöta på. Men imorse kunde jag inte gissa på att just denna dag skulle bli en av de mest underliga dagarna i mitt liv. Det fanns inte liksom med på kartan imorse.
Det började med att vi kom till jobbet. Saker var handlade och hyllorna behövdes fylla på. Än är allting som det ska. Vi kollar ut efter ca 20 minuter och ser att sturegatan (mest trafikerade gatan på dagtid genom sundbyberg) är fylld med brandbilar. Weeo nu brinner det nånstans här tänker jag och fortsätter kolla.. Kort därefter blir vi kickade från affären och måste gå ca 100 m innan dom spärrar av hela gatan. Där får vi då stå i hela 40 minuter i bara våra snygga t-shirtar från Seven Eleven. Kallt? Japp. Det är ett rent kaos och bussar och bilar bildar världens kö och tutor hörs i munn på varandra. Sundbyberg har förvandlats till en stor smet.
Detta gjorde min torsdag unik jämfört med mina andra miljarder torsdagar jag tidigare stött på i mitt liv. Och att bara en sånn liten sak kan göra ens dag är ju nästan.... underbart.

När vi fick komma in på Sleven igen så sprang en gubbe in i butiken och började förstöra alla våra pyramider vi staplat upp med mentos. Morr.. Därefter muttrar han nått för sig själv och tar med sig hela servettlådan och sticker... Vaaaaarför? Jag och josie stog som två feta frågetecken av denna man som förövrigt STANK.

Hinner ej skriva mer nu eftersom pappa kallar in mig till tv soffan. Vi ska kolla på kustbevakarna och skratta åt alla fyllon = riktigt kul. Lägger in en liten bild på dagens outfit också.. bara för att jag är extra snäll idag. Sköt om er! <3

 

Första bilden är tagen EFTER middagen. = stor matmage. Andra bilden tog jag bara för att dela med mig av mina älsklingar. Dom skrek efter att få visas här i bloggen.. =)


Dags för jobb

Det har vart en jobbig natt för mig... Vaknat runt 10 ggr och mått riktigt illa. Drömde tillochmed om att min mamma började kräkas på donken? (mohaha) 
Ringde mamma vid 8a och klagade på att jag inte fick sova för jag mådde så illa och då gav hon mig tipset om att göra en kopp te UTAN socker. Tydligen ska teet suga åt sig alla dessa måilla bakterier på något sätt och det funkade faktigst. Somnade om i 1h och sen vakna jag med jämna mellanrum fram tills 11.40 då jag inte orkade längre utan gick upp. Men har iaf fått lite sömn i mig då jag somna runt 1-2 =)

Sleven idag då.. som vanligt. Börjar 3 idag men tänker va där lite tidigare och fixa och dona.. får se när jag slutar. One three hill kollas såklart på deras egna tv vid kassan. Har en enkel outfit med svarta fornarina jeans, skor från din sko och en vit casual tröja från H&M. Seven Elevens egna tröja pryder ju mig under arbetstimmarna så :-)
Uppdaterar när jag kommer hem. Ciao <3

 image133

Karin Amanda Jackson <3

Tänker inte skriva en hel bok om oss två, det behövs inte. Eller kanske borde säga att det inte går? för det är också sant. Sagan började för snart 4a år sedan och har inga planer på att sluta än inte.. det är snarare första kapitlet som tar slut och ett nytt börjar. Ett nytt fräsch kapitel fullt med överraskningar och händelser som kommer föra oss samman ännu mer. Frågan är - Går det?

    
Bilderna är mer än 1 och 2 år gamla men du och jag.. vi är fortfarande detsamma.


Första kapitlet avslutas med tre starka ord, "Jag älskar dig"


Härlig dag!

Hallå där allihopa. Förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt haft fullt upp idag.
Började vid 12 idag och slutade runt 4.. jag vet, lång dag men det var faktigst väldigt roligt idag också. Vi fick baka massa och träffa massa kunder.. Imorgon och på fredag börjar vi kl. 3 och slutar 6 istället.. om inte tidigare. Har inga problem med att få sova ut lite längre och istället jobba lite senare. Bor ju tio minuter från sleven så är hemma lagom till middagstid. Dessutom får vi se på one three hill på jobbet medans vi bakar =) Det gjorde vi nämnligen idag.. stannade kvar och åt kakor och kollade på one three hill medan vi underhöll våran handledare.

Efter sleven så hämtade pappa upp mig och josie och släppte av henne vid hennes hem och sen åkte vi och handla. Köpte massa goda frukter och juicer = mums. Därefter åkte vi hem och käkade men jag hade inte alls nån matlust (inte så konstigt efter alla kakor, höhö) så jag skippade maten och tog en morrot istället. Nu har jag precis duschat och ska joina familjen i soffan och kolla på matchen. De ni :-)

image128


Här är jag tillsammans med Emelie och Anna! Bilden är från helgen då vi var hemma hos Linn på födelsedagsmiddag. Kameran hade lite lustiga inställningar så färgerna är lite överdrivna men mja... lägger ut den ändå =) 

Dagens outfit - försenad

image127

Tröja - Bik Bok
Stuprörsjeans -  H&M
Halsduk - Åhlens (?)
Grön jacka från flippa K samt skor från Scorette och en väska från England.


Förlåt för den sena uppdateringen men har helt enkelt inte haft tid innan.. kikat på Uggly Betty och DH.
Utvecklingssamtalet gick prima och jag står och väger mellan vg - mvg i Svenska faktigst. Det ända G jag vet att jag har är i matte = mitt sämsta ämne.. blää...
Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på tv tills jag somnar. Vaknar runt 10 imorgon, Ciao! <3

andra dagen avklarad!

Hej allihopa!

Nu är jag hemma och har vart det ett ganska bra tag. Dagen gick ganska segt men var ändå rolig. Vi fick fylla på alla godissaker och ta fram bullar och sånnt där småkraffs..
Nu sitter jag här och käkar mandariner. Vi har en hel nätpåse med mandariner hemma och jag som älskar det käkar typ 5 per dag =) Om drygt 20 min börjar One three hill och det ska jag såklart se! få se hur långt jag hinner bara innan jag måste ta mig till skolan för utvecklingssamtalet. Usch.

Uppdaterar senare och då kanske en dagens outfit läggs in :)



Tisdag

Godmorgon! Klev upp för en halvtimma sedan och tog en lång dusch. Nu sitter jag här och äter sånna där "småyoghurt". Åt alltid sånna när jag var liten och när jag såg att vi hade sånna hemma så valde jag dem framför gröten idag. Ska snart börja sminka mig och klä på mig. Börjar jobba vid 12 men måste dra runt 20 i härifrån.
Efter praon så ska jag hem och kolla på One three hill (så långt som jag hinner) för att sedan dra till mitt utvecklingssamtal i skolan som börjar 17.10. Wish me luck..

Ha en bra dag <3

händelse på sleven

Nu har jag kollat på One three hill som för övrigt är världens bästa tvserie.
Tänkte berätta en liten om en rolig sak som hände på Seven Eleven idag.

Jag och Josie stog och fyllde på cafe coolern när en kille, ca 20 år kommer in, tittar på oss och börjar asgarva. Han skrattar säkert i 2 minuter innan han säger "Här kommer man in på seven eleven och det första man ser är två blondiner stå och skaka mjölk som om de hade ett epelesifall" sen fortsätter han att garva allt var han har. Det gör att vi börjar skratta vi med och skvätter ut mjölk överallt. Josie tappar även förpackningen i behållaren och han skrattar ännu mer. Efter han betalat säger han "you made my day"
Härlig va? =)

Första dagen på praon

Hela denna vecka har jag prao. Dessa dagar kommer spenderas på Seven Eleven här i Sundbyberg tillsammans med Josefine. Vi jobbar två - tre timmar per dag och börjar kl 12. Nice va?
Vi har både praoat och jobbat förr för Seven Eleven så vi känner personalen där och alla vet vilka vi är. = very nice
Idag fick vi lassa på varor på hyllorna och fylla på lösgodiset. Inget svårt eller krävande direkt.. sen käka massor.  (fast inte jag idag..)
Det känns som om dessa dagar kommer gå väldigt snabbt och smidigt.

Annars så mår jag si sådär idag. Somnade inte förräns runt 4 snåret inatt.. varför så sent då? jo, mådde så jävla illa så det inte var sant. Kunde inte ligga ner för då skulle jag kräkas utan fick typ gå runt i huset i en halvtimma innan jag kunde sätta mig ner och då läste jag lite gymnasiesaker. Till sist var jag så trött så jag la mig ner och verkligen försökte sova, men det kändes hela tiden som om jag skulle spy.. men på något sätt somna jag iaf och väcktes runt halv 6 av mami som fråga varför jag sov ute i vardagsrummet. Gick in till mitt rum och somna om.
När jag vakna var det lungt så jag käka lite(!) frukost men då kom allting tillbaka igen.. och sen dess har jag mått piss igen. Inte lika illa som inatt men en lite halvmesig må illakänsla måste jag hantera iaf. Uschaaa...
(hatar att spy)

Nu ska jag kika på one three hill och försöka krya på mig lite tills middagen. Ha det bra <3


Bilder

   

Här får ni lite bilder från idag och på våra goda muffinsar. =)

baaakdag!

Vi har precis bakat massa muffins här hemma (bild kommer senare). Blev riktigt nöjd med muffinsarna idag och det är väll tur det. Vi bakade runt 40 styckna, haha =)
Skriver ett kort inlägg nu pga jag alldeles straxt ska åka till Linn och hämta min jacka igen, med nycklar i.
Uppdaterar senare igen, Ciao! <3


Min kväll

Kvällen startades hemma hos födelsedagsbarnet Linn med en god middag, efterrätt osv. Därefter tog vi oss mot sumpan och mötte upp lite folk och fixade en sak innan vi begav oss till Amanda i Duvbo. Hon går i min klass och är en väldigt gullig tjej som bor hur fint som helst. Det var inge vidare drag där och jag som fortfarande går på medicin för min mage valde att dra hemmåt igen runt 1. Så nu är jag hemma igen och funtar på om jag inte ska sova snart..
Dagens spenderades förövrigt i stan som sagt med min goda vän Nathalie. Dagens köp blev massa underkläder = stor nöd. Vi åt en brunch i stan också på ett av mina favoritcafén, John Chris. =)

Dagens klädsel:

image121

Ja ja, jag vet att det är en dålig bild men snaaart har jag min kamera igen och då lovar jag er daglig uppdatering om outfits och annat skoj. Jag är en liten fotolus ju =)

Innan jag säger godnatt helt och hållet måste jag bara säga tack till min granne som räddade min kväll. Mina nycklar är nämligen kvar hemma hos linn i min vinterjacka så om han inte lyckats timea in mig så hade jag nog fått spendera min natt utomhus. I denna kyla.. brrr...
Ciao<3

Hos Nathalie!

Igår tillbringade jag och damerna kvällen hemma hos Nathalie som hade FF. Det hände massa saker och vi hade riktigt kul. Kom hem nån gång runt 2 tiden och somna vid 3 så det blev en lite längre sovmorgon idag =)
Jag sitter här och försöker få tag i Natta men jag antar att hon också sussar. När hon vaknat så ska vi in till stan och köpa lite saker inför ikväll. Berättar mer om det senare!
Nu är det dags för frukost och sen en dusch.. Ha det bra <3

image119

Dålig bild tagen i början av veckan då jag var ett riktigt förkylningsbarn =)

mjukissett

  

Förlåt för de extremt dåliga bilderna men det här ska då föreställa mitt nya mjukissett från H&M. Inget jag skulle kunna gå runt med ute men hemma är det riktigt mysigt, och bekvämt. Bra pris också.
Vänta bara tills julafton då jag får min kamera ;)

Gymnasiemässan

Sorry för dålig uppdatering de senaste dygnen men har som sagt åkt på en riktig förkylning. Nu mår jag iaf lite bättre och känner att jag har kraft att börja blogga igen.

Var hemma igår från skolan och pluggade inför musikprovet, sov och tittade på film. Kunde varken prata eller andas kändes det som. En riktig hemsk förkylning alltså...
Imorse när jag vakna kändes det redan bättre och delar av min röst var tillbaka. Var tvungen att gå till skolan idag pga musikprovet så det var ju tur att rösten var tillbaka iaf. Hoppade in i duschen, käkade, sminkade mig och drog till skolan. Första lektion var musik och prov som sagt. Provet gick bra och två timmar senare kommer min musiklärare och meddelar att jag fått MVG på det, great! Resten av dagen var full av håltimmar och en teorilektion om ledarskap. Vi ska hålla en lektion för 3or själva efter bydalsresan. Eller man fick köra två och två fast då kunde man bara nå VG och jag satsar på det högsta såklart så jag anmälde mig ensam. Läskigt..

Efter lunchen spenderades dagen på gymnasiemässan i älvsjö. Vi skulle va där från 1-3 och redan efter 20 minuter var man klar kändes det som. Vi gick mer runt och hälsade på alla andra som också var där. Bland annat Jessica, Rasmus, Erik och några fler =)
Efter mässan åkte jag och Linn till Solna C och kollade runt lite.Damen fyller år imorgon så hon köpte lite saker inför helgen och sen mötte vi upp min papi som gav mig ett jättegosigt mjukiskitt från H&M, thanks papi.
Visar en bild senare på det söta kittet. Nu ska jag och pappa kika på nått program och sen måste jag skriva min svenska reflektion. Ciao!♥

PS. Äntligen är min prao fixad! weeo

Sick and home

Idag är jag hemma från skolan. Min förkylning har nått den värsta punkten nu känns det som.. kan varken tala eller svälja. Pretty fun..
Nu ska jag plugga inför musikprovet imorgon med en stor tekopp.

Ha det bra allihopa. <3

image115


Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter denna långa men otroligt sköna dag. 3 lektioner har jag som sagt haft idag och hann även ta mig hem efter första lektionen med Linn. Vi låg mest och pratade och titta på tv innan vi drog till skolan igen vid 12 tiden.
På slöjden fick vi prova på att använda sushikniv och skära ut en skåra i träet men det gick inte vidare. Miste typ halva fingret pga den där kniven.. Nä, inte riktigt så illa var det inte men ett skärsår på pekfingret har jag iaf =) Tror även jag kan vara allergisk mot dammet i salen eller något annat liknande? För det började klia i näsan och jag nös hela tiden under lektionen och det kliar fortfarande. Kanske något som har med min astma att göra? Skippade hur som helst luciaövningen för låter fortfarande som en kratta i halsen och sjunga med den där krattan känns inte alls så aktuellt. Dessutom hinner jag ju se på One Three Hill då ist ;)
Fick tillbaka mitt fysikprov som jag var SÅÅÅÅÅÅÅÅ missnöjd med (ni som läst innan vet vad jag menar) men nådde iaf ett starkt VG. Alltid något.. fast jag ville ha MVG....



Ikväll blir det öva inför musikprovet och kika på DH. Uppdaterar senare och lägger eventuellt in en video från slöjden idag. Vi hörs, Ciao <3

Förresten.. ni har blivit dåliga med att kommentera. Mina läsarsiffor stiger varje dag nu men får mindre och mindre kommentarer? =P 


Tisdag

Har lite bråttom så här kommer ett kort inlägg. Steg upp halv 7imorse och hoppa in i duschen, fixa till mig och nu sitter jag här. Det är snöstorm ute så jag tar min vinterjacka idag med.. mysigt =)
Har SO i en timma nu sen typ två timmars rast, sen NO i en timma. Efter NOn har jag 40 minuters rast och sen slöjd... ganska skönt va? Därefter är det luciaövning men jag skippar nog den idag för jag har ju som sagt åkt på världens förkylning och idag har jag ingen röst kvar. Har fortfarande ont i magen men det känns mycket bättre idag så hoppas på det bästa, att den börjar avta.

Dagens klädsel är väldigt chill, precis som dagen. Har en vit hoodtröja på mig med en gul tunn topp under med mellanblåa miss sixty jeans. (inte dom som är sönder)
Till det bär jag som sagt min långa goose och en marinblå longchamp väska. På fötterna bär jag ett par svarta lacosteskor som är hur slitna och gamla som helst, men hur sköna som helst!
Ha det bra nu, Ciao. ♥ 


äntligen här!



Välkommen kära mobil, du kommer älskas högt av mig. Hejdå vita fula äckliga walkman w850i =)

Så kan det gå, Linn

Nu är jag hemma från skolan och har även hunnit med att kika på one three hill och läsa igen en sak. Great!

Skoldagen var otroligt dryg och timmarna verkligen snigla framåt men trots detta så hände det en hel del roliga saker idag. Linn tog titeln "dagens tabbe" då hon gjorde bort sig något otroligt som resten av klassen tyckte var mer än roligt, speciellt jag tror jag =) Svårt att förklara vad som hände men om vi säger såhär; Linn står och kikar i en bok om konstverk på bilden. Hon ser en bild på nakna kvinnor och utbristert högt och tydligt "Haha, det här ser ju ut som Maria Levin i duschen" (en av våra lärare). I samma sekund som hon säger det så vänder sig Maria om och frågar vad det är och kollar på bilden. Linn som inte tidigare vetat om att Maria vart i samma rum blir helt stel och får endast fram "Men jag såg dig ". Det hela resulterar i att Maria vänder på klacken och går.. Sekunderna efter ligger hälften av klassen ner på golvet och gråter av garv, speciellt jag. Efteråt var det en hel del snack om hur stor chansen är på att det här skulle hända. Maria är hemkunskapslärare och ska inte vara i bildsalen, dessutom är våran bildsal stor så en person som står i andra delen av rummet hör inte vad man säger men ändå lyckades Linn säga just det här när när Maria var i bildsalen och dessutom bakom henne.
Fick även tillbaka min bilduppgift som jag gjorde för 2 veckor sedan om temat ansiktsuttryck och guess what? Jag fick MVG på det! Fick tillbaka engelska provet som jag gjorde förra måndagen och det var inte lika bra.. VG. Men det är ju alltid något vettja ;-)

Nu ska jag försöka läsa igenom musikhäftet en gång, fastän jag inte kommer lyckas, och senare är det väll svenska uppgiften som gäller. Ha det bra där ute!

Äckelmåndag

Måndag igen då.. blää.  Steg upp för ca 30 minuter sedan och visste knappt vem jag själv var eller vart jag var. =)
Nu sitter jag här med en te kopp och försöker få igång min hals. Idag gör den mer än ont och jag har ännu inte lyckats få fram ett ord. Jag väntar med spänning 8-)
Mitt magont är något bättre nu men jag känner hur det börjar göra ondare och ondare i magen för varje minut så snart är jag väll på samma nivå som igår.  Försöker få i mig en banan nu innan det gör dunderont men det är inte världens lättaste när man levt på typ två portioner kräm i tre dygn nu.. är proppmätt känns de som och då är inte ens halva bananen uppäten. Näää.. nu vill jag faktikst slippa detta kaos och återgå till min vanliga tråkiga vardag. (Yes sir, veckodagar är piss för då är skolan inblandad)

Har inga inlämningsuppgifter eller prov idag, lyx. = idag ska jag chilla galet i skolan. Slutar 15:20 eftersom min franskalärare som sagt ställt in måndagslektionen nu 4veckor i rad.. Så skönt! Kommer nästan bli besviken nästa gång hon säger att det ÄR franska på måndagen och man måste stå ut ända till halv 5.  Ibland hatar jag C-språk..
Nu ska jag klä på mig och kanske kladda på lite smink. Vi hörs senare, Ciao!

   

Bjussar på lite egosar tagna för några dagar sedan då jag mådde Ok.

Update 08:00 - TACK för att det snöar sönder nu när jag ska gå. Det var precis det jag behövde.......
Vinterjackan på!

Rulltårta =)

Hallå där ute!

Förlåt för dålig uppdatering men jag mår som sagt inget vidare. Ska förbättra mig nu =)
Har fortfarande sjukligt ont i magen och kan inte heller göra så mycket.. blir mest ligga och vila i soffan framför film. Kan inte sova om jag inte tagit en panodil innan för annars fördubblas smärtan och äta ska vi inte ens tala om.. tror jag ätit två små portioner jordgubbskräm på två dygn och bara det gör hur ont som helst 3 timmar framöver. Usch för det här!

Idag är det som sagt farsdag och jag skulle ut med min familj på resturang men fick hoppa över och stanna hemma istället. Jättetråkigt ju... Men pappa sa att han och jag kunde ta igen det där nån annan dag och fira honom då istället (<3). Av mig fick pappa en öppnare med Homer i Simpson som typ skriker av glädje när han öppnar sin öl. Pappa älskade den och provade den genast på en liten läskflaska =)
Nu på kvällen har vi bakat rulltårta här hemma. Min första tanke jag fick när jag hörde att vi skulle baka var "fan va synd att jag inte kan smaka då" men det ändrades snabbt när jag fick reda på vad som skulle bakas och känslan åkte ännu mer på minus när jag fick se resultatet. Tänk er en förstorad pannkaka, haha!
Jag har aldrig vart ett fan av rulltårta så mig gör det inget men lite synd för familjen som mer eller mindre sett fram emot att få äta den.. Seriöst, det blev en riktig flopp denna gång.
Vi glömde att ställa om ugnen från snabbvärme till vanlig värme så degen smakar tydligen skit och är lite bränd här och där. Vi tog för mycket sylt så det åkter ut överallt och är kladdigt som bara den. = vi ska aldrig baka denna äckliga bakelse igen = jippi!



Nu ska jag göra mig en te kopp och lägga mig i soffan med resten av familjen och se på film. Vetekudden blir min bästis ikväll.. så skön att ha på magen nu alltså. Ha det bra där ute, Ciao

Sjukhus + damer

Kommer tyvärr inte skriva ett längre inlägg idag, och vet inte heller om jag uppdaterar något mer idag men jag ska försöka. Gårdagen spenderades hemma hos mig tillsammans med Josie och Linn. Vi kollade på film och myste istället för att dra någonstans för jag hade sjukligt ont i magen. Dom gick runt 1 på kvällen och jag satte mig vid datorn ett tag.. sen blev jag trött så då la jag mig. Låg och vred och vände på mig i ca 2 timmar innan jag gick in till mamma och klagade över min mage. Hon sa åt mig att försöka vila lite till så jag gick och la mig i soffan i vardagsrummet och kollade på film. Vid 5 imorse så beslutade mamma att vi skulle åka in till akuten och kolla vad felet var (har haft ont nästan hela veckan, men inte lika ont som nu). Dom tog prover och kollade mina värden + min astma. Dom hittade inget så dom kunde inte avgöra vad felet var men doktorn trodde att min magkatarr? eller vad det nu är jag har hade kommit tillbaka. Great! så nu käkar jag medicin, knarkar panodil och får bara äta soppor och youghurt ett bra tag framöver. I våras spenderade jag 2 dygn på sjukhus pga detta..

Hoppas min värk går över snart för jag orkar inte ha ont längre...

Ny parfym

Precis som övertexten lyder så har jag fått en till parfym. Pappa har vart på en dygnskryssning till åland och ringde mig idag på spanskalektionen och frågade om jag ville ha något. Vad är det för fråga? klart man vill! Berättade att jag ville ha en till parfym och sa att han kunde välja mellan Escadas nya parfym och Paris Hiltons nyaste Heiress. När pappa svänge förbi här hemma hos mami så fick jag leta själv efter pafymen och hittade Heiress. Tackade pappa med kramar och sen drog han hem till sig. Älskar doften på den här och har haft den förrut, men en mindre flaska som tog slut ganska snabbt..... Så nu har jag en till. Jag har ett beroende av parfym och har.. för många parfymer egentligen. Är uppe i 30 st nu skulle jag tro och vill bara ha fler och fler? Skulle kunna säga att jag är beroende men har min pappa att skylla på som jobbar med just kunder och ofta blir bjuden på kryssningar och kommer hem med parfym till mig. Eller om man åker utomlands (vi har stuga i cypern och gillar att resa runt) och då köper man ju också nån parfym eller fler.. =)

 

Min nya älskling som luktar underbart gott.


Fredag =)

Nu är jag hemma från skolan. Äntligen! Dagen har vart sjukt lång och ville bara hem hela tiden.. men nu är jag äntligen här. Tänkte göra min dagliga syssla (att kolla på one three hill) men det är tyvärr inget avsnitt idag såg jag nyss. Bajs.
Det var ju liksom det man gått och väntat på ;)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på istället.. lägga mig och sova? det vore rätt nice inför ikväll men risken finns att jag blir supertrött istället och inte orkar lyfta en fot ikväll.
Fick förresten mitt "mittbetyg" idag i skolan.. inför utvecklingssamtalet. I överlag såg allting bra ut men en del saker blev jag lite besviken på, eftersom jag själv inte alls tycker att det stämmer. Har fått bäst i bild tror jag.. där har jag "synnerligen visat god ämnesinriktad aktivitet och arbetat intensivt och målinriktat på lektionerna med full koncentration. Jag har visat stort intresse och djupare förståelse för bildämnet samt vart väldigt aktiv vid diskussionstillfällerna" Sen stog det en jävla massa mer men i ungefär samma stil och om att jag är aktiv hit och dit men ja.. jag är nöjd. I de andra flesta ämnena stog det att jag jobbade flitigt och var stabil... dset är bra va?
Fick också tillbaka mitt franska prov idag... VG+. Var 5 poäng ifrån MVG.. lite surt men that's life.  Hon meddelade även att franskalektionen på måndag är inställd - igen. 4e gången nu.. och det är ju sista lektion för mig = sluta tidigare = NICE!

Nu ska jag sova eller kolla på någon film eller något.. behöver nya krafter. HA det bra gott folk! <3

Torsdag (bläää)

Nu är jag hemma från skolan (eller det såkallade helvettet). Idag har det inte vart någon bra dag för mig.. vaknade på fel sida helt enkelt. Gick inte runt och sura om ni tror det, utan har snarare haft ont i magen hela dagen och det är något som retar mig något otroligt. Dessutom hade vi simning idag med idrotten och det var väll okej fram tills jag insåg att jag glömt min hårborste hemma och fick fortsätta dagen i skolan med fetaste tovorna och krullet. (lite väl överdrivet, men det känns som så just nu iaf..)
I några dagar nu har jag även plågats med en smärta bak på ryggen, eller höftbenet(?) och det gör något otroligt ont. Idag var det värsta dagen, så nu kanske ni förstår varför jag inte är på topp idag. Nog om det.
Dagen i skolan var väll helt OK annars. Fick se på två filmer och bara slöa.

När jag kom hem såg jag att ett paket från La Redoute hade kommit så gick och hämta det i Sundbybergs spelbutik. Lagom när jag kom hem så började One three hill så sen dess har jag bara latat mig i soffan och nu sitter jag här. =) Men har faktikst vart igång bra denna vecka så det får jag...
Ikväll ska jag starta lite på ett svenska projekt och bara ta det lungt. Har inga mer saker att lämna in för denna vecka och det känns otroligt skönt.
Nu ska jag börja lite med maten, ingen är hemma så då får jag bli kocken. Lycka till Tess.

Återkommer senare, Ciao!

   

Dagens outfit består av Svarta Jeans - Fornarina, Vit tröja med tryck - Replay, Svart kofta - Bik bok, Halsduk - Åhléns, Skor - Scorette, Grön Jacka - Flippa K, Longchampväska - NK.
Sista bilden är på några favoritsaker som jag alltid bär på mig. Ok, parfymen skiftar varje dag men annars är alltid just de här sakerna med i min väska. + mobilen.
Jag vet att bilderna är dåliga, men min kamera är som sagt sönder för 4e gången så jag väntar tills jul istället då jag kommer få en ny. Håll ut! =)

Träning, skönt.

Hemma igen och har även hunnit med att duscha och äta middag. Härligt värre!
Både Josie och jag gav 110% idag så nu efteråt känns det skitbra. Vi valde att gå på ett spinningpass idag, imorgon blir det Step.. om vi tar oss iväg till gymmet så att säga. Ska sola och sånnt innan helgen + att vi har simning med idrotten och den kommer vara lagom jobbig den med men den som lever få se.
Om en halvtimma är det Top model och det ska jag såklart se! Innan dess ska jag bara ta det lungt och fixa lite te och småsaker innan jag bäddar ner mig i sängen.

Förresten, mitt fysikprov idag gick rakt åt helvete. Provet var hela 4 sidor långt med ca 10 mvg frågor. En MVG fråga tar ju ett litet tag att svara på eftersom man tänker vidare och det där.. Tror ni jag hann? Nejnej.. Halva gruppen blev kickad efter en timma och flera frågor blev tomma.. =(
Mina MVG drömmar blev åter igen krossade..  Men jag menar... får man ens lägga ett superstort prov på en ynka timma?

Ha det bra gott folk! =)

Då bär det av

... till gymmet. Yes, ni hörde rätt. Lyckades klämma in ett pass nu eftersom vårt svenska projekt blev framskjutet till nästa vecka. Med andra ord inget mer pluggande för denna vecka (om jag inte gör lite på svenskan)
Ska i alla fall bli galet skönt att få köra ett spinningpass nu. Uppdaterar mer senare, Ciao! ♥

Min dag!

Nu har jag kikat på uggly betty och DH.. mina favorit program! Ska alldeles straxt inta fysikboken och läsa igenom allt en sista gång innan jag hoppar in i duschen.

Idag var jag och papi i kista och kikade på mobiler som sagt, och jag hade ju kärat ner mig totalt i en walkman som jag berättade och vet ni? nu är den min. Yes, ni läste rätt.. min min min.
I December förra året blev min mobil tagen så vi var tvungna att köpa en ny mobil åt mig. Det visade sig inte vara det allra lättaste då min förra mobil gick på ett abonemang som hade 11 månader kvar med ett avtal. Så pappa fick köpa ett till abonemang för att jag skulle få en ny mobil. (TA LÄRDOM AV DETTA, 3 SUUUUGER IBLAND!)
Så sedan December förra året har pappa tvingats betala två abonemang och det är inte det allra billigaste, speciellt inte när jag är dum och överstiger summan så ena räkningen går på 1200...... Men nu gick äntligen det ena abonemanget ut så då ringde pappa till 3 och fick prata med nån jättetrevlig kille tydligen som sa att han kunde avsluta det andra abonemanget också (ååå varför gick inte det innan då?!) så nu tecknade vi ett helt nytt abonemang och jag fick välja en ny mobil. Helt plötsligt hade den där killen frågat pappa i telefon om han ville ha 100:- rabatt varje månad av månadskostnaden och det tacka pappa såklart ja till. Med andra ord nu så har jag fått ett superduperbra abonemang som kommer ligga på 499:- varje månad och det är en rejält skillnad från tidigare.
Med det nya abonemanget får jag prata i 50 timmar/månad och skicka 3000 sms. Bra va? det är ingen uppkopplingsavgift heller vad jag fattade det som..
Nå, nog om det. Köpte även en reseladdare till min älskade ipod eftersom dom gjort något med den nya nanon så den inte funkar me de gamla vanliga laddarna. Äntligen kan jag ladda den i väggen igen istället i datan.

Nu ska jag som sagt plugga och sedan ta en dusch. Önska mig lycka till på fysikprovet imorgon.. kan behöva det. =)




Min nya mobil. Kärlek!

Lucia övning.

Nu är jag hemma igen och ska snart iväg igen. Är lagom stressad..

Dagen var helt okej och gick relativt snabbt, =) Måste bara berätta lite om den fruktade luciaövningen som jag var tvungen att gå på idag. Har ju berättat att jag skulle typ dö över att få sitta kvar en timma extra varje tisdag och sjunga men det var faktigst inte alls jobbigt. När jag trodde att det gått 10 minuter hade det gått hela 40 mintuer...
Sen var det lite speciellt att sitta brevid Josie och Anton. I ena örat hör man Josies ljusa röst och i andra hör man fetaste basrösten. Det var inte svårt att skratta om man säger så =P
Har massa jullåtar på huvudet just nu... ungefär samma kommer vara med på konserten med mami i december också. = sjukt många repetitioner med samma slags låtar = jag kommer hata jullåtar resten av mitt liv?
Annars så har vi delat in alla elever i klassen i olika land och idag fick vi sluta fred med vissa och starta krig med andra. Det slutade med att ett land stog ensamt kvar medans resten var mot dom... Haha!

Just nu kollar jag på one three hill och väntar på att pappa ska ringa. Vi ska iväg och kika på en ny mobilas och jag funderar på den nya walkman. Det är sjuuuukt snygg och jag är ju en liten lover av walkmans sedan tidigare så tror ärligt talat det blir den. Men vi får väll se...
Vi ska käka och kolla på en sak till min hylla också.

Ikväll får jag se om jag hinner plugga eller inte. Det är ju DH på tv ;-)
+ att jag kan fysiken ganska bra nu också.. Det trodde ni inte va?




Puss ! ♥

Outfit

 

Dagens outfit är
mjukisar
rosa t-shirt liknande tröja

Nää.. skojar bara =) det är mina idrottskläder jag har på eftersom det är idrott nu på morgonen. Dagens outfit kommer på senare och kommer vara en lätt grå klänning, leggings, knästumpor och stövlar över.
Nu ska jag till skolan. Ciao!


Tisdag

Godmorgon gott folk.

Idag är det tisdag och då innebär det sovmorgon. Sjukt skönt att få sova yttligare än timma.. att så lite kan göra än så mycket piggare och gladare?
Nu ska jag äta frukost och klä på mig. Får se om jag sminkar mig eller ej för vi har idrott idag och föredrar neutralt då men känner mig som ett jävla spöke om jag inte sminkar mig.

Hoppas ni får en bra dag.


Pappa och jag..

Sitter nu och försöker hitta lite mer information om vg och mvg frågorna här på datan istället.. vem vet, det kanske finns något som är värt att ta med? Helt plötsligt skickar min pappa en länk till mig via msn..
http://www.aftonbladet.se/stockholm/article1166823.ab

Artikeln handlar om att allt fler ungdomar läggs in på maria ungdom helt dygnraka efter att ha druckit sig så pass redlösa att dem i vissa fall behövt intubera för att han/hon behöver hjälp med att andas. Det står också med i texten att 92:orna är överrepresenterade när det gäller rena fyllor.


Nu kommer jag till frågan

- Skickar min pappa detta till mig för han tror att detta skulle angå mig eller för att han tycker det är viktigare för mig att läsa om fyllor än mitt fysikprov? Jag kom helt av mig i pluggandet så i sånna fall har han lyckats. =)
Sen måste jag bara få tillägga att jag inte alls känner mig tilltalad av artikeln. Har aldrig legat inne på Maria ungdom och kommer förhoppningsvis aldrig heller att behöva göra det. Däremot känner jag flera som åkt in och magpumpats och grejjor...  Det där med att dricka mig hur full som helst är inte min grejj helt enkelt.


Måndag

Nu har jag pluggat fysik hur länge som helst känns det som.. min pappa har vart till en stor hjälp dessutom som suttit och letat efter alla saker jag inte kan och förklarat hit och dit, tack papi  =)
Vet inte om jag orkar plugga något mer idag eller om jag pluggar lite igen om typ tjugomintuer... har ju imorgon på mig också! Fast då ska jag och pappa iväg och kolla på en ny mobil och käka, sen är det ju uggly betty och DH så det kommer förmodligen inte bli något plugga imorgon... så hur ska jag göra?

Fysik är det absolut tråkigaste ämnet i skolan. Helt klart.


Weeooooooooo

Slutade för 40 minuter sedan med ett engelskaprov. Ska ju egentligen sluta halv 5 på måndagar men  min franskalärare ställde in lektionen idag igen, stort tack. Börjar nästan gilla henne lite nu eftersom hon ställt in varje måndagslektion tre ggr på raken nu..
Engelskaprovet gick rent åt helvette och jag kan bara säga att jag suger på verbformer, speciellt tredje formen. = vill aldrig mer se provet eller ha tillbaka det. Hoppas jag får G på det, annars är det skam =P

Nu ska jag plugga fysik och kolla på one three hill. Resten av kvällen egnas åt fysikboken... trevligt va? suck. Kommer somna som en stock redan vid åtta skulle jag tro.
Skriver mer senare, ciao. ♥

Söndag

Söndag nu då (=världens sämsta dag som man bara vill stryka eftersom man vet att man måste masa sig till skolan imorgon, hur trött man än är). Har vart dålig på att uppdatera idag men det har sina reasons.. Har nämligen vart på ikea halva dagen och köpt massa mysiga saker till rummet. När jag kom hem la jag mig i soffan och läste genom halva fysikkapitlet som vi har prov på, på onsdag. Duktigt va?
Lägger upp bilder på det jag köpte på ikea senare när allt är fixat och klart men kan säga att jag köpte ett mörkbrunt överkast till sängen, en lampa som ska stå brevid sängen, två jättesnygga coctailglas som ska hamna på en hylla över sängen, ljusstakar & ljus, blommsilluetter(?) som ska sättas upp på väggen,  kuddar och en gardinstång.
Nu ska jag bara hitta ett par snygga mörka gardiner och sätta upp hyllan med spotlights under så är mitt rum klart! .. tills jag får ett nytt skrivbord. Myyyyyyyys!

Nu måste jag plugga engelska verb. Prov imorgon och har inte kollat genom orden än.. good work girl! nej men vi hade alla dessa 4 sidor med ord på i 8an så kan det mesta i bakhuvudet. Wish me luck tomorrow fellas.
Uppdaterar senare, ciao ♥


Träning & Sola.

Vaknade redan vid halv 10 idag, gick upp och gjorde mig i ordning. (=borsta håret, sätta på sig träningskläder och skölja ansiktet) Sen tog jag en apelsin och kollade på tv med mamma. Mötte upp Josie tio i elva utanför gymmet  och så gick vi och bytte skor och fixa det sista inför passet.  Det var sjukt roligt idag, fast jobbigt som bara den men det är bara skönt nu efteråt. Efter gymmet så drog vi till solariumet och solade och nu sitter jag här och käkar min pastasallad som jag gjort het själv. Ska straxt ta en dusch och sen ut på en prommis med Anna? annars måste jag plugga fysik....

Ha en trevlig lördag.


Fest, snö och trevligt sällskap.

Nu sitter jag här igen och skriver ;-)

Kom precis hem från snökaoset ute och sitter här med en filt runt om mig och käkar.. glass. (?)
Jag och damerna beslutade oss för att ta oss till bergshamra på en fest idag. Vi var där redan vid 9-10 nångång och folket satte igång att kröka... Kan tala om för er att redan vid 12 så fanns det vissa som låg och spydde. mums.
Jag själv som inte dricker mig full längre (har gjort ett och annat i mitt liv) utan nöjer mig med en cider eller ett glas tyckte att hela grejjen var fullkomligt meningslös så jag sa till mina vännor att jag ville hem och dom tyckte detsamma så vi drog. Under kvällens gång har vi då sett löjligt fulla äckliga killar som verkligen inte vart roliga för ett öre, sett folk som rökt på och kännt lukten av spya. Ni hör att jag är på topp idag va? =P
Att det fanns en Bob Marley lover där som satte på en skiva endast med hans låtar om och om igen gjorde inte det hela bättre. Alla försökte hela tiden byta till Nrj eller The voice men fem minuter senare var han där igen och satte på skivan igen.. weeooo..

När vi kommer ut så snöar det. Snö, nu?! är min första tanke och kollar upp mot himlen. Jag lurar inte mig själv.. de är riktig snö som faller ner och vi alla blir glada och fortsätter gå. Brr... så kallt.
Tror vi hinner skoja om mjäll och allt möjligt innan vi är hemma. Men kul att man får uppleva snön med damerna detta år.. förra året? satt jag inne på en bio när det börja snöa och när vi kom ut så var det helt vitt ute.

Inlägget blir inte så långt idag för tänkte gå och lägga mig nu. Ska upp "tidigt" imorgon , redan halv 10. Ska till gymet med josie på ett aerobicspass som startar 11 och kämpa sönder. Kuuuuuul! ;D
Känns som om morgondagen kommer bli 5 gånger bättre än denna dag. (förrutom du då, C)

Godnatt! ♥

          

Bild ett och två är tagna för mindre än 1h sedan ute i snökaoset. Övriga bilder är från en middag tidigare i veckan..
Bild tre, fyra och fem visar hur jag lyckades spräcka mina jeans totalt både på knät och vid rumpan. Har cencurerat mina snygga strumpor också! Övriga bilder låter jag tala för sig själva... =)

Hektisk dag? nääöhh.

Hejsan allihopa!

Kom precis hem från en prommenad med Pontus. Alltid trevligt att träffa killen då vi träffas så sällan.. fast jäkla kallt är det ute så jag frös i princip ihjäl.
Satt och skrev ett jädrans långt blogginlägg så försvann allting - igen, så nu förkortar jag ner det 100 gånger för jag har ett annat liv som inte är framför datan att umgås med också.

Idag vaknade jag vid halv 10, eller jag hade ställt klockan men valde att ligga kvar i sängen tills hel vilket var jävligt osmart gjort för när jag gick upp och kollade på SL vilken tbana jag skulle behöva ta för att vara i stan vid 11 så hade jag drygt 35 minuter på mig. Jag valde första bästa kläderna jag hitta, sminkade mig och gick. Frukost hann jag inte med och det kändes rejält när jag satt hos frissan och halvsov.. Magen prata mer än jag =P
Håret blev iaf bra och jag är nöjd. Valde att inte göra något stort utan toppade bara och färgade lite hit och dit.. De är ju snart jul och då vill man inte se ut som en fågelholk. Speciellt inte nu när man måste vara med i luciatåget i skolan och ska uppträfa i Filadelfiakyrkan och allt de där.. Eller så var jag bara en riktig fegis 8)
Efter frissan gick jag runt lite i stan och försökte hitta några förbaskade mjukisar. Lyckades jag? nänä.. hittade Eleonor i min klass istället. Varför är det så sjuuuuukt svårt att hitta mjukisar som inte är helt fladdriga och slappa? Så jag drog hem istället (Yes, utan att köpa massa annat onödigt. Förrutom lite hudvårdsprodukter på the body shop och silkesdroppar för mitt hår) och mötte upp min syssling Josefine. Vi lagade ihop nån Kyckling & curryröra som var mer än god för att vara vårat verk och kikade på One three hill. Pappa ringde mitt i och sa att vi kunde prova att åka till Solna C och leta mjukisar (=last chance) så Jossan drog hem och jag mötte upp papi.

Vi gick in i första bästa butik och där fanns dom minsann.. Där hänge ett par och skrek "köp mig" så jag roffade åt mig ett par och gick mot provhytten. På vägen dit så hittade jag yttligare två par som var lika charmiga som det första paret så dom fick följa med dom med. Blev förälskad i två av dom och hade en halv beslutångest över vilka jag skulle välja så jag fick båda två. Efter vi köpt mjukisarna så ville pappa käka. Han köpte oss en varsinn kycklingsallad på ett café.. great! var sååå sugen på kyckling efter lunchen. Satt och pillade lite i maten och försökte äta själva salladen istället medan pappa satt och berättade hur hungrig jag skulle bli senare ikväll (är jag det? NOPE!) vartannat som han satt och drev om donkens nya kötbullar.
En tjej delade ut några blanketter om att Bik Bok hade rea på hela sortimentet och att alla jeans skulle kosta 300 kr så vi kilade dit. Blev sur när jag såg att det bara fanns jeans i strl 27-28 och uppåt så jag kollade lite på koftor och dylikt istället. Provade några och alla stack ihjäl mig så hängde tillbaka allt och fick syn på ett par knästrumpor med rosetter som skulle passa sååå bra i mina skor.. Fick dom för typ 140 kr tillsammans med en t-shirt jag hittade som passade tillsammans med mjukisarna. Fick med allt i en ful kasse och en rosa vattenflaska.

Sen drog vi till mitt gym och köpte ett nytt årskort. Bilden på kortet blev olagligt ful men det kvittar på ett gymkort i guess =P Nu sitter jag här och ska snart göra mig en kopp te och sätta på någon film. Lovar att jag har glömt något nu men men.. Bilder kommer upp senare ikväll.. Ciao ! ♥

Dagens lärdom - Personalen på team sportia i solna C är jävligt komiska. Kommer fram tillsammans och säger hej, frågar om man behöver hjälp (dom får ett nej tillbaka) och står kvar och stirrar tillsammans. Ett försök att skrämma bort mig, eller?

Body butter

Någon mer än jag som älskar The body shop's egna body butter? Jag är smått beroende av dessa och har inskaffat mig själv 4 olika "smaker" nu. Använder dessa dagligen och har även med mig en i väskan varje dag (dock den mindre varianten) Idag när jag var i stan såg jag att dom fått in tre nya sorter och blev förälskad i den lila burken med plommonsmak. Den luktar underbart gott och den ska bli min. Den fanns även i ett helt kitt för 399:- kr där man fick med duschcreme och liknande saker. Kanske något att skriva upp på önskelistan?
Vanlij och Cranberry var också nyheter..


Passion Fruit Body ButterStrawberry Body ButterRich Plum Body Butter

Jag vet att de två första bilderna inte är några nyheter men de är mina favoriter så dom fick åka upp här ändå.


Gårdagen

Igår så beslöt jag och några vänner oss för att styra upp en middag. En middag som skulle komma att bli great! vet ni? det blev den också.
Middagen skulle vara hos Anna som kickade ut sin pappa redan kl.4 för att fixa allt småpyssel till kvällen.

Jag var den första som kom dit och hjälpte Annie med att fixa all mat, duka, städa undan osv..  tog väll oss sisådär 1,5 h skulle jag tro. Sen började vi fixa oss själva och tiden sprang tydligen iväg för rätt som det är så ringer det på dörren och de första tjejerna trillar in. Sen rullar det på och vid kl 7 tror jag alla är på plats och vi börjar äta.
Maten var god (tacos=mums) och stämningen var på topp. Mycket skratt och prat... för mycket nästan för jag hade ont i magen på slutet. Efter middagen valde vi att dra vidare men det är något jag väljer att inte prata om, inte idag iaf.
Tack för en lyckad kväll!

Det hände dessutom en del saker under kvällens gång som jag tänker dela med mig av.
Medan vi skar upp grönsakerna så upptäckte jag att Anna köpt vitkål och inte sallad. Hon vägrade att tro mig och sa att det var nån kinesisk sallad (HAHA!) Ja, hon trodde på att hon köpt rätt tills hon smakade på de vita bladen och grimaserade något rejält. "Salladen" visade sig vara vitkål och ingen, absolut ingen, rörde denna grönsak under middagens gång.
En annan lite wierd sak som hände var att när vi kollade ut genom fönstret lite snabbt så fick vi se en kille, ca 20 år, komma gåendes mot Annas hus med en hjälm på huvudet. Hjälmen var för det första för liten för killens huvud så den satt liksom ovanpå hans huvud istället för på. Dessutom så hade han ingen cykel eller liknande med sig, utan han bara gick där med sin hjälm och såg allmänt nöjd ut. =)

Vi såg även en tant gå upp till Sundbybergs kyrka runt 9 på kvällen. (det är en backe upp till ett ställe som inte leder någonstans, så hon passerade inte bara kyrkan) Jag tänkte för mig själv att det kändes lite skumt att gå till en kyrka utan kyrkogård och liknande så sent på kvällen när den inte ens är öppen så jag stannade kvar vid fönstret en extra stund för att spana på tanten. Rätt var de är så börjar hon spy på kyrkan...
Kunde inte hålla mig för skratt när jag såg tanten.. visst det är väll lite tråkigt att hon spyr och så men att spy på en kyrka? Haha ;D sen gick hon 5 m till så spydde hon igen..

Nu ska jag kolla på One three hill så uppdaterar bloggen senare om min dag idag, och om hur mitt hår blev. Bilder från gårdagen kommer dessutom! Ciao fellas ♥

Torsdag

Torsdag idag och jag ska snart till frissan inne i stan. Har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket mer nu..
Uppdaterar om gårkvällen senare idag, när jag är hemma från stan igen.
Hoppas ni alla mår bra, för det gör jag.. även om jag är grymt trött!

Ciao! ♥



Pst. Grattis till C som fyller idag!

RSS 2.0