SOMMARLOV

Äntligen sommarlov!

Skippade avslutningen idag och låg kvar i sängen med Anton istället hihi. Riktigt mysig start på sommarlovet :) Kvällen kommer spenderas hos Johanna i klassen på en liten fest för klassen med grillning osv. Bra start helt enkelt!

Dessa betyg går jag STOLT ut 2an med:

Spanska steg 4 - VG
Matte B - MVG(!!)
Svenska B - MVG
Engelska B - MVG
Idrott B - MVG
Samhälle B - MVG
Företagsekonomi B - MVG
Psykologi A - MVG
Rättskunskap A - MVG


... 1 vg = supernöjd!!! :D


Sommar 2010

Sommar 2010 kommer bli grym!

Det som är bokat och bestämt än så länge är;
- Västkusten med älskling
- Grekland med älskling
- Zakynthos med tjejerna
- Liten roadtrip med familjen i Augusti


Sen kommer vi även att pressa in någon trip med tjejerna, mitt landställe utanför Ekerö, älsklings landställe och en massa fester. Hihi how fuuuuun!


yep

Intensiva veckor nu innan sommarlovet har det helt klart varit. Mycket plugg i skolan, mycket saker på fritiden och fullproppade helgar. Nu återstår bara en kompletering i matte B för mvg, sen är allt klart för 2an. Är väldigt nöjd med betygen so far men det här sista mvgt i matte skulle sitta ännu finare! Hur som helst, tänkte kort gå in på hur min helg såg ut.

Fredags - Mando Diao på grönan.
Lördags - myskväll med bebi. <3
Söndags - VÅR DAG! Låg ute i gräset ett tag, drog ner på nationaldagsfirande på ängarna och grillade på takterassen. Drog även förbi ängarna senare på kvällen för att grilla lite med T & E. Mysipysi.


Väldigt lugn men otroligt rolig helg. Har åkt på en brutal inflammation i knät så kan knappt gå och absolut inte träna (buhu) så därav min ofestliga helg haha. Men denna helg - då kör vi! Om jag så ska halta och kräla fram.


Det var mycket folk vid stora scenen när Tommy Körberg sjöng.. hehe..


Min kärlek


RSS 2.0