ITALIEN!!

Oh lord.. Nervös? SI. Flygrädd som jag är sitter jag här och skakar typ.. Om bara några minuter ska vi bege oss mot flygplatsen. 15.45 lyfter planet som sagt.
Pass och pengar har jag med mig också. Mja, allt är nog klart nu.

Kommer uppdatera bloggen om bara någon dag. Man får ju nämligen reda på vilket gymnasium man kommit in på idag (inte än dock.. suck) så det blir våra första planer när vi väl landat.

NU? ITALIEN!



Avslutar med någon gammal retard bild jag hitta på min gamla dator och en puss till min pojkvän (som inte ser detta förrens några dagar).
Tjao!

when the stars go blue


Italien snart :))

Har precis sagt hejdå till A som sticker till peace & love nu, typ om 1 timme.. känns tungt eftersom vi inte kommer ses på 2 veckor (ja, det är mycket.. väldigt mycket för oss). Vet inte direkt vad jag ska göra nu? Somna om?? Vara vaken och vänta på att vi får åka till flygplatsen?? hmm..

Snart åker jag till Italien. Ska bli så kul! Sardinien är det vi ska till. Bara typ 7h kvar till planet lyfter :)


lalleelala

Varför går bloggandet så segt då? Jo, har spenderat varenda dag med älsklingen nu sedan Lördags kväll när vi hämtade upp honom med bilen i norrtälje (Firade midsommar på väddö och han ngn annan stans där i närheten) så vi har bara gosat sönder, vart med gemensamma vänner och åter igen gosat.. hihi. Man måste ju gardera sig nu innan jag sticker till Italien i 2 veckor. Fatta, bara 2 jävla dagar kvar nu ju :O

Ikväll har vi bara legat hemma och smaskat chokladdoppade jordgubbar och druckit cider. Namnnanmaman. Nu är planerna att se någon film och käka ännu fler jordgubbar, haha. Uppdaterar imorgon.. för kanske den sista gången nu på yttligare några dagar.

Pussen!


Skolavslutningsbilder!

Hallelåja.

Blir ett superkort inlägg för jag är tröttare än tröttast. Dessutom är den här datan segare än bajs just nu så det är nog lika bra om vi båda tar en nap. ;)
Imorgon är det midsommar som sagt.. hm.. mja.. Har alltid firat midsommar i norrtälje eller åkersberga men imorgon får jag se hur det blir. Amanda maybe? Iaf.. på dagen ska jag träffa släkten osv. Käka gött och typ fira midsommar som svennar gör, haha. Uppe redan med tuppen ska jag va också (läs: klockan 8).

Har typ inget mer o säga just nu.. men sup inte ner er allt för mycket nu under midsommar gott folk!

Avslutar med lite bilder som jag lovade igår. Här från skolavslutningen då klass 9:3 splittrades..


Skolavslutning. (Ser någon den misslyckade slingningen? Haha.. )


Den glade Erik.


Fick också en ros av en söt 6-årig pojke!



Godnatt, och glad midsommar! <3

:))))

Tjues... sitter på mammas jobb nu. Har precis träffat C ett tag och väntar nu på att älsklingen ska sluta jobbet så vi kan träffas här inne i stan o typ leta skor till honom.

Uppdaterar later ikv.. typ. =)))

Italien 2008 :):)

Just nu går jag runt i min egna lilla värld och lever i mitt egna rus. Jag börjar mer och mer tagga till inför Italien resan som är om prick en vecka. Eller ja, en vecka och några timmar. Runt 15:45 på torsdag lyfter planet som ska ta mig och Amanda till ett helt nytt liv, eller eh.. ett annorlunda liv i två veckor. 
Medan pojken min springer runt på peace & love så gottar jag mig i Italien. Undrar vem som kommer sakna vem mest? Skulle gissa på jag, sällskapssjuk som jag är. Amanda får vara min pelare under dessa dagar istället, kommer bli så bra så. :)))

Förrut var jag mest rädd inför flygresan och att dra från A så pass länge men nu börjar det lugna ner sig. Har ju knappt träffat han dessa dagar så det känns allt mer ok nu. Hatar att vi inte pratar på dagarna och saknar att inte sova med honom bara... det VAR min vardag i flera dagar ett tag ju. Han praktiskt taget bodde här och jag hos honom.. eller eh.. hur man nu säger det. Nu träffas vi kanske 2-3h i bästa fall på kvällen, med alla andra, och skiljs åt senare igen. Blöh. Kommer inte träffa han något i helgen heller.... wei 8-). Inte konstigt att jag blir kall? Eller?

.. För bara några månader sedan var jag den känslokallaste personen på denna planet. Det är värt att tänka på..

(Bilder kommer imorgon. Har massa gosiga men inget USB minne att föra över dom på och min vanliga dator är fort. sönder så..)

-

Jag älskar min pojkvän!


Last summer


skoen dag

Ny dag, Nya krafter! Börjar tillfriskna på riktigt nu..

Sitter hemma hos Amanda och väntar på att hon ska bli klar med sminkningen. Vi har varit i stan och kikat på saker att köpa inför Italien resan som typ är om 8-9(???) dagar. Ska bli riktigt skönt att komma bort med snuttan i två veckor och bara sola, bada, chilla och käka gott.. och lite till. =)

När hon är klar så ska vi gå typ 50 m hem till Erik o grilla osv. Senare ikväll blire väll bio eller något skoj med brudarna. Vi tänkte först åka ut till wärmdö där Evelina har landställe men sen såg vi på SL att hemresan skulle ta fyra timmar så då bangade vi.. haha.

Hare så brao ikväll! Pussisis.


sjuuuk

Jag lever, halvt.

Förrutom en jävla dunder-förkylning med hög feber, hosta och snor så lever jag. Segt att bli sjuk första dagen på sommarlovet. Nu är det dock bättre så det firade vi med att dra till grönan. Jag och ett gäng roliga kompisar. Var skitskoj. Dåligt att grönan har ändrat öppetider och stänger 8 på en söndag bara. Lurade upp Amanda i uppskjutet också, vilket hon skakde i 30 minuter åt efter.

Resterande dagar har jag bara degat. Hemma med älskling och Tove, hos Erik och ute. Riktigt onyttig har jag vart hela helgen också. Tror jag + fyra pers igår delade på 950gram chips, haha.
Käkade pizza gjorde vi också. För er som inte vet så hatar jag pizza mest i hela världen (delad förstaplats med kebab och ärtsoppa) så det blev en tredjedel av en barnpizza som gick i mig. Tror det var 5e gången jag stoppade pizza in i munnen. Äckligt, ostigt, slemmigt och fettigt.

Imorgon kan jag uppdatera med bilder. Nu ska jag sova.. ligger redan i sängen med datorn och halvsover.

Förresten så såg jag i syne/hallucinerade (hur fan det nu stavas) i förrgår natt. Svinläskigt. Jag mätte iofs inte min feber men eftersom jag kämpat hela dagen med enorma feber attacker och vart så yr att jag inte fått ner någon mat alls/ kunnat gått längre sträckor/ hajjat riktigt vart jag varit så var den nog ungefär på samma stadie då med. Jag o älskligen låg i min säng typ 2 på natten o snackade. Var inte alls trött då. Helt plötsligt ser jag Tove med min kamera som står och fotar mig. Hon slutar aldrig heller och jag typ ligger o gömmer mig för att hon inte ska få några bilder eftersom jag var naken. Sen helt plötsligt sitter Linn brevid mig och pratar om något, vad vettefan men hon var helt seriös och det hon sa var väldigt allvarligt. Jag var helt bombis på att dom var där när dom helt plötsligt försvann. Hela tiden har jag haft öppna ögon och typ mmm;at på allt Anton sagt. Sen typ yrar jag iväg igen om att mitt ben ligger i ett hål i marken och bomas för att han typ rör det?? Har ingen aning  om vad som hände egentligen. Läskigt var det dock.

Nu - sömn. Hoppas jag.

9:3 <3

Bye Bye 9:3..

I 6an hade jag sjungit hallelujah men nu är det fan pain att lämna er, lärarna (johan, hanna, anna, tomas & arne) och se hur alla splittras. Jag vet att de flesta av oss kommer träffas hela sommaren men det är fortfarande inte samma sak.
Jag vet redan nu att jag kommer sakna 9:3 när jag börjar gymnasiet. Jag menar, det har ju alltid varit vi? 9:3.. varje dag, varje helg.. hela tiden har vi umgåts.

Jag älskar er klassen.








Bilder från balen















2% av alla bilder som togs denna kväll. Resten laddas upp på facebook.

Balen 2008

Är inte på humör just nu så det blir ett kort inlägg.

Det var 9ornas bal igår, vilket var riktigt roligt. Alla var skeetafina och glada. Maten var väll det enda minuset men vafan gör det när allt annat var på topp. På dansgolvet stog alla klasser och dansade galet till lite gamla låtar, dunk och elvis.. ja, lite allt möjligt =P Lite tråkigt var det väll att några valde att bara sitta och kolla på men men. Nästan alla från min klass anlände i en buss som vi skrivit balen 2008 klass 9:3 på och där uppe där bussnr brukar stå skrev vi in skolbuss, mohaha. Entren var den bästa detta år, lätt. Speciellt eftersom vi alla skrek 9:3 och typ ett hav av fotografer samlades runt oss alla.

Soft är det ju också att Sverige vann över grekerna ikv, 2-0. Matchen såg jag hemma hos Erik med en massa jävla folk. Skooooooooj!

Nu.. ? Sova antar jag. Eller något..

svag update

Just nu ligger jag i min säng och somnar säkert vilken sekund som helst. Ville mest informera att jag lever, trots min dåliga uppdatering. Datorn är fortfarande sönder (eftersom jag inte orkat röra den) och tid för datorn har dessutom inte funnits denna helg.
Färgade även håret ihelgen. Ville bli av med det superblonda och bara slinga lite mörkare. LITE mörkare sa jag, min frissa valde myyycket mörka slingor som nu resulterar i att jag är gråhårig. Hallelujah.

Bal imorgon. Det kommer bli as kul (trots mitt gråa hår)
5 månader med älskling var det i lördags också. Firades på morgonen innan älskligens match och innan jag mötte upp Amanda J i stan (alltså inte vanliga amanda-amanda). Mycket trevligt. =)

NU - godnatt.


ge mig nått som tar mig någonstaaaaaaaaaaaaans..

Kaos.

Min dator är sönder och behöver formateras och saker (huuur????) därav min usla uppdatering. Visst, jag har min bärbara men den, suger typ pung. Nah, där ljög jag. Det är mitt äckliga trådlösa bredband från telia som suger pung. Det funkar verkligen inte ibland, typ i vissa hörn i mitt rum som det funkar. Aja.

Är sur på Richard, min musiklärare också. Sure, jag får MVG i slutbetyg i musik (som jag bör vara skitglad över, och någon gång inom en snar framtid också kommer bli) men just nu vill jag bara strypa honom. Varför kan jag förklara någon annan gång för det är alldeles för invecklat att ta här.

Är också sur på ungdomsmottagningen här i sumpan som vägrar svara när man ringer. Varför har dom en telefontid från 9-10 om ingen svarar under tiden? va va va? Jag behöver min tid NU, eller jag måste ha en jävla tid innan jag drar till italien. Panik.

Är nog sur på allt idag. Hormoner?

+ fick reda på 3 slutbetyg idag, varav 3 var MVG. Jackpot!
+ Våran film blev nominerad till en av de bästa fem filmerna på filmfestivalen idag.
- vi vann inte, dock fick vi pris för bästa ljud och grejor (?).
- datan som fuckar ur.
+ älskligen sover här imorgon. LÄNGTAR!


RSS 2.0