naglarna klara

Vet ni vad jag pillat med i ca 2 timmar nu? jo, mina naglar. Är mäkta stolt över resultatet då det alltid blivit kaos innan men nu jävlar ville naglarna sammarbeta med mig. Nu ska jag fixa håret och börja fixa allt annat... Uppdaterar senare med helbilder på resultatet.  =)

image240

image241

Nå? ;)

kort resumé av mitt år.

Hejsan! Sista dagen på år 2007 idag då.. känns ganska skumt. Detta år har gått väldigt snabbt och jag minns fortfarande förra nyårsafton som om det vore igår. År 2007 har vart fyllt med kärlek, värme, sorg och hat.. fast om jag skulle sammanfatta mitt år med ett ord skulle det bli bra, dvs ett väldigt BRA år.
Förra årets nyårslöfte var att inte äta godis, chips o dylikt fram till skolavslutningen med undantag på min födelsedag samt under bydalsresan. Vet ni? i made it. Godisgrisen nr 1 klarade det.
Detta års nyårslöfte blir desamma som förra året, att inte äta godis.. men tänker inte sätta någon gräns denna gång utan ska bara undvika godis och dylikt framöver. Behöver det verkligen =P. Nytt för i år är att träna mer (jag måste grejja dennna!) och sköta skolan bättre. Jag vet att jag inte kommer träna lika mycket framöver på grund av att en viss person börjar som gyminstruktör på mitt gym men jag ska verkligen försöka komma iväg ändå. Skolan är ett måste, jag verkligen måååste grejja skolan nu.. sista chansen nu innan gymnasiet.

Kort om det. Vaknade 9 idag efter en kämpig natt med min astma och låg och drog mig ett bra tag i soffan framför tvn. Har även hunnit med att duscha då jag valde att lägga i en vårdande hårinpackning som fuktar håret och suttit med ansiktsmask. Känner mig riktigt fräsch nu! Solade gjorde jag ju igår också..
Nu återstår bara naglarna som jag aldrig hann med igår, kläderna och sminket. Ska fixa håret också, men vet inte hur. Något förslag på fina frisyrer?



Uppdaterar later med bilder och annat kraffs. Ha en braaa nyårsafton annars =)

nu är kvällen slut

Har legat i sängen nu i över en timma och kollat på one tree hill. Märks det att jag inte kan släppa serien? =) haha.
Imorgon (idag) är det nyårsafton och det kommer bli sjukt kul. På dagen ska jag nog bara fixa mig osv, innan middagen med släkt o vänner intar. Därefter ger jag mig ut med mina damer för en lååång kvälls firande. Längtar!

Berättar mer om hur min outfit kommer se ut imorgon och planer osv. Nu ska jag försöka sova. Är nästan stolt över att jag lyckas komma i säng så pass tidigt idag.. övriga nätter har jag ju somnat runt fyra - halv fem. Aja, mer om allt imorgon. Godnatt fellas!

344581-235

Glöm inte att kommentera förgående inlägg om min outfit.

nyårsoutfit

Här är då morgondagens outfit, tror jag. Kan hända att jag beslutar mig i sista sekund att ta något annat då jag inte är helt hundra på dessa kläder än men vi får väll se. Största problemet är leggingsarna.. vilka ska jag ta? Kameran gör inte färgerna rättvisa men på ett ungefär då? De gudiga är mer glittriga och genomskinliga än sådär "gulaktiga". Vilka tycker du jag ska ta?

Alt. 1.image238 Alt. 2image239

planer, planer och åter planer.

Nu är jag hemma igen från solna c och har även hunnit med att kolla på one tree hill och käkat tacos. Mums! I solna hittade jag ett längre linne som får bli min outfit imorgonkväll tillsammans med guldiga eller guldbruna leggins. Har inte riktigt besämt mig om vilken färg än men det kommer, antar jag. Smyckena går i guld och pumpsen blir svarta. Fint va? Ska även fixa ordning mina naglar genom att lägga en fransk manikyr. Kommer bli toppen! Tror inte jag köpte något mer faktiskt..

Nu ska jag till solariumet med Linn. Återkommer senare med bilder på min outfit, behöver hjälp att välja leggings. Ha det bra medan!

nu drar jag iväg, igen

Hejsan! Vaknade vid 11 idag igen och somnade runt 4.20.. ganska dumt gjort av mig då jag känner hur trött jag är nu. Måste försöka somna tidigare nu så jag klarar av att lägga mig normal tid igen till skolan.. blä..
Huset luktar fortfarande rök dessutom. När går sånn lukt bort?

Idag ska jag till solna igen och köpa lite detaljer inför imorgon. Visar er senare =) Kommer garanterat vara hemma igen vid 16.00 då OTH börjar.. eller när börjar det? tio över? aja.. är hemma då hur som helst.
Hoppas ni alla får en härlig dag.

image237


min dag börjar lida mot sitt slut

Nu är det alldeles för sent idag är igen. Vad är det med mig? jag lägger mig runt 4 varje natt nu och kliver ändå upp vid 11 igen.  Aja, har bara mig själv att skylla på. Kanske ett nytt nyårslöfte? att lägga mig tidigare.
Just nu ligger jag i sängen med laptopen och chillar galet. Ipoden är i öronen och känner mig inte ett dugg trött. Trots detta ska jag försöka sova straxt så jag avslutar här och säger godnatt! Snart är det nyårsafton hörrni..

          

Hälften av bilderna är oseriösa.. om inte alla är det? Godnatt!

Eld är farligt

Min dag har som sagt spenderats med Amanda som för övrigt är en supergullig tjej som jag snart kännt i hela 3 år. Tiden går hur snabbt som helst känns det som. Hur som helst, vi åkte in till city för att leta efter en kofta som Amanda fått upp ögonen för. Det gick inge vidare så vi båda åkte faktiskt hem tomhänta, men rika, från stan. Vi tog tbanan till mig och hyrde två filmer, American pie Beta house och Bring it on - in it to win it. Båda filmerna var bra fast american pie var mer än äcklig mellan åt. Hästspermier, spyor m.m. ;P

Medan vi kollar på bring it on hör vi hur det tjuter från hallen.. närmare bestämt brandalarmet tjuter. Min första tanke är att det är mamma som bränt något i köket och brandalarmet reagerar på det men eftersom det aldrig slutar tjuta så går jag och Amanda för att kika efter vad det är som egentligen händer. Vi möts av massa rök och när vi kliver in i köket ser vi hur det brinner från micron. Det glöder inte utan det är riktiga flammor som dödar våran micro. Jag tror jag skriker rakt ut DET BRINNER men ändå står jag kvar. Varför står jag kvar? jag vet inte, är i chocktillstånd. Det har aldrig förr brunnit hemma hos oss och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag ser hur mamma blöter massa handdukar och kastar på elden som senare slocknar. Hela huset är nu fyllt med rök och det är mer än svårt att andas. Nu efteråt så är en hel vägg svart, micron och skåp både över och under är förstörda MEN ingen skadade sig och det kunde gått så mycket värre än vad det gjorde - skönt. En sak är klar, och det är att jag aldrig kommer poppa popcorn utan att mamma är hemma.

image225

Fler bilder på Amanda och mig kommer i ett senare inlägg.

packad dag

Hello sunshines! Somnade någon gång runt fyra inatt och vaknade vid elva igen. Kan inte direkt påstå att jag är pigg om jag säger så, men vafan.. är det lov så är det. Idag har jag städat mitt rum som såg för taskigt ut, impregnerat mina nya skor och vart i solna centrum med Anna en sväng. Hunnit med ganska mycket på tre timmar va? =)

Nu är det tänkt att jag ska dra mig innåt stan och möta upp Amanda. Vi ska väll kolla runt lite i affärer innan vi åker hem till mig igen och kollar på massa filmer m.m. Helmysigt! Var hur längre sen som helst då jag sist träffa min maandys så det är efterlängtat må tro.
Gissar att jag är hemma runt 6 igen och då uppdaterar jag igen. Ciao!


image224

den du

Är fortfarande vaken = dåligt. Nu ska jag sova många timmar innan jag möter upp Amanda. Puss!
*jäsp*

dagens outfit m.m.

Godkväll gott folk! Dålig uppdatering idag, soooorry =P


Träffade som sagt Tobias idag vid åhléns city. Vi gick runt lite och plötsligt hade vi hamnat enda borta i kanten av gamla stan och beslutade oss för att ta oss tillbaka där vi startade dagen. Promenaden var mysig och vi hade mycket att prata om, så länge sedan som vi sågs senast. Hur som helst, det var supertrevligt. När vi sagt hejdå så begav jag mig till solna där jag mötte upp pappa och syster. Vi skulle köpa något singstarspel till Fia (min sis) som tröttnat på dom vi har men hon kunde aldrig bestämma sig så vi köpte aldrig något. Fyndade ett linne för 79:50 på H&M och köpte även ett par mysiga vinterskor.


    
Bilder på min outfit samt linnet jag fynda.

Nu på kvällen har jag degat framför en film och vart på promenad med Anna =)
Tror jag ska lägga mig i sängen nu med laptopen och kolla på one tree hill eller någon annan film. Har sjukt ont i huvet så orkar inte va uppe något mer iaf. Hoppas ni alla haft en bra dag!


Ett kärt återseende

Nu är jag klarfixad och har bara kläder kvar att välja. Innan jag lägger på foundation/puder så brukar jag använda happyderm från L'oréal som återfuktar huden och gör den mjuk. Idag så skippade jag den och testade en ny produkt jag fick av min mamma i julklapp. Moisture cream med vitamin E från body shop närmare bestämt. Hitills känns min hud bara sjukt len men vi får väll se hur resultatet blir senare idag.

Idag ska jag träffa Tobias i stan för en lång promenad. För ca 1,5 år sedan så var vi ganska tajta men någonting hände något och vi började bråka allt mer och mer vilket resulterade att vi till slut tappade kontakten helt. Idag har vi kontakt igen (vi tog faktiskt upp den genom blogg.se) och ska ses igen. Vi får väll se hur det slutar denna gång =)
Uppdaterar när jag kommer hem igen. Puss!

 

one tree hill gjorde min kväll

Godmorgon! Jag vaknade precis efter en god natts sömn. Igårkväll så låg jag i sängen och kikade på två avsnitt av one tree hill. Jag somnade runt 3 och nu är jag här igen..
Bloggen var helt seg igår så kunde inte heller skriva något.

Idag kommer det hända en hel del saker. Mer om det senare för nu ska jag äta frukost. Ciao <3

image216

"Mirakelkrämen"

Tänkte dela med mig av en produkt jag använder dagligen. Jag fick den av min mamma i julklapp förra året så jag har ingen aning om vart man köper den, men det kanske man kan kolla via internet? Hur som helst. Den skall användas på morgonen och sägs ta bort de mörka partierna under ögonen som många ofta får efter för lite sömn.  Jag själv använder den efter jag tvättat ansiktet på morgonen. Jag brukar inte ofta vakna med mörka partier under ögonen men när jag väl gör det, så ser jag skillnad ganska snabbt.


Om någon är intresserad av denna så kan ni skriva en kommentar så luskar jag ut från mami senare ikväll vart man kan inhandla denna produkt.


Konsten att sakna Nathalie L

Hej världen! Jag är vaken och har vart vaken i ca 2 timmar nu men inte hunnit skrivit något inlägg tills nu. Idag är det en riktig tråkig dag ute med grått och mulet väder som gör att jag bara vill ligga inne framför filmer hela dagen.
Tänkte sola och lite sånna där grejor idag istället. Passar bra idag till detta väder, dessutom är jag så trött som jag bara kan bli. Fortfarande inte fått all sömn jag behöver trots min sovmorgon imorse =P
Aja, så ser min dag ut idag.. tror jag.

Pratade med Nathalie nyss. Hon är ända borta i Uppsala och spelar innebandy för tillfället. Vi kan bara prata på vissa tider, men hon skulle ringa senare igen efter någon match. Jag hoppas att hon har det bra där borta och att tiden går snabbt, så jag får träffa henne igen. Tomt utan min Nathalie ju =)
Hoppas ni alla får en bra onsdag? nä.. torsdag? haha whatever. Puss!


home sweet home!

Nu är jag hemma igen efter ett långt julfirande tillsammans med släkten. Det var helt okej fast jag ljuger inte när jag säger att det var ännu skönare att komma hem igen och bara slappna av. Gick upp alldeles för tidigt imorse, eller snarare la mig för sent inatt.. så har vart helt sänkt hela dagen. Får ta en rejäl sovmorgon imorgon istället!

Den där grejjen som skulle hända blev aldrig av som ni kanske märkte. Skyller allt på en viss T som var helt blåst ikväll =) Hur som helst.. det kommer, det kommer! Har inte mycket mer att säga just nu så lägger in lite bilder istället. Det uppskattas väll? Bortse från mitt trötta face bara.

    

Här är lite trötta bilder på mig samt min outfit för kvällen. =) GODNATT


HEJDÅ FRÅN MIG!

Nu ska jag iväg julfesten så jag tackar för mig på några timmar. Kommer hem runt 11 så då kommer jag uppdatera bloggen igen, tills dess får ni ha det så bra! Glöm inte att kika in runt 8-9 ifall det hänt något här på bloggen. Tänker inte avslöja vad än däremot =)
Ha en trevlig kväll!

image209

Eftersom jag gick upp 8 imorse så är jag väldigt trött just nu.. syns det? =)

första readagen avklarad

Hallå allihopa! Jag steg upp vid åtta imorse och begav mig straxt efter nio iväg till stan för att kolla rean. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg imorse men då funkade inte blogg.se så det var bara att glömma och dra sig till tbanan istället =P Väl inne i stan var det relativt lungt den första timmen och det var faktiskt riktigt skönt att bara gå runt och titta på saker, gå till kassan (som inte hade någon kö) och bara strosa omkring. Jag och Natahlie, som jag var i stan tillsammans med, bestämmde oss för att äta frukost efter någon timma och medan vi satt inne på cafét så kom det allt mer folk in till stan. Nu är jag hemma igen och har hela dagen framför mig känns det som, fast jag är otroligt trött. 

Runt tre idag ska jag till Rotebro på julfirande hos min släkt. Så det kommer inte bli så mycket mer idag från mig, men det kanske dyker upp en överraskning runt 8 här i bloggen ikväll. Det får vi se. =)
Nu ska jag ta mig till duschen och börja fixa mig inför ikväll. Ha en bra dag gott folk! Glöm inte att kika in här igen runt 8-9 ikväll. Bye <3

Tänkte visa er vad jag fick med mig i stan. Jag tog bilder på allt men sen när jag stoppa in minneskortet i kortläsaren så hände något med mitt minneskort? så nu har jag bara en bild på ett av fynden jag tog med mig hem. Får se om jag får igång minneskortet senare, annars får jag åka och byta kortet eftersom det bara är 2 dagar gammalt =P Någon garanti borde man väll ändå ha?

image208

Den här tröjan fick jag med mig hem för endast 79:- Ganska bra va? =)
Fick även med mig en gosig kofta (som man skymtar i ena hörnet;P) för 200:- och två BH:ar för 98:- st.

Bilder säger mer än 1000 ord, right?

Två avsnitt av OTH har nu klarats av och här sitter jag åter igen och degar. Skyller på att det är juldagen! Imorgon ska jag faktiskt ut och ränna på stan innan jag tar mig hem igen, fixar mig och åker på släktmiddag ute i Rotebro. Denna kväll är mycket uppskattad då hela släkten (som bor i Sverige) möts och umgås. Mina älskade kusiner och sysslingar som jag inte träffat på hur länge som helst får jag alltså vara med en heeel kväll. Har inte så mycket att säga mer just nu så kör på en annan variant. Bilder på mig som liten samt på min söta lillebror Ludwig som fyller 3 månader snart.. Är han lik mig som liten? =)

       

Första bilden är på mig. Andra och tredje bilden är på mig tillsammans med min morfar och mormor. Fjärde och femte bilden är på mig och min lillebror. Sjätte bilden är uppe i dalarna på mormor's landställe och det är den sjunde likaså, visst var jag smart som vattnade en midsommarstång? Sista bilden är på min lillebror från julkortet vi skicka ut till våra släktingar iår. Nåå.. finns det några likheter? =P

singstar is the shieeeeeet.

Tjenare! nu är jag hemma igen.. eller har vart det ett bra tag nu men har haft annat för mig. Vet ni vad jag gjort? sjungit singstar med lillasyster. Askul! =)
Jag och pappa kollade som sagt på datorer idag och vi tror att vi har hittat en, men vi köper den efter nyår. Så snart, snart har jag en ny fräsch data. Gissa om jag längtar? Aja, annars har min dag varit väldigt chill.

Ikväll ska jag ha en riktig one three hill kväll tillsammans med några kompisar tror jag. Orkar inte gå ut pga världens huvudvärk. Ska ta en panodil senare och se om den hjälper.. annars blir jag nog en tråkmajja resten av kvällen. =P Kan ta lite nya bilder också.. det verkar ju uppskattas så.

Nu ska jag käka så ni får ha det great! Uppdaterar later <3

image199

Gammal bild på mig..

Juldagen är här!

Godmorgon! Jag vaknade redan för 1 timma sedan så jag är pigg och glad. Varför jag vaknade så pass tidigt har jag ingen aning om då jag är världens sömntuta men kan erkänna att det var väldigt bra att jag kom upp i tid. Har ju mer tid på mig att chilla nu om man säger så..
Idag ska jag och pappa iväg till siba och sånna där varuhus och kika på datorer och annat småkraffs. Tycker det är ganska kul att gå och kika på sånnt där, speciellt nu när man ska få en helt ny data.

Nu till min fråga. Igår fick jag en klänning av min familj som jag inte är säker på. När jag öppnade paketet så tänkte jag "åh nej, vad är det här för något" men sen provade jag klänningen och då var den faktiskt rätt snygg. Eller den vore snygg om jag inte var blek som en vitlök. Om vi blickar frammåt, skulle den här klänningen vara snygg i sommar? Eller ska jag byta den? har kvitto och allt sånnt där redan så jag behöver bara eran åsikt för att bestämma mig. Övertyga mig nu!

image196

Sen att det hände något med färgerna i kameran kan jag inte svara på. Mitt hår är absolut inte sådär.. grått? i verkligheten =P


trött tuss

Godkväll allihopa.. eller.. Godnatt? haha. Just nu ligger jag i sängen med laptopen på magen och kollar på tv. Galet skönt faktiskt! Har fortfarande smink på så måste resa mig härifrån någon gång men det kommer inte ske på ett tag iaf känns de som, eller aldrig.. de e för skönt. Men att sova med smink är inte något alternativ så antar att jag snart måste kämpa mig upp till badrummet.
Imorgon ska jag iväg med pappa ett tag och kika på datorer.. fick ju en i julklapp så måste välja en nu. Dessutom är typ siba och dylikt bara öppet imorgon vad jag vet så det passar utmärkt! Hoppas ni alla haft en bra julafton och är nöjda med era julklappar, det är jag iaf!

344581-195

Jag för några minuter sedan.. rejält tröttis och med gammalt smink. Om vi bortser från det..  visst är kameran BRA?=D skitnöjd..
Godnatt <3

världens bästa julafton

Nu är julaftonsfirandet över för min del och jag är hel nöjd. Fick mer än förväntat och kan bara säga tack till familjen och släkten som gett mig allting. Stämningen var på topp kvällen genom och alla fick nog det dom önskat sig = ännu gladare ansikten. Tror ändå att jag var gladast av dom alla..

Fick bland annat en helt ny data hos mamma (dataskärm är inkluderat), en kamera som jag bara kan älska mer än allt annat, en plattång, bodybutter-paket, necessär fylld med smink från the bodyshop, lancôme och isadora, hårsaker och ett par jeans. Fick även ett par supermysiga tofflor, ett par skor från vagabond, en klänning från MQ, nattlinne i siden, två tröjor, OTH boxar (yeey) och massa singstar paket. Engelska böcker fick jag även av mami eftersom hon är från USA och tycker jag borde läsa lite mer engelskt =P hm.. två mössor fick jag också! Själva familjen fick playstation 3 och guitar hero. Hehe =)

Den 27e har vi lilla julafton tillsammans med släkten så kommer få mer då.. men är helnöjd nu med! Resan till bydalen den 20e är också en julklapp då den går på 3000 pix och ipoden likaså =P TACK KÄRA FAMILJ!

Nu ska jag nog dra mig tillbaka och kika lite på OTH. Ha en underbar kväll! <3

   Lite bilder på julklapparna med den nya kameran. Visst är den bra? Har dock inte ställt in några inställningar nu men det kommer.. hihi. Mer bilder kommer snart!

nu är det jul i huset

Nu är jag helt klar fixad och snart intar mina kusiner vårat hus och julfirandet kan börja med Kalle Anka och glögg! Kommer inte uppdatera något mer fram tills 7-8 då jag berättar mer om min kväll och visar eventuella julklappar (beror på när vi öppnar dom) och min julafonsklänning.  HA EN SUPERBRA JULAFTON! <3

den 24e dec! =)

Godmorgon gott folk! Imorse var det riktigt härligt att stiga upp och veta att det är julafton.. eller steg upp och steg upp, min lillasyster kom in i mitt rum och hoppade på mig samtidigt som hon skrek att det är julafton. =) Nåja, jag gick upp och såg att en stor frukost väntade på mig. Härligt!

Nu sitter jag här igen och skriver och ska snart hoppa in i duschen. Båda är upptagna av min pappa och bror så jag får nöja mig med att stå först i kön än så länge. Vid halv 3 börjar vårat riktiga firande så jag har tid på mig att fixa mig, skönt. Runt 8 ikväll har vi julklappsöppning.. gissa vem som längtar? hehe.
Hur ser eran dag ut?

Sist vill jag bara säga.. GOD JUL! <3


Lista 2007

Aldrig gjort förut: Gör nya saker hela tiden 
Nyårslöften: Godisförbud i våras
Död: momo och flisan.
Land: Cypern och USA
Lärdom: Ta inte saker för givet och lita inte på någon.
Framgång: Skolan?
Skada: Ryggen..
Köp: Alla kläder, mobilen och ipoden.
Slöseri: Det finns en sak jag slösat mina pengar på ja =P
Glädje: Sommar 2007
Kär: Jopp
Jul: Tillsammans med familjen och kusiner i villan.
Program: DH och One three hill.
Födelsedag: Grillade med mina goa vänner
Datum: 28/8 - galen natt och3/8 - oförglömlig natt.
Må bra: Mina vänner får mig att må bra.
Kändis: Har ingen favorit tror jag..
Saknad: Flisan, och en annan som jag egentligen inte får sakna.
Människa: ?


nu är det inte långt kvar gott folk

Först och främst vill jag bara säga hej till mina nya läsare.. Hej! Haha.. nej men har fått betydligt fler läsare idag och hoppas att ni alla fortsätter att läsa min lilla blogg och följa med i min vardag.

Nu är det inte långt kvar till julafton hörrni.. inte alls. Jag själv är taggad som få nu och väntar ivrigt på att julafton ska inta huset. Försöker komma på om det är stämningen, maten eller självaste paketen jag längtar mest till. Det kanske låter fel att säga att paketen är det jag längtar mest till? haha. Nej, men julklappsutdelningen här hemma är faktiskt en väldigt mysig stund. Alla är glada, ivriga och vill veta vad dom fått av sina anhöriga medan du själv glädjs med tanken av att ge bort saker som de andra blir glada över (och öppna dina egna paket, självklart). Fast maten och kalle anka är ju härliga saker de med.. njea.. julen är nog bäst tillsammans med alla saker inblandade. Vad ser ni mest fram mot?

Ikväll så ska jag bara mysa med min familj och vänta på att klockan ska slå över 00.00. Lycka! haha.. glögg och pepparkakor kommer vara inblandat under väntan tillsammans med någon mysig film eller självaste bingolotto. Känner mig riktigt svensk idag, haha!
Angående julklappsinslagningen så lyckades jag.. trott eller ej. Att jag sen råkade riva sönder halva pappret som jag sedan tejpade över och råkade knöggla ihop hela julklappen är en annan femma.
Ha en bra kväll nu! <3

  Jag dagen efter julafton förra året.. minnen.. =)

vem har sagt att det är lätt att slå in julklappar?

Vet ni vad jag ska göra just nu? slå in alla julklappar. Kan avslöja att jag är riktigt dålig på att slå in saker så det är ingen lätt sak jag har framför mig. Tackar för lådorna man kan få i butik, dom är ganska lätta att fixa. Att slå in för hand med eget papper är däremot sjukt svårt.. Pappret brukar gå sönder lite här och där och ser mer ut som en knögglig boll än ett paket. Tur att det är tanken som räknas och inte själva paketet =)

Efter min julklappsinslagning är det väll dags för One three hill så antar att jag uppdaterar någon gång efter det. Ha en bra dag gott folk. <3

image189

Bjuder på en del av Tobias favoritbild(?) på mig. Den är tagen sommaren 2006 så det var ett bra tag sedan, men men! ;)

vaknat som en prinsessa

Nu är jag vaken igen och feelin' great! Är sjukt glad över att julafton är imorgon och stämningen är på topp här hemma. Vet inte vad jag ska göra idag så kommer troligtvis bara stanna hemma och mysa med familjen och kika på one three hill kl. 17.30 (se 2 inlägg nedan). Missade ni grinchen igår så är det en ny chans för er idag, 13.35.. mys! Förresten så dammsög min pappa när jag vaknade.. eller jag vaknade på grund av det men inte ens det kunde sabba mitt humör idag.
Nej nu väntar frukosten på mig, uppdaterar senare! =)

image188

godnatt gott folk

Nu är det dags att sova.. vart vaken alldeles för länge nu egentligen. Vet ni? det är julafton imorgon! Tror ingen missat det men det känns så härligt att säga.. fastän jag vill sakta ner tiden lite och hinna njuta mer av julen. Snart är julen långt bakom igen och hur roligt vore det utan att ha njutit av julen fullt ut? Hur som helst. Bed time nu!
Glöm inte att lyssna på den underbara låten i det förra inlägget. Det är Ron Pope med A drop in the ocean för den som ville veta! Godnatt =)

ett litet klipp

Finns det ens några ord? låten är underbar och serien lika så.


det blir inte alltid som man tänkt sig

"Det blir inte alltid som man tänkt sig" var något vi fick känna på igår. Vad och varför tänker jag inte gå in på med tanke på mina bästa tjejkompisar men ordspråket stämmer in från gårdagen ganska exakt.
Fram tills 11 var det trevligt och alla var glada, vad som hände efter lämnar vi utanför. Alla mår bra idag iaf och det är huvudsaken.
För min del hände yttligare 2 positiva saker som glädjer mig. Fick upp kontakten med en gammal kompis igen och redde ut en sak med en annan.. =)

Idag ska jag och Annie ut på en prommis genom centrum för lite frisk luft, kanske köper någon juklapp också. Hoppas ni alla får en trevlig lördag! <3

  

nu drar jag till linn

Skriver ett  väldigt kort inlägg nu. Ska gå om 3 minuter så måste skynda mig..
Nu har jag äntligen jullov! Fick helt okej betyg så känner mig lugn inför nästa termin.. Drog till Solna efter och köpte min julaftonsklänning (som kanske används redan ikväll)
Kvällen spenderas hemma hos Linn =) Berättar mer om det senare för nu måste jag gå.. Ha en trevlig fredagskväll! <3


min kväll

Heeela kvällen har jag passat småbarnen (yes, dom kommer alltid vara små i mina ögon) och försökt få Ludde att sova. Funka det? njea, till och från. Men det gick förhållandesvis bra och nu har jag en glad papi på köpet. =)
Har även hunnit med att fixa mina naglar ikväll.. tills helgen och julafton. De blev helt okej faktiskt.. satt me dom i minst 1,5h och pilla tror jag.

Imorgon har jag avslutning kl 9.00-10.00. Ska bli sååå skönt att få jullov nu! Berättar mer om det imorgon för nu ska jag sova. Godnatt världen! <3

 Resultatet!

papi = dum

Hallå där!

Just nu fick jag reda på att jag ska vara barnvakt hela kvällen ut.. BLÄ! papi ska tydligen ta med hans tjej på nån resturang och lägger ansvaret på mig i 1,5 h eller något.. Jag + tre ungar? halleluhja. Okej, två av dom är inte småbarn längre (14 och 11) men den minsta är 2,5 månader gammal? hur ska detta gå alltså..
Jag och en skrikande unge är absolut inte en hitt. Jag vet med mig redan nu att när han vaknar och börjar tjuta så kommer jag stå där med fet panik och skrika lika mycket jag =P Tur att de andra två kan hjälpa till iaf..

Idag så tog jag sovmorgon. Eller vi hade snarare håltimma halva dagen och en utvärderingslektion på idrotten. Inte jobbigt alls. Därefter for vi in till Expressenhuset och gjorde egna tidningsartiklar, löpsedlar m.m. Ganska kul faktiskt.. jag och Evelina vann "1a pris" för våran var så snygg. Hähä.. eller delad första plats med Anton och Carro snarare. Vad fick vi? en tråkig jävla bok som funkar utmärkt att ge mami i julklapp. =)
Nu sitter jag här och har sabbade planer. Skulle in till stan o köpa lite kläder och allt möjligt inför julafton men det får jag minsann inte. Får ta det imorgon.. typ. Skolavslutning då! 


 

julshopping = avklarad

Nu är jag hemma igen.. de ni. Jag älskar när julen närmar sig för då har affärerna i stan öppet till 8 = mer saker.
Jag mötte upp Natta i stan efter att ha spatserat runt lite själv eftersom hon var seg i svängarna på att komma in till stan. Vi gick runt lite överallt och pratade, köpte julklappar till våra pappor och bara hade kul. Tror ingen annan än vi två förstog vad vi pratade om, men kul var det! Hon åkte hem samtidigt som min mami hoppa av tuben så gick vi runt istället resten av kvällen och inhandlade julklappar till mig, pappa osv.. så nu har jag lite koll på vad jag får också. Mötte upp min moster vid slutet av kvällen efter en macka på sandys för att fixa lite saker och nu sitter jag här.. trött.. död.

Imorgon har vi en förjävla skön dag i skolan. Inga lektioner eftersom lärarna typ inte orkar = sovmorgon. Därefter ska vi på något besök på DN medan resten av skolan städar.. hähä. Avslutningen är så sent som på fredag. uscha!
Nu ska jag dricka upp min innocent som jag sitter och nannar på och kolla på någon film.. kanske gosa lite med Ludde också. Har ni inte smakat innocent förrut så gör det för det är typ världens godaste smoothie. Kostar bara 20 kr på sleven/pressbyrån och finns i 3 goda smaker.. eller.. har smakat två av dom. Favoriten är strawberries & bananas. Inga sötningsmedel och dylikt är heller stoppat i drickan utan det är bara massa frukter.. mums.
Aja. Ha en bra kväll! Pst.. snart är det bara 4 dagar kvar till julafton. <3


Onsdag!

Osminkad, mjukisar och nytvättat hår - så ser min halva dag ut innan jag går hem från skolan och fixar mig inför en runda på stan tillsammans med min mamma. Julshopping står på schemat!
Trots att jag köpte en hel del julklappar igår så har jag några kvar som jag ska bli klara med idag. Slänger in ett inglägg innan jag åker in och möter mami. Nu måste jag fixa mitt hår som står lite överallt =P

Ha en bra dag! <3

image183

sliten

Tjena! Idag har jag vart allt för trött. Sitter här och typ halvsover =P Mycket har hänt idag dessutom.. fått reda på massa betyg hit och dit och även hunnit med att svimma. Jobbigt.

Fick VG+ som betyg i alla tre NO ämnen och känner väll att jag mer eller mindre kunde presterat bättre för ett MVG. Fick även VG som terminsbetyg i slöjd, idrott och SO ämnena. Inga stora förändringar sedan förra terminen med andra ord.. surt.. jag som ville höja mig =P nästa termin ska jag kämpa sönder. Fick tillbaka idrottsuppsattsen idag också, eller fick reda på resultatet och det var ett MVG. Hoppade också upp en nivå bland NO grupperna för större chans till MVG... annars ser det rätt chill ut.

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, om inte familjen ska ut och julhandla. Måste ju köpa alla pressenter så det vore rätt bra om vi åkte nånstans men orkar samtidigt inte röra mig så.. är för trött.
Det där med svimma hände på idrotten. Kan inte säga att jag svimmade men var på god väg då jag fick superlågt blodtryck och det blev sådär äckligt svart för ögonen ganska länge.. allting snurra efteråt och hörseln blev även sämre ;S asläskigt.. fick någon tablett och nu mår jag bra igen! Hatar att jag är född med lågt blodtryck så minsta lilla sak gör att man svimmar.. blä.. Har faktiskt inträffat på tbanan en gång - hade dock en kompis med som hjälpte mig då.

Nu ska jag göra annat.. Ciao <3


Tisdag

Morning Morning!  Idag är det tisdag och sovmorgon i skolan.. hur skönt som helst. Hade väldigt svårt att komma upp ur sängen imorse så log och drog mig alldeles för länge och nu har jag det hur stressigt som helst =P

Dagen kommer bli "kort" så är hemma någon gång vid 3 igen. Ska kanske möta upp robin sen? annars så drar jag och familjen iväg en liten sväng och köper klart alla julklappar.
Nu måste jag fortsätta.. ha en trevlig dag! =) 

dagens sköna outfit

Här kommer en dagens outfit.

   

Vit kofta - Gina Tricot
Linne - H&M
Shorts - Zara
Leggings - H&M
Skor - Din Sko

Har en väldigt neutral klädsel idag. Det är bara för skönt att gå runt i en tjock tröja hela dagen lång tillsammans med leggings. Det ända negativa är kylan ute som gör att benen går av när man ska hem från skolan sen =P

Nu ska jag kika på tv. Ciao!

Sista måndagen av gnäll

Måndag igen då och en helt ny vecka. Imorse var det inte speciellt svårt att gå upp trots att jag stannade uppe långt efter 12 igår och sedan la mig och läste en bok. Härligt.
Denna vecka är speciell, det är sista veckan i skolan och även veckan innan julafton. Eftersom det inte finns något kvar att göra i skolan så kommer det bli mer än chill och jag antar att vi inte kommer få göra något alls i princip = skönt.
Igår så klädde vi granen både hemma hos mamma och pappa, jag var med båda gångerna. Först hemma hos mami tillsammans med julmusik och sen hemma hos stora familjen papi där alla var med på ett hörn. Det var mysigt och nu är det fullt av julkänsla i huset.

Nu måste jag fixa mig innan jag ska ta mig till skolan. Det är en lång väg idag eftersom jag är hos papi, måste dessutom hämta en sak hos mamma innan skolan så kommer få gå från henne. Usch! Kallt är det också 5 minus. Dagens outfit är en vit tjocktröja med ett linne under, tillsammans med svarta leggings och shorts. Aja.. ha en bra måndag gott folk. <3

första söndagen ever

Tredje advent idag som jag nämde i tidigare inlägg. Tredje advent = snart julafton. Har svårt att förstå att julen ligger så tätt inpå. Julen närmar sig för varje dag som går och julpynt tas fram tillsammans med gran och paket. Någon mer än jag som inte helt förstått att det är julafton snart? däremot längtar jag som en tok tills julafton.

Idag ska jag ha en riktig chillardag tänkte jag. Har ju inge plugg kvar nu så det är första söndagen på evigheter som jag inte har något plugg att ta tag i. Skönt =)
Ett varmt bad, ansiktsmask osv.. kommer känna mig som en annan människa senare idag tror jag. Ikväll blir det julmiddag med några vänner till familjen.


image177

Vad har ni för planer idag?
<3


tredje advent

Godmorgon!

Ställde klockan på 11 igår eftersom jag inte ville missa summerland idag. Jag vaknade av mig själv istället och kollade på klockan, den var 20 i. Så jag låg i sängen och väntade på att capish skulle sluta så summerland skulle börja men ingenting hände. Så kollade jag på klockan igen.. då är den inte ens 10?! gah.. vaknat en timma för tidigt =P

Nu ska ja käka frukost och sånnt där istället och vänta på att summerland börjar.....
Förresten, ni vet väll att det är den tredje advent? =)
Ciao <3


julklappar för all del

Datan är fortfarande knäpp så har inte hunnit uppdatera något! Men nu börjar allting fixa sig så har inget att klaga på.

Idag är det lördag och jag ska in till stan och köpa julklappar. Tänker köpa allt på en gång så jag har det över = det kommer svida rejält när jag förlorar alla mina pengar på andra personer. Men väl på julafton så känns det bara mer än bra att man köpt något fint till sina närmaste. Speciellt om dom blir glada =)
Minns en julafton för några år sedan då jag köpte en skiva till pappa som han verkligen hatade, men det visste jag inte om, så han satt där och höll masken och sa tack.

Igår så var jag och papi och kikade på julklappar till mig. Eller snarare på en digitalkamera.. ja.. min e ju så gott som död så vad vore inte bättre än en digitalkamera i julklapp? Vi hittade en skitsnygg som jag troligtvis kommer få. Pappa ville inte köpa den på plats eftersom då vet jag ju vad jag kommer få och det ville han inte men troligtvis så får jag den. Visar på julafton!
Skolan var helt okej.. lite drygt bara. Började 8 med fransk frukost sen 2h håltimma och därefter en lektion sen lunch. Ganska segt faktigst.. Fick reda på att jag fått VG på mitt kemiprov. Great! jag som var så nervös för att jag inte ens skulle klara provet =P Fick även tillbaka min spanska uppsats som var VG+ - MVG. Min spanskalärare kunde inte bestämma sig så han tog in den igen för ombedömning.. hoppas på MVG. Annars så får jag VG i slutbetyg i både spanska och franska.. som förra året. Hähä.

Nu ska jag sätta på mig kläder och sedan dra. Uppdaterar senare! puss och kram

image176


pepparkakan tess

Godmorgon!

Idag är det som sagt Lucia. Gick upp tio i fem vilket var si sådär heljobbigt och flyttade mig in i duschen. Nu sitter jag här med foundation i ansiktet och ska alldeles straxt fortsätta. =)
Det märks att julen har kommit till skolan. Julmusik spelas till och från i cafeterian, lussebullar finns och nu har skolas julbord även varit. Idag är det julgröt som gäller för skolans del tillsammans med pepparkakor, mandariner osv. Helt okej faktigst.

Nu måste jag forsätta. Håll tummarna för mig idag som pepparkaka!
Har ni också luciatåg idag?

Ciao <3


i'm back!

Nu har jag fått min bärbara data och kan äntligen börja skriva lite =) känns som om jag ligger efter lite..

Det som hände igår var att jag råka hälla ut en tekopp över hela tagentbordet så det har lagt av nu.. får väll se hur det blir med det men är glad så länge jag har någon data att skriva min uppsats på. Den är däremot klar nu så jag har inget mer att göra utan kan chilla galet = skönt!
Funtar på att sola.. behöver färg. Sen sova tidigt eftersom vi redan ska vara i skolan vid halv 7 imorgon pga lucia tåget. Jag måste gå upp runt 5 då med andra ord. Hur ofta gör man det en torsdag liksom? endast om man ska utomlands eller något men nu ska man ta sig till skolan. Aja! Pepparkaka var det som sagt =P

nu ska jag vara lite social och kika på något på TV. Försöker varva ner nu.. <3 ciao.

image114

så det kan gå

mitt tagentbord dog igår efter ett mindre haveri mellan mig och min te kopp. Mitt älskade tagentbord är en batteridriven sak och tror att det kan ha orsakat döden? hur som helst så kommer min uppdatering inte alls vara bra fram tills ikväll då papi kommer över och lämnar min laptop hit. Har massvis med skolarbete att göra så tur att det gick att lösa iaf.... men kika in senare ikväll igen så har jag uppdaterat! nu vet ni det...´

Ha en riktigt bra dag!! <3

Tisdaaag!

Hallå där! =)


Igårkväll var det stressigt.. massa plugg hit och dit så hade inte en tanke på att blogga. Det kom jag på när jag låg i sängen innan jag skulle somna, hihi. Kan ta måndagen i korta dag för den som vill veta..
Igår så hade vi som sagt lucia övning.. 2h stog/satt vi där och sjöng tillsammans med småbarnen. Galet jobbigt. Jag vet inte om det var för att jag var trött eller om det verkligen var supertråkigt men jag klarade verkligen inte av att stå still och sjunga =P Därefter gjorde jag ett förjävligt terminsprov i matte som var hur svårt som helst. Kul va? njea.. Min bildlärare var sjuk som vanligt (man kan ju undra om hon inte dött eller något, typ 6e veckan nu) så vi fick håltimma och sjöng singstar. Vårat lag vann över de röda med 11-3. =)
Hade franska sista timmen och vi satt bara och kolla på simpsons på franska som förövrigt har de roligaste rösterna ever och fick tillbaka vårat frukade prov. Vet ni? Jag gick MVG, den du.

Idag är det tisdag och jag har sovmorgon. Sovmorgon = glad. Sitter här med ett ruffs till hår eftersom jag råkade somna med blött hår igår.. vissa delar är fortfarande blörta tillomed. Idag är det lucia övning igen.. höhö och slöjd. Ikväll är det sånn där typisk äcklig pluggarkväll igen men ska ändå kunna fixa fram ett inlägg eller två.

Ha en bra dag, Ciao <3

image175
fina hamsterkinder jag har va? höhö.

mååååååndag

Måndag igen då. Igen.. känns som om det bara är söndag,måndag,fredag och lördag i mina veckor nu för tiden. Veckorna går på tok för snabbt och man hinner knappt pusta ut innan måndagsmorgonen är här igen.
Igår var som sagt en dålig dag för mig pga Flisan, och annat shit som jag inte tänker gå in på, men idag mår jag mycket bättre. Vaknade glad och fixade i ordning mig på 20 min så nu har jag suttit här med min te kopp ganska länge och bara tagit det lungt och lyssnat på musik, skönt!
Börjar 8.10 med typ 2h luciaträning.. skönt en måndagsmorgon med all falsksång. Positiva är att vi missar spanskalektionen och det säger väll allt? weeo.

Nu måste jag kika på vad jag ska ta på mig. Måste ju gå om 30 min så =)
Ha en bra måndag! Uppdaterar när jag komme hem sen med Tobias önskningar..höhö.

image174

Felicia <3

Idag är det ingen rolig dag - det är den 9onde december.  I era ögon är det den andra advent, i mina ögon är denna dag en riktigt plåga.
För några år sedan mötte jag en tjej vid namn Felicia genom min syssling Josefine. Vi blev genast bra vänner och började umgås allt mer och mer. Till slut var vi så tajta så vi visste allt om varandra och nästan gjorde allt tillsammans, fastän vi inte bodde brevid varandra. Hon bodde i täby, där jag bara bor varannan vecka men vi lyckades hålla våran vännskap vid liv genom dagliga telefonsamtal m.m. Hon var mitt allt och jag kunde göra vad som helst för henne.
Det var år 2005, det var december månad, det var fredag. Jag hade väll ungefär samma känslor som nu.. massa plugg och panik inför alla julklappar jag skulle köpa.  Jag satt i skolan på en mattelektion när jag fick ett telefonsamtal. Jag kände inte igen nummret så jag gick ut från klassrummet och svarade. Det var Felicias storasyster som ringde mig. I samma sekund som hon ringe och sa hej så hörde jag att någonting var fel. Hon lät så konstig på rösten..
Jag vet inte hur länge hon pratade, men skulle gissa på 30 sekunder. Dessa sekunder kändes hur långa som helst.. som om de gått flera minuter. Jag minns inte exakt vad hon sa, men de jag minns är något jag aldrig kommer att glömma.  Felicia är död.
Det blev helt svart för mina ögon.. jag förstog inte det hon sa. Va? vadå död? hon kan inte vara död.. Jag kunde inte tro på det hon sa. Det var en lögn alltihopa - men det var det inte. Min Flisa var död.. hon hade lämnat mig föralltid.

Det är två år sedan idag. Felicia, jag saknar dig allt för mycket. 9/12- 05. Jag älskar dig gumman.
Du kommer alltid äga en stor del av mitt hjärta. Tänker på dig hela tiden.
Sov gott älskling.

Tjuuu

Just nu: sätter upp hyllor och annat dylikt i mitt rum. Nu äntligen kommer det bli färdigt =) Gardiner fattas bara men det är inget jag stör mig på så det får ta sin tid det tar.

Idag har jag sovit, fixat i mitt rum, vart iväg i solna ett tag och även övat massor inför kommande vecka. Får se vad jag gör ikväll men just nu skulle det vara jävligt nice med en chillarkväll med vännorna.. är dödstrött överallt.
Uppdaterar senare, måste fixa klart nu.

Ha det bra <3

Krock!

Tjenare!

Trodde att jag hade franska imorse men det hade jag inte = sur start på dagen. Vi låg i sofforna och chillade galet tills jag somnade.. slocknade totalt tills en lärare eller fritidslärare eller vad han är kom och väckte oss och frågade om vi var trötta (ganska dum fråga när vi alla ligger och sover..)
Sen var det som sagt den extra idrottslektionen, skridskor. Gick rent åt helvette men kunde iaf åka frammåt.. höhö. Lite bak, på ett ben osv också men jag känner själv hur löjlig jag måste sett ut så det är inget jag pratar om.

Därefter rulla dagen på som vanligt med lite jobb i datasalen, lussebullsätande och vanliga tråkiga lektioner! Papi hämtade upp mig senare och så åkte vi och köpte lite nya saker till mitt rum osv =) myspys. När vi var på väg hem så står vi en stilla i en korsning, filen brevid är tom och helt plötsligt så kommer en bil i en väldigt snabb fart samtidigt som en bil backar ut från ett annat håll. Sekunderna senare krockar dessa bilar mitt framför oss och det blir ett jävla tutande överallt. Höhö.. ganska roligt att se faktigst =P fast synd om bilarna som blev lite kantiga här och var. Alla klarade sig utan skador iaf!
Nu har jag käkat middag och sånnt och pratar lite med Nathalie i telefon. Bestämmer om kvällen osv.

Hoppas alla får en bra fredagskväll och att det går som jag vill i idol finalen. <3

ge mig jul

Nu har jag äntligen hajjat att julen är på G. Jag hänger med va? nej. Jag har alltid så svårt att finna "julkänslan" eller vad man kallar det.. Visst, dom har ju julpyntat över hela stan och man hör julmusik lite vart man än går.. men vafan.. jul? Adventsstjärnor lyser i fönstren och det är allmänt julmysigt. Ändå är man seg som en sill på att hajja att julen snart är här. Det är typ 17 dagar kvar till julafton liksom? Nää.. nu måste jag rycka upp mig och börja köpa alla julklappar och sånnt där.
Jag har en teori om att det är pappas bil som fick mig att förstå att julafton snart är här. När jag satte mig där så hade han tatt fram våran "julpyntning" i bilen som består av en liten adventsljusstake och en nalle med tomteluva. Hihi =) Hur som helst.. DET ÄR JUL!

  

Lägg märke till andra bilden där man ser våran superwoman..
Har ni också förstått att julafton snart är här?


pepparkakor för all del

Tjeena. Torsdag idag då.. fattar det knappt själv. Har veckan ärligt talat gått såhär snabbt eller drömmer jag? snart är det fan helg och jag är knappt slut efter den här veckan =D. Antar att jag kommer få skrota de där orden imorgon men det är då det. Har franskalektion imorgon också.. fast resten av klassen slipper inte undan denna vecka, som tur är. Vi har nämligen en extra idrottslektion imorgon på 2 h mellan 9-11. Skridskor = jag kommer suga satan. Skridskor är verkligen inte min grejj nånstans. När jag var liten gick jag på sånn där mini konståkning som varken är konst eller åkning när man kollar på mig men jag lärde mig iaf att åka fram, bak och på ett ben.. ungefär. Tror ni jag minns något av det eller? nej. no. nada. Är så taggad inför imorgon.. vet med mig själv att jag kommer ligga och krypa på isen mer än vad jag kommer åka.

Första lektion idag var som vanligt musik. Skönt med en lugn lektion första lektion.. eller lugn och lugn, vi röjer som jag vet inte vad under lektionstid men det är inget ansträngande hur som helst. Richard, min musiklärare hade betygssnack med oss och jag har ett starkt VG i musik och har redan klarat mer än hälften av MVG kriterierna så nästa termin kunde han nästan lova mig att jag får ett MVG. Nice va? Höhö.. ja som knappt kan spela något. Eller jo piano men vad är det för stor grejj liksom? Antar att det var provet som spelade in lite =) Då vet jag att jag iaf går ut med 3 MVG.. eller dom är säkrade. Hoppas och SKA få många fler!
Efter musiken var det simning. Islivräddning? eller vad det heter. Först skulle vi simma 20 längder i tempo och det var typ det jobbigaste jag någonsin gjort ever. Därefter skulle vi dyka efter dockor och dra oss upp på sånna där speciella saker med isdubbar. AJ! ögonen sved satan av allt klor och min piercing rent sagt dog när jag drog mig själv upp på det där blocket. Men lite kul var det iaf..
Sen tyckte lärarna tydligen att det passade att åka in till stan efteråt. - Det tyckte inte jag. Man (iaf inte jag) är absolut inte fin någonstans efter ett besök i simhallen. Håret typ står upp överallt, ögonen är knallröda och man ser allmänt galen ut. Men vi åkte in till stan, kungsträdgården till något tråkigt museum och fick sitta och lyssna på en guide som verkade ha en bad day. =)
Det märks att jag är positiv idag va? Nej men dagens nöjen började ju faktigst EFTER skoldagen. Jag och Amanda beslutade oss för att åka till åhlens och kika på kläder inför luciatåget. Där hittade vi dom.. pepparkaks tjotahejsan. Hur söta som helst! Från barnavdelningen i strl 122-128.. Det var några år sedan man använde sånna kläder kan jag gott tala om. Var typ runt 8? men den här kläningen passade däremot prima på mig! Därefter åkte familjen och käkade grekisk mat.. mm.. Toppenkväll!

Nu ska jag skriva klart lite läxor. Ett senare inlägg kommer.. lovar =) Ciao <3

  

Ursäkta för de hemska mobilbilderna.. men bättre än inget! På torsdag nästa vecka får ni se hur resultatet blev med en riktig kamera.

äntligen.. weoo..

Hihi.. blir ett sent inlägg. Är supertrött men vill ändå inte sova.. min mami har inte kommit hem ännu och gillar inte att sova utan att veta att hon är hemma och sådär. Det är inte så att jag inte vågar, för det gör jag, utan det är snarare att jag vill veta att hon är hemma och inget hänt henne. Är rädd om min mami =)

Vad har jag gjort idag då? det gamla vanliga en onsdag kan erbjuda ungefär. Skola, skola och åter skola. Därefter = Plugg. Vilket glassigt liv man har! Om man sammarfattar denna dag i ett ord så skulle det vara dryg. Seriöst, det känns som om jag vart vaken i typ 10 dagar i sträck. Har haft två prov idag också. Spanska prov där vi skulle skriva en text under lektionstid om en resa till ett annat land och hörförståelse Engelska. Är grymt sur över engelskatestet då vi var tvunga att lämna in direkt efter hon stängde av skivan.. hann inte ens fylla i alla rader. Undra om jag ens får G på det alltså? nice. Fick tillbaka en betygsatt läxa däremot.. VG! det är ju nice för att vara en liten läxa jag inte ens gjort alla uppgifter på. Hähä.. 
När jag kom hem så la jag mig i soffan med mina syskon och chillade galet. Eller chilla och chilla, efter 10 minuter tyckte min bror att han hade tråkigt och valde att ta en sax o klippa mig i foten?! amen jo tack.. kan knappt gå nu. Han klippte inte in i huden eller så, men det gör sjukt ont ändå. Ibland undrar jag vad killen tanker med.. om han ens gör det? Aja. Nu sitter jag iaf här och lyssnar på Max-A-Million & Shaggy med sexual healing = härlig låt. Det var väll allt från mig för idag. Ciao <3

Eller öh juste.. sitter o väger mellan två bilder. Brukar ju avsluta med en bild i mina inlägg men kan inte riktigt bestämma mig för vilken. Antingen blir det en wierd bild eller en väldigt gammal bild på en väldigt **** tjej.
Det blir den där gamla bilden! Den är ca 2 år gammal.. enjoy. Någon dag lovar jag att visa en ännu värre.

image166

så det kan gå

Just nu: Skriver inget långt inlägg nu utan det kommer senare ikväll. Det har hänt en "olycka" här hemma som resulterade i att jag inte kan gå på min vänsterfot. Ni skulle mer än gärna vilja se mig halta omkring va? Grattis till er alla som tänker dra till ica maxi nu då för det ska nämligen jag och papppa. Måste köpa Schampoo eftersom jag lyckades ta slut på mitt idag.. Have fun!

Dagen!

Har precis kommit hem från kista. Var där med papi och fick lite olika saker och käkade.. mys! Fick ett nytt duntäcke som tydligen ska vara asvarmt, så nu har ja ett till täcke i sängen =D. Fick också en t-shirt från Gina Tricot och 1000 kr bara sådär. Vet inte varför han gav mig pengarna men han sa att jag kunde ta dom till att köpa julklappar till mina syskon så jag antar att dom också fått pengar nu. Man skulle ju kunna köpa de allra billigaste (och rätt uppskattat) - godis. Lever i världens godisfamilj så det är inte direkt svårt att köpa det ifall man är slut på idéer. Förra året fick min lillasyster kläder till sin dyra nalle från build-a-bear (svindyrt alltihopa... VARFÖR?! för ett par jevla klädesplagg åt en nalle?) och min bror fick en t-shirt från Tiger of Sweden. Mamma fick massa ljus och annat sånnt där mammigt och pappa en piké från hans favoritmärke Fred Perry... tror även han fick en mössa då, eller så var det julen innan. Någon som har något förslag på vad man kan ge hela bunten iår? inklusive en liten plutt på 2 månader?

Hur som helst, dagen gick väldigt snabbt idag och var helt ok för den delen också. Vi såg på filmen american history X samt disskutera aktuella händelser kring den och käka godis som våran lärare bjöd på. Sen var de lunch! Därefter kom någon kille som är en föredetta nazíst och berätta över hur hans liv sett ut idag osv. Han skämtade väldigt mycket och gjorde en väldigt bra insatts framför oss alla och jag tror alla tyckte det var helt ok att sitta och lyssna på. Dagen avslutades med luciaövning.. Hähä. Har massa videos därifrån som jag filma in medan alla sjöng.. kanske ska lägga upp någon här? Dom är riktigt roliga.

Nu ska jag kika på Uggly Betty, DH och skriva klart min fina spanska uppsatts.. not. blä...
Ciao <3

Tisdag

Godmorgon!

Förlåt för dålig uppdatering igår men hade fullt upp. Ni vill inte ens veta vad jag gjorde...
För er nyfikna satt jag och skrev en spanskauppsatts. Kul va? Nej. No! Jag vet inte alls om jag skrivit rätt heller men det visar väll sig =P Hähä.

Idag är det tisdag och jag är på ett grymt mycket bättre humör idag än igår. En timmes extra sovmorgon gör mycket för min del! Blir som en helt annan människa.. =) Idag har vi etikdag i skolan. Vi ska kolla på american history X och sen prata om den halva dagen. Därefter är det luciavövning i typ 2 timmar. Uscha! Jag såg American history X för flera år sedan och minns filmen ganska bra.. och det jag minns är inte positivt. Kan vart för jag var så pass liten när jag såg filmen eller så är den helt enkelt inte nice. Jag minns att dom står och sparkar på en kille mot en trottoarkant och att pappan i filmen är emot svarta.. och att pappan kanske dör också? något sånnt. Aja, bättre än lektioner iaf!

Hade två prov igår också. Matte och Engelska (yes, ett till fastän vi hade ett förra veckan också). De gick väll sisådär.. visar väll sig senare när man får tillbaka dem om det gått bra eller inte. Hoppas självklart på de bästa men vill inte hoppas för mycket, eftersom det verkligen inte gick superbra.. tvärtom. Blää..
Nu ska jag fixa håret på något vis och sätta på mig kläder. Sminket är redan klart! Ha en bra dag <3 

image164 image165

Bilderna är från i sommras. Vi grillade och badade vid pampas den kvällen.. mys!


Måndag.. bajs.

Så var det måndag igen då. Kul? inte för fem öre. Kan hur som helst nöja mig med att det är en hel vecka kvar tills nästa gång jag behöver gå upp och konstatera att helgen är slut. Ovanligt positiv denna måndag va?=P
Vaknade innan min veckarklocka, eller minuten innan, av att jag slog till mig själv i ansiktet i sömnen. De ni!

Med order från Emma så måste jag berätta om vad jag lyckades med för saker igår. (något lyckas jag alltid med varje dag, hähä) Vi åt middag, nu i skrivande stund minns jag inte vad med gött var det allt, och jag skulle hälla upp julmust till mig själv. Julmusten var då slut så jag går ända ut i köket och hämtar en ny och möts av sånna där sliskiga blickar som alla menar att dom också vill ha när jag kommer tillbaka igen. Snäll som jag är (yeah sure..) så tänker jag faktigst hälla upp till alla idag. Det är bara det att när jag ska öppna min käre julmust så börjar den spruta överallt, som en jävla sprinkler. Hela flaskan töms ut på hela mig, maten och golvet. Vad händer?  jo, alla står och mer eller mindre asgarvar åt mig. Där står jag med en tom julmustflaska och dygnsura kläder (som för den delen fått en helt annan brunaktig färg). Dessutom så droppar det julmust ner från min haka.. fint va? hähä. Jag lyckas som sagt med allt.

Nästa gång du får för dig att handla på ica maxi i solna, passa dig för julmusten .Det rycktas nämligen om att någon vart där och skakat om ALLA flaskor..


Idag är det lång dag. Har både matteprov och en franskalektion som väntar på mig. Blää..
Vi får väll se om jag kommer hem hel eller inte.
Uppdaterar senare, ciao <3

Dagens fråga: Varför har just julmusten ett sånnt jädrans tryck i sig? Bara man häller upp julmust i glaset så blir det översvämmning?


1 advent

Hallå där!

Vet ni vad jag gör just nu? dricker julmust med smak av julnougat. Vill ni veta hur den smakar? konstigt. Jag är en lover av julmust och har alltid gillat det. Så smakar man det här och börjar typ tycka att julmust smakar wierd. Hähä. Första klunken smakar verkligen nougat och man frågar sig själv typ vafan det är man dricker men efter flera klunkar så känner man ingen skillnad.. typ. Föredrar gamla hederliga julmusten allt! Nog om det.

Prommenaden igår var mysig.. fast kall. Det slutade med att vi hamnade hemma hos Nattas morbror istället framför american pie 2.
Idag har jag bara degat, pluggat och åter igen pluggat. Usch vilken hemsk dag..
Middag som serveras hemma idag är en av mina favoriträtter, kalops.. mm.. gott. Sen ska vi äta goda julsaker och tända fösta adventsljuset. Mysigt! =)

Uppdaterar mer senare för känner ingen vidare skrivlust just nu. Ciao <3


Stan

Kom hem från stan för ett par timmar sedan men har vart på middag tills nu så har inte hunnit/kunnat blogga. Dagen var lyckad i stan trots alla julklappssjuka människor som typ krigar för minsta lilla sak. Antar att jag själv kommer bli sånn de sista dagarna innan julafton..
Vi lunchade på sandys med deras goda kyckling & curry baugetter, gick runt bland folkmassan, fick kondomer av några killar som tyckte vi såg ut att behöva dem =P osv.. Härlig dag med andra ord.
I alla fall.. hittade lite småsaker som jag valde att köpa.

 

Linne - Gina tricot 129:-
Halsband - Glitter 179:-
Örhängen - 69,50 :- Fick dom på köpet när jag köpte halsbandet.
"Sovtrosor" - H&M 59,50 :- /st. (de röda köpte jag förra helgen men glömde att knäppa kort på dom, tror jag?)

Nu ska jag ut med Anna och Nathalie på en promenad, och sedan får vi se vad som händer! Ha de bra <3

1 december

Godmorgon! Vakna på en halvkonstig sida idag.. mår lite illa. Inte det allra roligaste men vid det här laget är jag ganska van så för mig spelar det ingen större roll.
Vad har jag för planer idag då? Jo, jag ska till stan med Nathalie och kika på lite jullkappar åt familjen och kanske hittar något jag kan skriva upp på önskelistan också. Just nu har jag bara dyra saker så det kanske behövs något under 500 lappen också =P
Ska även försöka leta efter pepparkakskläder och vanliga underkläder.

Uppdaterar när jag kommer hem. Ha en bra första decemberdag! <3

image160

Jag gillar att det ser ut som jag har två magar på den här bilden. Vet inte om de är linnet eller kameran som gör något konstigt men roligt ser det ut iaf. =D

RSS 2.0