Krock!

Tjenare!

Trodde att jag hade franska imorse men det hade jag inte = sur start på dagen. Vi låg i sofforna och chillade galet tills jag somnade.. slocknade totalt tills en lärare eller fritidslärare eller vad han är kom och väckte oss och frågade om vi var trötta (ganska dum fråga när vi alla ligger och sover..)
Sen var det som sagt den extra idrottslektionen, skridskor. Gick rent åt helvette men kunde iaf åka frammåt.. höhö. Lite bak, på ett ben osv också men jag känner själv hur löjlig jag måste sett ut så det är inget jag pratar om.

Därefter rulla dagen på som vanligt med lite jobb i datasalen, lussebullsätande och vanliga tråkiga lektioner! Papi hämtade upp mig senare och så åkte vi och köpte lite nya saker till mitt rum osv =) myspys. När vi var på väg hem så står vi en stilla i en korsning, filen brevid är tom och helt plötsligt så kommer en bil i en väldigt snabb fart samtidigt som en bil backar ut från ett annat håll. Sekunderna senare krockar dessa bilar mitt framför oss och det blir ett jävla tutande överallt. Höhö.. ganska roligt att se faktigst =P fast synd om bilarna som blev lite kantiga här och var. Alla klarade sig utan skador iaf!
Nu har jag käkat middag och sånnt och pratar lite med Nathalie i telefon. Bestämmer om kvällen osv.

Hoppas alla får en bra fredagskväll och att det går som jag vill i idol finalen. <3

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: gjort ikväll ? :D

2007-12-07 @ 23:24:54
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: nice, hade du kul ? :)

2007-12-08 @ 12:27:39
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Anonym

detsamma!

2007-12-08 @ 12:36:56
URL: http://metrobloggen.se/linder
Postat av: Tobias

svar: haha synd synd :D

2007-12-08 @ 12:37:20
URL: http://grymtroligperson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0