Yes dude

Alright, några timmar kvar sen är jag 18!!!!!! :D Nu ska jag rappa på(haha) och skriva idrottsarbetet, städa rummet lite och sen kommer älskling.


mitt liv består av jobbigt mycket plugg

Sitter in tha school och väntar på att mattelektionen ska börja. Shit va skoj! Efter det blir det fekprov innan dagen slutar. Ikväll blir det skriva en idrottsuppgift som måste bli klar idag annars är jag körd, kul kväll!


Have you ever tried sleeping with a broken heart?

Godnatt. Imorgon (eller egentligen nu) är det bara 1 dag kvar tills jag är 18 år. Otroligt!



anledning till varför jag fortfarande är uppe: plugg gott folk! så jävla härligt..

hihi

Sitter och käkar candy (hehe superbilligt på ica maxi just nu, typ 2,90 hg wohoho) och har precis kommit hem från just Ica Maxi och Kista. Vi kirrade lite saker inför min middag på fredag på maxi och så käkade vi god middag i kista + att jag fick en fin tunika av pappa. Myspysmyspys.

Fick även precis reda på att mamma och pappa har bokat en hemlig restaurang till torsdag, spännande!


-


Godmorgon!

Sitter i datasalen på en sliten samhällslektion och "letar" fakta till ett stort arbete, woho. Nja, sitter snarare och kollar på snygga klockor i hopp om att jag ska hitta en som jag vill ha.

Efter skolan ska jag hem och börja kirra lite saker inför helgen med pappa. FUNNY! :D


-

Hatar måndagskvällar.

monday

Idag hade jag 0 lektioner. Hur skönt? Detta var dock inget jag visste om så 12.30 var jag i skolan som vanligt.  Satt dock kvar och pluggade i skolan istället för att dra hem på en gång. Good.


not my day

Vill gå och lägga mig och aldrig mer vakna upp alternativt spela tillbaka tiden.

helgen

Hej!

Gårdagskvällen var mycket trevlig. En härlig mix av alla slag så att säga - några från klassen, några från sumpan och några från jensen + min söta amanda och hennes company. Idag har det varit full rulle (vaknade redan vid 10 och har inte först nu hunnit sitta ner och ta det lugnt) och nu är planerna att ta en prommis genom sundbyberg med Anton och hyra film osv. MYS! ♥


FREDAG!

Tjena sötisar!

Äntligen fredag kan man lugnt säga. Har längtat sedan i måndags ungefär, hehe. Slutade redan vid 10(!) idag så har hunnit med en hel del än så länge också och om cirka en timme ska jag iväg med pappa igen. Full fart helt enkelt. Måste med andra ord hoppa in i duschen nu så jag slipper stressa när vi kommer hem. Ikväll blir en bra kväll!


* dagen blev precis 10 ggr bättre. Såg precis mitt betyg på senaste samhällstentan. Gissa vilket? ;)


Lite sådär om dagen

Ni har väll ej glömt att det är våffeldagen idag förresten? viktigt viktigt!

Dagen var otroligt seg med svenska, psykologi, matte och samhälle. Låter otroligt kul va? Fick i alla fall reda på vad jag fick på det senaste psykologiprovet - mvg, som därmed även gav mig mvg i mitterminsbetyg. Känns otroligt stabilt alltså. En annan "höjdpunk" idag var att vi provade på ett nytt matställe som var great!

Nu ska jag äta middag, duscha och planera morgondagen. CIAO

250310

  


WOHO

Hur kunde jag glömma att berätta detta! Idag gjorde vi beeptest på idrotten och vem sprang längst? JAAAAAAG! helt.jävla.galet.nu.

Haha, seriöst, alla som känner mig vet att jag absolut ej brukar komma bland de bästa utan mera ligger och dör i ett hörn av astma men idag rullade de på som fan och jag slog alla inklusive läraren. stolt.


*kan även tillägga att jag gick in på prick samma nivå som Anton gjorde igår*


.

Besviken.


underbara mamma

Kolla vad jag fick av min söta mamma igår. ♥


230310

Godmorgon! Sitter på sista lektionen nu (rättskunskap) och nöter lite lagar. Absolut ej roligt. Eftermiddagen bjuder på lite FEK plugg innan jag drar hem till Anton.


för de som bryr sig

6/1 2008 - det bästa datumet
16/2 2008 - finaste datumet

Sedan dess har varje dag varit de bästa dagarna i mitt liv.
Balen, myskvällarna, Västkusten, ditt landställe, mitt landställe, Grekland - bara några av alla perfekta dagar.




This is hard

Mår förjävla illa så tänkte hoppa ner i sängen nu.

Kirrade föresten nytt IDkort idag hos polisen eftersom mitt förra ej existerar längre och behöver ett tills min 18års dag och handelsbanken tänkte ta 3 jävla veckor på sig att kirra nytt så nu blev det ett ugly hos polisen så länge. Ser oerhört ofrän ut på bildjäveln.


-

Helgen var grymt rolig och nu längtar jag ännu mer tills nästa. Ruggigt trött på skola och allt som hör därtill!

För den intresserade bjöd helgen på lite slirande i stan, mys med Tove, en klassfest och Anton♥.


Who says

Anton tipsa mig om en låt last week. Grymt jävla bra.


<3 Shopping

Hemma igen efter lite käk och shopping. Fick med mig hem en tunika, några hårprodukter och en kavaj. Som om inte det vore nog funderar jag nu på att beställa hem lite kläder, hehe.  


-

Sitter i datasalen på och har lite företagsekonomi. Shit va kul liksom.

Idag efter skolan (dvs straxt) ska jag och papi till Kista för att käka lite middag och shoppa. Kul! Även kolla möbler till mitt rum och lite färg och sånt. Nu händer det äntligen saker på den fronten.


Face it

Det är bara tisdag och jag vill ha helg nu. Ofränt.

Har precis skrivit klart en krönika till svenskan om vardagshjältar och är härmed typ pluggfri denna vecka. Skönt, men det innebär att allt plugg kommer komma i samma veva som vanligt = stress. Aja, bara att börja njuta!


You make me smile

Väldigt chill dag med lite spanska och psykologi. Slutade vid 3 och sen dess har jag chillat en massa. Nu är det dags att börja plugga lite - får se om jag lyckas eller fastnar med något annat trevligt.

Puss på er.


-

Min nya sysselsättning är att skriva blogginlägg som ej publiceras.

True story

Du är det finaste jag har.
















(ja, jag är så jävla seriös på de tre sista bilderna .. )


<3

Jag älskar; dina ögon, dina fräknar, ditt lockiga hår, din fina kropp, ditt leende, ditt namn, din personlighet, hur du behandlar mig.

Det slog mig precis hur jävla mycket jag älskar dig Anton!


Right now

Efter en snabb dag som bestod av psykologiprov och matte sitter jag nu här framför datorn. Tanken är att jag ska plugga ikväll - hoppas jag lyckas. Först är det middag i alla fall, dvs. nu.


Skön dag

Det var idrottsdag idag, så jävla soft. Vi slapp börja 8 utan träffades upp vid 10 istället för att skita i skolan och åka till stan istället. Där satt vi i solen med chailattes och kollade butiker. Tyvärr behövde jag dra hem ganska tidigt för att hinna med allt plugg men iaf! :)


Kines i solen!


Tummen upp!

Denna tisdag kan ha varit den bästa tisdagen på länge?

Jag fick reda på mitt slutbetyg i engelska B = MVG
Fick tillbaka en debattartikel = alla kriterier uppfyllda i hela svenska B kursen (MVG)


Har pluggat både psykologi och samhälle ikväll och det flöt på så jävla bra! Dessutom god middag på det med min fina pappa och massa choklad. För att fira betygen.. säger vi.. ;)


Yeah

Roooooolig helg hihi :D


Tips

Idag 21:30 på kanal 5 visas Gone baby Gone. Såg den för något år sedan och har för mig att den var sjukt bra!


Otur

Har sagt det förr och säger det igen. Jag hör inte hemma i köket! Råkade precis skära sönder halva min hand så nu sitter jag här med brutala plåster runt handen och det SVIIIIIDER!


Gårdagen

Gårdagen var jättemysig. Fick fina saker av mamsi, åt god mat och såg en rolig film. Tummen upp på det!


Good day

Nu blir det en prommis ner till gymmet i solen. Därefter blir det raka vägen in till stan för att möta upp mamsen för lite shopping, middag och bio. GREAT!


I love you

Har världens pappa. ♥

Visserligen visste jag redan det men efter natten har han bevisat det igen - det finns ingen bättre papsi! Så nu ska jag ner i centrum och köpa något fint åt honom som ett tack för natten.


Tjalalala

Skulle egentligen träffat Amanda nu men det blev lite ändrade planer så nu drar jag iväg till Frida där tjejerna ska samlas över lite chillkrök och prat! MYS!

-



I want this!


RSS 2.0