G-night

Innan jag hoppar ner i sängen (tidigt va? har nog inte somnat såhär tidigt på... länge) så vill jag bara berätta om hur glad jag är just nu. För gissa vad jag hittade? min ipod!<3 Den har varit borta nu i 3 dagar (hahaha) och jag har saknat den. Nej, skämt åsido men det är inte första gången jag tappat bort en ipod så det hade varit lite jobbigt att berätta för dadi att ännu en var borta men nu slipper jag det :D weoohoh.

Sen när jag ändå är i farten så kan jag ju berätta att jag ikväll har druckit mjölk. 2 glas! Det har inte hänt på flera år typ, haha.

Godnatt!


MUMS


Denna parfym luktar så grymt jävla gott. Kanske något att önska sig till födelsedagen?


Lördag

It's complicated var också sjukt tråkig, haha. Idag är planerna att jag och papi ska åka och förlänga mitt gymkort och sen ska jag vidare in till stan. Blir funny!


friday

Var på bio med Amanda idag och såg Daybreakers. Den sög typ, haha. Var bra ibland, annars överdriven och skum. Det var dock väldigt mysigt att träffa henne :)

Nu ska jag kolla på It's complicated. Hoppas den är bättre och inte en typisk "tant"film, haha. CIAO


;)

Imorgon ska jag träffa söta Amanda. 

Precious

Måste få berätta om min gårdag som var brutal. Vi började 8, riktigt osoft. På onsdagar har vi även idrott vilket ligger utanför schemat så vi "slutade" dagen vid 4. Klockan 7(!) skulle halva klassen tillsammans med vår engelskalärare mötas utanför kulturhuset och gå på nån sak med författaren bakom Precious. Så jävla drygt!

Drog in till stan med tjejorna och kollade runt lite innan jag köpte med mat till mammas jobb och käkade med henne sen var det bara dags att fortsätta skoldagen. Hmm, vad hände med halvdagarna på jensen?



Den här boken läser vi just nu. Kommer även ut på bio imorgon. Den är riktigt hemsk! Hon föder hennes pappas barn efter ha blivit våldtagen av honom i ett x antal år..

 


I'm here again

Sorry för nada blogginlägg senaste dagarna, varit lite busy ;) I alla fall, livet rullar på men är galet trött idag. Har precis skrivit en engelska sak tills imorgon och ska snart till ikea & kista med el dadi. Senare ikväll ska jag fortsätta på engelskan och kanske hinna med ett mattetal eller två (vilket ej är troligt, hehe)

SEEEEE YAAAAAAA!


some shit

Är inte trött ännu. Whaaaj? Haha. Sitter i alla fall och funderar över en svenska sak imorgon som skall skrivas på lektion. Icke kul! Längtar till helgen gör jag också hihi :D

Imorgon. LET'S DO IT!


onsdag

Är sjukt seg idag. Somnade runt 4 inatt så har haft svårt att hålla ögonen öppna i skolan idag kan man lugnt säga. Känner mig dock inte alls trött längre men det lär komma om någon timma eller så, i hope! Sitter och dricker te nu och försöker komma på vad jag ska göra. Mamma är på snabba cash så är helt själv hemma.



Måste även pussa lite på Madde som la dagens kommentar idag i skolan haha. Den förgyllde min trötta dag så att säga! För er som e nyfikna så råkade hon skrika ut "fyfan va skönt" till vår föredetta lärare Tobias när han berättade att han skulle vara föräldraledig till Augusti, hahaha! Givetvis menade hon inget illa men just då var det så jävla roligt. Hihih! PYSS


Tisdag

Slänger in ett litet sent kvällsinlägg nu. Tänkte bara säga att jag är sjukt glad idag! Fick tillbaka min samhälletenta som jag skrev på 1h (då en viss person råka radera HELA 1h innan inlämning... hihi) och kirrade MVG-. Snacka om att man kan maximera tiden om man vill och ändå få nice betyg!


Don't even ask varför handen är framme och gosar på bilden haha


Måndag

Idag var en väldigt skön dag. Började halv 1 och slutade innan 3 - känns som om jag kommer älska mina måndagar i fortsättningen ;) Drog därefter till el gymo och motionera lite och nu ligger jag i sängen och väntar på paradise hotel, uuuh!

PUSS


Filmtips

Måste även få tipsa om en sjukt rolig film. I love you, man. Hahaha! Den är väldig grov men shit va underbar den var. :D Dock måste man nog ha en viss humor för att uppskatta saten.


Söndag

Snabba Cash var bra, men boken är bättre. Dessutom stör det mig att dom kapat halva storyn och gjort om den. Vad hände med att JW säljer kokain? systern? ajaaa den var bra iaf :D

Nu ska jag återgå till min tråkiga svenska bok som måste vara utläst imorgon. Har ca 50 sidor kvar, woho! Har förövrigt ätit ananas ikväll igen - de är ju så gott!


Lördag!

Ikväll blir det snabba cash på bio. Hoppas den är lika bra som boken!


dagens fråga

Att dra på fest eller att inte göra det? hmm det är frågan! Halsont och trött men det har väll aldrig hindrat egentligen?


torsdag

Här sitter jag och är gla!

- det är snart helg (FEST & BIO!)
- jag har haft en bra dag (!)
- min huvudvärk som jag haft hela veckan är gone

m.m. :D

Däremot kom jag hem runt 9 tiden ikväll och DÅ käkade jag middag. Inte bra!

Torsdag (också ett sätt att blogga!)

Idag efter skola + gym tog jag en



och använde..


efter jag tvättat håret så tog jag i lite..

(som förövrigt är en grymt bra inpackning!)


Haha töntigaste inlägget ever. Nu ska jag fixa mig! CIAO


Onsdag

Dagen som gått har vart rätt förvirrande. Snack om sommar 2010 helt klart om vi säger så! Men nu tycks saker o ting (förhoppningsvis) ha ordnat upp sig lite. Efter skolan träffade jag Tove som chillade här hos mig fram tills 10, var funny as always!

Nu är det time for bed och min svenskabok. NATTI


sum 2010?

Fan va snurrigt allt blev ikväll då. BLÄ!

12 januari

Skön dag! Hade 1 lektion idag från 12.30 till 13.30. Det gillas om vi säger så.
Har precis lagat middag, gissa vad? soppa of course haha. HATAR att laga mat själv när ingen annan ska äta den så det blev det enklaste jag kunde göra hahah. :) Nu sitter jag här med en reload och lyssnar på musik.


Kallt!

Det är SJUKT jävla kallt i mitt rum just nu. Känns som -10 (minst!). Sitter och hackar tänder och längtar efter sommarn typ, haha. Vilken jävla syn..

Kvällen har gått ut på att titta på paradise hotel och läsa lite bok. Soft liv liksom!



Hittade en old picture (från när? hemma hos Madde maybe?) på datorn. Varför är mitt huvud kapat? Så jävla lång är jag ju inte? Tål att funderas på, godnatt folket!


11 januari

Hola guapas!

Kom hem för ett tag sen från underbara *host* skolan! Dagen var ändå trevlig då mycket utomlandssnack pågår mellan lektionerna, hehe. Drog till el gymmo efteråt med Olivia och körde på. Nu sitter jag här och dricker te och väntar på att familjen kommer hem så middagen kan kirras.

PUSS & KEL!

Life is good

Mmmmm, måste bara få berätta vad jag ätit ikväll.
Fruktsallad & Ananas vid sidan om. MMMMMMMMM!



Helgen

Sorry för tråkig blogg men denna helg har bara rullat på så har inte hunnit med att sitta framför datorn förrens nu. I fredags (efter skolan) drog jag och brudarna till stan och letade resor. Zakynthos blir det! :D därefter drog jag hem och skulle vidare på fest, odenplan, men läget ändrades och jag fick nya planer.

Vaknade sent på lördagen och gjorde i princip NADA, haha. Hjälpte till att städa lite här hemma osv. På kvällen drog jag och Anton på bio. Vi såg "har du hört ryktet om Morgans". Den var funny!



7 januari

Sitter med en fet kopp te och letar resor inför sommaren 2010. Imorgon är tanken att vi ska in till stan och prata med resebyråer och förhoppningsvis BOKA! Alla är galet taggade hehe.



Zakynthos!


6 januari

6e Januari kunde inte gått mer fel. GREAT! (som egentligen skall vara den bästa dagen på året typ..)

.. dock mår jag bra och är (o)taggad inför imorgon. Skola kan suga men börjar halv 1 som tur är men på kvällen är det andra bullar som gäller. Woho!


5 januari

Har precis käkat mat hemma hos Anton och ska snart ner till centrum och möta Frida. Vi ska ta tåget in till stan och möta upp resten av las chicas - ska bli riktigt kul :) Förhoppningsvis träffar vi på en kille denna kväll också hehe.




4 januari

Hola guapas!

Nyligen hemkommen från stan med Amanda J. Det var jättemysigt! Vi pratade bland annat om en kommande resa i sommar som vi ska försöka styra ihop, hehe. Jag är taggad till max om vi säger så. Förutom Amanda så har jag även slitit ihop cash idag hos dadi. Inte de roligaste men pengar är alltid bra att ha. Ett minus är att jag börjar bli förkyld men annars är allt super.

Tänkte dra på chillkrök nu men tror jag stannar hemma ändå - vill inte bli sjuk tills helgen. Ska istället kolla vidare på Paradise Hotel (STEFAN ÄR SKÖN!) och fixa naglarna m.m. Blir najs!


3 januari

Skulle egentligen följt med på chillkrök i täby ikväll men så blev inte fallet. Att tjäna pengar till kommande resan i sommar är viktigare just nu. Hoppas ändå att brudarna har superkul ikväll! ♥

Nu ska jag hitta på något annat trevligt. Undra vad det blir :)


Fina flickor de där.


Kofi Café

Nyligen hemkommen från en fika med brudarna på Kofi. Var skitmysigt och vi skrattade en hel del. Knöt även nya kontakter med en snubbe som jobbade där, haha. Nu längtar jag som fan tills torsdag, hehe. ;)

Ska dra på någon rulle nu sen slagg. PUSS


2 Januari

Skrev ett inlägg tidigare idag men tydligen är allt raderat? Hmm..

Nu är det i alla fall ett par dagar sen som jag skrev i dena sleta blogg och ett nytt år har börjat. Nyår var najs med middag hos Frida med ca 20 pers. Efter 12-slaget (som spenderades på samma plats med finaste frida, ia och carro) drog jag vidare till le sundbyberg. I säng var jag efter 6 på morgonen, hehe.

Gårdagen var dock inte lika najs. Spenderade hela dagen i soffan i princip, hehe. Såg en massa filmer, bland annat alvin och gänget - zombieland (som var störd) och the proposal. Såg även harry potter filmen som visades på tv :)

http://www.iwatchstuff.com/2009/07/15/zombieland-poster.jpg

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2008/10/proposal.jpg


RSS 2.0