pepparkakor för all del

Tjeena. Torsdag idag då.. fattar det knappt själv. Har veckan ärligt talat gått såhär snabbt eller drömmer jag? snart är det fan helg och jag är knappt slut efter den här veckan =D. Antar att jag kommer få skrota de där orden imorgon men det är då det. Har franskalektion imorgon också.. fast resten av klassen slipper inte undan denna vecka, som tur är. Vi har nämligen en extra idrottslektion imorgon på 2 h mellan 9-11. Skridskor = jag kommer suga satan. Skridskor är verkligen inte min grejj nånstans. När jag var liten gick jag på sånn där mini konståkning som varken är konst eller åkning när man kollar på mig men jag lärde mig iaf att åka fram, bak och på ett ben.. ungefär. Tror ni jag minns något av det eller? nej. no. nada. Är så taggad inför imorgon.. vet med mig själv att jag kommer ligga och krypa på isen mer än vad jag kommer åka.

Första lektion idag var som vanligt musik. Skönt med en lugn lektion första lektion.. eller lugn och lugn, vi röjer som jag vet inte vad under lektionstid men det är inget ansträngande hur som helst. Richard, min musiklärare hade betygssnack med oss och jag har ett starkt VG i musik och har redan klarat mer än hälften av MVG kriterierna så nästa termin kunde han nästan lova mig att jag får ett MVG. Nice va? Höhö.. ja som knappt kan spela något. Eller jo piano men vad är det för stor grejj liksom? Antar att det var provet som spelade in lite =) Då vet jag att jag iaf går ut med 3 MVG.. eller dom är säkrade. Hoppas och SKA få många fler!
Efter musiken var det simning. Islivräddning? eller vad det heter. Först skulle vi simma 20 längder i tempo och det var typ det jobbigaste jag någonsin gjort ever. Därefter skulle vi dyka efter dockor och dra oss upp på sånna där speciella saker med isdubbar. AJ! ögonen sved satan av allt klor och min piercing rent sagt dog när jag drog mig själv upp på det där blocket. Men lite kul var det iaf..
Sen tyckte lärarna tydligen att det passade att åka in till stan efteråt. - Det tyckte inte jag. Man (iaf inte jag) är absolut inte fin någonstans efter ett besök i simhallen. Håret typ står upp överallt, ögonen är knallröda och man ser allmänt galen ut. Men vi åkte in till stan, kungsträdgården till något tråkigt museum och fick sitta och lyssna på en guide som verkade ha en bad day. =)
Det märks att jag är positiv idag va? Nej men dagens nöjen började ju faktigst EFTER skoldagen. Jag och Amanda beslutade oss för att åka till åhlens och kika på kläder inför luciatåget. Där hittade vi dom.. pepparkaks tjotahejsan. Hur söta som helst! Från barnavdelningen i strl 122-128.. Det var några år sedan man använde sånna kläder kan jag gott tala om. Var typ runt 8? men den här kläningen passade däremot prima på mig! Därefter åkte familjen och käkade grekisk mat.. mm.. Toppenkväll!

Nu ska jag skriva klart lite läxor. Ett senare inlägg kommer.. lovar =) Ciao <3

  

Ursäkta för de hemska mobilbilderna.. men bättre än inget! På torsdag nästa vecka får ni se hur resultatet blev med en riktig kamera.

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: jadu det är iaf från sommaren 06 när du står i ett par jeansshorts i en trappuppgång :D haha!

2007-12-06 @ 21:37:17
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: haha jo jag tror du ser exakt ut så :D

2007-12-06 @ 21:39:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: hehe yes precis :D gjort ikväll?

2007-12-06 @ 21:51:17
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: samma här, och pluggat matte , så tråkigt =/

2007-12-06 @ 21:57:47
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: jasså, själv hade jag VG i a-kursen men nu G:(

2007-12-06 @ 22:04:38
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: sanna

Hoppas du haft en bra dag :)

2007-12-06 @ 22:37:23
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Tobias

får du en bra fredag får jag en bra fredag :) go morgon!

2007-12-07 @ 07:16:13
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Patricia

Godmorgon :]
Hoppas du får en bra fredag! ^^
Cool pepparkaksdräkt :)

2007-12-07 @ 07:18:22
URL: http://PATRICIAAS.blogg.se
Postat av: Sanna

Sööt klänning ju :) Köpte du den eller?

2007-12-08 @ 12:43:37
URL: http://sannakumlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0