Mååndag.. uschaaaa..

Så var måndagen avklarad. Skönt! Galet trist dag i skolan och det mörka vädret bidrar inte till ett bättre humör. Men försöker iaf göra så gott som jag kan för att inte låta allt för sur =)
Dagen började med spanska som rullade på ganska snabbt.. eller.. jag, Anton och Amanda sov på varandra de sista tjugo minuterna så jag antar att det var därför det gick så snabbt. Därefter håltimma i 1h sen SO. På SO lektionen kollade vi på en galet tråkig film om Hitler. Självklart somnade jag där med.. ögonen bara ramla ihop. Men men, är det måndag så är det =P Sen hade vi yttligare en håltimma idag på 1,2 h och det var ju inte helt fel.... Oförberett prov i engelska fick vi ta del av också. Men nu är som sagt skoldagen avklarad och jag lovar att vakna på en bättre sida imorgon för då är det sovmorgon. Weeii..

Denna vecka är lugn under pluggfronten så jag ska försöka börja med våran stora fackuppsatts som ska vara inlämnad om dryga 3 veckor. Man ska välja en händelse under en viss period och sedan reflektera kring den osv. Har valt "Pearl Harbor".. så alla ni där ute som vet någonting kring detta, skriv gärna till mig så skickar jag min mailadress! Blir glad för minsta lilla.. så de så.
Nu ska jag leta lite fakta kring detta och käka middag. Dagens outfit kommer senare ikväll.

 Ha det gött vänner <3

Kommentarer
Postat av: Tobias

Svar: asskönt, ja :D jadu prison break fan :) sjdå?

2007-11-26 @ 17:16:30
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Karin

tack sötis:) ska försöka

2007-11-26 @ 17:25:03
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: okey soft det med :) andra planer för veckan?

2007-11-26 @ 17:25:05
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: nice ja hoppas verkligen den går snabbt :) inte så mkt faktiskt, går sena veckor så hinner nästan bara med skolan, plugg, äta, träna och sova (;

2007-11-26 @ 17:36:24
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: haha jasså de gör inte jag :D

2007-11-26 @ 17:41:27
URL: http://grymtroligperson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0