muhhhh.

Idag blev jag väckt klockan 7. Sen var det bara att masa sig in i båten och påbörja färden hemmåt från landet, höhö. Blev iofs pigg när vi börja köra eftersom de fläktar så skönt på morgonen och solen lyste på mysigt osv men sen när vi satte oss i bilen trilla jag typ omkull. Slog huvudet i bildörren också, hehe.

Nu sitter jag här och gäspar var 4e sekund och trillar snart av stolen. Väldans trillande hit och dit idag. Hmmpff.... har solat på rålis idag med Eleonor. Var helmysigt me massa snack hit o dit innan vi begav oss hem för att möta upp Tove. Sen drog vi till kista för att shoppa lite (ett skärp, någonting svart och kanske ett par skor) innan det var bio dax. Såg hancock... rolig film när man är trött.

*gääääsp*

nurå? Saknar ANTON SÅ JÄVLA GALET MYCKET och vill typ att han kommer hem, nu. Sakna sakna sakna. Börjar funta på att lägga mig o kolla på film istället för de här håller inte. Ögonen svider och jag ser allmänt pårökt ut. Ska aldrig mer somna sent varje natt (4-5(8)) och sen gå upp vid 11 eller som idag 7. Jag pallar inte.

Godnatt.

Kommentarer
Postat av: LAJSA.NET

Hej hej! Jag vill bara tipsa dig om min BLOGGDESIGNSAUKTION som pågår hos mig just nu. Designutlottningar sker också då och då! Håll utkik :)



http://lajsa.net/2008/07/auktion-rasnygg-bloggdesign/



Trevlig helg!

2008-07-26 @ 22:46:19
URL: http://lajsa.net
Postat av: Linda

låter som det har varit bra iallafall , mysigt med bio !!=)

2008-07-27 @ 11:44:52
URL: http://enlinda.webblogg.se/
Postat av: lojs

massa nytt i bloppisen!

kicka förbi, kram :)







/L.

2008-07-27 @ 17:09:56
URL: http://metrobloggen.se/bearitbery

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0