världens bästa helg - igen.

Helgen - underbar, underbarare, underbarast.
 
Fredags - älskling mys! Var död efter en sömnlös natt dagen innan satt det blev gos i mängder, Into the wild (I LOVE) och ännu mera gos. Lovely? ;)
Lördags - Vaknade upp i A's famn precis som vi somnat (wooow first time, brukar alltid slå varandra i sömnen och vakna 1m från varandra ;P). Låg och gosade lääänge innan vi beslutade oss för att gå upp och käka frulle. Mötte upp Amanda runt 4 för att dra till Ica Maxi och köpa mat inför kvällen.. tacos. De blev riktigt gött! Tjejmiddag + mys ute på balkongen m. värmeslingor på väggen, ljus, filtar, NRJ, kladdkaka och något vin som malin tog med. Sen att jag inte gillar vin är väll en annan femma men mys vare!
Idag - Vaknade åter igen upp m. älsklingen. Vi kan typ inte slita oss från varandra längre.. hmm. Att vi ständigt utvecklas som par och blir mer och mer into varandra varje dag är skumt, men jag gillar det.. mycket. Låg och kikade på han i typ en evighet innan han vaknade, haha :) Låg och myste hur länge som helst innan vi beslutade oss för att kila upp och käka frulle i solen/ sola sönder och gosa ännu mer. Dagen slutade på IP då A spelade match.

Hm... mycket mys? Japp. Gillar jag det? JAAAPP =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0