monday

Nu är jag hemma. Eller, jag kom hem för hela 2 dagar sedan!
Det absolut bästa var att träffa baby igen, annars suger det pitt. Fyfan för kylan i det här landet alltså! Idag är det fan minusgrader och jag som knappt vart ute sen jag kom hem kommer avlida eller tappa näsan eller något. Har inga kläder att ta på mig heller eftersom vi vart borta 2,5 vecka så alla tröjor är i tvätten.. typ... eller dom fina iaf.

I torsdags åkte vi från Hawaii till Atlanta som tog 8 timmar. När vi landade var det natt hawaiiansk tid så jag var astrött. Men i Atlanta var det inte natt inte, nä.. klockan var 7 på morgonen och det började ljusna ute. GREAT! Tänkte att jag skulle få sova lite på flygplatsen men nej nej. Har ni vart där någon gång? Jag har aldrig sett så många människor på samma plats i hela mitt liv. Det var svårt att hitta en plats att sitta på liksom och då är flygplatsen USA's största. Det var bara att sätta(läs: lägga) sig på golvet. Från den sekunden har tiden aldrig gått så sakta som den gjorde. Nästa plan skulle inte gå förrens klockan 8 på kvällen.
Jag roade mig med att åka deras snabbtåg (varför har inte arlanda tåg som går runt på flygplatsen?), käka, käka och åter käka. Det var typ de ända man kunde göra förrutom att gå i deras taxfree som innehöll 80% cigg o sprit.

Klockan 8 då, dags för flyg hem! Nehe.. då har dom bytt plan så då var dom tvungna att städa hela jävla planet innan vi kunde gå på. Vid den här punkten var jag så trött så jag knappt kunde stå upp. Hade fortfarande inte fått sova nått sedan dagen innan. När vi äntligen fick stiga på planet så fick dom inte igen bagageluckan på planet, ännu mer förseningar..
Dock vet jag inte hur lång tid det tog då jag somnade på ca 2 min efter jag satt mig ner i sätet. Sen vaknade jag 20 min senare av att dom tänder lamporna på planet för att typ ge mat till alla. Då var vi tydligen redan uppe i luften och jag hade sovit under tiden vi lyft, hehe.. lättväkt? 9 timmar senare var vi framme i Swwwwweden, i lördags, o då hade ja sovit ca 4 timmar sen i onsdags. YEY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0